Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #totebagviral Instagram totebagviral hashtag, #totebagviral meaning totebagviral photos

totebagviral TOTEBAG S

Price : RM 23 🔥

COD : Simpang / Taiping / Kamunting / Semanggol / Batu Kurau
.
📌 No Lining
📌 Thick Fabric ( Thick Cotton Canvas )
📌 SIZE : 34cm ( Width ) × 41cm ( Height )

How to order 🚚

1) ScreenShoot 📱
2) Click Link On Bio
3) Proceed Payment
4) Postage 🚚

#totebagcantik #totebag #totebagcomel #totebagbestseller #totebagunik #totebagviral #totebagmurah #sellerbarangviraltaiping #sellertotebagmurah #sellermelaka #sellerbagviral #sellertaiping #totebagcomel #taiping #trustedseller #postage #totebagcanvas

TOTEBAG S Price : RM 23 🔥 COD : Simpang / Taiping / Kamunting / Semanggol / Batu Kurau . 📌 No Lining 📌 Thick Fabric ( Thick Cotton Canvas ) 📌 SIZE : 34cm ( Width ) × 41cm ( Height ) How to order 🚚 1) ScreenShoot 📱 2) Click Link On Bio 3) Proceed Payment 4) Postage 🚚 #totebagcantik #totebag #totebagcomel #totebagbestseller #totebagunik #totebagviral #totebagmurah #sellerbarangviraltaiping #sellertotebagmurah #sellermelaka #sellerbagviral #sellertaiping #totebagcomel #taiping #trustedseller #postage #totebagcanvas

0
9/14/2019
3
totebagviral TOTEBAG S

Price : RM 23 🔥

COD : Simpang / Taiping / Kamunting / Semanggol / Batu Kurau
.
📌 No Lining
📌 Thick Fabric ( Thick Cotton Canvas )
📌 SIZE : 34cm ( Width ) × 41cm ( Height )

How to order 🚚

1) ScreenShoot 📱
2) Click Link On Bio
3) Proceed Payment
4) Postage 🚚

#totebag #totebagcantik #totebagcomel #totebagbestseller #totebagunik #totebagmurah #totebagviral #sellerbarangviraltaiping #sellerbarangviral #sellermelaka #sellertotebagmurah #trustedseller #taiping #sellertaiping #vendortaiping #vendormalaysia #vendorsabah #vendormelaka #vendorlist

TOTEBAG S Price : RM 23 🔥 COD : Simpang / Taiping / Kamunting / Semanggol / Batu Kurau . 📌 No Lining 📌 Thick Fabric ( Thick Cotton Canvas ) 📌 SIZE : 34cm ( Width ) × 41cm ( Height ) How to order 🚚 1) ScreenShoot 📱 2) Click Link On Bio 3) Proceed Payment 4) Postage 🚚 #totebag #totebagcantik #totebagcomel #totebagbestseller #totebagunik #totebagmurah #totebagviral #sellerbarangviraltaiping #sellerbarangviral #sellermelaka #sellertotebagmurah #trustedseller #taiping #sellertaiping #vendortaiping #vendormalaysia #vendorsabah #vendormelaka #vendorlist

0
9/14/2019
4
totebagviral TOTEBAG S

Price : RM 23 🔥

COD : Simpang / Taiping / Kamunting / Semanggol / Batu Kurau
.
📌 No Lining
📌 Thick Fabric ( Thick Cotton Canvas )
📌 SIZE : 34cm ( Width ) × 41cm ( Height )

How to order 🚚

1) ScreenShoot 📱
2) Click Link On Bio
3) Proceed Payment
4) Postage 🚚

#totebagmurah #totebagcantik #totebagviral #totebag #sellerbagviral #sellerbarangviraltaiping #barangviral #taiping #vendortaiping #vendorsabah #vendormalaysia #bagselleronline #totebagunik #totebagcomel #totebagbestseller

TOTEBAG S Price : RM 23 🔥 COD : Simpang / Taiping / Kamunting / Semanggol / Batu Kurau . 📌 No Lining 📌 Thick Fabric ( Thick Cotton Canvas ) 📌 SIZE : 34cm ( Width ) × 41cm ( Height ) How to order 🚚 1) ScreenShoot 📱 2) Click Link On Bio 3) Proceed Payment 4) Postage 🚚 #totebagmurah #totebagcantik #totebagviral #totebag #sellerbagviral #sellerbarangviraltaiping #barangviral #taiping #vendortaiping #vendorsabah #vendormalaysia #bagselleronline #totebagunik #totebagcomel #totebagbestseller

0
9/14/2019
2
totebagviral Good afternoon, u olls ☀️
.
Dah lunch ke tu? Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam yer! 💘🙈👍🏻
.
@tulipbypia selalu doakan yang terbaik untuk semua orang 😊
.
Jangan lupa follow @tulipbypia untuk tawaran totebag yang termurah di Malaysia 🤤
.
#totebag #totebagmalaysia #totebagviral #totebagmurah #totebaglawa #totebags #viral #kulim #ipoh #perak #tiktok #tiktokmalaysia #bazarpaknil #2019 #promosi #promosimurah

Good afternoon, u olls ☀️ . Dah lunch ke tu? Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam yer! 💘🙈👍🏻 . @tulipbypia selalu doakan yang terbaik untuk semua orang 😊 . Jangan lupa follow @tulipbypia untuk tawaran totebag yang termurah di Malaysia 🤤 . #totebag #totebagmalaysia #totebagviral #totebagmurah #totebaglawa #totebags #viral #kulim #ipoh #perak #tiktok #tiktokmalaysia #bazarpaknil #2019 #promosi #promosimurah

0
9/14/2019
67
totebagviral 💕TOTEBAG Premium High Quality💕
.
. ✔Dapatkan tas tote klasik yang dapat diprint di seluruh permukaannya (fullprint), sehingga dapat dikustomisasi dengan gambar suka-suka kamu sendiri. ✔Bagian luar tas terbuat dari kanvas polyester premium sehingga hasil cetak akan terlihat cerah dan berkualitas tinggi ✔Bagian dalam tas dilengkapi dengan furing waterproof / anti air yang dilengkapi dengan resletingGambar dapat dicetak baik di bagian depan dan bagian bagian belakang tas ✔Warna tali tas: Hitam, Coklat, Biru Navy, Biru Benhur, Pink, Abu Muda, Abu Sedang, Abu Tua, Merah, Ungu, Hijau dan KuningPanjang tali 60 cm

Kenapa pesan di toko kami??? -Pertama,Kami UTAMAKAN KUALITAS💕
Kami menjual produk berkualitas, awas barang tiruan harga boleh beda tapi ditempat kami, kami jamin kualitas nya -Kedua,Kami TEPAT WAKTU💕
Pengerjaan ditempat kami 1-3 hari kerja setelah turun order hari ke4 pembeli sudah dapat resinya -Ketiga,Kami BERTANGGUNG Jawab atas produk kami.💕
Jika ada cacat barang bisa ditukar dengan yang baru

PERHATIAN !!!!!!
*BARANG TIDAK SESUAI DAPAT DI TUKAR !
*HARGA SEBANDING DENGAN KUALITAS HATI HATI BARANG MURAH
.
.
More info bisa WA.082234886836
Atau bisa langsung saja klik Link di BIO👍😊
.
.
#totebagmalang #totebagcewek #totebagsph #totebagminiso #totebagdesign #totebagviral #totebagph #totebagsolo #totebagkulit #totebagkece #totebagkpop #totebagsby #tastote #tastotebag #selfie #fashion #girl #wanita #friends #follow

💕TOTEBAG Premium High Quality💕 . . ✔Dapatkan tas tote klasik yang dapat diprint di seluruh permukaannya (fullprint), sehingga dapat dikustomisasi dengan gambar suka-suka kamu sendiri. ✔Bagian luar tas terbuat dari kanvas polyester premium sehingga hasil cetak akan terlihat cerah dan berkualitas tinggi ✔Bagian dalam tas dilengkapi dengan furing waterproof / anti air yang dilengkapi dengan resletingGambar dapat dicetak baik di bagian depan dan bagian bagian belakang tas ✔Warna tali tas: Hitam, Coklat, Biru Navy, Biru Benhur, Pink, Abu Muda, Abu Sedang, Abu Tua, Merah, Ungu, Hijau dan KuningPanjang tali 60 cm Kenapa pesan di toko kami??? -Pertama,Kami UTAMAKAN KUALITAS💕 Kami menjual produk berkualitas, awas barang tiruan harga boleh beda tapi ditempat kami, kami jamin kualitas nya -Kedua,Kami TEPAT WAKTU💕 Pengerjaan ditempat kami 1-3 hari kerja setelah turun order hari ke4 pembeli sudah dapat resinya -Ketiga,Kami BERTANGGUNG Jawab atas produk kami.💕 Jika ada cacat barang bisa ditukar dengan yang baru PERHATIAN !!!!!! *BARANG TIDAK SESUAI DAPAT DI TUKAR ! *HARGA SEBANDING DENGAN KUALITAS HATI HATI BARANG MURAH . . More info bisa WA.082234886836 Atau bisa langsung saja klik Link di BIO👍😊 . . #totebagmalang #totebagcewek #totebagsph #totebagminiso #totebagdesign #totebagviral #totebagph #totebagsolo #totebagkulit #totebagkece #totebagkpop #totebagsby #tastote #tastotebag #selfie #fashion #girl #wanita #friends #follow

0
9/14/2019
1
totebagviral Mesti korang pernah tengokkan kwn2 korang pakai totebag g sekolah siap ada gambr ngan nama diorang lagi 😆😆😆.. Haa kat sini lah diorang custom dgn kitaorang tau @totebagzz.co .
.
.
Nak custom design?  Nak buat  untuk kelas tapi lain2 corak? Haa dkt sini korang boleh custom sendiri .. Free je tau .. Dm/ws 0176144070.. .
.
#totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagcustom #bajukelasmurah #totebagonline #ukm #usm #kptmbangi #kptmberanang #customdesign #totebagviralmalaysia

Mesti korang pernah tengokkan kwn2 korang pakai totebag g sekolah siap ada gambr ngan nama diorang lagi 😆😆😆.. Haa kat sini lah diorang custom dgn kitaorang tau @totebagzz.co . . . Nak custom design? Nak buat untuk kelas tapi lain2 corak? Haa dkt sini korang boleh custom sendiri .. Free je tau .. Dm/ws 0176144070.. . . #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagcustom #bajukelasmurah #totebagonline #ukm #usm #kptmbangi #kptmberanang #customdesign #totebagviralmalaysia

0
9/14/2019
27
totebagviral Mesti korang pernah tengokkan kwn2 korang pakai totebag g sekolah siap ada gambr ngan nama diorang lagi 😆😆😆.. Haa kat sini lah diorang custom dgn kitaorang tau @totebagzz.co .
.
.
Nak custom design?  Nak buat  untuk kelas tapi lain2 corak? Haa dkt sini korang boleh custom sendiri .. Free je tau .. Dm/ws 0176144070.. .
.
#totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagcustom #bajukelasmurah #totebagonline #ukm #usm #kptmbangi #kptmberanang #customdesign #totebagviralmalaysia

Mesti korang pernah tengokkan kwn2 korang pakai totebag g sekolah siap ada gambr ngan nama diorang lagi 😆😆😆.. Haa kat sini lah diorang custom dgn kitaorang tau @totebagzz.co . . . Nak custom design? Nak buat untuk kelas tapi lain2 corak? Haa dkt sini korang boleh custom sendiri .. Free je tau .. Dm/ws 0176144070.. . . #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagcustom #bajukelasmurah #totebagonline #ukm #usm #kptmbangi #kptmberanang #customdesign #totebagviralmalaysia

0
9/14/2019
10
totebagviral OPEN PO
Kode: Kilani Bag
Harga: 160.000
Bahan: canvas
Ukuran: 32*26*13cm
🚚estimasi sampai 7-15hari
✅bahan tas super duper bagus dan tebal (ngebentuk) ✅ada 2 type: button&zipper
✅bawa banyak barang muat! Fit buku ukuran A4 ✅bisa jinjing&selempang
✅cocok buat ke kampus/hang out/kerja😍
💐elegant look alike! Warna tas netral yaaa
🐰warna stripe: black, navy
💟langsung dikirim ke rumah pemesan yaa
Geser untuk melihat cara pemakaian dan detail tas ya:)
Silahkan hub kami untuk tanya2 dan order
Line: @gcr5227x
Wa: 085769786720
#totebagkorea
#koreanootd #koreanbag #totebagbandung #bandungtas #totebagmurah #koreanbagmurah #koreanstyle #shoulderbag #koreanbagshop #koreanfashion #koreangirl #tasbandung #tasmurahbandung #totebagkorea #totebagkanvas #totebaglucu #totebagviral #totebagmurmer #tasmurmer  #taskuliah #taskuliahcewek #totebagkuliah #taskuliahbandung #taskuliahan #tashitsmurah #taskerja #tashangout #tastravel #handbagkorean #handbag

OPEN PO Kode: Kilani Bag Harga: 160.000 Bahan: canvas Ukuran: 32*26*13cm 🚚estimasi sampai 7-15hari ✅bahan tas super duper bagus dan tebal (ngebentuk) ✅ada 2 type: button&zipper ✅bawa banyak barang muat! Fit buku ukuran A4 ✅bisa jinjing&selempang ✅cocok buat ke kampus/hang out/kerja😍 💐elegant look alike! Warna tas netral yaaa 🐰warna stripe: black, navy 💟langsung dikirim ke rumah pemesan yaa Geser untuk melihat cara pemakaian dan detail tas ya:) Silahkan hub kami untuk tanya2 dan order Line: @gcr5227x Wa: 085769786720 #totebagkorea #koreanootd #koreanbag #totebagbandung #bandungtas #totebagmurah #koreanbagmurah #koreanstyle #shoulderbag #koreanbagshop #koreanfashion #koreangirl #tasbandung #tasmurahbandung #totebagkorea #totebagkanvas #totebaglucu #totebagviral #totebagmurmer #tasmurmer #taskuliah #taskuliahcewek #totebagkuliah #taskuliahbandung #taskuliahan #tashitsmurah #taskerja #tashangout #tastravel #handbagkorean #handbag

0
9/14/2019
34
totebagviral TOTEBAG S
.
🌼Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm
.
🌼Price ➡️ RM 25 (Exclude postage)
.
🌼Postage ➡️SM RM8 & SS RM12
.
🌼➡No zipper

#bagmalaysiamurah #bagmurah #slingbagmurah #slingbag #murmur #malaysia #totebag #bagsekolahmurah #dropshipmalaysia #bagraya2019 #bagrayamurah #bagmalaysia #cutebag #bagrayamurah #bagraya2019 #bagrattan #bagsekolahmurah #pursemurahmalaysia #pursemurah #pouchmurah #totebagmurah #totebagviral

TOTEBAG S . 🌼Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm . 🌼Price ➡️ RM 25 (Exclude postage) . 🌼Postage ➡️SM RM8 & SS RM12 . 🌼➡No zipper #bagmalaysiamurah #bagmurah #slingbagmurah #slingbag #murmur #malaysia #totebag #bagsekolahmurah #dropshipmalaysia #bagraya2019 #bagrayamurah #bagmalaysia #cutebag #bagrayamurah #bagraya2019 #bagrattan #bagsekolahmurah #pursemurahmalaysia #pursemurah #pouchmurah #totebagmurah #totebagviral

0
9/14/2019
5
totebagviral TOTEBAG S
.
🌼Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm
.
🌼Price ➡️ RM 25 (Exclude postage)
.
🌼Postage ➡️SM RM8 & SS RM12
.
🌼➡No zipper

#bagmalaysiamurah #bagmurah #slingbagmurah #slingbag #murmur #malaysia #totebag #bagsekolahmurah #dropshipmalaysia #bagraya2019 #bagrayamurah #bagmalaysia #cutebag #bagrayamurah #bagraya2019 #bagrattan #bagsekolahmurah #pursemurahmalaysia #pursemurah #pouchmurah #totebagmurah #totebagviral

TOTEBAG S . 🌼Measurement ➡️ 42 Height & 35 Width Cm . 🌼Price ➡️ RM 25 (Exclude postage) . 🌼Postage ➡️SM RM8 & SS RM12 . 🌼➡No zipper #bagmalaysiamurah #bagmurah #slingbagmurah #slingbag #murmur #malaysia #totebag #bagsekolahmurah #dropshipmalaysia #bagraya2019 #bagrayamurah #bagmalaysia #cutebag #bagrayamurah #bagraya2019 #bagrattan #bagsekolahmurah #pursemurahmalaysia #pursemurah #pouchmurah #totebagmurah #totebagviral

0
9/14/2019
0
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
1
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
9
totebagviral Kan cantik kalau beli totebag yang ada design sama dengan coin purse tu kan? 😍 Nak tahu tak sis pun ada jual tau purse coin macam tu. Confirm kalau belikan untuk adik, senyum sampai telinga kan?
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Kan cantik kalau beli totebag yang ada design sama dengan coin purse tu kan? 😍 Nak tahu tak sis pun ada jual tau purse coin macam tu. Confirm kalau belikan untuk adik, senyum sampai telinga kan? . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
1
totebagviral Cinta hati korang merajuk? Alahai takpe sis ada untuk membantu korang. Korang ws je sis mintak sis cadangkan design apa yang sesuai untuk kesayangan korang and sis wrap elok-elok supaya si dia cair. on tak on? kalau on mehla ws sis supaya sis boleh bantu korang okay? .
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Cinta hati korang merajuk? Alahai takpe sis ada untuk membantu korang. Korang ws je sis mintak sis cadangkan design apa yang sesuai untuk kesayangan korang and sis wrap elok-elok supaya si dia cair. on tak on? kalau on mehla ws sis supaya sis boleh bantu korang okay? . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
3
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
3
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
1
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
2
totebagviral Korang taknak ke pakai totebag cantik macam ni pergi kelas? Warna pulak warna favourite korang 😍

Sis nak bagi HARGA ISTIMEWA kepada sesiapa yang purchase totebag warna kegemaran sis. Dahla harga asal cuma RM 25 je. Confirm-confirm nanti dapat harga lebih murah.

Korang tak tertarik ke? Sis bagi peluang dekat customer sis untuk teka sekali sahaja dan kalau betul, sis akan tunaikan janji sis. Untuk pengetahuan semua, HARGA ISTIMEWA ni sis memang bagi jimat kaw-kaw la!

Sebarang pertanyaan boleh la click link dekat bio dan sis bersedia membantu korang 😊
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korang taknak ke pakai totebag cantik macam ni pergi kelas? Warna pulak warna favourite korang 😍 Sis nak bagi HARGA ISTIMEWA kepada sesiapa yang purchase totebag warna kegemaran sis. Dahla harga asal cuma RM 25 je. Confirm-confirm nanti dapat harga lebih murah. Korang tak tertarik ke? Sis bagi peluang dekat customer sis untuk teka sekali sahaja dan kalau betul, sis akan tunaikan janji sis. Untuk pengetahuan semua, HARGA ISTIMEWA ni sis memang bagi jimat kaw-kaw la! Sebarang pertanyaan boleh la click link dekat bio dan sis bersedia membantu korang 😊 . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
2
totebagviral .
❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️
.
🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo...
.
✏️Custom sendiri pun boleh...
.
🛍️Material kanvas...
.
🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W).
.
🛍️Warna Hitam dan Cream
.
🛍️Harga dari serendah RM23.00
❎Tidak termasuk postage...
.
🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung  pada warna dan saiz logo...
.
☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️
.
🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊
.
👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki......
.
.
https://shopee.com.my/jkazroy
https://penrockashop.wasap.my/
https://www.facebook.com/penrockashop/
https://www.instagram.com/penrockashop/
.
#totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

. ❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️ . 🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo... . ✏️Custom sendiri pun boleh... . 🛍️Material kanvas... . 🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W). . 🛍️Warna Hitam dan Cream . 🛍️Harga dari serendah RM23.00 ❎Tidak termasuk postage... . 🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung pada warna dan saiz logo... . ☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️ . 🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊 . 👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki...... . . https://shopee.com.my/jkazroy https://penrockashop.wasap.my/ https://www.facebook.com/penrockashop/ https://www.instagram.com/penrockashop/ . #totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

0
9/14/2019
4
totebagviral .
❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️
.
🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo...
.
✏️Custom sendiri pun boleh...
.
🛍️Material kanvas...
.
🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W).
.
🛍️Warna Hitam dan Cream
.
🛍️Harga dari serendah RM23.00
❎Tidak termasuk postage...
.
🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung  pada warna dan saiz logo...
.
☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️
.
🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊
.
👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki......
.
.
https://shopee.com.my/jkazroy
https://penrockashop.wasap.my/
https://www.facebook.com/penrockashop/
https://www.instagram.com/penrockashop/
.
#totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

. ❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️ . 🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo... . ✏️Custom sendiri pun boleh... . 🛍️Material kanvas... . 🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W). . 🛍️Warna Hitam dan Cream . 🛍️Harga dari serendah RM23.00 ❎Tidak termasuk postage... . 🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung pada warna dan saiz logo... . ☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️ . 🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊 . 👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki...... . . https://shopee.com.my/jkazroy https://penrockashop.wasap.my/ https://www.facebook.com/penrockashop/ https://www.instagram.com/penrockashop/ . #totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

0
9/14/2019
4
totebagviral .
❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️
.
🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo...
.
✏️Custom sendiri pun boleh...
.
🛍️Material kanvas...
.
🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W).
.
🛍️Warna Hitam dan Cream
.
🛍️Harga dari serendah RM23.00
❎Tidak termasuk postage...
.
🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung  pada warna dan saiz logo...
.
☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️
.
🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊
.
👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki......
.
.
https://shopee.com.my/jkazroy
https://penrockashop.wasap.my/
https://www.facebook.com/penrockashop/
https://www.instagram.com/penrockashop/
.
#totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

. ❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️ . 🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo... . ✏️Custom sendiri pun boleh... . 🛍️Material kanvas... . 🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W). . 🛍️Warna Hitam dan Cream . 🛍️Harga dari serendah RM23.00 ❎Tidak termasuk postage... . 🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung pada warna dan saiz logo... . ☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️ . 🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊 . 👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki...... . . https://shopee.com.my/jkazroy https://penrockashop.wasap.my/ https://www.facebook.com/penrockashop/ https://www.instagram.com/penrockashop/ . #totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

0
9/14/2019
4
totebagviral .
❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️
.
🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo...
.
✏️Custom sendiri pun boleh...
.
🛍️Material kanvas...
.
🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W).
.
🛍️Warna Hitam dan Cream
.
🛍️Harga dari serendah RM23.00
❎Tidak termasuk postage...
.
🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung  pada warna dan saiz logo...
.
☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️
.
🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊
.
👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki......
.
.
https://shopee.com.my/jkazroy
https://penrockashop.wasap.my/
https://www.facebook.com/penrockashop/
https://www.instagram.com/penrockashop/
.
#totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

. ❤️❤️❤️NICE TO SEE NICE TO USED❤️❤️❤️ . 🛍️Tote bag murah dengan pelbagai design logo... . ✏️Custom sendiri pun boleh... . 🛍️Material kanvas... . 🛍️Saiz 39cm(H) X 35cm(W). . 🛍️Warna Hitam dan Cream . 🛍️Harga dari serendah RM23.00 ❎Tidak termasuk postage... . 🛍️Harga untuk custom sendiri bergantung pada warna dan saiz logo... . ☑️Kalau berminat tekan je link kat Bio ⬆️ . 🙏Jangan lupa ❤️ and share ye...😊😊😊 . 👍Thanks sebab ❤️ dan share 🤲 moga sama-sama dimurahkan rezeki...... . . https://shopee.com.my/jkazroy https://penrockashop.wasap.my/ https://www.facebook.com/penrockashop/ https://www.instagram.com/penrockashop/ . #totebag #totebags #totebaglucu #totebagunik #totebagcanvas #totebagkanvas #totebagcustom #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagcomel #totebagmsia #totebagquote #totebagquotes #penrockashop

0
9/14/2019
5
totebagviral GOOD NEWS UNTUK SEMUAA

Disebabkan malamni sis terima feedback yang positive, sis nak bagi diskaun kepada 2 orang bertuah. Harga asal beg ni RM 25 tapi sis nak kasi RM 23 SAHAJA

Sis repeat, RM 23 
JIMAT RM 2
JIMAT RM 2

Haihh rugi ni kalau tk grab. Tunggu apa lagi, ws sis cecepat tau sebab sis pilih 2 orang yang terawal SAHAJA! nak order click je link dekat bio
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

GOOD NEWS UNTUK SEMUAA Disebabkan malamni sis terima feedback yang positive, sis nak bagi diskaun kepada 2 orang bertuah. Harga asal beg ni RM 25 tapi sis nak kasi RM 23 SAHAJA Sis repeat, RM 23 JIMAT RM 2 JIMAT RM 2 Haihh rugi ni kalau tk grab. Tunggu apa lagi, ws sis cecepat tau sebab sis pilih 2 orang yang terawal SAHAJA! nak order click je link dekat bio . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
3
totebagviral FEEDBACK FRESH FROM OVEN!! .
Tak percaya dengan beg yang sis jual? Jangan risau sebab dah ada bukti dekat atas ni! Harga dahla pecoh palo lepastu kualiti pulak boek.

Jangan risau, harga masih sama macam dulu which is

RM 25 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan totebag gojes macam ni. Tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

FEEDBACK FRESH FROM OVEN!! . Tak percaya dengan beg yang sis jual? Jangan risau sebab dah ada bukti dekat atas ni! Harga dahla pecoh palo lepastu kualiti pulak boek. Jangan risau, harga masih sama macam dulu which is RM 25 SAHAJA EXCLUDE POSTAGE Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan totebag gojes macam ni. Tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
4
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
1
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
1
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/14/2019
3
totebagviral Tote Bag
Bahan : Kanvas berlapis semi karet dibagian dalam
Terdiri dari 1 ruang besar

Model tas selempang bahu
39k/pcs

Available on 
Shopee : a.y.a_shop
Tokopedia : by_soraya.id
WhatsApp : +6282130638373

Happy Shopping🛍

#totebag #totebagmurah #totebagkanvas #totebaglucu #totebagviral #totebagbandung #totebagindonesia

Tote Bag Bahan : Kanvas berlapis semi karet dibagian dalam Terdiri dari 1 ruang besar Model tas selempang bahu 39k/pcs Available on Shopee : a.y.a_shop Tokopedia : by_soraya.id WhatsApp : +6282130638373 Happy Shopping🛍 #totebag #totebagmurah #totebagkanvas #totebaglucu #totebagviral #totebagbandung #totebagindonesia

0
9/14/2019
4
totebagviral 35 k aja guys 
Harga murah
Barang berkualitas
Motif kekinian..
Jangan sampai kehabisan... Buruan order...😉 #totebag #totebagmurah #totebagkanvas  #totebaglucu #totebagkeren #totebagcantik #totebagviral #totebagpontianak #totebagmuslimah

35 k aja guys Harga murah Barang berkualitas Motif kekinian.. Jangan sampai kehabisan... Buruan order...😉 #totebag #totebagmurah #totebagkanvas #totebaglucu #totebagkeren #totebagcantik #totebagviral #totebagpontianak #totebagmuslimah

0
9/13/2019
7
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral NAK BELI TOTEBAG TAPI BAJET CIPUT?

Jangan risau, stylish totebag ada menawarkan totebag dengan harga yang super murah. Nak tahu tak berapa?

RM 25 SAHAJA
RM 25 SAHAJA
RM 25 SAHAJA

Murahkan? Korang bukan setakat boleh beli untuk diri sendiri tapi boleh juga hadiahkan untuk insan yang tersayang 😀 Tunggu apa lagi, cecepat ws sis takut design ni sold out!
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

NAK BELI TOTEBAG TAPI BAJET CIPUT? Jangan risau, stylish totebag ada menawarkan totebag dengan harga yang super murah. Nak tahu tak berapa? RM 25 SAHAJA RM 25 SAHAJA RM 25 SAHAJA Murahkan? Korang bukan setakat boleh beli untuk diri sendiri tapi boleh juga hadiahkan untuk insan yang tersayang 😀 Tunggu apa lagi, cecepat ws sis takut design ni sold out! . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
4
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
3
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
4
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
3
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
3
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral TOTEBAG SIZE S
.
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
.
♡ Price: RM 25
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

TOTEBAG SIZE S . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ . ♡ Price: RM 25 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/13/2019
2
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
2
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
1
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
2
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
2
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
3
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
2
totebagviral SLING RIBBON .
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
8
totebagviral SLING RIBBON .
.
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
3
totebagviral SLING RIBBON .
.
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/9/2019
4
totebagviral SLING RIBBON .
.
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
1
totebagviral SLING RIBBON .
.
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
2
totebagviral SLING RIBBON .
.
🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11
🎀 Size: muat laptop atau buku
🎀 Material: canvas
Boleh bentukkan ribbon
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

SLING RIBBON . . 🎀 Price: RM 33 🎀 Postage: SM RM8 | SS RM11 🎀 Size: muat laptop atau buku 🎀 Material: canvas Boleh bentukkan ribbon . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
1
totebagviral NOW ON SALE!

Disebabkan ribbon sling bag ni ada limited pieces je, sis nak jual sampai licin dengan harga murah! Harga asal cuma RM 33 tapi cuba teka sis nak turunkan harga sampai berapa? 
Sis nak kasi harga satu beg ni cuma..... RM 30 SAHAJA, RM 30 SAHAJA, RM 30 SAHAJA

Tawaran ni limited okay which is only foe 24 hours. Tunggu apa lagi, boleh ws sis sekarang by tekan link di bio!
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

NOW ON SALE! Disebabkan ribbon sling bag ni ada limited pieces je, sis nak jual sampai licin dengan harga murah! Harga asal cuma RM 33 tapi cuba teka sis nak turunkan harga sampai berapa? Sis nak kasi harga satu beg ni cuma..... RM 30 SAHAJA, RM 30 SAHAJA, RM 30 SAHAJA Tawaran ni limited okay which is only foe 24 hours. Tunggu apa lagi, boleh ws sis sekarang by tekan link di bio! . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
2
totebagviral Korean Totebag Printed .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Printed . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
2
totebagviral Korean Totebag Printed .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Printed . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
2
totebagviral Korean Totebag Printed .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Printed . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
5
totebagviral Korean Totebag Printed .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Printed . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
1
totebagviral Korean Totebag Printed .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Printed . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
3
totebagviral Korean Totebag Printed .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Printed . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/8/2019
3
totebagviral Korean Totebag Plain .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Plain . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/2/2019
2
totebagviral Korean Totebag Plain .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Plain . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/2/2019
1
totebagviral Korean Totebag Plain .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Plain . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/2/2019
3
totebagviral Korean Totebag Plain .
♡ Size: 39×32 (muat laptop)
♡ Material: Cotton Canvas
♡ Tiada zip 🙅‍♀️
♡ Ada button
.
♡ Price: RM 30
♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS)
.
Click link at bio to placed your order ❗
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

Korean Totebag Plain . ♡ Size: 39×32 (muat laptop) ♡ Material: Cotton Canvas ♡ Tiada zip 🙅‍♀️ ♡ Ada button . ♡ Price: RM 30 ♡ Postage: RM 8 (SM) | RM 11 (SS) . Click link at bio to placed your order ❗ . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
9/2/2019
4
totebagviral jangan risau, sis akan make sure product yg sis jual menepati cita rasa korang semua 😊
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

jangan risau, sis akan make sure product yg sis jual menepati cita rasa korang semua 😊 . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
8/6/2019
4
totebagviral jeng jeng jeng. selalu nya kalau post macamni, mesti nak tunjuk teaser kan? haaa betul la tu apa yg korang fikir. nanti sis share gambar-gambar beg yang cantik okay?
.
#totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas  #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

jeng jeng jeng. selalu nya kalau post macamni, mesti nak tunjuk teaser kan? haaa betul la tu apa yg korang fikir. nanti sis share gambar-gambar beg yang cantik okay? . #totebagmurah #totebagviral #totebagmalaysia #totebagkuantan #totebagkanvas #MdmEkin #ETR2583 #DEC4F #KPMIM #KPMB #KPMSI #KPMAM #KPMBP

0
8/6/2019
5