Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #nakbebel Instagram nakbebel hashtag, #nakbebel meaning nakbebel photos

nakbebel Wow...awesome!👍👏

Wow...awesome!👍👏

1
9/16/2019
1
nakbebel ❤️Menu lunch bersama keluarga ❤️
.
Lama Yana takupdate makan apa kann...so today kita sharee sikit kita buatt Baked  Dory Fish with Corriander and Lemon with Baked Sweet Potato 😋
.
.
Senang je masakan eatclean ni. And pasti sedapp 😋😋
.
Nak belajar ten-tang eat Clean & Resepi sihat menarik sambil turun berat badan ? Jom follow Coach Iliana

#nibkitchen 
Eat Right - Stay Fit with T.E.A.M POWER❤FIT MALAYSIA
.
#coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #cikreenencikngokngek #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita
#igkelantan #dakwahsentap #nakbebel

❤️Menu lunch bersama keluarga ❤️ . Lama Yana takupdate makan apa kann...so today kita sharee sikit kita buatt Baked Dory Fish with Corriander and Lemon with Baked Sweet Potato 😋 . . Senang je masakan eatclean ni. And pasti sedapp 😋😋 . Nak belajar ten-tang eat Clean & Resepi sihat menarik sambil turun berat badan ? Jom follow Coach Iliana #nibkitchen Eat Right - Stay Fit with T.E.A.M POWER❤FIT MALAYSIA . #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turundengancepat #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #cikreenencikngokngek #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #igkelantan #dakwahsentap #nakbebel

0
9/16/2019
1
nakbebel {10 SEBAB BERAT BADAN ANDA SUSAH NAK TURUN}
.
Cuba check balik. Betul tak berat badan korang susah nak turun???
.
Yang No. 6 tu selalu orang terbabas.. aigooo!!! Cuba swipe left utk ketahui portion yg betul. Nanti tak ada lah sampai terbabas.
.
.
Follow @coach_niknajwa untuk banyak tips kurus sihat. .
Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaat❤️❤️❤️
.
Coach NikNajwa
019.409.5766
.
#kurusfitonlinecoaching #coachkurus #sweetdreams #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkins  #butikmuslimah #kirakalori #kurussihat #sangkarmovie #belajarkalori #turunberat #motivasipagi #zumba #senamankurus #senaman #senamanpagi #nakkurus #motivasikurus #mirafilzah
 #turunberatonline #nakbebel

{10 SEBAB BERAT BADAN ANDA SUSAH NAK TURUN} . Cuba check balik. Betul tak berat badan korang susah nak turun??? . Yang No. 6 tu selalu orang terbabas.. aigooo!!! Cuba swipe left utk ketahui portion yg betul. Nanti tak ada lah sampai terbabas. . . Follow @coach_niknajwa untuk banyak tips kurus sihat. . Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaat❤️❤️❤️ . Coach NikNajwa 019.409.5766 . #kurusfitonlinecoaching #coachkurus #sweetdreams #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkins #butikmuslimah #kirakalori #kurussihat #sangkarmovie #belajarkalori #turunberat #motivasipagi #zumba #senamankurus #senaman #senamanpagi #nakkurus #motivasikurus #mirafilzah #turunberatonline #nakbebel

0
9/16/2019
0
nakbebel Asheminggu ashekali
Mesti ramai member2 korang yg annoying kan 😂
.
🔁 Tag kawan2
.
#nasihat #realiti #kunfayakun4life #igersmalaysia #nakpesan #nakbebel #naksentap

Asheminggu ashekali Mesti ramai member2 korang yg annoying kan 😂 . 🔁 Tag kawan2 . #nasihat #realiti #kunfayakun4life #igersmalaysia #nakpesan #nakbebel #naksentap

0
9/16/2019
4
nakbebel Jaga2 Ysuku Bin Ysuki,, dia dah bagi warning!! 😂Siap sediakan talkin plk tu... AHAHAHAHAH😆😂
.
@kl.watch

NAK DAPTKAN JAM2 VIRAL DENGAN HARGA YG MURAH?? JOM USYA WALL KAMI 😍💪 @kl.watch
@kl.watch
@kl.watch
-----------------------------------------------
#lawaking #lawakhangit #lawakhambar #lawakkerder #lawakviral #himpunanbahanlawak #videolawak #lawakstudent #lawaksangat #nakbebel #atukpesan #atukpesanchannel #mudahterhibur #cap_gempak #captermurah #kuatbahan #lawakletopp #lawakpadu

Jaga2 Ysuku Bin Ysuki,, dia dah bagi warning!! 😂Siap sediakan talkin plk tu... AHAHAHAHAH😆😂 . @kl.watch NAK DAPTKAN JAM2 VIRAL DENGAN HARGA YG MURAH?? JOM USYA WALL KAMI 😍💪 @kl.watch @kl.watch @kl.watch ----------------------------------------------- #lawaking #lawakhangit #lawakhambar #lawakkerder #lawakviral #himpunanbahanlawak #videolawak #lawakstudent #lawaksangat #nakbebel #atukpesan #atukpesanchannel #mudahterhibur #cap_gempak #captermurah #kuatbahan #lawakletopp #lawakpadu

0
9/16/2019
4
nakbebel Kebelakang ni ramai yang rapat dengan saya mengadu tentang ada kolesterol tinggi.
Sedangkan kurus kurus tapi ada kolesterol tinggi. Adakah sebab usia atau sebab pemakanan?

Memang betul bila usia meningkat lebih mudah ada kolesterol tinggi. Tapi punca  utama kita mendapat kolesterol tinggi adalah dari makanan kita. Antara makan menyebab kolesterol tinggi: Makanan bergoreng, daging, process food yang banyak saturated dan trans.

Contoh makanan hari hari kita makan yang menyebab kolesterol tinggi.  Sayur cmpur bergoreng. Ayam bergoreng. Petang makan pisang bergoreng. Banyak benda hari hari kita makan bergoreng kan. 
Jarang kita makan bakar bakar kann. Kalu bakar pum kita letak minyak bagi licin. Tak melekat.

Cadangan saya: Ubah habit makanan kita. Kurangkan berat badan. Makan oat hari hari. Bykkan exercise. Bykkan lauk bakar guna air fryer. Cuba konsisten itu dulu insyallah cepat je kolesterol turun.
.
#tipkurussihat #coachkurus #kurusonline #herbalifecoach #herbalifemalaysia

Kebelakang ni ramai yang rapat dengan saya mengadu tentang ada kolesterol tinggi. Sedangkan kurus kurus tapi ada kolesterol tinggi. Adakah sebab usia atau sebab pemakanan? Memang betul bila usia meningkat lebih mudah ada kolesterol tinggi. Tapi punca utama kita mendapat kolesterol tinggi adalah dari makanan kita. Antara makan menyebab kolesterol tinggi: Makanan bergoreng, daging, process food yang banyak saturated dan trans. Contoh makanan hari hari kita makan yang menyebab kolesterol tinggi. Sayur cmpur bergoreng. Ayam bergoreng. Petang makan pisang bergoreng. Banyak benda hari hari kita makan bergoreng kan. Jarang kita makan bakar bakar kann. Kalu bakar pum kita letak minyak bagi licin. Tak melekat. Cadangan saya: Ubah habit makanan kita. Kurangkan berat badan. Makan oat hari hari. Bykkan exercise. Bykkan lauk bakar guna air fryer. Cuba konsisten itu dulu insyallah cepat je kolesterol turun. . #tipkurussihat #coachkurus #kurusonline #herbalifecoach #herbalifemalaysia

1
9/16/2019
4
nakbebel Kebelakang ni ramai yang rapat dengan saya mengadu tentang ada kolesterol tinggi.
Sedangkan kurus kurus tapi ada kolesterol tinggi. Adakah sebab usia atau sebab pemakanan?

Memang betul bila usia meningkat lebih mudah ada kolesterol tinggi. Tapi punca  utama kita mendapat kolesterol tinggi adalah dari makanan kita. Antara makan menyebab kolesterol tinggi: Makanan bergoreng, daging, process food yang banyak saturated dan trans.

Contoh makanan hari hari kita makan yang menyebab kolesterol tinggi.  Sayur cmpur bergoreng. Ayam bergoreng. Petang makan pisang bergoreng. Banyak benda hari hari kita makan bergoreng kan. 
Jarang kita makan bakar bakar kann. Kalu bakar pum kita letak minyak bagi licin. Tak melekat.

Cadangan saya: Ubah habit makanan kita. Kurangkan berat badan. Makan oat hari hari. Bykkan exercise. Bykkan lauk bakar guna air fryer. Cuba konsisten itu dulu insyallah cepat je kolesterol turun.
.
#tipkurussihat #coachkurus #kurusonline #herbalifecoach #herbalifemalaysia

Kebelakang ni ramai yang rapat dengan saya mengadu tentang ada kolesterol tinggi. Sedangkan kurus kurus tapi ada kolesterol tinggi. Adakah sebab usia atau sebab pemakanan? Memang betul bila usia meningkat lebih mudah ada kolesterol tinggi. Tapi punca utama kita mendapat kolesterol tinggi adalah dari makanan kita. Antara makan menyebab kolesterol tinggi: Makanan bergoreng, daging, process food yang banyak saturated dan trans. Contoh makanan hari hari kita makan yang menyebab kolesterol tinggi. Sayur cmpur bergoreng. Ayam bergoreng. Petang makan pisang bergoreng. Banyak benda hari hari kita makan bergoreng kan. Jarang kita makan bakar bakar kann. Kalu bakar pum kita letak minyak bagi licin. Tak melekat. Cadangan saya: Ubah habit makanan kita. Kurangkan berat badan. Makan oat hari hari. Bykkan exercise. Bykkan lauk bakar guna air fryer. Cuba konsisten itu dulu insyallah cepat je kolesterol turun. . #tipkurussihat #coachkurus #kurusonline #herbalifecoach #herbalifemalaysia

1
9/16/2019
0
nakbebel Sudahlah,
Cukuplah,
Berhentilah.

Jom beri peluang kedua buat diri kita. Hijrahkanlah diri dari yang kurang baik kepada yang baik dan lebih baik. 
Diri kita berhak diberikan peluang kedua.

@theqowiywriter#penmerahdotcom #kiniviral #sentapanjiwa #nakfakta #inspirasi #ayatbossku #ayatsentap #kutipanayat #ayatbroken #ayatjiwang #ayatsedih #lawak_com #ayatpadu #ayattwitter #ayatpickupline #ayatpower #ayathariini #pudar #nur #nakbebel #jentikjiwa#twitter#ignore #ayatalkitab #lawakhambar #2019 #viral#naksentap

Sudahlah, Cukuplah, Berhentilah. Jom beri peluang kedua buat diri kita. Hijrahkanlah diri dari yang kurang baik kepada yang baik dan lebih baik. Diri kita berhak diberikan peluang kedua. @theqowiywriter#penmerahdotcom #kiniviral #sentapanjiwa #nakfakta #inspirasi #ayatbossku #ayatsentap #kutipanayat #ayatbroken #ayatjiwang #ayatsedih #lawak_com #ayatpadu #ayattwitter #ayatpickupline #ayatpower #ayathariini #pudar #nur #nakbebel #jentikjiwa#twitter#ignore #ayatalkitab #lawakhambar #2019 #viral#naksentap

0
9/16/2019
3
nakbebel JANGAN TIRU AKSI DI ATAS ❗

Kenapa? Sebab stok laju sangat habis, jangan tido! 😭😭😭 Nnti sis penat nak kesian kat awak semua tau

For order whatsapp link di bio yee 😘

#JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai #bajuraya2019 #blouseantikedut #bajukurungfloral #blouseironless

JANGAN TIRU AKSI DI ATAS ❗ Kenapa? Sebab stok laju sangat habis, jangan tido! 😭😭😭 Nnti sis penat nak kesian kat awak semua tau For order whatsapp link di bio yee 😘 #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai #bajuraya2019 #blouseantikedut #bajukurungfloral #blouseironless

0
9/16/2019
0
nakbebel 😱😱😱
Clearance Sale Tunik muslimah , design paling #hotselling kini dilancarkan😍💃 dengan harga #student murah kaw kaw, memang mampu milik😁
.
Sehelai RM55 jerr siap FREE DELIVERY tauuu 😘
.
Nak lagi murah, jom grab 3 helai terus, RM150 jer, postage kita belanja jugak 🤗
.
"Apa yang bestnya tentang tunik dari @imaani_wardrobe ni?"
.
Wahh2 soalann😜
Meh ni Liya cerita 😁
.
🌹Tunik kita bukan sahaja dihasilkan dari material berkualiti, kain korean como crepe ni kita import dari luar negara tau, ironless lagi, sesuai sangat la utk uolls yang suka gi travel tu😍
.
🌹Dengan adanya "Hidden Zip" di depan, mudah pula ibu-ibu nak menyusukan anak😃dah ada kelebihan NURSING FRIENDLY di situ🤗
.
🌹Woww nak tahu lagi, yang paling PENTING tunik ni didesign khas untuk wanita muslimah kelihatan lebih ayu dan sopan dengan cutting longgar dan labuh menutup aurat 😊
.
Wowww... bestnyaaa mostly semua design termasuk dalam Clearance Sale nj. Jom grab 3 helai terussss, jimatt sangatt dah tu siap free postage seluruh Malaysia 😍😍
.
Nak order cepat-cepat WhatsApp Liya, Liya takut habis je nanti warna yang uolls nak tu😭
.
Ni no Liya - 013 403 3828
Lagi cepat kalau uolls klik link wasap Liya di bio😘
.
.
#selamatpagi #blousefishtailplussize #blousemalaysia #blouselabuh #blousemenyusu #nursingfriendly #wanitacantik #wudhufriendly #bajukurungmodencantik #blouselabuhcantik #muslimahsyari #maluapabosskurr #miniskirt #neelofa #neelofaxfashionvalet #nakbebel #neelofahijab #nakdakwah #nakpickupline #nasihatdiri #malaysiaonlineshopping #malaysia #likeforlikes #likeforlikeback #emmamaembong

😱😱😱 Clearance Sale Tunik muslimah , design paling #hotselling kini dilancarkan😍💃 dengan harga #student murah kaw kaw, memang mampu milik😁 . Sehelai RM55 jerr siap FREE DELIVERY tauuu 😘 . Nak lagi murah, jom grab 3 helai terus, RM150 jer, postage kita belanja jugak 🤗 . "Apa yang bestnya tentang tunik dari @imaani_wardrobe ni?" . Wahh2 soalann😜 Meh ni Liya cerita 😁 . 🌹Tunik kita bukan sahaja dihasilkan dari material berkualiti, kain korean como crepe ni kita import dari luar negara tau, ironless lagi, sesuai sangat la utk uolls yang suka gi travel tu😍 . 🌹Dengan adanya "Hidden Zip" di depan, mudah pula ibu-ibu nak menyusukan anak😃dah ada kelebihan NURSING FRIENDLY di situ🤗 . 🌹Woww nak tahu lagi, yang paling PENTING tunik ni didesign khas untuk wanita muslimah kelihatan lebih ayu dan sopan dengan cutting longgar dan labuh menutup aurat 😊 . Wowww... bestnyaaa mostly semua design termasuk dalam Clearance Sale nj. Jom grab 3 helai terussss, jimatt sangatt dah tu siap free postage seluruh Malaysia 😍😍 . Nak order cepat-cepat WhatsApp Liya, Liya takut habis je nanti warna yang uolls nak tu😭 . Ni no Liya - 013 403 3828 Lagi cepat kalau uolls klik link wasap Liya di bio😘 . . #selamatpagi #blousefishtailplussize #blousemalaysia #blouselabuh #blousemenyusu #nursingfriendly #wanitacantik #wudhufriendly #bajukurungmodencantik #blouselabuhcantik #muslimahsyari #maluapabosskurr #miniskirt #neelofa #neelofaxfashionvalet #nakbebel #neelofahijab #nakdakwah #nakpickupline #nasihatdiri #malaysiaonlineshopping #malaysia #likeforlikes #likeforlikeback #emmamaembong

1
9/16/2019
3
nakbebel Tq for your order😘
.
.Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃
.
💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊
.
🚘Delivery charge depends on location
.

for further inquiries please contact .
📲📲📲📲📲📲📲012-6038468
No Dm❌❌
.
#nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

Tq for your order😘 . .Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃 . 💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊 . 🚘Delivery charge depends on location . for further inquiries please contact . 📲📲📲📲📲📲📲012-6038468 No Dm❌❌ . #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

0
9/16/2019
1
nakbebel Reposted from @kalam_syabab -  Carilah redha Allah kerana itu jaminan ke Syurga. Lakukanlah amal ibadah kerana Allah.
.
.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد.
.
.
📸 Credit to respective owner.
.
.
Recommended page :
📌@tarbiahmy .
📌@atokcakap .
📌@suka_pesan .
📌@igsharingiscaring .
📌@tolongcakap_ .
📌@dakwahgaiss .
.
.
#kalamsyabab #kalamdakwah #kalamulama #dakwah #tarbiahsentap #quote #islamicquote #instagram #jentikhati #muslim #apaapajerr #sharedbymuslimin #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #sukakongsi #sukapesan #sukacakap #atokcakap #igsharingiscaring_ #tolongcakap #dakwahgaiss #nakpesan #atukpesan #tolongdengar #jomdakwah #usrahsantai #tagsahabatanda #silakansharesemogabermanfaat🍃

Reposted from @kalam_syabab - Carilah redha Allah kerana itu jaminan ke Syurga. Lakukanlah amal ibadah kerana Allah. . . اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّد. . . 📸 Credit to respective owner. . . Recommended page : 📌@tarbiahmy . 📌@atokcakap . 📌@suka_pesan . 📌@igsharingiscaring . 📌@tolongcakap_ . 📌@dakwahgaiss . . . #kalamsyabab #kalamdakwah #kalamulama #dakwah #tarbiahsentap #quote #islamicquote #instagram #jentikhati #muslim #apaapajerr #sharedbymuslimin #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakkongsi #sukakongsi #sukapesan #sukacakap #atokcakap #igsharingiscaring_ #tolongcakap #dakwahgaiss #nakpesan #atukpesan #tolongdengar #jomdakwah #usrahsantai #tagsahabatanda #silakansharesemogabermanfaat🍃

0
9/16/2019
10
nakbebel Tq for your order😘
.
.Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃
.
💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊
.
🚘Delivery charge depends on location
.

for further inquiries please contact .
📲📲📲📲📲📲📲012-6038468
No Dm❌❌
.
#nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

Tq for your order😘 . .Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃 . 💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊 . 🚘Delivery charge depends on location . for further inquiries please contact . 📲📲📲📲📲📲📲012-6038468 No Dm❌❌ . #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

0
9/16/2019
2
nakbebel Tq for your order😘
.
.Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃
.
💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊
.
🚘Delivery charge depends on location
.

for further inquiries please contact .
📲📲📲📲📲📲📲012-6038468
No Dm❌❌
.
#nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

Tq for your order😘 . .Looking for Cheap & Simple Bouquet⁉️⁉️😃 . 💐Bouquet budget start from Rm40 & above❤️😊 . 🚘Delivery charge depends on location . for further inquiries please contact . 📲📲📲📲📲📲📲012-6038468 No Dm❌❌ . #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline#naksentap #nakkongsi #akusuka #kongsirezeki#igbudaknerd #pesanmama #abahcakap#atukpesan #bolehcakap #ayat #ayatsentap#ayatsedih #himpunanlawakmalays#maharajalawakmega #madlipzmalaysia#dubsmashmalaysian #kitapunya #kakimotor#kerenbanget #kiniviral #motifviral#inspirationalquotes #quotesmalaysia#lawaktahapdewa #lawakmalaysia7

0
9/16/2019
3
nakbebel PEWIIT FOUNDATION : 
Apa kebaikan Pewiit Foundation Moist Cake ni ? 🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
🌷 VITAMIN E 🌷 menutup cela & jeragat
🌷 kulit muka segar & glowing
🌷 struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok 🌷 kelihatan simple & natural
🌷 merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C + Hyluronic Asid)
🌷 kulit TAK berminyak
🌷beratnya 10 gram

Nk order ? Whtsapp admin ye : 01116952941:) http://www.wasap.my/01116952941
#pewiitfoundationmoistcake
#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

PEWIIT FOUNDATION : Apa kebaikan Pewiit Foundation Moist Cake ni ? 🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV 🌷 VITAMIN E 🌷 menutup cela & jeragat 🌷 kulit muka segar & glowing 🌷 struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok 🌷 kelihatan simple & natural 🌷 merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C + Hyluronic Asid) 🌷 kulit TAK berminyak 🌷beratnya 10 gram Nk order ? Whtsapp admin ye : 01116952941:) http://www.wasap.my/01116952941 #pewiitfoundationmoistcake #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0
9/16/2019
1
nakbebel 5 star feedback from V10 pure vitamin c soap💓

To buy just WhatsApp number phone on bio

5 star feedback from V10 pure vitamin c soap💓 To buy just WhatsApp number phone on bio

1
9/16/2019
4
nakbebel Single and Couple💕
Himpunan bahan cinta khas untuk anda😉
Like bagi yang setuju👍🏻 Comment jika anda ingin share kisah cinta anda😘
Tag kesayangan anda😍 
Follow me😊
DM saya gambar ayat cinta anda dan pasangan anda akan di tag disini 
Credit to @mya.humaira_13 
#koleksiayatcinta
#deeptext
#apakes
#nakbebel
#noonecares
#kakishare
#jomdating
#koleksiayatcinta
#cintasuamiisteri
.
⛔behave!atau anda akan diblock
.
Recommended page;
✔@daily_profit07

Single and Couple💕 Himpunan bahan cinta khas untuk anda😉 Like bagi yang setuju👍🏻 Comment jika anda ingin share kisah cinta anda😘 Tag kesayangan anda😍 Follow me😊 DM saya gambar ayat cinta anda dan pasangan anda akan di tag disini Credit to @mya.humaira_13 #koleksiayatcinta #deeptext #apakes #nakbebel #noonecares #kakishare #jomdating #koleksiayatcinta #cintasuamiisteri . ⛔behave!atau anda akan diblock . Recommended page; ✔@daily_profit07

0
9/16/2019
126
nakbebel Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww .
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
2
nakbebel Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww .
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
0
nakbebel @meeracle.stokis.terengganu
@meeracle.stokis.terengganu
@meeracle.stokis.terengganu
@meeracle.stokis.terengganu
.
.
Teringin nak kulit glowing dalam masa yang singkat? Nak hapuskan JERAWAT JERAGAT dan PARUT ?
.
.
✅Tanpa pengelupasan
✅Tanpa keringkan kulit
.
.
❌Tak perlu krim siang ❌Tak perlu krim malam
❌Tak perlu cucuk
❌Tak perlu buat rawatan spa
.
.
Hanya sapu 2x sehari je!
.
.
Jom kami guide uolls macam mana nak dapat kulit macam nie.
.
.
Dm atau klik link di bio @meeracle.agent.terengganu untuk info lanjut
.
.
Jimat RM29‼️
.
.
Set ada Serum dan Cleanser. Boleh tahan sampai 2 bulan guna. .
.
#meeracle #menjadidenganmeeracle
#skincarenatural #skincarelover #skincareluxury #skincaremalaysia #skincarehalal #tipskecantikan #vitaminserum 
#igreviewmalaysia #muamalaysia #makeuptoturial #MalaysiaTrending #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline

@meeracle.stokis.terengganu @meeracle.stokis.terengganu @meeracle.stokis.terengganu @meeracle.stokis.terengganu . . Teringin nak kulit glowing dalam masa yang singkat? Nak hapuskan JERAWAT JERAGAT dan PARUT ? . . ✅Tanpa pengelupasan ✅Tanpa keringkan kulit . . ❌Tak perlu krim siang ❌Tak perlu krim malam ❌Tak perlu cucuk ❌Tak perlu buat rawatan spa . . Hanya sapu 2x sehari je! . . Jom kami guide uolls macam mana nak dapat kulit macam nie. . . Dm atau klik link di bio @meeracle.agent.terengganu untuk info lanjut . . Jimat RM29‼️ . . Set ada Serum dan Cleanser. Boleh tahan sampai 2 bulan guna. . . #meeracle #menjadidenganmeeracle #skincarenatural #skincarelover #skincareluxury #skincaremalaysia #skincarehalal #tipskecantikan #vitaminserum #igreviewmalaysia #muamalaysia #makeuptoturial #MalaysiaTrending #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline

0
9/16/2019
2
nakbebel Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww .
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
1
nakbebel CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA : PART 1 DAN PART 2
.
Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain.
.
Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin.
.
Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam.
.
*Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 019 4969735 😊
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru
#dakwahsentuh #tarbiahsentap #diariluahanhati #donedakwah #jentikhati #seribusatucerita #ayatsentap #nakngepek #atukpesan #tolongdengan #nakbebel #malaysiatrending #jomdakwah #nakfakta #hijrah#ingatallah#izbookstore
#quran#ayatpower#ayatdeep
#nakngepek#bukuonline
#Dakwah #Tarbiah #Muslimah
 HQ : @isbirofficial

CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA : PART 1 DAN PART 2 . Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain. . Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin. . Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam. . *Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 019 4969735 😊 . #SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #dakwahsentuh #tarbiahsentap #diariluahanhati #donedakwah #jentikhati #seribusatucerita #ayatsentap #nakngepek #atukpesan #tolongdengan #nakbebel #malaysiatrending #jomdakwah #nakfakta #hijrah#ingatallah#izbookstore #quran#ayatpower#ayatdeep #nakngepek#bukuonline #Dakwah #Tarbiah #Muslimah HQ : @isbirofficial

0
9/16/2019
5
nakbebel Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww .
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

Pearl Bracelet pun ada promosi tau! 🔴 Harga RM28 sahaja!! Harga asal rm35!! ❤ dan dapat FREE KOTAK & Boleh REQUEST tulis NOTE sweet bersemut 🐜🐜🐜 gittewwww . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
1
nakbebel Sebenarnya.. Slanga nonok ni da jd universal da. Semua org guna. 
#maafcakaplah #madahkakbam #nakbebel #mohonterasa #sentap #dakwahsentap #akaknaktegur #nasihat #makcikbawang #usikusik #mudahterhibur #nonok

Sebenarnya.. Slanga nonok ni da jd universal da. Semua org guna. #maafcakaplah #madahkakbam #nakbebel #mohonterasa #sentap #dakwahsentap #akaknaktegur #nasihat #makcikbawang #usikusik #mudahterhibur #nonok

0
9/16/2019
12
nakbebel Pewiit skincare 5in1 .

Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (merawat parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) .

Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : -> Oil control boleh hilang dlam 1-2 hari sahaja.. sngt cepat berkesan . -> 1minggu shja untuk msalah jerawat nanah atau batu boleh surut. -> Untuk kulit putih mengambil masa 1-3minggu .. -> Jika masalah jeragat 1-2bulan sahaja , walaupun sudah 10thn mengalami masalah jeragat . -> Cream treatmnt dari korea .
✅ menghalang sel melanin hitam dari merebak
✅ menghilangkan jerawat batu
✅ menghilangkan parut jerawat
✅ menghilangkan kesan jerawat
✅ memutihkan
✅ mengecilkan pori kulit
✅ menyihatkan kulit
✅ muka andar berasa segar
✅ glowing
✅ menghilangkan jeragat
✅ menghilangkan kulit kusam
✅ uv protaction
✅ mengekalkan kelembapan kulit

Whatsapp: +60111 695 2941
Whatsapp: +60111 695 2941
Whatsapp: +60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

Pewiit skincare 5in1 . Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (merawat parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) . Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini .. hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun . mampu .. : -> Oil control boleh hilang dlam 1-2 hari sahaja.. sngt cepat berkesan . -> 1minggu shja untuk msalah jerawat nanah atau batu boleh surut. -> Untuk kulit putih mengambil masa 1-3minggu .. -> Jika masalah jeragat 1-2bulan sahaja , walaupun sudah 10thn mengalami masalah jeragat . -> Cream treatmnt dari korea . ✅ menghalang sel melanin hitam dari merebak ✅ menghilangkan jerawat batu ✅ menghilangkan parut jerawat ✅ menghilangkan kesan jerawat ✅ memutihkan ✅ mengecilkan pori kulit ✅ menyihatkan kulit ✅ muka andar berasa segar ✅ glowing ✅ menghilangkan jeragat ✅ menghilangkan kulit kusam ✅ uv protaction ✅ mengekalkan kelembapan kulit Whatsapp: +60111 695 2941 Whatsapp: +60111 695 2941 Whatsapp: +60111 695 2941 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

0
9/16/2019
2
nakbebel Hmm min rasa min setuju dengan statement ni😂 Apa pendapat korang?😆.
@azhar_jamari
.
.
.
 Kalau berani tag la wife/gf korang 😝
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE

Jangan lupa Follow @azhar_jamari peneman sepi korang,hehehe
_______________________________________________
Kalau korang kaki tweet tu or yang belum move on, korang wajib follow 
Ig @twett_hati NOW!!
#lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays
#lawakhangit #malaysia #faktamerapu #azharviral

Hmm min rasa min setuju dengan statement ni😂 Apa pendapat korang?😆. @azhar_jamari . . . Kalau berani tag la wife/gf korang 😝 . . ♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE Jangan lupa Follow @azhar_jamari peneman sepi korang,hehehe _______________________________________________ Kalau korang kaki tweet tu or yang belum move on, korang wajib follow Ig @twett_hati NOW!! #lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays #lawakhangit #malaysia #faktamerapu #azharviral

0
9/16/2019
49
nakbebel A day without deodorant ⁉️😱 Adehhh... seram !! 😬

Kisahnya last week, deodorant dhiya habis. Tak perasan stok dah habis dan tak sempat nak gi beli. Time ni la berharap mini stokis ku ada jual deodorant jugak 😂

Risau weh bila tak pakai deodorant.. risau kalau org kata bdn kita berbau.. dah la kita ni jenis cepat berpeluh.
Memang tawakal je la 2 hari tak pakai deodorant. 
Alhamdulillah.. hari tanpa deodorant, yg dhiya perasan bdn tak berbau peluh. Bau Marine Essence Bodywash ada lah 😍

Bila fikir balik.. dhiya start konsisten ambil BV ALFALFA dr last month lagi. Mayb sebab tu.. Betul la BV Alfalfa ni dapat hilangkan bau badan kan. Syukur Alhamdulillah.. ❤️ TQ Allah..
TQ BV Alfalfa..
Sharing is caring. 
Semoga bermanfaat buat uolls.. 😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sayajual #nakngepek #onlineshop #kedaionline #viral #famous #nakkongsi #nakbebel #nakpesan #jentikhati #astrogempak #lawakkeder #atukpesan #nakluahsikit #naksentap #ayatpower #haiO #shom #laris #eziclean #kesihatan #garambuluh #bbglo #kurus #cantik #Alfalfa

A day without deodorant ⁉️😱 Adehhh... seram !! 😬 Kisahnya last week, deodorant dhiya habis. Tak perasan stok dah habis dan tak sempat nak gi beli. Time ni la berharap mini stokis ku ada jual deodorant jugak 😂 Risau weh bila tak pakai deodorant.. risau kalau org kata bdn kita berbau.. dah la kita ni jenis cepat berpeluh. Memang tawakal je la 2 hari tak pakai deodorant. Alhamdulillah.. hari tanpa deodorant, yg dhiya perasan bdn tak berbau peluh. Bau Marine Essence Bodywash ada lah 😍 Bila fikir balik.. dhiya start konsisten ambil BV ALFALFA dr last month lagi. Mayb sebab tu.. Betul la BV Alfalfa ni dapat hilangkan bau badan kan. Syukur Alhamdulillah.. ❤️ TQ Allah.. TQ BV Alfalfa.. Sharing is caring. Semoga bermanfaat buat uolls.. 😊 . . . . . . . . . . . . . . . . . #sayajual #nakngepek #onlineshop #kedaionline #viral #famous #nakkongsi #nakbebel #nakpesan #jentikhati #astrogempak #lawakkeder #atukpesan #nakluahsikit #naksentap #ayatpower #haiO #shom #laris #eziclean #kesihatan #garambuluh #bbglo #kurus #cantik #Alfalfa

0
9/16/2019
2
nakbebel Terpulang pada kau.
#sukacakap
.
Tag member korang ✅
.
Ditaja oleh @teegeemumtaz 📝

Terpulang pada kau. #sukacakap . Tag member korang ✅ . Ditaja oleh @teegeemumtaz 📝

1
9/16/2019
133
nakbebel Maaf kalau buat korang tak senang duduk tengok PlannerAna yang cantik, cute, gojez dan semestinya ohsemmm ni 😁

Bertabah lah sehingga awal tahun 2020 ye. Sebab korang akan sentiasa di bayangi design PlannerAna yang cantik-cantik ni di wall anda. 😘
.
#nakpesan #atukpesan #jentikhati#nakbebel #sayajual #planner2020 #sayajualplanner #sayajualplanner2020murah #sayajualplannermurah #thetarbiyyah #tarbiyah #tarbiyahsentap #challengediet #dietchallenge #workoutplanner #workoutschedule #cintaislam #buku#sayajualbuku#sayajualmurah #abangnaktegur

Maaf kalau buat korang tak senang duduk tengok PlannerAna yang cantik, cute, gojez dan semestinya ohsemmm ni 😁 Bertabah lah sehingga awal tahun 2020 ye. Sebab korang akan sentiasa di bayangi design PlannerAna yang cantik-cantik ni di wall anda. 😘 . #nakpesan #atukpesan #jentikhati#nakbebel #sayajual #planner2020 #sayajualplanner #sayajualplanner2020murah #sayajualplannermurah #thetarbiyyah #tarbiyah #tarbiyahsentap #challengediet #dietchallenge #workoutplanner #workoutschedule #cintaislam #buku#sayajualbuku#sayajualmurah #abangnaktegur

0
9/16/2019
2
nakbebel Macam ni rupanya cara tangkap ketam.. 😊😊

Macam ni rupanya cara tangkap ketam.. 😊😊

3
9/16/2019
17
nakbebel Maaf kalau buat korang tak senang duduk tengok PlannerAna yang cantik, cute, gojez dan semestinya ohsemmm ni 😁

Bertabah lah sehingga awal tahun 2020 ye. Sebab korang akan sentiasa di bayangi design PlannerAna yang cantik-cantik ni di wall anda. 😘 .
#nakpesan #atukpesan #jentikhati#nakbebel #sayajual #planner2020 #sayajualplanner #sayajualplanner2020murah #sayajualplannermurah #thetarbiyyah #tarbiyah #tarbiyahsentap #challengediet #dietchallenge #workoutplanner #workoutschedule #cintaislam #buku#sayajualbuku#sayajualmurah #abangnaktegur

Maaf kalau buat korang tak senang duduk tengok PlannerAna yang cantik, cute, gojez dan semestinya ohsemmm ni 😁 Bertabah lah sehingga awal tahun 2020 ye. Sebab korang akan sentiasa di bayangi design PlannerAna yang cantik-cantik ni di wall anda. 😘 . #nakpesan #atukpesan #jentikhati#nakbebel #sayajual #planner2020 #sayajualplanner #sayajualplanner2020murah #sayajualplannermurah #thetarbiyyah #tarbiyah #tarbiyahsentap #challengediet #dietchallenge #workoutplanner #workoutschedule #cintaislam #buku#sayajualbuku#sayajualmurah #abangnaktegur

0
9/16/2019
6
nakbebel 😂 Maaf kalau buat korang tak senang duduk tengok PlannerAna yang cantik, cute, gojez dan semestinya ohsemmm ni 😁

Bertabah lah sehingga awal tahun 2020 ye. Sebab korang akan sentiasa di bayangi design PlannerAna yang cantik-cantik ni di wall anda. 😘
.
.
#nakpesan #nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel #rotikaya##jommuhasabahdiri #istiqomahdiri 
#tazkirahkakrah#tazkirah#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati #tiktokmalaysia#lawakhambar #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic #selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

😂 Maaf kalau buat korang tak senang duduk tengok PlannerAna yang cantik, cute, gojez dan semestinya ohsemmm ni 😁 Bertabah lah sehingga awal tahun 2020 ye. Sebab korang akan sentiasa di bayangi design PlannerAna yang cantik-cantik ni di wall anda. 😘 . . #nakpesan #nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel #rotikaya##jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #tazkirahkakrah#tazkirah#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati #tiktokmalaysia#lawakhambar #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic #selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

1
9/16/2019
11
nakbebel #Repost @q.bagstoreq
• • • • • •
CLUTCH BAG PLAIN
Boleh tambah LOGO atau NAMA RM7 
material : KANVAS TEBAL
available colours : BLACK /CREAM
size : 17cm×24cm

Kalau tak suka design ni..boleh design sendiri atau kami Yang designkan untuk anda 😍
📲Boleh ws di👉 bio saya

#clutchbag #clutchbags #clutchbagmurah #clutchbagmalaysia #bagclutch #clutchbagus #clutchbagsempoi #clutchbagmurahmalaysia #clutchbagbranded #clutchbagusmurah #haqiemrusli #clutchbaglawa #rezeki #usaha #student #collegelife #university #pelajar #nakpickupline #bersyukur #grateful #nakkongsi #drama #mudahterhibur #lawakhambar #nakbebel #life #nakngepek
(◔‿◔)

#Repost @q.bagstoreq • • • • • • CLUTCH BAG PLAIN Boleh tambah LOGO atau NAMA RM7 material : KANVAS TEBAL available colours : BLACK /CREAM size : 17cm×24cm Kalau tak suka design ni..boleh design sendiri atau kami Yang designkan untuk anda 😍 📲Boleh ws di👉 bio saya #clutchbag #clutchbags #clutchbagmurah #clutchbagmalaysia #bagclutch #clutchbagus #clutchbagsempoi #clutchbagmurahmalaysia #clutchbagbranded #clutchbagusmurah #haqiemrusli #clutchbaglawa #rezeki #usaha #student #collegelife #university #pelajar #nakpickupline #bersyukur #grateful #nakkongsi #drama #mudahterhibur #lawakhambar #nakbebel #life #nakngepek (◔‿◔)

0
9/16/2019
2
nakbebel 🔴 PERHATIAN!!! 🔴. Gelang mutiara sekarang tengah buat promo!! RM18 saja!! Harga asal rm28! Cepat Grab sebelum harga back to normal ❤❤❤
.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

🔴 PERHATIAN!!! 🔴. Gelang mutiara sekarang tengah buat promo!! RM18 saja!! Harga asal rm28! Cepat Grab sebelum harga back to normal ❤❤❤ . . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
1
nakbebel @notani.my - 
Amalan tak beri makna jika tak solat
-
Jika amalan baik seperti sedekah, zakat serta berbuat baik sesama makhluk dilaksanakan, tetapi tidak solat, amalan itu tidak memberi makna kerana solat adalah tiang agama dan bagaimana amalan lain ingin berdiri jika tidak ada tiang tempat bersandar.
-
Bagaimanapun, ini tidak bermakna seseorang itu perlu berhenti melakukan amalan kebaikan kerana Allah Maha Pengampun dan berkuasa untuk mengurniakan kefahaman ilmu serta hidayah-Nya yang boleh membuka hati seorang itu menunaikan solat apabila memahami kepentingan serta manfaatnya.
-
Sabda Rasulullah SAW: "Solat itu akan mencegah daripada sebarang perbuatan yang keji dan mungkar." Seseorang yang mendirikan solat dan faham suruhan itu pastinya mempunyai akhlak terpuji, malah mereka sentiasa memelihara akhlak setiap masa.
-
Allah SWT berfirman yang bermaksud: "Bacalah apa yang telah diwahyukan kepadamu, iaitu al-Kitab (al-Quran) dan dirikanlah solat. Sesungguhnya solat itu mencegah daripada (perbuatan) keji dan mungkar. Dan sesungguhnya mengingati Allah (solat) adalah lebih besar (keutamaannya dari ibadah lain). Dan Allah mengetahui apa yang kamu kerjakan." (Surah al-Ankabut, ayat 45)
-
Sumber video: AudioKuliah
Ceramah oleh : Ustaz Wadi Annuar
#notanidakwah
.
#nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel #rotikaya##jommuhasabahdiri #istiqomahdiri 
#tazkirahkakrah#tazkirah#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati #tiktokmalaysia#lawakhambar #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic #selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

@notani.my - Amalan tak beri makna jika tak solat - Jika amalan baik seperti sedekah, zakat serta berbuat baik sesama makhluk dilaksanakan, tetapi tidak solat, amalan itu tidak memberi makna kerana solat adalah tiang agama dan bagaimana amalan lain ingin berdiri jika tidak ada tiang tempat bersandar. - Bagaimanapun, ini tidak bermakna seseorang itu perlu berhenti melakukan amalan kebaikan kerana Allah Maha Pengampun dan berkuasa untuk mengurniakan kefahaman ilmu serta hidayah-Nya yang boleh membuka hati seorang itu menunaikan solat apabila memahami kepentingan serta manfaatnya. - Sabda Rasulullah SAW: "Solat itu akan mencegah daripada sebarang perbuatan yang keji dan mungkar." Seseorang yang mendirikan solat dan faham suruhan itu pastinya mempunyai akhlak terpuji, malah mereka sentiasa memelihara akhlak setiap masa. - Allah SWT berfirman yang bermaksud: "Bacalah apa yang telah diwahyukan kepadamu, iaitu al-Kitab (al-Quran) dan dirikanlah solat. Sesungguhnya solat itu mencegah daripada (perbuatan) keji dan mungkar. Dan sesungguhnya mengingati Allah (solat) adalah lebih besar (keutamaannya dari ibadah lain). Dan Allah mengetahui apa yang kamu kerjakan." (Surah al-Ankabut, ayat 45) - Sumber video: AudioKuliah Ceramah oleh : Ustaz Wadi Annuar #notanidakwah . #nakpesan #atukpesan #jentikhati #nakbebel #rotikaya##jommuhasabahdiri #istiqomahdiri #tazkirahkakrah#tazkirah#twitterjentikhati#quotejentikhati#sentapjentikhati#dakwahjentikhati #tiktokmalaysia#lawakhambar #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #thetarbiyyah #cintaislamic #selafazcinta #igermalaysia #malaysiaviners #nakpickupline #cintaislam #seribusatucerita #maluapabossku #spreaddakwah #malaysiatrending

0
9/16/2019
62
nakbebel 🔴 PERHATIAN!!! 🔴. Gelang mutiara sekarang tengah buat promo!! RM18 saja!! Harga asal rm28! Cepat Grab sebelum harga back to normal ❤❤❤
.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

🔴 PERHATIAN!!! 🔴. Gelang mutiara sekarang tengah buat promo!! RM18 saja!! Harga asal rm28! Cepat Grab sebelum harga back to normal ❤❤❤ . . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
0
nakbebel NEW NEW NEW ‼️ ‼️
💣💣💣
BAG STYLE SUPREME FLORA BLUE
(sm RM46) (ss RM 51)
INCLUDE POSTAGE ------------------------------------------------------------------------------------ STOCK TAK BANYAK GUYS DM OR PM CEPAT2
UNTUK ORDER BAG THIS BAG STYLE

TADI ADMIN BARU JE CAKAP STOCK HANYA ADA 1 PIECES 😱
___________________________________________________

QUALITY BAG : COTTON ****************************************************** 📲Boleh ws di 👉 bio saya
+60179707767
.
.
.
.
.
#nakkongsi #tolongdengar #hatikecai  #secebiskenangan #jentikhati #nakluahsikit #penmerahdotcom #akuokayofficial #apaapajer #nakngepek #apakes #kongsi #sukakongsi #nakbebel #mudahterhibur #lawakkeder #lawakhambar #merdeka #bagstyle #igshopmalaysia #igshop #uitm #selangor #usm #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

NEW NEW NEW ‼️ ‼️ 💣💣💣 BAG STYLE SUPREME FLORA BLUE (sm RM46) (ss RM 51) INCLUDE POSTAGE ------------------------------------------------------------------------------------ STOCK TAK BANYAK GUYS DM OR PM CEPAT2 UNTUK ORDER BAG THIS BAG STYLE TADI ADMIN BARU JE CAKAP STOCK HANYA ADA 1 PIECES 😱 ___________________________________________________ QUALITY BAG : COTTON ****************************************************** 📲Boleh ws di 👉 bio saya +60179707767 . . . . . #nakkongsi #tolongdengar #hatikecai #secebiskenangan #jentikhati #nakluahsikit #penmerahdotcom #akuokayofficial #apaapajer #nakngepek #apakes #kongsi #sukakongsi #nakbebel #mudahterhibur #lawakkeder #lawakhambar #merdeka #bagstyle #igshopmalaysia #igshop #uitm #selangor #usm #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

0
9/16/2019
2
nakbebel Ramai orang berjuang untuk mendapatkan hidup yang lebih baik. Bersusah payah, gigih untuk mencapai apa yang diinginkan di dunia.
.

Tapi, tak ramai yang hidup untuk mati yang baik. Tak ramai yang mencari hidup yang baik untuk mati yang baik. Carilah keseimbangan pada dunia dan akhirat. Itulah muslim terbaik.
. "Dia lah yang telah mentakdirkan adanya mati dan hidup (kamu) - untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu: siapakah di antara kamu yang lebih baik amalnya; dan Ia Maha Kuasa (membalas amal kamu), lagi Maha Pengampun, (bagi orang-orang yang bertaubat)" (Surah al Mulk, ayat 2)
.
.
Follow @hikayatsikosong
Follow @hikayatsikosong
.
.
#NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel  #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri  #DoneDakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial  #hatikecai #hikayatsikosong

Ramai orang berjuang untuk mendapatkan hidup yang lebih baik. Bersusah payah, gigih untuk mencapai apa yang diinginkan di dunia. . Tapi, tak ramai yang hidup untuk mati yang baik. Tak ramai yang mencari hidup yang baik untuk mati yang baik. Carilah keseimbangan pada dunia dan akhirat. Itulah muslim terbaik. . "Dia lah yang telah mentakdirkan adanya mati dan hidup (kamu) - untuk menguji dan menzahirkan keadaan kamu: siapakah di antara kamu yang lebih baik amalnya; dan Ia Maha Kuasa (membalas amal kamu), lagi Maha Pengampun, (bagi orang-orang yang bertaubat)" (Surah al Mulk, ayat 2) . . Follow @hikayatsikosong Follow @hikayatsikosong . . #NasihatBuatDiri #NasihatBuatHati #NakBebel #MalaysiaTrending #VSCOMalaysia #TarbiahSentap #JomDakwah #NakPesan #NakPickupline #NakNgepek #Apakes #JomMuhasabahDiri #DoneDakwah #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #gengmoveon #akuokayofficial #hatikecai #hikayatsikosong

0
9/16/2019
610
nakbebel Bagi yang masih merasakan bertapa sukarnya perjalanan hijrah, muhasabah diri. Apakah niat kita untuk berhijrah semata-mata hanya untuk Allah semata? Atau untuk hal lain? Kerana mengejar si soleh atau solehah misalnya?
.

Jika bukan kerana Allah, maka segeralah perbaiki niat kita tu. Insyaallah Allah akan memudahkan urusan kita.

Bagi yang masih merasakan bertapa sukarnya perjalanan hijrah, muhasabah diri. Apakah niat kita untuk berhijrah semata-mata hanya untuk Allah semata? Atau untuk hal lain? Kerana mengejar si soleh atau solehah misalnya? . Jika bukan kerana Allah, maka segeralah perbaiki niat kita tu. Insyaallah Allah akan memudahkan urusan kita.

5
9/16/2019
573
nakbebel Single and Couple💕
Himpunan bahan cinta khas untuk anda😉
Like bagi yang setuju👍🏻 Comment jika anda ingin share kisah cinta anda😘
Tag kesayangan anda😍 
Follow me😊
DM saya gambar ayat cinta anda dan pasangan anda akan di tag disini 
Credit to @farahlaila97 
#koleksiayatcinta
#deeptext
#apakes
#nakbebel
#noonecares
#kakishare
#jomdating
#koleksiayatcinta
#cintasuamiisteri
.
⛔behave!atau anda akan diblock
.
Recommended page;
✔@daily_profit07

Single and Couple💕 Himpunan bahan cinta khas untuk anda😉 Like bagi yang setuju👍🏻 Comment jika anda ingin share kisah cinta anda😘 Tag kesayangan anda😍 Follow me😊 DM saya gambar ayat cinta anda dan pasangan anda akan di tag disini Credit to @farahlaila97 #koleksiayatcinta #deeptext #apakes #nakbebel #noonecares #kakishare #jomdating #koleksiayatcinta #cintasuamiisteri . ⛔behave!atau anda akan diblock . Recommended page; ✔@daily_profit07

10
9/16/2019
441
nakbebel Kita tidak tahu semua benda dan kita tidak akan pernah mampu untuk tahu segala benda.

Jangan rasa diri kita dah lalui semua perkara.

Apa-apa yang belum pernah berlaku ke atas diri kita, janganlah sampai kita anggap benda itu tidak betul.

Sekali terkena kepada diri sendiri, baru tahu rasa.
.
#JomRepost dan tag sahabat anda.

Follow : @alqurantaggingfara 
Follow : @alqurantaggingfara
.
.
.
.
.
.
.
___________________________
#FirdausWrote #BukanPukulRata
#BukanUstaz #NasihatBuatHati
#NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

Kita tidak tahu semua benda dan kita tidak akan pernah mampu untuk tahu segala benda. Jangan rasa diri kita dah lalui semua perkara. Apa-apa yang belum pernah berlaku ke atas diri kita, janganlah sampai kita anggap benda itu tidak betul. Sekali terkena kepada diri sendiri, baru tahu rasa. . #JomRepost dan tag sahabat anda. Follow : @alqurantaggingfara Follow : @alqurantaggingfara . . . . . . . ___________________________ #FirdausWrote #BukanPukulRata #BukanUstaz #NasihatBuatHati #NasihatBuatDiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tiktokmalaysia #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes

0
9/16/2019
18
nakbebel Hai korang kesayangan sis ❤. Sis nak bagitahu yang harga gelang Glasspearl kali ni hanya RM18 saja tau!!! Harga asal rm28.  Tetiba sis rasa baik hati nak bagi harga promo kat followers sis❤.
.
🔴 TAPI INGAT!! Siapa CEPAt je yang DAPAT!
.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

Hai korang kesayangan sis ❤. Sis nak bagitahu yang harga gelang Glasspearl kali ni hanya RM18 saja tau!!! Harga asal rm28. Tetiba sis rasa baik hati nak bagi harga promo kat followers sis❤. . 🔴 TAPI INGAT!! Siapa CEPAt je yang DAPAT! . . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
6
nakbebel Hai korang kesayangan sis ❤. Sis nak bagitahu yang harga gelang Glasspearl kali ni hanya RM18 saja tau!!! Harga asal rm28.  Tetiba sis rasa baik hati nak bagi harga promo kat followers sis❤.
.
🔴 TAPI INGAT!! Siapa CEPAt je yang DAPAT!
.
.
.
.

#2018 #2019  #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer 
#nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis 
#jangankecam #janganhinaorang #jangansentap 
#sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

Hai korang kesayangan sis ❤. Sis nak bagitahu yang harga gelang Glasspearl kali ni hanya RM18 saja tau!!! Harga asal rm28. Tetiba sis rasa baik hati nak bagi harga promo kat followers sis❤. . 🔴 TAPI INGAT!! Siapa CEPAt je yang DAPAT! . . . . #2018 #2019 #nakpesan #nakluahsikit #nakluahjer #nakbebel #nakdengar #tolongdengar #cakapmanis #jangankecam #janganhinaorang #jangansentap #sentap #hargaiaku #hargailah #sayangiaku #janganbenci #maafkan #hati #instafamous #insta #instagram #inspirasi #ilham #lagu #malaysia #tiktok #kata #luahanhati #nasihatdirisendirijuga

0
9/16/2019
1
nakbebel Love Spell
RM40
Ready Stock

To order just WhatsApp no.phone on bio

Love Spell RM40 Ready Stock To order just WhatsApp no.phone on bio

1
9/15/2019
3