Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #mascara Instagram mascara hashtag, #mascara meaning mascara photos

mascara Una máscara impermeable que alarga, riza, da volume y acondiciona
Riza y separa cada pestaña gracias a la varita magniLASH 360° logrando un aspecto definido, natural y voluminoso.
 #toofaced #crueltyfree #anastasia #sephora #tartecosmetics #benefit #beutyblender #maquillajecrueltyfree #preciojusto #urbandecay #marcjacobs #morphe #cejas #pestañas #pestañaspostizas #bronzer #browwiz #tarteist #melted #blush #waterproof #betherthansex #mascara #primer #liquidlipstick #liquid #lipstick #tease #flirt #naked

Una máscara impermeable que alarga, riza, da volume y acondiciona Riza y separa cada pestaña gracias a la varita magniLASH 360° logrando un aspecto definido, natural y voluminoso. #toofaced #crueltyfree #anastasia #sephora #tartecosmetics #benefit #beutyblender #maquillajecrueltyfree #preciojusto #urbandecay #marcjacobs #morphe #cejas #pestañas #pestañaspostizas #bronzer #browwiz #tarteist #melted #blush #waterproof #betherthansex #mascara #primer #liquidlipstick #liquid #lipstick #tease #flirt #naked

0
9/22/2019
0
mascara ตลับละ 70 บาท #4 เฉดสวยสุด🌰
2 ตลับ 120 บาท (01+02),(03+04)

ค่าส่ง 2 ตลับ 
EMS 50📮📮หยุด ส.-อา.
J&T 40🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน 🌰🌰Karite’ blusher🍑🍑
เม็ดสีสวยละมุนมากๆ ตลับน่ารักพกพาสะดวกมาพร้อมกระจกในตัว+แปรงปักนาจา ต้องมีพกไว้สวยในวันใสๆ🌈

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

ตลับละ 70 บาท #4 เฉดสวยสุด🌰 2 ตลับ 120 บาท (01+02),(03+04) ค่าส่ง 2 ตลับ EMS 50📮📮หยุด ส.-อา. J&T 40🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน 🌰🌰Karite’ blusher🍑🍑 เม็ดสีสวยละมุนมากๆ ตลับน่ารักพกพาสะดวกมาพร้อมกระจกในตัว+แปรงปักนาจา ต้องมีพกไว้สวยในวันใสๆ🌈 #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
1
mascara ¡Pierde la vergüenza con la nueva base de maquillaje de Marc Jacobs! Según Marc Jacobs, cuando dejamos la vergüenza a un lado es cuando aceptamos ser nosotros mismos.
Su fórmula con protector solar SPF, por primera vez encapsulado dentro de los pigmentos, unifica la tez con total transparencia sin efectos grisáceos ni flashback(1). Una fórmula que hidrata, se mantiene durante todo el día y ofrece una cobertura media modulable.

#toofaced #crueltyfree #anastasia #sephora #tartecosmetics #benefit #beutyblender #maquillajecrueltyfree #preciojusto #urbandecay #marcjacobs #morphe #cejas #pestañas #pestañaspostizas #bronzer #browwiz #tarteist #melted #blush #waterproof #betherthansex #mascara #primer #liquidlipstick #liquid #lipstick #tease #flirt #naked

¡Pierde la vergüenza con la nueva base de maquillaje de Marc Jacobs! Según Marc Jacobs, cuando dejamos la vergüenza a un lado es cuando aceptamos ser nosotros mismos. Su fórmula con protector solar SPF, por primera vez encapsulado dentro de los pigmentos, unifica la tez con total transparencia sin efectos grisáceos ni flashback(1). Una fórmula que hidrata, se mantiene durante todo el día y ofrece una cobertura media modulable. #toofaced #crueltyfree #anastasia #sephora #tartecosmetics #benefit #beutyblender #maquillajecrueltyfree #preciojusto #urbandecay #marcjacobs #morphe #cejas #pestañas #pestañaspostizas #bronzer #browwiz #tarteist #melted #blush #waterproof #betherthansex #mascara #primer #liquidlipstick #liquid #lipstick #tease #flirt #naked

0
9/22/2019
0
mascara เซตละ 305 บาท #เซต 11 ชิ้น🍑🍑
ตาแก้มปาก สวยจบ เซอร์ไพร์

EMS 70📮📮หยุด ส.-อา.
J&T 60🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 305 บาท #เซต 11 ชิ้น🍑🍑 ตาแก้มปาก สวยจบ เซอร์ไพร์ EMS 70📮📮หยุด ส.-อา. J&T 60🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
1
mascara เซตละ 75 บาท #3 ชิ้น ตาแก้มปาก
ลุคใสๆแต่งได้ทุกวันจ้า🍑🍑🌈🌈 EMS 50📮📮หยุด ส.-อา.
J&T 40🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 75 บาท #3 ชิ้น ตาแก้มปาก ลุคใสๆแต่งได้ทุกวันจ้า🍑🍑🌈🌈 EMS 50📮📮หยุด ส.-อา. J&T 40🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
1
mascara เซตละ 235 บาท #เซต 7 ชิ้นจุกๆ🍑
โทนส้มพีช หน้าฉ่ำวาว ขนดกฟู🌈 EMS 70📮📮หยุด ส.-อา.
J&T 50🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 235 บาท #เซต 7 ชิ้นจุกๆ🍑 โทนส้มพีช หน้าฉ่ำวาว ขนดกฟู🌈 EMS 70📮📮หยุด ส.-อา. J&T 50🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
1
mascara 🌸KELEBIHAN ON FLEEK MASCARA🌸 ✔️Die bukan mascara waterproof tp kekal dimata selagi mane anda x remove ✔️xmacam mascara lain pakai susah nk remove smpi tanggal bulu mata🙅🏻‍♀️
✔️Sesuai utk pakai daily ✔️Xcomotkan mata bile memakainya
✔️Ade bahan aktif yg melebatkan bulu mata
✔️mudah utk dicuci guna air sahaja n tanggalkan dengan mudah so siaapa nk pakai daily sesuai sgt sbb mudah nk remove, nk solat senang nk cuci ✔️ade castor oil & aloe vera pelebat n pemanjang bulu mata

Macam mana nak dapatkan ON FLEEK MASCARA yang tengah viral nie??
Boleh cepat2 wasap mommy sekarang!!!
📲+601111982763

#onfleekmascara #serummascara #majamascara #onfleek #mascara #mascaralentik #pelebatbulumata #naturalmascara

🌸KELEBIHAN ON FLEEK MASCARA🌸 ✔️Die bukan mascara waterproof tp kekal dimata selagi mane anda x remove ✔️xmacam mascara lain pakai susah nk remove smpi tanggal bulu mata🙅🏻‍♀️ ✔️Sesuai utk pakai daily ✔️Xcomotkan mata bile memakainya ✔️Ade bahan aktif yg melebatkan bulu mata ✔️mudah utk dicuci guna air sahaja n tanggalkan dengan mudah so siaapa nk pakai daily sesuai sgt sbb mudah nk remove, nk solat senang nk cuci ✔️ade castor oil & aloe vera pelebat n pemanjang bulu mata Macam mana nak dapatkan ON FLEEK MASCARA yang tengah viral nie?? Boleh cepat2 wasap mommy sekarang!!! 📲+601111982763 #onfleekmascara #serummascara #majamascara #onfleek #mascara #mascaralentik #pelebatbulumata #naturalmascara

0
9/22/2019
6
mascara เซตละ 230 บาท #เซต4 ชิ้นพร้อมกล่อง มีความสายรุ้งฟาดสวยๆ🌈🌈
เซตกันน้ำ ☔️☔️☔️ EMS 60📮📮หยุด ส.-อา.
J&T 50🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 230 บาท #เซต4 ชิ้นพร้อมกล่อง มีความสายรุ้งฟาดสวยๆ🌈🌈 เซตกันน้ำ ☔️☔️☔️ EMS 60📮📮หยุด ส.-อา. J&T 50🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
1
mascara รับยอดจากไอจี 🥰
มาสคาร่า ปลิว 1 แท่ง
ปัดแล้วขนตาเด้งงอนมากๆจ้า

#มาสคาร่า #mascara

รับยอดจากไอจี 🥰 มาสคาร่า ปลิว 1 แท่ง ปัดแล้วขนตาเด้งงอนมากๆจ้า #มาสคาร่า #mascara

0
9/22/2019
1
mascara KORANG DAH TRY SET GOJES OBSESS NI??? .
.
Korang tercari2 produk makeup yang mudah nak pakai, nak bawa, terus cantik & peloles sepanjang hari? Jom tengok tutorial ni! 👆🏻.
.
Dengan produk obsess ni mood korang yang murung pun jadi happy taw yelah dah cantik kan mesti la happy terus, parut jerawat tak nampak, eyebag pun da tak nampak hee best kan? Korang nak jugak set ni? Jom comment 'SAYA NAK' skrg, sepantas kilat Fatin PM okay! 💕💕💕.
.
#obsesscosmeticsjb #agentwanted #setmakeup #iamfounderobsesscosmetics #baranghantaran #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #sephora #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #kejayaantanpabatasan #dropshipwanted #weddingjb #jdt #makeup #barangmakeupmurah #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #wawacosmetics #sobella #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

KORANG DAH TRY SET GOJES OBSESS NI??? . . Korang tercari2 produk makeup yang mudah nak pakai, nak bawa, terus cantik & peloles sepanjang hari? Jom tengok tutorial ni! 👆🏻. . Dengan produk obsess ni mood korang yang murung pun jadi happy taw yelah dah cantik kan mesti la happy terus, parut jerawat tak nampak, eyebag pun da tak nampak hee best kan? Korang nak jugak set ni? Jom comment 'SAYA NAK' skrg, sepantas kilat Fatin PM okay! 💕💕💕. . #obsesscosmeticsjb #agentwanted #setmakeup #iamfounderobsesscosmetics #baranghantaran #uitm #sayajuallipstick #sayajualobsesscosmetics #sephora #barangmakeup #mascara #makeupjb #lipstickjb #kejayaantanpabatasan #dropshipwanted #weddingjb #jdt #makeup #barangmakeupmurah #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #wawacosmetics #sobella #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

0
9/22/2019
0
mascara Giordani Gold All in One Iconic Mascara Waterproof yg mewahhh.. 👁❣ .

Memberi kesan panjang, elegan, hasil rapi elegan mempesona sepanjang hari. Warna hitam intens yang mewah dan tahan air* formula lembut yang meluncur halus, tidak menyerpih, coreng atau luntur. .

Lapisan sikat unik dapat menjangkau hingga bulu mata terkecil untuk hasil yang luarrrrr biasa. .

HANYA 175.000,-
From 239rb lohh😱 .

#favoritemascara #maskaraoriflame  #maskaraantiluntur  #maskarawaterproof  #waterproofmascara  #giordanigoldallinoneiconicmascarawaterproof  #mascara

Giordani Gold All in One Iconic Mascara Waterproof yg mewahhh.. 👁❣ . Memberi kesan panjang, elegan, hasil rapi elegan mempesona sepanjang hari. Warna hitam intens yang mewah dan tahan air* formula lembut yang meluncur halus, tidak menyerpih, coreng atau luntur. . Lapisan sikat unik dapat menjangkau hingga bulu mata terkecil untuk hasil yang luarrrrr biasa. . HANYA 175.000,- From 239rb lohh😱 . #favoritemascara #maskaraoriflame #maskaraantiluntur #maskarawaterproof #waterproofmascara #giordanigoldallinoneiconicmascarawaterproof #mascara

0
9/22/2019
0
mascara Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang!
.
Ini antara kelebihan Mascara Rohina 👇
.
💞 Menghitamkan BULU MATA
💞 Melebatkan BULU MATA
💞 Warna hitam yang pekat
💞 Mudah untuk di CUCI
💞 Tak comot bila terkena air/airmata
💞 Berus mascara yang lembut
💞 Ada 2 step cara pakai.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik  #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship  #sititehabeauty

Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang! . Ini antara kelebihan Mascara Rohina 👇 . 💞 Menghitamkan BULU MATA 💞 Melebatkan BULU MATA 💞 Warna hitam yang pekat 💞 Mudah untuk di CUCI 💞 Tak comot bila terkena air/airmata 💞 Berus mascara yang lembut 💞 Ada 2 step cara pakai. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

0
9/22/2019
0
mascara Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang!
.
Ini antara kelebihan Mascara Rohina 👇
.
💞 Menghitamkan BULU MATA
💞 Melebatkan BULU MATA
💞 Warna hitam yang pekat
💞 Mudah untuk di CUCI
💞 Tak comot bila terkena air/airmata
💞 Berus mascara yang lembut
💞 Ada 2 step cara pakai.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik  #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship  #sititehabeauty

Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang! . Ini antara kelebihan Mascara Rohina 👇 . 💞 Menghitamkan BULU MATA 💞 Melebatkan BULU MATA 💞 Warna hitam yang pekat 💞 Mudah untuk di CUCI 💞 Tak comot bila terkena air/airmata 💞 Berus mascara yang lembut 💞 Ada 2 step cara pakai. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

0
9/22/2019
0
mascara Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang!
.
Ini antara kelebihan Mascara Rohina 👇
.
💞 Menghitamkan BULU MATA
💞 Melebatkan BULU MATA
💞 Warna hitam yang pekat
💞 Mudah untuk di CUCI
💞 Tak comot bila terkena air/airmata
💞 Berus mascara yang lembut
💞 Ada 2 step cara pakai.
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik  #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship  #sititehabeauty

Jangan ingat harga murah tak berkualiti, awak SALAH. Kualitinya sehebat jenama yang mahal di pasaran sekarang! . Ini antara kelebihan Mascara Rohina 👇 . 💞 Menghitamkan BULU MATA 💞 Melebatkan BULU MATA 💞 Warna hitam yang pekat 💞 Mudah untuk di CUCI 💞 Tak comot bila terkena air/airmata 💞 Berus mascara yang lembut 💞 Ada 2 step cara pakai. . Tekan link di bio atau whatsapp 👇 0139105110 0139105110 0139105110 #rohina #mascara #rohinamascara #mascararohina #mascaraviral #mascaracongek #2stepmascara #mascaralentik #mascaraterbaik #menghitamkanbulumata #melebatkanbulumata #melentikkanbulumata #merawatbulumata #bulumata #mudahdicuci #kalisair #cepatkering #takhitambawahmata #rohinamascaraMachang #rohinamascaraKelantan #codMachang #codKelantan #openagent #openminiagent #serendahseratus #opendropship #sititehabeauty

0
9/22/2019
0
mascara เซตละ 220 บาท #เซต4 ชิ้นพร้อมกล่อง มีความสายรุ้งฟาดสวยๆ🌈🌈
เซตกันน้ำ ☔️☔️☔️
EMS 60📮📮หยุด ส.-อา.
J&T 50🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน
เก็บปลายทาง 80📮📮หยุด ส.-อา.

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 220 บาท #เซต4 ชิ้นพร้อมกล่อง มีความสายรุ้งฟาดสวยๆ🌈🌈 เซตกันน้ำ ☔️☔️☔️ EMS 60📮📮หยุด ส.-อา. J&T 50🚚🚚 บริการเหมือนเคอรี่ ส่งของทุกวัน เก็บปลายทาง 80📮📮หยุด ส.-อา. #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
1
mascara Confiram como usar o protetor para aplicação de cílios. Chegou reposição do nosso quentinho e custa apenas R$ 5,00 💕💕
.
.
.
.
.
.
.
#olhos #mulher #ipiau #bahia #Brasil #baratinhos #protetorparacilios #mascara #extravolume

Confiram como usar o protetor para aplicação de cílios. Chegou reposição do nosso quentinho e custa apenas R$ 5,00 💕💕 . . . . . . . #olhos #mulher #ipiau #bahia #Brasil #baratinhos #protetorparacilios #mascara #extravolume

0
9/22/2019
8
mascara Fall hair 🍁💇🏼‍♀️#newhairwhodis

Fall hair 🍁💇🏼‍♀️#newhairwhodis

1
9/22/2019
2
mascara not hair related | but let me put you on to an eyelash brush with transparent liquid great for that all natural look with clear lipgloss🧚🏽‍♀️
-
-
#eyelashes #mascara #naturallook #natural #glossy #clear #lipgloss #pinterest #selfcare #maybelline

not hair related | but let me put you on to an eyelash brush with transparent liquid great for that all natural look with clear lipgloss🧚🏽‍♀️ - - #eyelashes #mascara #naturallook #natural #glossy #clear #lipgloss #pinterest #selfcare #maybelline

0
9/22/2019
0
mascara .
Thank you Cik Fatin dari Puchong grab 2 eyeliner + 1 mascara
.
Eyeliner & mascara Fame ni dah SOLD OUT 😱😱😱. Dah tak restock lagi
.
Tapiiiii kalau sesiapa yang nak mascara, boleh pilih dari Anas Cosmetics pulak.... 😍😍
.
📲 0162177457
.
#makeuplover #mascara #eyeliner #bukitjalil #bukitjalilstadium #technologyparkmalaysia

. Thank you Cik Fatin dari Puchong grab 2 eyeliner + 1 mascara . Eyeliner & mascara Fame ni dah SOLD OUT 😱😱😱. Dah tak restock lagi . Tapiiiii kalau sesiapa yang nak mascara, boleh pilih dari Anas Cosmetics pulak.... 😍😍 . 📲 0162177457 . #makeuplover #mascara #eyeliner #bukitjalil #bukitjalilstadium #technologyparkmalaysia

0
9/22/2019
1
mascara เซตละ 300บาท #เซต 11 ชิ้น🍑🍑
ตาแก้มปาก สวยจบ เซอร์ไพร์ 📍 ต้องมาตำแล้วป่ะ
😍 แม่ค้าใจดี
🚚 จัดส่งทุกวัน

#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 300บาท #เซต 11 ชิ้น🍑🍑 ตาแก้มปาก สวยจบ เซอร์ไพร์ 📍 ต้องมาตำแล้วป่ะ 😍 แม่ค้าใจดี 🚚 จัดส่งทุกวัน #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
3
mascara ไพร์เมอร์ยูนิคอร์น🦄🦄เนื้อสายรุ้ง🌈 ซึมเร็วไม่เหนอะหน้า ช่วยให้เครื่องสำอางติดหน้าทน หน้าเนียน ช่วยเบลอรูขุมขน สำหรับวัยใสๆแค่ใช้ไพร์เมอร์ตบด้วยแป้งฝุ่น เนียนทั้งวันจ้า
มีกลิ่นหอมอ่อนๆ ละมุนสุดจ้า
#eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ 
#mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์ #ไพร์เมอร์
💛💛💛💛💛💛

ไพร์เมอร์ยูนิคอร์น🦄🦄เนื้อสายรุ้ง🌈 ซึมเร็วไม่เหนอะหน้า ช่วยให้เครื่องสำอางติดหน้าทน หน้าเนียน ช่วยเบลอรูขุมขน สำหรับวัยใสๆแค่ใช้ไพร์เมอร์ตบด้วยแป้งฝุ่น เนียนทั้งวันจ้า มีกลิ่นหอมอ่อนๆ ละมุนสุดจ้า #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์ #ไพร์เมอร์ 💛💛💛💛💛💛

0
9/22/2019
1
mascara -
Kak aku bingung nih, harus gmn ya wajah aku sensitif tapi jerawatan
Takut pake produk macem-macem 😩

Tenang gais!
Ristoreid disini punya jalan keluarnya😋
-
1. Pake Oatmeal Cookies untuk Eksfoliasi
Walaupun wajah kamu sensitif, eksfoliasi wajah juga penting lho. Nah Oatmeal Cookies ini sangat aku rekomendasiin buat kamu karena butiran oatmealnya yang lembut dan pasti gentle banget ke kulit

2. Lanjut maskeran pake Matcha
Kenapa matcha, karena menggunakan daun teh asli yang aman banget untuk si sensitif
Aku ga rekomen sulfur buat yang sensitif karena menurut aku sulfur lebih strong takutnya malah ngerasa hal-hal yang aneh. Walaupun sulfur mujarab banget buat masalah jerawat huhu😭

3. Jangan lupa campurkan Greentea Water sebagai campuran maskernya atau bisa juga kalian tinggal spray ke wajah guna mencegah bakteri udara yang kapan aja bisa nempel di wajah kamu😋

Semoga membantu baby❤️

- Kak aku bingung nih, harus gmn ya wajah aku sensitif tapi jerawatan Takut pake produk macem-macem 😩 Tenang gais! Ristoreid disini punya jalan keluarnya😋 - 1. Pake Oatmeal Cookies untuk Eksfoliasi Walaupun wajah kamu sensitif, eksfoliasi wajah juga penting lho. Nah Oatmeal Cookies ini sangat aku rekomendasiin buat kamu karena butiran oatmealnya yang lembut dan pasti gentle banget ke kulit 2. Lanjut maskeran pake Matcha Kenapa matcha, karena menggunakan daun teh asli yang aman banget untuk si sensitif Aku ga rekomen sulfur buat yang sensitif karena menurut aku sulfur lebih strong takutnya malah ngerasa hal-hal yang aneh. Walaupun sulfur mujarab banget buat masalah jerawat huhu😭 3. Jangan lupa campurkan Greentea Water sebagai campuran maskernya atau bisa juga kalian tinggal spray ke wajah guna mencegah bakteri udara yang kapan aja bisa nempel di wajah kamu😋 Semoga membantu baby❤️

1
9/22/2019
6
mascara Have you tried the Deep Black Mascara?
.
.
#lashes #mascara #smittenlashes #lashboxbeauty

Have you tried the Deep Black Mascara? . . #lashes #mascara #smittenlashes #lashboxbeauty

0
9/22/2019
0
mascara เซตละ 225บาท #เซต4 ชิ้นพร้อมกล่อง มีความสายรุ้งฟาดสวยๆ🌈🌈
เซตกันน้ำ ☔️☔️☔️ ราคาน่ารักๆๆ😍😍😍 #eyeshdow #blusher #peach🍑
#เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

เซตละ 225บาท #เซต4 ชิ้นพร้อมกล่อง มีความสายรุ้งฟาดสวยๆ🌈🌈 เซตกันน้ำ ☔️☔️☔️ ราคาน่ารักๆๆ😍😍😍 #eyeshdow #blusher #peach🍑 #เครื่องสำอางราคาถูก #แท๊กเก่ง #แชร์เก่ง #อ้อนเก่ง #รองพื้น #แป้งพัฟ #mascara #eyelinener #มาสใส #sivanna #odbo #anylady #อายเชโดว์ #บรัชออน #มาสคาร่า #อายไลนเนอร์

0
9/22/2019
2
mascara After doing this for a few years now... I’ve come to accept that mascara really isn’t a good friend to eyelash extensions. Retention isn’t as good as it can be... the mascara clings to the base of the eyelashes and forms bacteria film because it’s harder to clean off of eyelash extensions... it’s just a culprit. I really wish I could say differently! Try to avoid mascara and when using it on your bottom eyelashes, fan them for a minute so it dries and doesn’t transfer to the top. 🤗⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#eyelashextensiontips #makeuptips #mascara #lashextensions #twincities #shoreview #whitebear #stpaul #rosevillemn #lashesss #mnlashes #twincitieslashes #lashtechs #lashartist

After doing this for a few years now... I’ve come to accept that mascara really isn’t a good friend to eyelash extensions. Retention isn’t as good as it can be... the mascara clings to the base of the eyelashes and forms bacteria film because it’s harder to clean off of eyelash extensions... it’s just a culprit. I really wish I could say differently! Try to avoid mascara and when using it on your bottom eyelashes, fan them for a minute so it dries and doesn’t transfer to the top. 🤗⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #eyelashextensiontips #makeuptips #mascara #lashextensions #twincities #shoreview #whitebear #stpaul #rosevillemn #lashesss #mnlashes #twincitieslashes #lashtechs #lashartist

0
9/22/2019
1
mascara Skrg nak beli EYEBROW saja pun blh tauu.
.
Yezzaaaa ramai sgt suka EYEBROW nii. Sbb sgt2 senang nak lukis.
.
“ dia punya brow pencil aku suka ! Senang nak lukis ! “
- Mua terkenal Intan Kaharuddin .
✅ RM49 saja + FREE POSTAGE
✅ Senang sgt nak lukis sbb mata pencil sedang2 elokk
✅ Tak mudah patah. Besttt
✅ Ada spoolie brush
✅ Natural looking results! 😍
.
.
.
 #eyebrow #mascara #ynasakinah #makeupbynasakinah #primer #makeuptutorial #makeup  #cosmetics #beauty #ynasakinah #makeupoftheday #prepskin #makeupoftheday #weddingmakeup #makeuplooks #makeuptutorial #muamalaysia #instamakeup

Skrg nak beli EYEBROW saja pun blh tauu. . Yezzaaaa ramai sgt suka EYEBROW nii. Sbb sgt2 senang nak lukis. . “ dia punya brow pencil aku suka ! Senang nak lukis ! “ - Mua terkenal Intan Kaharuddin . ✅ RM49 saja + FREE POSTAGE ✅ Senang sgt nak lukis sbb mata pencil sedang2 elokk ✅ Tak mudah patah. Besttt ✅ Ada spoolie brush ✅ Natural looking results! 😍 . . . #eyebrow #mascara #ynasakinah #makeupbynasakinah #primer #makeuptutorial #makeup #cosmetics #beauty #ynasakinah #makeupoftheday #prepskin #makeupoftheday #weddingmakeup #makeuplooks #makeuptutorial #muamalaysia #instamakeup

0
9/22/2019
2
mascara JIMAT RM87 UNTUK 5 ITEM
.
Daripada korang nak bayar RM152 untuk 5 item ni, korang just bayar RM65 sahaja dengan Wawa Unicorn Kit tau 😱💕
.
Jeng jenggg jenggg ❗❗❗
🦄 *UNICORN EDITION* 🦄
🌈 Fantasy
🌈 Dream
.
RM65 per box
. 
Each Box :
🌸 2 Lip Matte
🌸 1 Blusher with Mirror
🌸 1 Mint Lip Treatment
 And get Eyebrow Pencil which is worth RM 39 for *FREE* !!!
. 
www.wasap.my/60132883460 unicornkitwawa
. 
#TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #WawaCosmeticswangsamaju #wawacosmeticspuncakalam #wawacosmeticskl #wawacosmeticskualalumpur

JIMAT RM87 UNTUK 5 ITEM . Daripada korang nak bayar RM152 untuk 5 item ni, korang just bayar RM65 sahaja dengan Wawa Unicorn Kit tau 😱💕 . Jeng jenggg jenggg ❗❗❗ 🦄 *UNICORN EDITION* 🦄 🌈 Fantasy 🌈 Dream . RM65 per box . Each Box : 🌸 2 Lip Matte 🌸 1 Blusher with Mirror 🌸 1 Mint Lip Treatment And get Eyebrow Pencil which is worth RM 39 for *FREE* !!! . www.wasap.my/60132883460 unicornkitwawa . #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #WawaCosmeticswangsamaju #wawacosmeticspuncakalam #wawacosmeticskl #wawacosmeticskualalumpur

0
9/22/2019
1
mascara Que no nos falten las risas, los buenos momentos, ni los lugares para hacer tonterías en esta vida adulta. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#cdmx #horse #mascara #noviembre #unmuertoydifuntina #truelove #fumandolunasaescondidas #betinos #mexicocreativo #mexicoalternativo #photo #mex #life

Que no nos falten las risas, los buenos momentos, ni los lugares para hacer tonterías en esta vida adulta. . . . . . . . . . . . . . . . #cdmx #horse #mascara #noviembre #unmuertoydifuntina #truelove #fumandolunasaescondidas #betinos #mexicocreativo #mexicoalternativo #photo #mex #life

0
9/22/2019
5
mascara Wawa Unicorn Kit | Dream
.
Jeng jenggg jenggg ❗❗❗
🦄 *UNICORN EDITION* 🦄
🌈 Fantasy
🌈 Dream
.
RM65 per box
. 
Each Box :
🌸 2 Lip Matte
🌸 1 Blusher with Mirror
🌸 1 Mint Lip Treatment
 And get Eyebrow Pencil which is worth RM 39 for *FREE* !!!
. 
www.wasap.my/60132883460 unicornkitwawa
. 
#TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #WawaCosmeticswangsamaju #wawacosmeticspuncakalam #wawacosmeticskl #wawacosmeticskualalumpur

Wawa Unicorn Kit | Dream . Jeng jenggg jenggg ❗❗❗ 🦄 *UNICORN EDITION* 🦄 🌈 Fantasy 🌈 Dream . RM65 per box . Each Box : 🌸 2 Lip Matte 🌸 1 Blusher with Mirror 🌸 1 Mint Lip Treatment And get Eyebrow Pencil which is worth RM 39 for *FREE* !!! . www.wasap.my/60132883460 unicornkitwawa . #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #WawaCosmeticswangsamaju #wawacosmeticspuncakalam #wawacosmeticskl #wawacosmeticskualalumpur

0
9/22/2019
1
mascara Макияж в стиле Smoky eyes ✨
Пожалуй, самый востребованный макияж. При данной технике исполнения делаем акцент на глаза, создавая эффект дымки, переходя из одного оттенка в другой. #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash

Макияж в стиле Smoky eyes ✨ Пожалуй, самый востребованный макияж. При данной технике исполнения делаем акцент на глаза, создавая эффект дымки, переходя из одного оттенка в другой. #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #pomade #foundation #concealer #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash

0
9/22/2019
6
mascara Wawa Unicorn Kit | Fantasy
.
Jeng jenggg jenggg ❗❗❗
🦄 *UNICORN EDITION* 🦄
🌈 Fantasy
🌈 Dream
.
RM65 per box
. 
Each Box :
🌸 2 Lip Matte
🌸 1 Blusher with Mirror
🌸 1 Mint Lip Treatment
 And get Eyebrow Pencil which is worth RM 39 for *FREE* !!!
. 
www.wasap.my/60132883460 unicornkitwawa
. 
#TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #WawaCosmeticswangsamaju #wawacosmeticspuncakalam #wawacosmeticskl #wawacosmeticskualalumpur

Wawa Unicorn Kit | Fantasy . Jeng jenggg jenggg ❗❗❗ 🦄 *UNICORN EDITION* 🦄 🌈 Fantasy 🌈 Dream . RM65 per box . Each Box : 🌸 2 Lip Matte 🌸 1 Blusher with Mirror 🌸 1 Mint Lip Treatment And get Eyebrow Pencil which is worth RM 39 for *FREE* !!! . www.wasap.my/60132883460 unicornkitwawa . #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamSenorita #TeamFyza #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #GreenTea #PuTeaGreenTea #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #WawaCosmeticswangsamaju #wawacosmeticspuncakalam #wawacosmeticskl #wawacosmeticskualalumpur

0
9/22/2019
1
mascara Heres todays look using the 2 eyeliners i got from @urbandecaycosmetics and the shadow amethyst from the desert dusk palette from @hudabeauty 
Transition: amethyst
Lid: ud eyeliner pencil in chaos
Waterline and top lash line: ud liner in sabbath
Inner corner: neferitti from huda

Today i only have one photo because i was not satisfied with any of my closed shots. I found that i had a lot of troube with chaos blending

Brows: @purcosmetics 
Eye base and concealer: @lauramercier 
Mascara: @itcosmetics 
#makeup #eyeshadow #smokeyeye #eyeliner #makeuplooks #eyeshadowlooks #mua #mui #urbandecay #hudabeauty #desertduskpalette #purcosmetics #lauramercier #itcosmetics #brows #concealer #eyeshadowbase #mascara

Heres todays look using the 2 eyeliners i got from @urbandecaycosmetics and the shadow amethyst from the desert dusk palette from @hudabeauty Transition: amethyst Lid: ud eyeliner pencil in chaos Waterline and top lash line: ud liner in sabbath Inner corner: neferitti from huda Today i only have one photo because i was not satisfied with any of my closed shots. I found that i had a lot of troube with chaos blending Brows: @purcosmetics Eye base and concealer: @lauramercier Mascara: @itcosmetics #makeup #eyeshadow #smokeyeye #eyeliner #makeuplooks #eyeshadowlooks #mua #mui #urbandecay #hudabeauty #desertduskpalette #purcosmetics #lauramercier #itcosmetics #brows #concealer #eyeshadowbase #mascara

1
9/22/2019
7
mascara This is Analisa Lucia reporting for duty 😊
My ear infection will hopefully be gone soon. I'm tired of being well.... Tired and in pain 🤣 fingers crossed because I want to do some spooky looks. 😊😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.#igmakeup #igbeauty #makeup #makeuponfleek #motd #instamakeup #i❤️makeup #cosmetics #swatches #makeuplook #makeupartist #makeuplooks #lotd #beauty #beautyguru #skincare #autumn #skincareroutine #indie #eyeliner #mascara #eyeshadow #lipstick #eyeshadowpalette #colourpop #jeffreestarcosmetics #colourpopcosmetics #bluehair

This is Analisa Lucia reporting for duty 😊 My ear infection will hopefully be gone soon. I'm tired of being well.... Tired and in pain 🤣 fingers crossed because I want to do some spooky looks. 😊😊 . . . . . . . . . . . . .#igmakeup #igbeauty #makeup #makeuponfleek #motd #instamakeup #i❤️makeup #cosmetics #swatches #makeuplook #makeupartist #makeuplooks #lotd #beauty #beautyguru #skincare #autumn #skincareroutine #indie #eyeliner #mascara #eyeshadow #lipstick #eyeshadowpalette #colourpop #jeffreestarcosmetics #colourpopcosmetics #bluehair

0
9/22/2019
2
mascara ❤ New product!
💝 Chanel mascara
Brand new never used
10 Noir shade
Product: Le Volume Revolution De Chanel 
Size: 1.5 grams
🌟 Of course, it is authentic, like everything on my page. 
Price: $15
+ $2 postage without tracking -
If you want tracking, message me and I will change postage for you to $8.55.
😊❤💋
#chanel #ilovechanel #mascara #depop #ebaycommunity #ebay #fashion #style #girly #fun #treatyourself #makeup #motd #fotd #australia #australian #aussie #fashionnow

❤ New product! 💝 Chanel mascara Brand new never used 10 Noir shade Product: Le Volume Revolution De Chanel Size: 1.5 grams 🌟 Of course, it is authentic, like everything on my page. Price: $15 + $2 postage without tracking - If you want tracking, message me and I will change postage for you to $8.55. 😊❤💋 #chanel #ilovechanel #mascara #depop #ebaycommunity #ebay #fashion #style #girly #fun #treatyourself #makeup #motd #fotd #australia #australian #aussie #fashionnow

0
9/22/2019
2
mascara 💎Set Dream (box biru) 
Warna lipmatte orange soft nude2 gittu .. siap suka look ala2 peachy peachy tu amik lah set dream ni 😍 💎sexy
💎Mistress
.
.
Rm65 dpat 4item free eyebrow berharga Rm39 ❤️😍
Cepat2 pm/whatsapp Www.wasap.my/601127582284
#teamwawa #teamwawa #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #Dream #Fantasy #WawaUnicornKit

💎Set Dream (box biru) Warna lipmatte orange soft nude2 gittu .. siap suka look ala2 peachy peachy tu amik lah set dream ni 😍 💎sexy 💎Mistress . . Rm65 dpat 4item free eyebrow berharga Rm39 ❤️😍 Cepat2 pm/whatsapp Www.wasap.my/601127582284 #teamwawa #teamwawa #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #FaceMist #TravelKit #Mascara #LipTreatment #MakeUpKit #Eyeshadow #Blusher #MuaMalaysia #FaceMist #SettingSpray #Primer #MaduAjaibTurkey #WawaFantasyDream #WawaUnicornEdition #Dream #Fantasy #WawaUnicornKit

0
9/22/2019
1
mascara Fall look 🍂. •
•
•follow @mua_nelms for more!!!! •
•
•
•
•
•
•

Please like and comment what you guys think
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•

#explore #makuplove #makeup #like #love #beauty #comment #eye #blueeyes #eyeshadow #brows #glow #follow #f4f #s4s #color #mascara #Mua #newmakeup #loveit #addictedtomakeup #ilovemakeup

Fall look 🍂. • • •follow @mua_nelms for more!!!! • • • • • • • Please like and comment what you guys think • • • • • • • • • • #explore #makuplove #makeup #like #love #beauty #comment #eye #blueeyes #eyeshadow #brows #glow #follow #f4f #s4s #color #mascara #Mua #newmakeup #loveit #addictedtomakeup #ilovemakeup

1
9/22/2019
16
mascara Find your new berry favorite shade at our profile link! 💄 (Ours is Crushed Berry.) www.marykay.com/SRushing719💗💕#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #contourandcupcakes #makeupworkshop #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #mklife #marykay #primers #base #beauty #beautifulwomen

Find your new berry favorite shade at our profile link! 💄 (Ours is Crushed Berry.) www.marykay.com/SRushing719💗💕#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #contourandcupcakes #makeupworkshop #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #mklife #marykay #primers #base #beauty #beautifulwomen

1
9/22/2019
3
mascara Hey lads and lasses! To everyone who wanted another skincare post, I’VE DELIVERED! This is the physicians formula skin booster vitamin shot. The thing about this product that caught my eye was this beautiful blue stained bottle. At CVS (which is where this was purchased) there were 3 to choose from, hydrating (this one), and a time-restoring one, oh and one I can’t remember the name of 😂 These drops are amazing! They really help lock in the good moisture of my skin, and when you apply it over a moisturizer it makes my (combination) skin so HYDRATED! I highly recommend this product, and guess what! It’s ONLY $13.49 for a big 1 oz. bottle. 10/10 ⭐️ from me! 💕

Hey lads and lasses! To everyone who wanted another skincare post, I’VE DELIVERED! This is the physicians formula skin booster vitamin shot. The thing about this product that caught my eye was this beautiful blue stained bottle. At CVS (which is where this was purchased) there were 3 to choose from, hydrating (this one), and a time-restoring one, oh and one I can’t remember the name of 😂 These drops are amazing! They really help lock in the good moisture of my skin, and when you apply it over a moisturizer it makes my (combination) skin so HYDRATED! I highly recommend this product, and guess what! It’s ONLY $13.49 for a big 1 oz. bottle. 10/10 ⭐️ from me! 💕

1
9/22/2019
2
mascara Uno de ayer💕😍 Hermosa en su bridal shower💍👰 #bridetobe

Uno de ayer💕😍 Hermosa en su bridal shower💍👰 #bridetobe

5
9/22/2019
35
mascara Hey everyone! Today’s review is on this face mask by Que Bella! I got this from target for $2.00 and it is SO worth it! I picked up 4 different ones, one of the pore minimizing, one hydrating one, and two of the relaxing ones! So in total a whopping $8.00 for 4 face masks! I was able to get two uses out of the one face mask. The only thing that kinda stinks about this (both literally and figuratively) is the scent. It is so OVERWHELMING and strong that it hurt my head just putting it on my face. However I noticed this with all of the face masks. Once dried it doesn’t really feel tight (which I really like) and is easy to wash off. It really exfoliates my skin and makes it really smooth! My review for this mask is a 7/10 ⭐️

Hey everyone! Today’s review is on this face mask by Que Bella! I got this from target for $2.00 and it is SO worth it! I picked up 4 different ones, one of the pore minimizing, one hydrating one, and two of the relaxing ones! So in total a whopping $8.00 for 4 face masks! I was able to get two uses out of the one face mask. The only thing that kinda stinks about this (both literally and figuratively) is the scent. It is so OVERWHELMING and strong that it hurt my head just putting it on my face. However I noticed this with all of the face masks. Once dried it doesn’t really feel tight (which I really like) and is easy to wash off. It really exfoliates my skin and makes it really smooth! My review for this mask is a 7/10 ⭐️

1
9/21/2019
3
mascara IDR 30.000

FEATURES:
Fast Dry
Mascara ini akan mengering dengan cepat setelah diaplikasikan, dan tidak mudah pudar. Anda akan semakin percaya diri dengan bioaque mascara yang memberikan tampilan bulu mata yang lebih tebal dan lentik.

Waterproof
Anda tak perlu khawatir maskara Anda akan cepat pudar. Maskara ini dirancang dengan anti air sehingga ketika Anda membasuh muka dengan air, maskara tidak akan pudar.

Safe Material
Produk ini terbuat dari bahan alami dan tidak mengandung bahan kimia yang berbahaya, yang membuatnya aman digunakan setiap hari, baik dalam aktivitas kantor, dalam kegiatan sehari-hari ataupun acara pesta serta tidak menyebabkan iritasi

#bioaquamascara #hargagrosir #distributorkosmetik #bioaquaoriginal #maskara #mascara#produkmatahari

IDR 30.000 FEATURES: Fast Dry Mascara ini akan mengering dengan cepat setelah diaplikasikan, dan tidak mudah pudar. Anda akan semakin percaya diri dengan bioaque mascara yang memberikan tampilan bulu mata yang lebih tebal dan lentik. Waterproof Anda tak perlu khawatir maskara Anda akan cepat pudar. Maskara ini dirancang dengan anti air sehingga ketika Anda membasuh muka dengan air, maskara tidak akan pudar. Safe Material Produk ini terbuat dari bahan alami dan tidak mengandung bahan kimia yang berbahaya, yang membuatnya aman digunakan setiap hari, baik dalam aktivitas kantor, dalam kegiatan sehari-hari ataupun acara pesta serta tidak menyebabkan iritasi #bioaquamascara #hargagrosir #distributorkosmetik #bioaquaoriginal #maskara #mascara#produkmatahari

0
9/21/2019
2
mascara Hey hey hey!! It’s Friday which means... FOUNDATION FRIDAY! This one is the healthy foundation from physicians formula! This retails for a grand total of $16.00 and comes in a whopping 24 different shades. (Personally I think that there should be more shades than that 😬) The shade that I swatched on my hand looks a little more yellow than what the shade actually is. It fits my skin tone nicely and provides little coverage. HOWEVER, it does seem to be buildable and doesn’t look cakey if you put a lot on!  I rate this foundation a 9/10 ⭐️

Hey hey hey!! It’s Friday which means... FOUNDATION FRIDAY! This one is the healthy foundation from physicians formula! This retails for a grand total of $16.00 and comes in a whopping 24 different shades. (Personally I think that there should be more shades than that 😬) The shade that I swatched on my hand looks a little more yellow than what the shade actually is. It fits my skin tone nicely and provides little coverage. HOWEVER, it does seem to be buildable and doesn’t look cakey if you put a lot on! I rate this foundation a 9/10 ⭐️

2
9/20/2019
4