Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #malaysiaku Instagram malaysiaku hashtag, #malaysiaku meaning malaysiaku photos

malaysiaku My daily work.
Sometime I skip this my work.

But anyway, Happy celebrating Malaysia day.

16 September.

#malaysiaku #malaysia🇲🇾 #malaysiabersih #sayangimalaysiaku

My daily work. Sometime I skip this my work. But anyway, Happy celebrating Malaysia day. 16 September. #malaysiaku #malaysia🇲🇾 #malaysiabersih #sayangimalaysiaku

0
9/16/2019
1
malaysiaku ⚠️Grab It Us⚠️
.
✔️SEASONS 19/20
☑PARIS SAINT GERMAIN HOME KIT
✅HIGH QUALITY GRED
.
➡️GRED AAA
.

Saiz : S ( STANDARD CUTTING )
‼️tertakluk stock yang tinggal
.
💰Price:Rm 35 ONLY
📦Free postage/SS(Rm 5 )
.
☑️Nameset available
Berminat dm atau tekan link whatsapp diatas sekarang!!
.
👨🏻‍💻 Admin bro
.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
Visit: @jersibolafans
Visit: @jersibolafans
Visit: @jersibolafans
.

Ada member korang berminat? Tag diorang sekarang‼️
.
#jersiepl #jersisukan #supportsmallbusiness #murahjer #beritabola #harimaumalaysia #malaysiaku #malaysiakini #demilencanadidada🇲 🇾 #beritaterkini #upm #uitmdihatiku #jersimantap #jersibajet #jersirugby #jersipasukan

⚠️Grab It Us⚠️ . ✔️SEASONS 19/20 ☑PARIS SAINT GERMAIN HOME KIT ✅HIGH QUALITY GRED . ➡️GRED AAA . Saiz : S ( STANDARD CUTTING ) ‼️tertakluk stock yang tinggal . 💰Price:Rm 35 ONLY 📦Free postage/SS(Rm 5 ) . ☑️Nameset available Berminat dm atau tekan link whatsapp diatas sekarang!! . 👨🏻‍💻 Admin bro . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . Visit: @jersibolafans Visit: @jersibolafans Visit: @jersibolafans . Ada member korang berminat? Tag diorang sekarang‼️ . #jersiepl #jersisukan #supportsmallbusiness #murahjer #beritabola #harimaumalaysia #malaysiaku #malaysiakini #demilencanadidada🇲 🇾 #beritaterkini #upm #uitmdihatiku #jersimantap #jersibajet #jersirugby #jersipasukan

0
9/16/2019
2
malaysiaku 🍅TOMATO MERUPAKAN TUMBUHAN YANG BANYAK KHASIAT💃

Tomato yang dikategorikan sebagai sayur dan ditanam sebagai sumber makanan. Tomato berasal dari Benua Amerika dan merupakan tumbuhan saka yang ditanam sebagai tumbuhan semusim.

Tomato boleh mencapai tinggi 1 hingga 3 meter dengan memaut pada pokok lain. Daun tomato berbentuk pinat dengan panjang 10 hingga 25 cm dan mempunyai 5 hingga 9 helai daun kecil, setiap satunya sehingga 8 cm panjang dengan pinggir berserat.

Kedua-dua batang dan daun tomato agak berbulu. Bunga tomato bersaiz 1 hingga 2 cm diameter dan berwarna kuning.

Buah tomato merupakan bahagian yang boleh dimakan. Saiznya berbeza mengikut jenis, dari 1 hingga 2 cm kepada lebih 10 cm, namun jenis yang paling banyak dijual mempunyai diameter di antara 5 hingga 6 cm.

Warna buah tomato juga berbeza-beza dan warna merah adalah yang paling popular. Warna merah tomato disebabkan oleh kehadiran likopena, iaitu karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dengan pelbagai khasiat kebaikan seperti antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan badan.

T'NEEQ Founder By @rizalman71 @rinetwork.my

WhatsApp
>> 019-672 8297
>> 019-672 8297
@rinetworkofficial.batupahat
DISKAUN CODE:RN1153 
#rinetwork #permata#tablettomato #tomato#agentsahrinetwork #rinetworkagent #Malaysia #malaysiaku #rizalmanibrahim #rizalman71 #stayyoung #staybeautiful #stayhealthy #johor #jerebu #viralmalaysia #malaysianfood

🍅TOMATO MERUPAKAN TUMBUHAN YANG BANYAK KHASIAT💃 Tomato yang dikategorikan sebagai sayur dan ditanam sebagai sumber makanan. Tomato berasal dari Benua Amerika dan merupakan tumbuhan saka yang ditanam sebagai tumbuhan semusim. Tomato boleh mencapai tinggi 1 hingga 3 meter dengan memaut pada pokok lain. Daun tomato berbentuk pinat dengan panjang 10 hingga 25 cm dan mempunyai 5 hingga 9 helai daun kecil, setiap satunya sehingga 8 cm panjang dengan pinggir berserat. Kedua-dua batang dan daun tomato agak berbulu. Bunga tomato bersaiz 1 hingga 2 cm diameter dan berwarna kuning. Buah tomato merupakan bahagian yang boleh dimakan. Saiznya berbeza mengikut jenis, dari 1 hingga 2 cm kepada lebih 10 cm, namun jenis yang paling banyak dijual mempunyai diameter di antara 5 hingga 6 cm. Warna buah tomato juga berbeza-beza dan warna merah adalah yang paling popular. Warna merah tomato disebabkan oleh kehadiran likopena, iaitu karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dengan pelbagai khasiat kebaikan seperti antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan badan. T'NEEQ Founder By @rizalman71 @rinetwork.my WhatsApp >> 019-672 8297 >> 019-672 8297 @rinetworkofficial.batupahat DISKAUN CODE:RN1153 #rinetwork #permata#tablettomato #tomato#agentsahrinetwork #rinetworkagent #Malaysia #malaysiaku #rizalmanibrahim #rizalman71 #stayyoung #staybeautiful #stayhealthy #johor #jerebu #viralmalaysia #malaysianfood

0
9/16/2019
1
malaysiaku 🍅TOMATO MERUPAKAN TUMBUHAN YANG BANYAK KHASIAT💃

Tomato yang dikategorikan sebagai sayur dan ditanam sebagai sumber makanan. Tomato berasal dari Benua Amerika dan merupakan tumbuhan saka yang ditanam sebagai tumbuhan semusim.

Tomato boleh mencapai tinggi 1 hingga 3 meter dengan memaut pada pokok lain. Daun tomato berbentuk pinat dengan panjang 10 hingga 25 cm dan mempunyai 5 hingga 9 helai daun kecil, setiap satunya sehingga 8 cm panjang dengan pinggir berserat.

Kedua-dua batang dan daun tomato agak berbulu. Bunga tomato bersaiz 1 hingga 2 cm diameter dan berwarna kuning.

Buah tomato merupakan bahagian yang boleh dimakan. Saiznya berbeza mengikut jenis, dari 1 hingga 2 cm kepada lebih 10 cm, namun jenis yang paling banyak dijual mempunyai diameter di antara 5 hingga 6 cm.

Warna buah tomato juga berbeza-beza dan warna merah adalah yang paling popular. Warna merah tomato disebabkan oleh kehadiran likopena, iaitu karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dengan pelbagai khasiat kebaikan seperti antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan badan.

T'NEEQ Founder By @rizalman71 @rinetwork.my

WhatsApp
>> 019-672 8297
>> 019-672 8297
@rinetworkofficial.batupahat
DISKAUN CODE:RN1153 
#rinetwork #permata#tablettomato #tomato#agentsahrinetwork #rinetworkagent #Malaysia #malaysiaku #rizalmanibrahim #rizalman71 #stayyoung #staybeautiful #stayhealthy #johor #jerebu #viralmalaysia #malaysianfood

🍅TOMATO MERUPAKAN TUMBUHAN YANG BANYAK KHASIAT💃 Tomato yang dikategorikan sebagai sayur dan ditanam sebagai sumber makanan. Tomato berasal dari Benua Amerika dan merupakan tumbuhan saka yang ditanam sebagai tumbuhan semusim. Tomato boleh mencapai tinggi 1 hingga 3 meter dengan memaut pada pokok lain. Daun tomato berbentuk pinat dengan panjang 10 hingga 25 cm dan mempunyai 5 hingga 9 helai daun kecil, setiap satunya sehingga 8 cm panjang dengan pinggir berserat. Kedua-dua batang dan daun tomato agak berbulu. Bunga tomato bersaiz 1 hingga 2 cm diameter dan berwarna kuning. Buah tomato merupakan bahagian yang boleh dimakan. Saiznya berbeza mengikut jenis, dari 1 hingga 2 cm kepada lebih 10 cm, namun jenis yang paling banyak dijual mempunyai diameter di antara 5 hingga 6 cm. Warna buah tomato juga berbeza-beza dan warna merah adalah yang paling popular. Warna merah tomato disebabkan oleh kehadiran likopena, iaitu karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dengan pelbagai khasiat kebaikan seperti antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan badan. T'NEEQ Founder By @rizalman71 @rinetwork.my WhatsApp >> 019-672 8297 >> 019-672 8297 @rinetworkofficial.batupahat DISKAUN CODE:RN1153 #rinetwork #permata#tablettomato #tomato#agentsahrinetwork #rinetworkagent #Malaysia #malaysiaku #rizalmanibrahim #rizalman71 #stayyoung #staybeautiful #stayhealthy #johor #jerebu #viralmalaysia #malaysianfood

0
9/16/2019
1
malaysiaku 🍅TOMATO MERUPAKAN TUMBUHAN YANG BANYAK KHASIAT💃

Tomato yang dikategorikan sebagai sayur dan ditanam sebagai sumber makanan. Tomato berasal dari Benua Amerika dan merupakan tumbuhan saka yang ditanam sebagai tumbuhan semusim.

Tomato boleh mencapai tinggi 1 hingga 3 meter dengan memaut pada pokok lain. Daun tomato berbentuk pinat dengan panjang 10 hingga 25 cm dan mempunyai 5 hingga 9 helai daun kecil, setiap satunya sehingga 8 cm panjang dengan pinggir berserat.

Kedua-dua batang dan daun tomato agak berbulu. Bunga tomato bersaiz 1 hingga 2 cm diameter dan berwarna kuning.

Buah tomato merupakan bahagian yang boleh dimakan. Saiznya berbeza mengikut jenis, dari 1 hingga 2 cm kepada lebih 10 cm, namun jenis yang paling banyak dijual mempunyai diameter di antara 5 hingga 6 cm.

Warna buah tomato juga berbeza-beza dan warna merah adalah yang paling popular. Warna merah tomato disebabkan oleh kehadiran likopena, iaitu karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dengan pelbagai khasiat kebaikan seperti antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan badan.

T'NEEQ Founder By @rizalman71 @rinetwork.my

WhatsApp
>> 019-672 8297
>> 019-672 8297
@rinetworkofficial.batupahat
DISKAUN CODE:RN1153 
#rinetwork #permata#tablettomato #tomato#agentsahrinetwork #rinetworkagent #Malaysia #malaysiaku #rizalmanibrahim #rizalman71 #stayyoung #staybeautiful #stayhealthy #johor #jerebu #viralmalaysia #malaysianfood

🍅TOMATO MERUPAKAN TUMBUHAN YANG BANYAK KHASIAT💃 Tomato yang dikategorikan sebagai sayur dan ditanam sebagai sumber makanan. Tomato berasal dari Benua Amerika dan merupakan tumbuhan saka yang ditanam sebagai tumbuhan semusim. Tomato boleh mencapai tinggi 1 hingga 3 meter dengan memaut pada pokok lain. Daun tomato berbentuk pinat dengan panjang 10 hingga 25 cm dan mempunyai 5 hingga 9 helai daun kecil, setiap satunya sehingga 8 cm panjang dengan pinggir berserat. Kedua-dua batang dan daun tomato agak berbulu. Bunga tomato bersaiz 1 hingga 2 cm diameter dan berwarna kuning. Buah tomato merupakan bahagian yang boleh dimakan. Saiznya berbeza mengikut jenis, dari 1 hingga 2 cm kepada lebih 10 cm, namun jenis yang paling banyak dijual mempunyai diameter di antara 5 hingga 6 cm. Warna buah tomato juga berbeza-beza dan warna merah adalah yang paling popular. Warna merah tomato disebabkan oleh kehadiran likopena, iaitu karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dengan pelbagai khasiat kebaikan seperti antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan badan. T'NEEQ Founder By @rizalman71 @rinetwork.my WhatsApp >> 019-672 8297 >> 019-672 8297 @rinetworkofficial.batupahat DISKAUN CODE:RN1153 #rinetwork #permata#tablettomato #tomato#agentsahrinetwork #rinetworkagent #Malaysia #malaysiaku #rizalmanibrahim #rizalman71 #stayyoung #staybeautiful #stayhealthy #johor #jerebu #viralmalaysia #malaysianfood

0
9/16/2019
1
malaysiaku Yg last tu selamber je dia potong ferarri weii😱
.
✏️tag kawan korang
.
👉Follow IG @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.

#lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10

Yg last tu selamber je dia potong ferarri weii😱 . ✏️tag kawan korang . 👉Follow IG @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak . Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . 🔊 turn ON notification . 📥 DM admin untuk share video lawak anda . #lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10

2
9/16/2019
97
malaysiaku Guys!!! Take care of yours and your family health..... Weather is not so convincing..... Haze is bad out there

#haze #healthisimportant #wearmask #puchong #workaholics #staysafe #gulfie #huawei #photography #malaysiaku

Guys!!! Take care of yours and your family health..... Weather is not so convincing..... Haze is bad out there #haze #healthisimportant #wearmask #puchong #workaholics #staysafe #gulfie #huawei #photography #malaysiaku

0
9/16/2019
4
malaysiaku HAPPY MALAYSIA DAY
#malaysiaku
#mycountry
#kasliyanafamily

HAPPY MALAYSIA DAY #malaysiaku #mycountry #kasliyanafamily

0
9/16/2019
1
malaysiaku Done!! TANJAK #homemade#1malaysia #merdeka #tradisi#malaysiaku

Done!! TANJAK #homemade#1malaysia #merdeka #tradisi#malaysiaku

0
9/16/2019
1
malaysiaku Kuning berdaulat payung negara, biru perpaduan kami semua😎🏖
.
-SELAMAT HARI MALAYSIA- ♥️🇲🇾♥️
.
.
.
.
.
.
#harimalaysia #selamatharimalaysia #malaysia #malaysiaku #negaraku #bonvoyage

Kuning berdaulat payung negara, biru perpaduan kami semua😎🏖 . -SELAMAT HARI MALAYSIA- ♥️🇲🇾♥️ . . . . . . #harimalaysia #selamatharimalaysia #malaysia #malaysiaku #negaraku #bonvoyage

0
9/16/2019
5
malaysiaku “Amat mudah untuk kita terperangkap dengan isu-isu ini kerana ianya dekat di hati kita. “Tetapi jika kita berjiwa besar, ada keyakinan diri dan berfikiran waras, kita tidak akan benarkan diri kita dipengaruhi,” kata Perdana Menteri Tun @chedetofficial ketika berucap sempena Sambutan #HariMalaysia di Stadium Perpaduan Petra Jaya pada Selasa.

#MalaysiaKU

Foto Bernama

“Amat mudah untuk kita terperangkap dengan isu-isu ini kerana ianya dekat di hati kita. “Tetapi jika kita berjiwa besar, ada keyakinan diri dan berfikiran waras, kita tidak akan benarkan diri kita dipengaruhi,” kata Perdana Menteri Tun @chedetofficial ketika berucap sempena Sambutan #HariMalaysia di Stadium Perpaduan Petra Jaya pada Selasa. #MalaysiaKU Foto Bernama

0
9/16/2019
303
malaysiaku No caption #ganukite #malaysiaku

No caption #ganukite #malaysiaku

3
9/16/2019
5
malaysiaku Best sgt² drama ni #backtoyou #8tv #tv3 
Korang kena tgk.. Sy dah tgk dua kali 💖😄
#malaysiaku

Best sgt² drama ni #backtoyou #8tv #tv3 Korang kena tgk.. Sy dah tgk dua kali 💖😄 #malaysiaku

0
9/16/2019
0
malaysiaku JOM CEK BERAT KITA KAT KETOGARI YANG MANA SATU..
.
NORMAL
.
OVERWEIGHT
.
OBESE
.
cuba tag kawan-kawan koorg.
.
lepas tu kita boleh set target untuk turun berapa kg. 😉
.
#selamatharimalaysia #malaysiaku #negaraku #tanjak #melayu #bersatu #shahalam #makananviral #melaka #asampedas #kari #karikepalaikan #masakanmelayu #pegantin #budak #bajukemejabudak #joggeranak #kasutbudak #topibudak #mainanbudak #bajufrozen #merdeka #bersatu #strollermurah

JOM CEK BERAT KITA KAT KETOGARI YANG MANA SATU.. . NORMAL . OVERWEIGHT . OBESE . cuba tag kawan-kawan koorg. . lepas tu kita boleh set target untuk turun berapa kg. 😉 . #selamatharimalaysia #malaysiaku #negaraku #tanjak #melayu #bersatu #shahalam #makananviral #melaka #asampedas #kari #karikepalaikan #masakanmelayu #pegantin #budak #bajukemejabudak #joggeranak #kasutbudak #topibudak #mainanbudak #bajufrozen #merdeka #bersatu #strollermurah

0
9/16/2019
4
malaysiaku kuajaqq ko miaoww men pale orang plak dahhh
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇

kuajaqq ko miaoww men pale orang plak dahhh . . Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil . . Tag rakan korang 👇

8
9/16/2019
525
malaysiaku PERFUME CLEARANCES STOCK😱ingin dapatkan minyak wangi original berjenama tapi mahu beli dengan harga yang murah dari harga mall?
👍🏻READY STOCK
❌ FAKE PERFUME
❌ REJECT PERFUME .
💯 ORIGINAL PERFUME.
✔️Very Long Lasting
✔ SAVE 20%-80%
✔ 500% PUAS HATI
✔ 100% AUTHENTIC
💸HARGA MAMPU MILIK RM100 KEBAWAH😱
Untuk tempahan sila whatsapp ke 0135930338 click no dekat bio 👍🏻 COD KAWASAN PULAU PINANG
.
#sayajual #perfumemalaysia #visitmyig #instashopmalaysia ##sayajualmurah #malaysia #fragrance #putrajaya ##murah #bangi #perfume #mycybersale #perfumetester #perfumeauthentic #jualanmurah #trustedseller #gucci #readystock #onlineshop #supplier #onlineshopping #igmalaysia #instashop #malaysiaku #penang #perfumemurahoriginal #perfumecollection #perfumepenang

PERFUME CLEARANCES STOCK😱ingin dapatkan minyak wangi original berjenama tapi mahu beli dengan harga yang murah dari harga mall? 👍🏻READY STOCK ❌ FAKE PERFUME ❌ REJECT PERFUME . 💯 ORIGINAL PERFUME. ✔️Very Long Lasting ✔ SAVE 20%-80% ✔ 500% PUAS HATI ✔ 100% AUTHENTIC 💸HARGA MAMPU MILIK RM100 KEBAWAH😱 Untuk tempahan sila whatsapp ke 0135930338 click no dekat bio 👍🏻 COD KAWASAN PULAU PINANG . #sayajual #perfumemalaysia #visitmyig #instashopmalaysia ##sayajualmurah #malaysia #fragrance #putrajaya ##murah #bangi #perfume #mycybersale #perfumetester #perfumeauthentic #jualanmurah #trustedseller #gucci #readystock #onlineshop #supplier #onlineshopping #igmalaysia #instashop #malaysiaku #penang #perfumemurahoriginal #perfumecollection #perfumepenang

0
9/16/2019
1
malaysiaku PERFUME CLEARANCES STOCK😱ingin dapatkan minyak wangi original berjenama tapi mahu beli dengan harga yang murah dari harga mall?
👍🏻READY STOCK
❌ FAKE PERFUME
❌ REJECT PERFUME .
💯 ORIGINAL PERFUME.
✔️Very Long Lasting
✔ SAVE 20%-80%
✔ 500% PUAS HATI
✔ 100% AUTHENTIC
💸HARGA MAMPU MILIK RM100 KEBAWAH😱
Untuk tempahan sila whatsapp ke 0135930338 click no dekat bio 👍🏻 COD KAWASAN PULAU PINANG
.
#sayajual #perfumemalaysia #visitmyig #instashopmalaysia ##sayajualmurah #malaysia #fragrance #putrajaya ##murah #bangi #perfume #mycybersale #perfumetester #perfumeauthentic #jualanmurah #trustedseller #gucci #readystock #onlineshop #supplier #onlineshopping #igmalaysia #instashop #malaysiaku #penang #perfumemurahoriginal #perfumecollection #perfumepenang

PERFUME CLEARANCES STOCK😱ingin dapatkan minyak wangi original berjenama tapi mahu beli dengan harga yang murah dari harga mall? 👍🏻READY STOCK ❌ FAKE PERFUME ❌ REJECT PERFUME . 💯 ORIGINAL PERFUME. ✔️Very Long Lasting ✔ SAVE 20%-80% ✔ 500% PUAS HATI ✔ 100% AUTHENTIC 💸HARGA MAMPU MILIK RM100 KEBAWAH😱 Untuk tempahan sila whatsapp ke 0135930338 click no dekat bio 👍🏻 COD KAWASAN PULAU PINANG . #sayajual #perfumemalaysia #visitmyig #instashopmalaysia ##sayajualmurah #malaysia #fragrance #putrajaya ##murah #bangi #perfume #mycybersale #perfumetester #perfumeauthentic #jualanmurah #trustedseller #gucci #readystock #onlineshop #supplier #onlineshopping #igmalaysia #instashop #malaysiaku #penang #perfumemurahoriginal #perfumecollection #perfumepenang

0
9/16/2019
0
malaysiaku PERFUME CLEARANCES STOCK😱ingin dapatkan minyak wangi original berjenama tapi mahu beli dengan harga yang murah dari harga mall?
👍🏻READY STOCK
❌ FAKE PERFUME
❌ REJECT PERFUME .
💯 ORIGINAL PERFUME.
✔️Very Long Lasting
✔ SAVE 20%-80%
✔ 500% PUAS HATI
✔ 100% AUTHENTIC
💸HARGA MAMPU MILIK RM100 KEBAWAH😱
Untuk tempahan sila whatsapp ke 0135930338 click no dekat bio 👍🏻 COD KAWASAN PULAU PINANG
.
#sayajual #perfumemalaysia #visitmyig #instashopmalaysia ##sayajualmurah #malaysia #fragrance #putrajaya ##murah #bangi #perfume #mycybersale #perfumetester #perfumeauthentic #jualanmurah #trustedseller #gucci #readystock #onlineshop #supplier #onlineshopping #igmalaysia #instashop #malaysiaku #penang #perfumemurahoriginal #perfumecollection #perfumepenang

PERFUME CLEARANCES STOCK😱ingin dapatkan minyak wangi original berjenama tapi mahu beli dengan harga yang murah dari harga mall? 👍🏻READY STOCK ❌ FAKE PERFUME ❌ REJECT PERFUME . 💯 ORIGINAL PERFUME. ✔️Very Long Lasting ✔ SAVE 20%-80% ✔ 500% PUAS HATI ✔ 100% AUTHENTIC 💸HARGA MAMPU MILIK RM100 KEBAWAH😱 Untuk tempahan sila whatsapp ke 0135930338 click no dekat bio 👍🏻 COD KAWASAN PULAU PINANG . #sayajual #perfumemalaysia #visitmyig #instashopmalaysia ##sayajualmurah #malaysia #fragrance #putrajaya ##murah #bangi #perfume #mycybersale #perfumetester #perfumeauthentic #jualanmurah #trustedseller #gucci #readystock #onlineshop #supplier #onlineshopping #igmalaysia #instashop #malaysiaku #penang #perfumemurahoriginal #perfumecollection #perfumepenang

0
9/16/2019
3
malaysiaku 今晚古晋Waterfront被人潮挤爆了!刚刚第一代Proton Saga花车一亮相,尖叫声爆表~

为了配合2019年马来西亚日庆典,今晚有六辆超漂亮的花车上街游行,每一辆车都装满了属于马来西亚人的骄傲!我们要带着宏愿一步一步走下去,创造更美丽的奇迹!❤️ #Malaysiaku

今晚古晋Waterfront被人潮挤爆了!刚刚第一代Proton Saga花车一亮相,尖叫声爆表~ 为了配合2019年马来西亚日庆典,今晚有六辆超漂亮的花车上街游行,每一辆车都装满了属于马来西亚人的骄傲!我们要带着宏愿一步一步走下去,创造更美丽的奇迹!❤️ #Malaysiaku

1
9/16/2019
35
malaysiaku "Derita yang perlu dilalui oleh kanak kanak 90an utk menonton kartun 😭😭berlambak2 iklan weiiii
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Derita yang perlu dilalui oleh kanak kanak 90an utk menonton kartun 😭😭berlambak2 iklan weiiii . 🙏Halalkan video korang yg kami ambil 👉 DM jika kami tak kredit post anda JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM : FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈 Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

15
9/16/2019
561
malaysiaku Lagi ujian menggunakan IMC🥰🥰🥰
.
#marykay
#marykaymakeup 
#marykayskinanalyzer 
#marykaylife 
#marykaylovers 
#bebasjeragat
#bebasjerawat
#malaysiaku
.
Kak Ni @cheqni71 .
013-3303682
013-3393682
013-3303682

Lagi ujian menggunakan IMC🥰🥰🥰 . #marykay #marykaymakeup #marykayskinanalyzer #marykaylife #marykaylovers #bebasjeragat #bebasjerawat #malaysiaku . Kak Ni @cheqni71 . 013-3303682 013-3393682 013-3303682

0
9/16/2019
4
malaysiaku Ujian keatas sekeping roti🥰
.
Wah uols tengok hasilnya sungguh menakjubkan ..malahan roti terlindung dari bakaran..🥰
.
Begitulah bila kulit kita terkena sinaran matahari..🤔🤔😬😬.
.

#marykay
#marykaymakeup 
#marykayskinanalyzer 
#marykaylife 
#marykaylovers 
#bebasjeragat
#bebasjerawat
#malaysiaku
.
Kak Ni @cheqni71 .
013-3303682
013-3393682
013-3303682

Ujian keatas sekeping roti🥰 . Wah uols tengok hasilnya sungguh menakjubkan ..malahan roti terlindung dari bakaran..🥰 . Begitulah bila kulit kita terkena sinaran matahari..🤔🤔😬😬. . #marykay #marykaymakeup #marykayskinanalyzer #marykaylife #marykaylovers #bebasjeragat #bebasjerawat #malaysiaku . Kak Ni @cheqni71 . 013-3303682 013-3393682 013-3303682

0
9/16/2019
4
malaysiaku Setiap orang punya cara menzahirkan semangat patriotism. Cayalah pakcik dan makcik 👏

@plfperdana 
#plfmerdeka2019 
#category2 
#mobilegraphymysarong 
#keretapisarong19 
#malaysiaku

Setiap orang punya cara menzahirkan semangat patriotism. Cayalah pakcik dan makcik 👏 @plfperdana #plfmerdeka2019 #category2 #mobilegraphymysarong #keretapisarong19 #malaysiaku

0
9/16/2019
3
malaysiaku Nak share lagi pasal cream Ni..
Sebab ianya Ada product yang  amat amat best..
.
.
Jom share and tag your friend..kulit uols mugkin dah cantik Dan sihat ..so meh kita bantu kawan² yang masih mencari solution maslaah kulit mereka..
.
💞Spread the love💞
.
#marykay
#marykaymakeup 
#marykayskinanalyzer 
#marykaylife 
#marykaylovers 
#bebasjeragat
#bebasjerawat
#malaysiaku
.
Kak Ni @cheqni71 .
013-3303682
013-3393682
013-3303682

Nak share lagi pasal cream Ni.. Sebab ianya Ada product yang amat amat best.. . . Jom share and tag your friend..kulit uols mugkin dah cantik Dan sihat ..so meh kita bantu kawan² yang masih mencari solution maslaah kulit mereka.. . 💞Spread the love💞 . #marykay #marykaymakeup #marykayskinanalyzer #marykaylife #marykaylovers #bebasjeragat #bebasjerawat #malaysiaku . Kak Ni @cheqni71 . 013-3303682 013-3393682 013-3303682

0
9/16/2019
2
malaysiaku ATLETICO MADRID AWAY 19/20🎆
.
Gred PLAYER ISSUE
Saiz: S-XL
Harga: RM 55
Nameset: +RM25
Patch: +RM8
.
✅Diskaun RM10 untuk 2 helai pembelian
✅Diskaun RM 18 untuk pembelian 3 helai
✅Harga borong untuk 10 helai++
✅Boleh campur jersey dan gred
.
Free Postage Semenanjung😉
Sabah & Sarawak ➡ +RM5🎯
.
Whatsapp 013-9036479 sekarang atau tekan sahaja whatsapp link di bio @fieq_jersey untuk order!!
.
#jersibola #jersiplayerissue #jersicopyori #bukanbiashe2 #mqntul #negosampaijadi #jersimurah #deminegaraku #malaysiaku #hqrimaumuda #ligainggeris #laliga #ligaperancis #ligajerman #ligamalaysia #ligajepun #adidas #nike #puma #newbalance #500plus #tradeonline #atleticomadrid #madrid #atletico

ATLETICO MADRID AWAY 19/20🎆 . Gred PLAYER ISSUE Saiz: S-XL Harga: RM 55 Nameset: +RM25 Patch: +RM8 . ✅Diskaun RM10 untuk 2 helai pembelian ✅Diskaun RM 18 untuk pembelian 3 helai ✅Harga borong untuk 10 helai++ ✅Boleh campur jersey dan gred . Free Postage Semenanjung😉 Sabah & Sarawak ➡ +RM5🎯 . Whatsapp 013-9036479 sekarang atau tekan sahaja whatsapp link di bio @fieq_jersey untuk order!! . #jersibola #jersiplayerissue #jersicopyori #bukanbiashe2 #mqntul #negosampaijadi #jersimurah #deminegaraku #malaysiaku #hqrimaumuda #ligainggeris #laliga #ligaperancis #ligajerman #ligamalaysia #ligajepun #adidas #nike #puma #newbalance #500plus #tradeonline #atleticomadrid #madrid #atletico

0
9/16/2019
38
malaysiaku Happy Malaysia Day allzzz...!!!🇲🇾❤
.
.
.
May Allah bless us always and forever...Amin..😊😍
#HappyMalaysiaDay #SelamatHariMalaysia
#Malaysiaku #love #sweet
#kasih #sayang #cinta

Happy Malaysia Day allzzz...!!!🇲🇾❤ . . . May Allah bless us always and forever...Amin..😊😍 #HappyMalaysiaDay #SelamatHariMalaysia #Malaysiaku #love #sweet #kasih #sayang #cinta

0
9/16/2019
3
malaysiaku This is Darul Aman.. 💚💛
#malaysiaku
#🇲🇾🇲🇾🇲🇾

This is Darul Aman.. 💚💛 #malaysiaku #🇲🇾🇲🇾🇲🇾

0
9/16/2019
3
malaysiaku ADAB HAMBA ALLAH KEPADA ALLAH
.
•Sentiasa dalam keadaan merasakan Allah sentiasa melihat •Berusaha manjadi hamba yg ikhlas dlm zahir & batin •Berusaha untuk ada wirid harian ,zikir & alquran
•Berusaha untuk menghadirkan hati ketika solat
•Berusaha sentiasa merasakan diri kita kecil dan banyak kekurangan
•Berusaha bangun malam untuk berzikir kepada Allah
.
Catatan Tausiyah Majlis Bacaan Burdah | Habib Nael Bin Tahir
.
 #16092019
.
#majlisrasullullah #darulmurtadza #habibnaelbentaher #habibalizaenalabidinalhamid #majlistaklim #majlisilmu #tamansyurga #nikmat #hakoranglain #rezeki #tanggungjawab #contentdakwah #dakwahsunnah #sunnah #islam #ulama #cintaulama #darulmurtadza #maulidnabi #cintanabi #kasihnabi #adab #malaysiaku #rapatkansaf #janganhinanabikami #sayangnabi #habibalizaenalabidinalhamid #habibalizaenalabidin #dakwah

ADAB HAMBA ALLAH KEPADA ALLAH . •Sentiasa dalam keadaan merasakan Allah sentiasa melihat •Berusaha manjadi hamba yg ikhlas dlm zahir & batin •Berusaha untuk ada wirid harian ,zikir & alquran •Berusaha untuk menghadirkan hati ketika solat •Berusaha sentiasa merasakan diri kita kecil dan banyak kekurangan •Berusaha bangun malam untuk berzikir kepada Allah . Catatan Tausiyah Majlis Bacaan Burdah | Habib Nael Bin Tahir . #16092019 . #majlisrasullullah #darulmurtadza #habibnaelbentaher #habibalizaenalabidinalhamid #majlistaklim #majlisilmu #tamansyurga #nikmat #hakoranglain #rezeki #tanggungjawab #contentdakwah #dakwahsunnah #sunnah #islam #ulama #cintaulama #darulmurtadza #maulidnabi #cintanabi #kasihnabi #adab #malaysiaku #rapatkansaf #janganhinanabikami #sayangnabi #habibalizaenalabidinalhamid #habibalizaenalabidin #dakwah

0
9/16/2019
14
malaysiaku <<Selamat Hari Malaysia>>
.
Hari ini kita menyambut penyatuan rakyat malaysia yang penuh dengan kepelbagaian dari budaya, adat dan makanan.
.
#merdeka
#malaysiaku
#harimalaysia
#livinloka
#entrepreneur 
#usahawan

<> . Hari ini kita menyambut penyatuan rakyat malaysia yang penuh dengan kepelbagaian dari budaya, adat dan makanan. . #merdeka #malaysiaku #harimalaysia #livinloka #entrepreneur #usahawan

0
9/16/2019
1
malaysiaku Wahh ! , putih nyaa skin Puan  Ella 😍  founder #thejunni , bersihh pulaktu .
.
.
Haa ni sebab consume #putihkorea  laa . Uols bila lagii ? '.
.
More info boleh whatsapp sis okey !
0199403256
.
.
.
#thejunni#flawless#koreanskincare#billionare#putihgebu#vitamins #viral#merdekasales#malaysiabersih#freecod#funimate#cantik#kulit
#giveawaymalaysia#quotes#
#codjenjarum#codsijangkang#codbanting#bazarpaknil#malaysiaku#promosihebat

Wahh ! , putih nyaa skin Puan Ella 😍 founder #thejunni , bersihh pulaktu . . . Haa ni sebab consume #putihkorea laa . Uols bila lagii ? '. . More info boleh whatsapp sis okey ! 0199403256 . . . #thejunni#flawless#koreanskincare#billionare#putihgebu#vitamins #viral#merdekasales#malaysiabersih#freecod#funimate#cantik#kulit #giveawaymalaysia#quotes# #codjenjarum#codsijangkang#codbanting#bazarpaknil#malaysiaku#promosihebat

0
9/16/2019
0
malaysiaku I am proud with our flag. Tempat tumpahnya darahku.

@plfperdana 
#plfmerdeka2019 
#category2 
#oppof11pro 
#malaysiaku

I am proud with our flag. Tempat tumpahnya darahku. @plfperdana #plfmerdeka2019 #category2 #oppof11pro #malaysiaku

0
9/16/2019
2
malaysiaku SALE SALE SALE
RM68 TERMASUK POSTAGE!!❤️
.
.
. 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR
DAN DI BAZAR KARAT BANGI!

OPEN SETIAP HARI...
ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi.

untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah
01133305851..SUE

#Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm
#eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan

SALE SALE SALE RM68 TERMASUK POSTAGE!!❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan

0
9/16/2019
1
malaysiaku SALE SALE SALE
RM68 TERMASUK POSTAGE!!❤️
.
.
. 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR
DAN DI BAZAR KARAT BANGI!

OPEN SETIAP HARI...
ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi.

untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah
01133305851..SUE

#Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm
#eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan

SALE SALE SALE RM68 TERMASUK POSTAGE!!❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan

0
9/16/2019
0
malaysiaku Selamat Hari Malaysia
#💪💪
#malaysiaku

Selamat Hari Malaysia #💪💪 #malaysiaku

0
9/16/2019
4
malaysiaku SALE SALE SALE
RM68 TERMASUK POSTAGE!!❤️
.
.
. 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR
DAN DI BAZAR KARAT BANGI!

OPEN SETIAP HARI...
ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi.

untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah
01133305851..SUE

#Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm
#eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan

SALE SALE SALE RM68 TERMASUK POSTAGE!!❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan

0
9/16/2019
1
malaysiaku Tak payah membazir duit nak pergi ke spa untuk glowingkan muka tu . . Beauty Massage Magic Face hanya RM125 shj boleh buat hari-hari kat rumah . . .
. 
Nak muka glowing dipagi raya , dapatkan segera selagi stock masih ada , nanti stock da habis gigit jari laa nampaknyaa 😁

https://kingqueenaslegacy.wasap.my/

@king_aswd 
@shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris
@yusoffalqardawi_terlajaklaris 
#kingaslegacy #terbaik #onlineshopping #entrepreneur #nakubahhidup2019 #nuh2019  #terbaik #bisnis2018terlaris #terlajaklaris #herba #kesihatan #selamatpagi #selamat #ikim #sinarfm #jihan #merdeka #wajib #maalhijrah #halal #malaysiaku #terlajaklaris #kulitcantik

Tak payah membazir duit nak pergi ke spa untuk glowingkan muka tu . . Beauty Massage Magic Face hanya RM125 shj boleh buat hari-hari kat rumah . . . . Nak muka glowing dipagi raya , dapatkan segera selagi stock masih ada , nanti stock da habis gigit jari laa nampaknyaa 😁 https://kingqueenaslegacy.wasap.my/ @king_aswd @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris @yusoffalqardawi_terlajaklaris #kingaslegacy #terbaik #onlineshopping #entrepreneur #nakubahhidup2019 #nuh2019 #terbaik #bisnis2018terlaris #terlajaklaris #herba #kesihatan #selamatpagi #selamat #ikim #sinarfm #jihan #merdeka #wajib #maalhijrah #halal #malaysiaku #terlajaklaris #kulitcantik

0
9/16/2019
1
malaysiaku Alhamdulillah duduk dalam posisi aman dan damai.. Ya itulah kita RAKYAT MALAYSIA.. SELAMAT HARI MALAYSIA 2019..#alhamdulillah #harimalaysia #2019 #aman #damai #malaysia #tanahtumpahnyadarahku #jalurgemilang #merdeka #malaysiaku #sayangimalaysiaku

Alhamdulillah duduk dalam posisi aman dan damai.. Ya itulah kita RAKYAT MALAYSIA.. SELAMAT HARI MALAYSIA 2019..#alhamdulillah #harimalaysia #2019 #aman #damai #malaysia #tanahtumpahnyadarahku #jalurgemilang #merdeka #malaysiaku #sayangimalaysiaku

0
9/16/2019
4
malaysiaku Tak perasan MULUT BERBAU? tahu tahu kawan kat sebelah tutup tutup hidung. Dia pun tak tegur, malu kot nak tegur, takut terasa hati 😣😣😣. .
Malunya kat kawan, macamana boleh tak perasan mulut berbau? Bukannya tak berus gigi tadi. Makan pun belum.
.
Korang pernah tak alami mcm kat atas 👆 ni? Tentu malu kan? Rasa rendah diri dan tak yakin lagi.
.
Sebab tu korang kena standby noraessential selalu bersama dgn korang. Mudah dibawa dan digunakan di mana mana sahaja.
.
Sebelum bercakap, spray dulu. Barulah yakin dan selesa nak berbual 😍😍😍. Keyakinan diri pun bertambah.
.
Cara guna :
-spray ke lidah atas dan bawah
-spray ke dlm mulut
-spray ke gigi dan gusi
.
Halal, natural, mendapat kelulusan SIRIM, berdaftar KKM, gunakan tanpa was was.
.
*tiada kesan sampingan/kesan buruk. .
Harga :
1 botol RM85
2 botol RM160
3 botol RM210
.
30ml tahan 3-4bulan
.
Whatsapp +60199403425 atau tekan link di bio.
.
.
#fashion #malaysia #malaysiaonlineshop #kualalumpur #trustedseller #onlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiaku #malaysianhair #onlineshop #malaysiashop #malaysiakini #malaysiaboleh #malaysianfood #perfumemulut #mulutwangi #nafas #rawatgigi #NoraEssential #kelantan #KotaBharu #ootd #eyrahazali #rumahsitikhadijah #puteriyangditukar #dramasweetdreams #klfw2019 #abpbh32 #tuandanial

Tak perasan MULUT BERBAU? tahu tahu kawan kat sebelah tutup tutup hidung. Dia pun tak tegur, malu kot nak tegur, takut terasa hati 😣😣😣. . Malunya kat kawan, macamana boleh tak perasan mulut berbau? Bukannya tak berus gigi tadi. Makan pun belum. . Korang pernah tak alami mcm kat atas 👆 ni? Tentu malu kan? Rasa rendah diri dan tak yakin lagi. . Sebab tu korang kena standby noraessential selalu bersama dgn korang. Mudah dibawa dan digunakan di mana mana sahaja. . Sebelum bercakap, spray dulu. Barulah yakin dan selesa nak berbual 😍😍😍. Keyakinan diri pun bertambah. . Cara guna : -spray ke lidah atas dan bawah -spray ke dlm mulut -spray ke gigi dan gusi . Halal, natural, mendapat kelulusan SIRIM, berdaftar KKM, gunakan tanpa was was. . *tiada kesan sampingan/kesan buruk. . Harga : 1 botol RM85 2 botol RM160 3 botol RM210 . 30ml tahan 3-4bulan . Whatsapp +60199403425 atau tekan link di bio. . . #fashion #malaysia #malaysiaonlineshop #kualalumpur #trustedseller #onlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiaku #malaysianhair #onlineshop #malaysiashop #malaysiakini #malaysiaboleh #malaysianfood #perfumemulut #mulutwangi #nafas #rawatgigi #NoraEssential #kelantan #KotaBharu #ootd #eyrahazali #rumahsitikhadijah #puteriyangditukar #dramasweetdreams #klfw2019 #abpbh32 #tuandanial

0
9/16/2019
0
malaysiaku SELAMAT HARI MALAYSIA..
🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#MALAYSIABERSIH #MALAYSIAKU #MALAYSIAGEMILANG #JALURGEMILANG #WARNAWARNAMALAYSIA #14JALURGEMILANG

SELAMAT HARI MALAYSIA.. 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #MALAYSIABERSIH #MALAYSIAKU #MALAYSIAGEMILANG #JALURGEMILANG #WARNAWARNAMALAYSIA #14JALURGEMILANG

0
9/16/2019
7
malaysiaku ATLETICO MADRID AWAY 19/20
.
Gred PLAYER ISSUE
Saiz: S-XL
Harga: RM 70
Nameset: +RM25
Patch: +RM8
.
✅Diskaun RM10 untuk 2 helai pembelian
✅Diskaun RM 18 untuk pembelian 3 helai
✅Harga borong untuk 10 helai++
✅Boleh campur jersey dan gred
.
Free Postage Semenanjung
Sabah & Sarawak ➡ +RM5
.
Whatsapp 013-9036479 sekarang atau tekan sahaja whatsapp link di bio @fieq_jersey untuk order!!
.
#jersibola #jersiplayerissue #jersicopyori #bukanbiashe2 #mqntul #negosampaijadi #jersimurah #deminegaraku #malaysiaku #hqrimaumuda #ligainggeris #laliga #ligaperancis #ligajerman #ligamalaysia #ligajepun #adidas #nike #puma #newbalance #atleticomadrid #madrid #plus500 #tradeonline

ATLETICO MADRID AWAY 19/20 . Gred PLAYER ISSUE Saiz: S-XL Harga: RM 70 Nameset: +RM25 Patch: +RM8 . ✅Diskaun RM10 untuk 2 helai pembelian ✅Diskaun RM 18 untuk pembelian 3 helai ✅Harga borong untuk 10 helai++ ✅Boleh campur jersey dan gred . Free Postage Semenanjung Sabah & Sarawak ➡ +RM5 . Whatsapp 013-9036479 sekarang atau tekan sahaja whatsapp link di bio @fieq_jersey untuk order!! . #jersibola #jersiplayerissue #jersicopyori #bukanbiashe2 #mqntul #negosampaijadi #jersimurah #deminegaraku #malaysiaku #hqrimaumuda #ligainggeris #laliga #ligaperancis #ligajerman #ligamalaysia #ligajepun #adidas #nike #puma #newbalance #atleticomadrid #madrid #plus500 #tradeonline

0
9/16/2019
36
malaysiaku Cara yang paling baik untuk kita meraikan Hari Malaysia, bersyukur di bumi bertuah ini, ialah dengan kita bersama-sama berkongsi nikmat dengan mereka yang memerlukan. Syabas pada Srikandi Bersatu JB melalui Biro Kebajikan Bersatu JB di atas program yang bermanfaat petang tadi. Terima kasih juga pada sukarelawan & dermawan. Semoga kita semua mendapat keberkatan dan menjadi contoh pada masyarakat. InsyaAllah "Utamakan Kemajuan Rakyat" 
#PakatanHarapan #Bersatu #BersatuMalaysia #BersatuJohorBahru #BersatuJohor #Johor #JohorBahru #Malaysiaku #ppbm #ppbmJohor #ppbmjohorBahru

Cara yang paling baik untuk kita meraikan Hari Malaysia, bersyukur di bumi bertuah ini, ialah dengan kita bersama-sama berkongsi nikmat dengan mereka yang memerlukan. Syabas pada Srikandi Bersatu JB melalui Biro Kebajikan Bersatu JB di atas program yang bermanfaat petang tadi. Terima kasih juga pada sukarelawan & dermawan. Semoga kita semua mendapat keberkatan dan menjadi contoh pada masyarakat. InsyaAllah "Utamakan Kemajuan Rakyat" #PakatanHarapan #Bersatu #BersatuMalaysia #BersatuJohorBahru #BersatuJohor #Johor #JohorBahru #Malaysiaku #ppbm #ppbmJohor #ppbmjohorBahru

0
9/16/2019
2
malaysiaku Lambat pulak post. Terlalu bz today. Everyyyday is a bz day. Macam orang lain tak busy je kan. Haha.😅 Tak sabar nak break kejap. Untuk RECHARGE & mengembara menikmati ciptaanNYA. 
Selamat Hari 🇲🇾! Syukuri nikmat keamanan, limpahan rezeki di negara kita. Banyakkk ya, sangat banyak sebenarnya peluang untuk jana pendapatan dalam negara kita, kalau tak, takkan pendatang asing berebut2 ke sini & income mereka ada yang 4,5 angka sebulan! Sebab apa? Sebab diorang tak komplen, tak bagi alasan, diorang buat jer. 
Konsepnya, jangan memilih kerja. Selagi halal, walau nampak hina di mata manusia, tapi kerja tu boleh memberi manfaat pada orang lain & halal, ia tetap kerja yang mulia.

Kadang-kadang dalam hidup ni, kita kena belajar bermula dari bawah. Dari Kosong. Baru kita hargai setiap detik kejayaan kita. & tau hormat orang sekeliling kita. Dan bila kita di atas nanti, kita takkan lupa mereka yang di bawah.

Hentikan hidup asyik menyalahkan orang lain, kerajaan ke, kerajaan dulu salah, sekarang salah, akan dtg pun salah gak agaknya. Haha. Tak abis2 salah sana sini. Memang takkan berkesudahan. 😆So focus, focus dengan apa kita boleh buat, utk bg manfaat pada orang lain, InsyaAllah rezeki atau 💰 tu akan dtg.

Pokoknyaa: JANGAN MALAS, jangan malas berusaha & mencuba! Sekali gagal, tak bermakna esok lusa kita gagal jugak. 
Dah usaha, doa tawakkal. Rezeki Allah yang bagi. Bukan manusia. Manusia hanya perantara. 😉

Ayuh! Bangsaku, jangan terus leka bila mana bangsa lain lebih maju ke depan kita marah, tapi kita sendiri masih tak habis2 menyalahkan, tapi tindakannya?? Okay done ✅. Demi hari Malaysia. 
Follow @darwishrichdesign .
.
#BukanSenangnaksenang
#hustlers #MamiD #Usahatanggakejayaan #JalurGemilang #Malaysia #NeverGiveUP #Malaysiaku #hariMalaysia

Lambat pulak post. Terlalu bz today. Everyyyday is a bz day. Macam orang lain tak busy je kan. Haha.😅 Tak sabar nak break kejap. Untuk RECHARGE & mengembara menikmati ciptaanNYA. Selamat Hari 🇲🇾! Syukuri nikmat keamanan, limpahan rezeki di negara kita. Banyakkk ya, sangat banyak sebenarnya peluang untuk jana pendapatan dalam negara kita, kalau tak, takkan pendatang asing berebut2 ke sini & income mereka ada yang 4,5 angka sebulan! Sebab apa? Sebab diorang tak komplen, tak bagi alasan, diorang buat jer. Konsepnya, jangan memilih kerja. Selagi halal, walau nampak hina di mata manusia, tapi kerja tu boleh memberi manfaat pada orang lain & halal, ia tetap kerja yang mulia. Kadang-kadang dalam hidup ni, kita kena belajar bermula dari bawah. Dari Kosong. Baru kita hargai setiap detik kejayaan kita. & tau hormat orang sekeliling kita. Dan bila kita di atas nanti, kita takkan lupa mereka yang di bawah. Hentikan hidup asyik menyalahkan orang lain, kerajaan ke, kerajaan dulu salah, sekarang salah, akan dtg pun salah gak agaknya. Haha. Tak abis2 salah sana sini. Memang takkan berkesudahan. 😆So focus, focus dengan apa kita boleh buat, utk bg manfaat pada orang lain, InsyaAllah rezeki atau 💰 tu akan dtg. Pokoknyaa: JANGAN MALAS, jangan malas berusaha & mencuba! Sekali gagal, tak bermakna esok lusa kita gagal jugak. Dah usaha, doa tawakkal. Rezeki Allah yang bagi. Bukan manusia. Manusia hanya perantara. 😉 Ayuh! Bangsaku, jangan terus leka bila mana bangsa lain lebih maju ke depan kita marah, tapi kita sendiri masih tak habis2 menyalahkan, tapi tindakannya?? Okay done ✅. Demi hari Malaysia. Follow @darwishrichdesign . . #BukanSenangnaksenang #hustlers #MamiD #Usahatanggakejayaan #JalurGemilang #Malaysia #NeverGiveUP #Malaysiaku #hariMalaysia

0
9/16/2019
6
malaysiaku Selamat menyambut hari Malaysia
#ChientaLiyana
#MalaysiaDay
#16Sept
#MalaysiaKu

Selamat menyambut hari Malaysia #ChientaLiyana #MalaysiaDay #16Sept #MalaysiaKu

0
9/16/2019
12
malaysiaku Happy Malaysia Day! 🇲🇾
📷 @hkawai
#malaysiaku #ipohmali #instasize #instapost #touristinmyowncountry

Happy Malaysia Day! 🇲🇾 📷 @hkawai #malaysiaku #ipohmali #instasize #instapost #touristinmyowncountry

0
9/16/2019
37
malaysiaku Update #16092019: SAYA ANAK MALAYSIA by @usopofficial ft @mrhazama1 🇲🇾 Harini mood patriotik so #teamUL rasa nak spam post lagu2 patriotik je 🙈😅 Kalau nak tgk full music video, boleh terjah youtube Rocketfuel Network sekarang! HAPPY MALAYSIA DAY 💕🇲🇾
.
📌MALAM INI, 16/9/2019 ajom berhibur dgn USOP di UUM SINTOK pulak 💯 .
#SayaAnakMalaysia #OHMALAYSIAKU #SayangiMalaysiaku #Malaysia #MalaysiaBersih #UsopSelamanya #ohviral #Malaysians #malaysiaku #lawak #laguviral2019 #sejarah #bertuah #uum #jalurgemilang #malaysiatercinta 
#selamanya #Usop #Usopbaqhg #usopofficial
#proudformalaysia #ingtbesabesa #manseppp #ULStandTogetherWithUsop

Update #16092019: SAYA ANAK MALAYSIA by @usopofficial ft @mrhazama1 🇲🇾 Harini mood patriotik so #teamUL rasa nak spam post lagu2 patriotik je 🙈😅 Kalau nak tgk full music video, boleh terjah youtube Rocketfuel Network sekarang! HAPPY MALAYSIA DAY 💕🇲🇾 . 📌MALAM INI, 16/9/2019 ajom berhibur dgn USOP di UUM SINTOK pulak 💯 . #SayaAnakMalaysia #OHMALAYSIAKU #SayangiMalaysiaku #Malaysia #MalaysiaBersih #UsopSelamanya #ohviral #Malaysians #malaysiaku #lawak #laguviral2019 #sejarah #bertuah #uum #jalurgemilang #malaysiatercinta #selamanya #Usop #Usopbaqhg #usopofficial #proudformalaysia #ingtbesabesa #manseppp #ULStandTogetherWithUsop

0
9/16/2019
53
malaysiaku Update #16092019: SELAMAT HARI MALAYSIA 🇲🇾 Semoga keamanan negara kekal terjamin 💕
I believe,
Ini negaraku,
Kibarkan semangat jalur gemilangmu..
#OHMALAYSIAKU 🇲🇾
.
#ThisisMalaysia #ProudMalaysian
#HappyMalaysiaDay #MalaysiaBersih
#SayangiMalaysiaku #malaysiaku 
#UsopSelamanya #malaysiatanahairku
#Selamanya #sayangimalaysia #untukmumalaysia 
#AkuYangBersalah #gemilang #jalurgemilang 
#Usop #usopbaqhg #ingtbesabesa #manseppp #ULStandTogetherWitUsop

Update #16092019: SELAMAT HARI MALAYSIA 🇲🇾 Semoga keamanan negara kekal terjamin 💕 I believe, Ini negaraku, Kibarkan semangat jalur gemilangmu.. #OHMALAYSIAKU 🇲🇾 . #ThisisMalaysia #ProudMalaysian #HappyMalaysiaDay #MalaysiaBersih #SayangiMalaysiaku #malaysiaku #UsopSelamanya #malaysiatanahairku #Selamanya #sayangimalaysia #untukmumalaysia #AkuYangBersalah #gemilang #jalurgemilang #Usop #usopbaqhg #ingtbesabesa #manseppp #ULStandTogetherWitUsop

2
9/16/2019
51