Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #johorbahru Instagram johorbahru hashtag, #johorbahru meaning johorbahru photos

johorbahru DAPAT KULIT PUTIH DALAM MASA 2 MINGGU?😱😱
.
Cara mudah dan pastinya selamat. Consume putih korea 1 sachet setiap malam. Tak perlu bancuh pakai air. Hanya koyak dan kemam bawah lidah.
.
Dan dalam masa 15 hati uolss akan nampak perubahan yang ketara pada kulit uolss. Bukan putih muka jeerr tau. Banduan uolss pun putih sekali. 😉😉
.
#thejuuniangels #thejunni #putihkorea #pinkishwhitenormalsetskincare #licenserum #pwis #tjcodsingapore #tjcodtampoi #tjcodbbu #tjcodkempas #tjcodskudai #tjcodlarkin #tjcodpasirgudang #tjcodjohorbahru #koreanskincare #putihgebu #koreaskincareroutine #codjohor #codsingapore #tip #agentwanted #bmf #singapore #beauty #halalproduk #johorbahru #sephora

DAPAT KULIT PUTIH DALAM MASA 2 MINGGU?😱😱 . Cara mudah dan pastinya selamat. Consume putih korea 1 sachet setiap malam. Tak perlu bancuh pakai air. Hanya koyak dan kemam bawah lidah. . Dan dalam masa 15 hati uolss akan nampak perubahan yang ketara pada kulit uolss. Bukan putih muka jeerr tau. Banduan uolss pun putih sekali. 😉😉 . #thejuuniangels #thejunni #putihkorea #pinkishwhitenormalsetskincare #licenserum #pwis #tjcodsingapore #tjcodtampoi #tjcodbbu #tjcodkempas #tjcodskudai #tjcodlarkin #tjcodpasirgudang #tjcodjohorbahru #koreanskincare #putihgebu #koreaskincareroutine #codjohor #codsingapore #tip #agentwanted #bmf #singapore #beauty #halalproduk #johorbahru #sephora

0
9/17/2019
1
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
0
johorbahru Hari pertama dangan si kembar 😄😄😄
8 destinasi dalam sehari geng's.. Cobak Bayangkeun 😱😱😱 Informasi paket Wisata 082242562014
#liburan #jogja #magelang #wisatajogja #dolanjogja #paketwisatamurah #paketliburan 
#medan #kualalumpur #selangor #johorbahru

Hari pertama dangan si kembar 😄😄😄 8 destinasi dalam sehari geng's.. Cobak Bayangkeun 😱😱😱 Informasi paket Wisata 082242562014 #liburan #jogja #magelang #wisatajogja #dolanjogja #paketwisatamurah #paketliburan #medan #kualalumpur #selangor #johorbahru

0
9/17/2019
1
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
0
johorbahru SOBELLA LIPMATTE LEGENDARY EDITION ad 5 shades yg cecantik tau 😍
. 
APA KELEBIHAN SOBELLA LIPMATTE NI? 🐝 Ada kelulusan KKM bagi setiap code warna
🐝 Menggunakan MADU sebagai bahan premium
🐝 Tekstur lembut, RINGAN, tak keringkan bibir, tak melekit
🐝 TAHAN lama, TAK LEKAT KESAN lipmatte pada cawan/gelas/straw
🐝 Tidak merosakkan/mengeringkan/menghitamkan bibir
🐝 Pemakaian dalam tempoh yang panjang dapat membantu merawat bibir
🐝 Berus berbentuk hati (love stick) untuk memudahkan SAPUAN PENUH pada bibir

#sobella #lipmatte #friendshipedition #legendaryedition #honeydew #honey #matte #liptint #pigmented #eyeshadow #eyeshadow2minutes #blusher #cushion #trustedseller #murah #sales #postage #instantmakeup #makeup #beauty #johorbahru #teamwawasado #muaJb #muaKL #mua #malaysia #testimonisobella

SOBELLA LIPMATTE LEGENDARY EDITION ad 5 shades yg cecantik tau 😍 . APA KELEBIHAN SOBELLA LIPMATTE NI? 🐝 Ada kelulusan KKM bagi setiap code warna 🐝 Menggunakan MADU sebagai bahan premium 🐝 Tekstur lembut, RINGAN, tak keringkan bibir, tak melekit 🐝 TAHAN lama, TAK LEKAT KESAN lipmatte pada cawan/gelas/straw 🐝 Tidak merosakkan/mengeringkan/menghitamkan bibir 🐝 Pemakaian dalam tempoh yang panjang dapat membantu merawat bibir 🐝 Berus berbentuk hati (love stick) untuk memudahkan SAPUAN PENUH pada bibir #sobella #lipmatte #friendshipedition #legendaryedition #honeydew #honey #matte #liptint #pigmented #eyeshadow #eyeshadow2minutes #blusher #cushion #trustedseller #murah #sales #postage #instantmakeup #makeup #beauty #johorbahru #teamwawasado #muaJb #muaKL #mua #malaysia #testimonisobella

0
9/17/2019
0
johorbahru Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline  #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

0
9/17/2019
0
johorbahru Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline  #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

0
9/17/2019
0
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
0
johorbahru Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline  #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

0
9/17/2019
0
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
0
johorbahru ✔ as tourist
Short gateway to JOHOR

#throwback
#muartrip
#johorbahru
#unifriends

✔ as tourist Short gateway to JOHOR #throwback #muartrip #johorbahru #unifriends

0
9/17/2019
1
johorbahru 🌹🌹F E E D B A C K  C U S T O M E R🌹🌹 Syukur Alhamdulillah segala puji bagi Allah...
Terima kasih sebab percaya pada service saya😊 💢Pada sesiapa yang ingin merasai rawatan Arlizat Therapy ada menyediakan Pakej Rawatan Ke rumah anda💢 📌Pakej Bekam
📌Pakej Rawatan Selepas Bersalin
📌Urut Tradisional ‼️‼️Boleh terus booking sekarang‼️ 📣📣 Harga tidak termasuk Caj Transport 📣📣
(Caj mengikut tempat )

Yana
📱0177346331
www.wasap.my/0177346331

#arlizattherapy #johorbahru #tukangurut #tukangurutwanita #urutbersalin #rawatanselepasbersalin #bekam #bekamwanita #bekamsunnah #bekamdarah

🌹🌹F E E D B A C K C U S T O M E R🌹🌹 Syukur Alhamdulillah segala puji bagi Allah... Terima kasih sebab percaya pada service saya😊 💢Pada sesiapa yang ingin merasai rawatan Arlizat Therapy ada menyediakan Pakej Rawatan Ke rumah anda💢 📌Pakej Bekam 📌Pakej Rawatan Selepas Bersalin 📌Urut Tradisional ‼️‼️Boleh terus booking sekarang‼️ 📣📣 Harga tidak termasuk Caj Transport 📣📣 (Caj mengikut tempat ) Yana 📱0177346331 www.wasap.my/0177346331 #arlizattherapy #johorbahru #tukangurut #tukangurutwanita #urutbersalin #rawatanselepasbersalin #bekam #bekamwanita #bekamsunnah #bekamdarah

0
9/17/2019
0
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
0
johorbahru Jangan tak tahu. Instant White Rice boleh dibancuh bersama puri tauu mommy! 😍
.
.
Nahhh, UA share video cara sediakan puri ubi keledek ungu dan juga cara bancuh instant white rice bersama puri keledek ungu ni.
.
.
Jom dapatkan Instant White Rice secara percuma dengan pembelian babyfood RM79 ke atas. Terhad untuk 99 mommies yang terawal sahaja tauu. Lambat melepas!
.
.
Tekan link tree pada bio IG ini, then terus whatsapp UA laju-laju okay. 😉
.
.
Jom follow. 👇
@ua.babyfood
@ua.babyfood
@ua.babyfood
.
.
#makananbayi #resepimakananbayi #biskutbayi #easyfood #healthyfoodchoice #healthyfoods #mudah #cepat #ulutiram #kotatinggi #pasirgudang #naturalfood #likeforlikes #like4likes #babyfood

Jangan tak tahu. Instant White Rice boleh dibancuh bersama puri tauu mommy! 😍 . . Nahhh, UA share video cara sediakan puri ubi keledek ungu dan juga cara bancuh instant white rice bersama puri keledek ungu ni. . . Jom dapatkan Instant White Rice secara percuma dengan pembelian babyfood RM79 ke atas. Terhad untuk 99 mommies yang terawal sahaja tauu. Lambat melepas! . . Tekan link tree pada bio IG ini, then terus whatsapp UA laju-laju okay. 😉 . . Jom follow. 👇 @ua.babyfood @ua.babyfood @ua.babyfood . . #makananbayi #resepimakananbayi #biskutbayi #easyfood #healthyfoodchoice #healthyfoods #mudah #cepat #ulutiram #kotatinggi #pasirgudang #naturalfood #likeforlikes #like4likes #babyfood

1
9/17/2019
1
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
1
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
1
johorbahru Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya..
.
Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx

#Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

Yang mana nak cari produk kesihatan, kecantikan dan gajet boleh tengok gambar gambar. Kalau berminat boleh whatsapp ya.. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx #Fassbeauty #KedaiFassbeauty #fassbeautyjohorean #fassbeautytamanungkutunaminah #Johorbahru #jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah #Johor #jamu #gajet #urutlelaki #kesihatan #kecantikan #murah #murah

0
9/17/2019
0
johorbahru Throwback 一日游客😍

#shortgateway
#visitfriends
#unifriends
#muar
#johorbahru

Throwback 一日游客😍 #shortgateway #visitfriends #unifriends #muar #johorbahru

0
9/17/2019
1
johorbahru Assalamualaikum & Selamat Tengahari Semua🙋 "TREATMENT BASIC FACIAL"

#nakKulitCANTIK
PM SARAH
www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa

BOOKING SLOT UTK DAPATKAN HARGA PROMO RM 60 SEKARANG JUGAK !!!!!!!!!
PM SARAH

CEPAT CEPAT CEPAT !!!!!!BOOKING SLOT DULU SEBELUM PENUH JADUAL SARAH📋

PROMO RM 60
PROMO RM 60
PROMO RM 60
PROMO RM 60
PROMO RM 60 🏡HOMESPA
📲MOBILESPA
👱PACKAGE
MUSLIMAH & WANITA 📲0127001982
📲0127001982
📲0127001982
📲0127001982
📲0127001982 📩www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa

CEPAT CEPAT CEPAT!!!!SLOT BOOKING DATE SEBELUM JADUAL SARAH PENUH📋

#TreatmentFacialSunBurn 
#TreatmentFacialPenuaan 
#TreatmentFacialCoolHammr 
#TreatmenSeriAuraPengantin 
#TreatmentFullBody 
#TreatmentFullFacialTotok 
#TreatmentFacialFullOxygen 
#TreatmentFacialPeeling 
#TreatmentEyeLashPerming 
#TreatmentFacialCoco 
#TreatmentFacialAcne 
#TreatmentFullFacialWhitening 
#TreatmentFacialDerma
Peeling 
#TreatmentFacialAntiPenua 
#TreatmentPackage
PengantinAuraSeri
#TreatmentFacialPeeling
Crystal 
#TreatmentFullFacialFirming 
#TreatmentFullFacialAloeVera #TreatmentFullFacialCollagen #TreatmentSulamBedak 
#Sauna 
#MandiBunga 📩www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa

#PackagePengantin 
#PackageMuslimahKempas 
#johorbahru

Assalamualaikum & Selamat Tengahari Semua🙋 "TREATMENT BASIC FACIAL" #nakKulitCANTIK PM SARAH www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa BOOKING SLOT UTK DAPATKAN HARGA PROMO RM 60 SEKARANG JUGAK !!!!!!!!! PM SARAH CEPAT CEPAT CEPAT !!!!!!BOOKING SLOT DULU SEBELUM PENUH JADUAL SARAH📋 PROMO RM 60 PROMO RM 60 PROMO RM 60 PROMO RM 60 PROMO RM 60 🏡HOMESPA 📲MOBILESPA 👱PACKAGE MUSLIMAH & WANITA 📲0127001982 📲0127001982 📲0127001982 📲0127001982 📲0127001982 📩www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa CEPAT CEPAT CEPAT!!!!SLOT BOOKING DATE SEBELUM JADUAL SARAH PENUH📋 #TreatmentFacialSunBurn #TreatmentFacialPenuaan #TreatmentFacialCoolHammr #TreatmenSeriAuraPengantin #TreatmentFullBody #TreatmentFullFacialTotok #TreatmentFacialFullOxygen #TreatmentFacialPeeling #TreatmentEyeLashPerming #TreatmentFacialCoco #TreatmentFacialAcne #TreatmentFullFacialWhitening #TreatmentFacialDerma Peeling #TreatmentFacialAntiPenua #TreatmentPackage PengantinAuraSeri #TreatmentFacialPeeling Crystal #TreatmentFullFacialFirming #TreatmentFullFacialAloeVera #TreatmentFullFacialCollagen #TreatmentSulamBedak #Sauna #MandiBunga 📩www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa #PackagePengantin #PackageMuslimahKempas #johorbahru

0
9/17/2019
0
johorbahru MERIAHNYA MAJLIS BILA ADA @PaparazzuPhotobooth!
✴ UNLIMITED PRINT
✴ UNLIMITED GAMBAR
✴ GUESTBOOK ADA
✴ PROPS PUN ADA
✴ BACKDROP PUN CANTIK AND KEMAS
⚠ FREE SOFTCOPY ⚠ FREE DESIGN GUESTBOOK & PHOTOSTRIP!
Amacam uolls? Bestkan? So apa tunggu lagi? Hubungi
0137436868
SEKARANG!
👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬
#paparazzuphotobooth 
#paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #pesonapengantin #Johorwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday #FF #FFF

MERIAHNYA MAJLIS BILA ADA @PaparazzuPhotobooth! ✴ UNLIMITED PRINT ✴ UNLIMITED GAMBAR ✴ GUESTBOOK ADA ✴ PROPS PUN ADA ✴ BACKDROP PUN CANTIK AND KEMAS ⚠ FREE SOFTCOPY ⚠ FREE DESIGN GUESTBOOK & PHOTOSTRIP! Amacam uolls? Bestkan? So apa tunggu lagi? Hubungi 0137436868 SEKARANG! 👫👫👬👫👬👫👬👫👬👫👬 #paparazzuphotobooth #paparazzu #vendorphotobooth #photoboothmurah #photoboothmalaysia #malaywedding #kahwin #pengantin #klphotobooth #photoboothKL #photoboothJohor #weddingphotobooth #eventphotobooth #malaysiaphotobooth #kerjakahwin #pesonapengantin #Johorwedding #bridalkl #bridaljb #malaysiabridal #weddingplanner #pameranpengantin #JohorBahru #IIUM #UIA #IIUMonline #IIUMToday #FF #FFF

0
9/17/2019
0
johorbahru CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥
.
Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa?
.
Terbuka kepada semua 😘
✅Student
✅Penganggur
✅Surirumah
✅Penjawat awam
✅Pekerja swasta
✅Bekerja sendiri
.
Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan.
.
Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer.
.
Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua.
.
Untung gillerr beb!!
sebab!!!
Tak Payah sewa kedai..
Tak Payah ada Pekerja..
Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Boleh buat Fulltime & Partime
-Partime Rm150-Rm300 sehari
-Fulltime Rm400-Rm800 sehari
.
Nak tak??
Kami bagi Jalan..
Tiada modal? Dana pun kami sediakan..
.
Whatsapp untuk details.

www.wasap.my/0197490797/kelaspreview

#viralvideo #spa#klinikkecantikan#bisnisonline #aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik #facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo #aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted

CARI INCOME LEBIH? 🔥🔥 . Nak tak dengan cuma RM 20 belajar menjadi Owner Bisnes Mobile Spa? . Terbuka kepada semua 😘 ✅Student ✅Penganggur ✅Surirumah ✅Penjawat awam ✅Pekerja swasta ✅Bekerja sendiri . Kami akan bongkarkan rahsia bagaimana jana income RM3K - RM10K sebulan. . Bisnes demand yang tengah TOP TRENDING sampai tak cukup tangan nak handle customer. . Jadi kami nak buka peluang berkongsi rezeki ni kepada anda semua. . Untung gillerr beb!! sebab!!! Tak Payah sewa kedai.. Tak Payah ada Pekerja.. Tak Payah bayar bil, bayar sewa, bayar gaji pkerja.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TAK PAYAHH!! TAK PAYAHH!! TAK PAYAH!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . Boleh buat Fulltime & Partime -Partime Rm150-Rm300 sehari -Fulltime Rm400-Rm800 sehari . Nak tak?? Kami bagi Jalan.. Tiada modal? Dana pun kami sediakan.. . Whatsapp untuk details. www.wasap.my/0197490797/kelaspreview #viralvideo #spa#klinikkecantikan#bisnisonline #aslegacy#kualalumpur#johorbahru#surirumah#usahawan#cantik #facials#mobilefacial#mua#facial#kursuskecantikan#vshapefacial#mobilespa#whitening#facial#shawlcantik#coway#cuckoo #aliffsyukri#beauty#massage#kerjakosong#partimejob#fulltime#agentwanted#sharepartnerwanted

0
9/17/2019
1
johorbahru :芦荟大王和防晒霜混在一起、它不油腻咯!  感觉不错、不错 💓

自己用到好的 肯定分享&教育身边的朋友和顾客们
不止不油腻 肌肤更滋润有光泽 毛孔更柔滑细嫩呢!

#MIVERA #芦荟大王 #芦荟防晒修复滋润霜🌿
#mivera #aloeveragel #mask #bodylotion #面膜 #aloevera #skincare #aloeverasg #保湿 #美白 #mivera经销商 #护肤 #sk2 #tst #chanel #bodywash #moisturizer #whitening #sunblock #pimples #healscar #smooth #johorbahru #malaysia #刘秫骐

:芦荟大王和防晒霜混在一起、它不油腻咯! 感觉不错、不错 💓 自己用到好的 肯定分享&教育身边的朋友和顾客们 不止不油腻 肌肤更滋润有光泽 毛孔更柔滑细嫩呢! #MIVERA #芦荟大王 #芦荟防晒修复滋润霜🌿 #mivera #aloeveragel #mask #bodylotion #面膜 #aloevera #skincare #aloeverasg #保湿 #美白 #mivera经销商 #护肤 #sk2 #tst #chanel #bodywash #moisturizer #whitening #sunblock #pimples #healscar #smooth #johorbahru #malaysia #刘秫骐

0
9/17/2019
0
johorbahru Something to dazzle your Wednesday 💫
IN STORES: big gemstone ring

Something to dazzle your Wednesday 💫 IN STORES: big gemstone ring

1
9/17/2019
0
johorbahru Weekend favorite!❤️ Because I had been craving this amazeballs quesadilla foreverrrr!! 🍴😋🍴@peopleandplacescafe @gdvin.ralec #girlsgonehavoc #brunch #quesadilla #deliciousness #favorite #ham #eggs #coffee #cafe #fatdieme #gluttony #peopleandplacescafe  #johorbahru #malaysia #fun #happies #loves #hangout #weekend #latergram

Weekend favorite!❤️ Because I had been craving this amazeballs quesadilla foreverrrr!! 🍴😋🍴@peopleandplacescafe @gdvin.ralec #girlsgonehavoc #brunch #quesadilla #deliciousness #favorite #ham #eggs #coffee #cafe #fatdieme #gluttony #peopleandplacescafe #johorbahru #malaysia #fun #happies #loves #hangout #weekend #latergram

0
9/17/2019
2
johorbahru The last one for main ingredient is Shea Butter. 
Ha so now complete lah bahan-bahan utama dalam lipmatte Kekasih. .
.
Seperti yg korang tau, ada banyak kebaikan Shea Butter ni, antaranya ialah membaik pulih dan melembapkan bibir kita. .
.
So best kannn?! Sambil pakai sambil rawat. 
2 in 1 gittewww ye dok 😘 hehehe
.
.
So korang jgan lambat2 tauuu, sebab last stock pun dah semakin surut so kalau korang taknak terlepas peluang ni, cepat2 grab dengan Ica okay? 😘
.
.
#kekasihlipmatte #kekasihlipmattepenang #kekasihlipmattealorsetar #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmattebukitmertajam #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihlipmatteutara #kekasihlipmatteselatan #kekasihlipmatteviral 
#penang #kedah #selangor #kualalumpur #johorbahru #teamsarafighter #kekasihfeedback

The last one for main ingredient is Shea Butter. Ha so now complete lah bahan-bahan utama dalam lipmatte Kekasih. . . Seperti yg korang tau, ada banyak kebaikan Shea Butter ni, antaranya ialah membaik pulih dan melembapkan bibir kita. . . So best kannn?! Sambil pakai sambil rawat. 2 in 1 gittewww ye dok 😘 hehehe . . So korang jgan lambat2 tauuu, sebab last stock pun dah semakin surut so kalau korang taknak terlepas peluang ni, cepat2 grab dengan Ica okay? 😘 . . #kekasihlipmatte #kekasihlipmattepenang #kekasihlipmattealorsetar #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmattebukitmertajam #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihlipmatteutara #kekasihlipmatteselatan #kekasihlipmatteviral #penang #kedah #selangor #kualalumpur #johorbahru #teamsarafighter #kekasihfeedback

0
9/17/2019
0
johorbahru Plus Size Fashion > http://www.PLUSPREORDER.com | FREE SHIPPING IN SINGAPORE | WORLDWIDE DELIVERY | EMAIL: pluspreorder@gmail.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#Plussize #Bigsize #Plussizesingapore #Plussizebrunei #Plussizeindo #Plussizeindonesia #PlussizeMY #plussizefashion #plussizesg #Plussizemalaysia #Zalora #ZaloraMY #Saizbesar #DorothyPerkins #MarksandSpencer #Singapore #Brunei #Bandarseribegawan #Kualabelait #BruneiOnlineShop #Jakarta #Seoul #Indonesia #Medan #Malaysia #KualaLumpur #JohorBahru #Georgetown #Malacca #Sarawak

Plus Size Fashion > http://www.PLUSPREORDER.com | FREE SHIPPING IN SINGAPORE | WORLDWIDE DELIVERY | EMAIL: pluspreorder@gmail.com⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Plussize #Bigsize #Plussizesingapore #Plussizebrunei #Plussizeindo #Plussizeindonesia #PlussizeMY #plussizefashion #plussizesg #Plussizemalaysia #Zalora #ZaloraMY #Saizbesar #DorothyPerkins #MarksandSpencer #Singapore #Brunei #Bandarseribegawan #Kualabelait #BruneiOnlineShop #Jakarta #Seoul #Indonesia #Medan #Malaysia #KualaLumpur #JohorBahru #Georgetown #Malacca #Sarawak

0
9/17/2019
1
johorbahru Shop the Latest Fashion at http://www.looclabel.com | Chic Style at Pocket-friendly Prices | WORLDWIDE SHIPPING (Prices in SGD are fixed. Other currencies are estimated.)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#Singapore #OotdSingapore #SG #Philippines #Brunei#BruneiOnlineShop #KualaBelait #Bandarseribegawan #Indonesia #Jakarta #Malaysia #OotdMalaysia #Kualalumpur #Selangor #Zalora #ZaloraMY #ZaloraSG #Melaka #JohorBahru #Penang #Georgetown#Ipoh #KotaKinabalu #Sarawak #Sabah #Kuching #Malacca #USA #Australia #Germany

Shop the Latest Fashion at http://www.looclabel.com | Chic Style at Pocket-friendly Prices | WORLDWIDE SHIPPING (Prices in SGD are fixed. Other currencies are estimated.)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Singapore #OotdSingapore #SG #Philippines #Brunei#BruneiOnlineShop #KualaBelait #Bandarseribegawan #Indonesia #Jakarta #Malaysia #OotdMalaysia #Kualalumpur #Selangor #Zalora #ZaloraMY #ZaloraSG #Melaka #JohorBahru #Penang #Georgetown#Ipoh #KotaKinabalu #Sarawak #Sabah #Kuching #Malacca #USA #Australia #Germany

0
9/17/2019
0
johorbahru Another ingredients for KEKASIH lipmatte 😍
.
.
Yesss! Ofc Vitamin E. So apa kelebihan dan kebaikan Vitamin E ni? Jeng jeng jengg, opcoz lee melembapkan dan melembutkan bibir. .
.
So thats why laa bila apply lipmatte ni di bibir tak rasa kering or merekah pun. Paling bestnya takda ketul-ketul bila pakai. 😍 Woww bukan? .
.
#kekasihlipmatte #kekasihlipmattepenang #kekasihlipmattealorsetar #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmattebukitmertajam #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihlipmatteutara #kekasihlipmatteselatan #kekasihlipmatteviral 
#penang #kedah #selangor #kualalumpur #johorbahru #teamsarafighter #kekasihfeedback

Another ingredients for KEKASIH lipmatte 😍 . . Yesss! Ofc Vitamin E. So apa kelebihan dan kebaikan Vitamin E ni? Jeng jeng jengg, opcoz lee melembapkan dan melembutkan bibir. . . So thats why laa bila apply lipmatte ni di bibir tak rasa kering or merekah pun. Paling bestnya takda ketul-ketul bila pakai. 😍 Woww bukan? . . #kekasihlipmatte #kekasihlipmattepenang #kekasihlipmattealorsetar #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmattebukitmertajam #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihlipmatteutara #kekasihlipmatteselatan #kekasihlipmatteviral #penang #kedah #selangor #kualalumpur #johorbahru #teamsarafighter #kekasihfeedback

0
9/17/2019
0
johorbahru Hi gais, mungkin ada yg tertanya-tanya kan -apa ingredients dalam lipmatte kekasih ni.. .
.
Soooo here Ica share dengan uols okay 😘
Antara bahan utama ialah Argan Oil tau so kebaikan argan oil ni adalah melindungi bibir daripada kerosakan cahaya matahari serta dapat melembapkan bibir uolsss. 😘
.
.
Selain pakai lipmatte untuk nampak cantik kita juga dapat merawat bibir tau. 😍 wowerzzz tak uols? .
.
#kekasihlipmatte #kekasihlipmattepenang #kekasihlipmattealorsetar #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmattebukitmertajam #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihlipmatteutara #kekasihlipmatteselatan #kekasihlipmatteviral 
#penang #kedah #selangor #kualalumpur #johorbahru #teamsarafighter #kekasihfeedback

Hi gais, mungkin ada yg tertanya-tanya kan -apa ingredients dalam lipmatte kekasih ni.. . . Soooo here Ica share dengan uols okay 😘 Antara bahan utama ialah Argan Oil tau so kebaikan argan oil ni adalah melindungi bibir daripada kerosakan cahaya matahari serta dapat melembapkan bibir uolsss. 😘 . . Selain pakai lipmatte untuk nampak cantik kita juga dapat merawat bibir tau. 😍 wowerzzz tak uols? . . #kekasihlipmatte #kekasihlipmattepenang #kekasihlipmattealorsetar #kekasihlipmattekedah #kekasihlipmattebukitmertajam #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihlipmatteutara #kekasihlipmatteselatan #kekasihlipmatteviral #penang #kedah #selangor #kualalumpur #johorbahru #teamsarafighter #kekasihfeedback

0
9/17/2019
0
johorbahru FOR RENT @ #CountryGarden #Dangabay #JohorBahru .
3+1R 3B FULLY FURNISHED. FULL SEAVIEW.
.
☎️ CALL : 0173899196
🗨️ WAPPS : https://wa.me/60173899196
.
SADDAN JUHARI #REN32891 REAL ESTATE NEGOTIATOR (VF Group@Hectarworld JB)
.
✏️FIRST COME FIRST SERVE!💰
☎️CALL/WHATSAPP FOR ENQUIRY AND VIEWING.☎️
.
OWNER LISTING ARE WELCOME.
.
LIKE AND FOLLOW MY FB PAGE AND IG FOR MORE.
.
https://m.facebook.com/vfsaddan/
https://www.instagram.com/saddanvf/
.
#VFSaddan #JohorPropertySaleRent #RealEstateNegotiator #PropertyConsultant #VFGroup #RentalHouseJB #RumahSewaJohor
#HectarWorldJB #Rental #Subsales
#ProjectMarketing #RentalManagement
#RealEstate
.
PICTURES SHOWN FOR ILLUSTRATION PURPOSE ONLY

FOR RENT @ #CountryGarden #Dangabay #JohorBahru . 3+1R 3B FULLY FURNISHED. FULL SEAVIEW. . ☎️ CALL : 0173899196 🗨️ WAPPS : https://wa.me/60173899196 . SADDAN JUHARI #REN32891 REAL ESTATE NEGOTIATOR (VF Group@Hectarworld JB) . ✏️FIRST COME FIRST SERVE!💰 ☎️CALL/WHATSAPP FOR ENQUIRY AND VIEWING.☎️ . OWNER LISTING ARE WELCOME. . LIKE AND FOLLOW MY FB PAGE AND IG FOR MORE. . https://m.facebook.com/vfsaddan/ https://www.instagram.com/saddanvf/ . #VFSaddan #JohorPropertySaleRent #RealEstateNegotiator #PropertyConsultant #VFGroup #RentalHouseJB #RumahSewaJohor #HectarWorldJB #Rental #Subsales #ProjectMarketing #RentalManagement #RealEstate . PICTURES SHOWN FOR ILLUSTRATION PURPOSE ONLY

0
9/17/2019
0
johorbahru SEKARANG NI, PAGI-PAGI SEMANGAT KENCANG LAIN MACAM LEPAS MINUM SERBUK 🍊 NIH!!!
.
.
"Maaf lah saya tak pandai sngt nak komen ni 🙊 selepas guna proRight alhamdulillah terasa remaja balik serasi dgn saya tgk size pun dah berubah sikit 🤩 terima kasih PR dgn izin Allah saya dah boleh menceriakan orang rumah kembali 🥳"-AMIN PAHANG
.
.
Antara kelebihan minum PR ini: 💪boleh mendapatkan tenaga dan stamina segagah zaman muda?
😝Banyakkan 💦💦💦
😷Baby Kecik lebih mantap
👿Baby Kecik semakin membesor 😱Sentiasa bertenaga
💃🏻 yang penting Oghang qumah tidak complain lagi
🦅penambahan inch

Untuk dapatkan real testimoni dalam bentuk video ? Tekan link dibawah ! [www.wasap.my/60186604362/nakproright]
[www.wasap.my/60186604362/nakproright]
.
.
🏍Cod: Parit Buntar Perak, Nibong Tebal Penang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0186604362
.
.
#lorenxo #ubatkuat #pencintaduaroda #motifviral #shahalam #lorenxoperak #vimax #candyb #vimaxoriginal #keluargabahagia #rambospray #gambiremas #johorbahru #jbfood #zizanrazak #jiwapermotoran #onxon #paritbuntar #maluapabossku #gengasap #belanjakaw #lawaksantai  #hobikamimahal  #jarang❌ngam #jenteraidola #zizanrazak #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia #yssproject

SEKARANG NI, PAGI-PAGI SEMANGAT KENCANG LAIN MACAM LEPAS MINUM SERBUK 🍊 NIH!!! . . "Maaf lah saya tak pandai sngt nak komen ni 🙊 selepas guna proRight alhamdulillah terasa remaja balik serasi dgn saya tgk size pun dah berubah sikit 🤩 terima kasih PR dgn izin Allah saya dah boleh menceriakan orang rumah kembali 🥳"-AMIN PAHANG . . Antara kelebihan minum PR ini: 💪boleh mendapatkan tenaga dan stamina segagah zaman muda? 😝Banyakkan 💦💦💦 😷Baby Kecik lebih mantap 👿Baby Kecik semakin membesor 😱Sentiasa bertenaga 💃🏻 yang penting Oghang qumah tidak complain lagi 🦅penambahan inch Untuk dapatkan real testimoni dalam bentuk video ? Tekan link dibawah ! [www.wasap.my/60186604362/nakproright] [www.wasap.my/60186604362/nakproright] . . 🏍Cod: Parit Buntar Perak, Nibong Tebal Penang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0186604362 . . #lorenxo #ubatkuat #pencintaduaroda #motifviral #shahalam #lorenxoperak #vimax #candyb #vimaxoriginal #keluargabahagia #rambospray #gambiremas #johorbahru #jbfood #zizanrazak #jiwapermotoran #onxon #paritbuntar #maluapabossku #gengasap #belanjakaw #lawaksantai #hobikamimahal #jarang❌ngam #jenteraidola #zizanrazak #y15zr #shuibsepahtu #ysuku #y15malaysia #yssproject

0
9/17/2019
1
johorbahru Terima kasih irdawati..
Ke Lotte chemical titan kita hari ni.. • Nasi ayam penyet

#alhamdulillah
#myquali
#johorbahru
#pasirgudang

Terima kasih irdawati.. Ke Lotte chemical titan kita hari ni.. • Nasi ayam penyet #alhamdulillah #myquali #johorbahru #pasirgudang

0
9/17/2019
1
johorbahru Shafura & Hassan

Shafura & Hassan

2
9/17/2019
3
johorbahru SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! !  Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. .

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

#usahasendiri #putih #pss #cantik #berseri #johorbahru #codjb #senyum

SET SYANTIK YANG LEBIH JIMAT,YANG LEBIH BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH DI WAJAH MUKA ANDA SERTA SELURUH BADAN! ! Sekarang terbongkar segala rahsia kenapa wanita melayu juga memiliki kulit bak wanita korea.. . KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇👇 ✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal. ✅ Putih sepantas injection seawal 10hari ✅ Menghapuskan toxin dalam badan. ✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat ✅ Menghilangkan parut hitam berlubang . ✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat #usahasendiri #putih #pss #cantik #berseri #johorbahru #codjb #senyum

0
9/17/2019
0
johorbahru HARGAI DIRI ANDA WAHAI WANITA
.
Keputihan yg teruk
Period pain yg teruk
Period tak teratur
Miss V gatal
.
Pls rawat segera. Amalkan jamu modern Vdolly inshaAllah pelbagai masalah wanita boleh diatasi 🥰Jadi wanita yg hebat & bahagia
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0193526632
#0193526632 📲 0193526632
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia, Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD .
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #johordarultakzim #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #active #motivation #jomkurus #johor #trudollyjb #trudollyjohorbahru #malaysia #johorbahru #singapore

HARGAI DIRI ANDA WAHAI WANITA . Keputihan yg teruk Period pain yg teruk Period tak teratur Miss V gatal . Pls rawat segera. Amalkan jamu modern Vdolly inshaAllah pelbagai masalah wanita boleh diatasi 🥰Jadi wanita yg hebat & bahagia . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp 📲 0193526632 #0193526632 📲 0193526632 . Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia, Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD . #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #johordarultakzim #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #active #motivation #jomkurus #johor #trudollyjb #trudollyjohorbahru #malaysia #johorbahru #singapore

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
2
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
3
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
2
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
0
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
3
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
2
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru Terima Kasih Brother Wan.. 🤗 Nama anak sedapnye lahai.. 😍
.
Anak comel sangat-sangat ikut mak pak dia jugak.. 🤗
.
Nak kami bantu kami abadikan memori anak anak anda macam brother Wan? Jom whatsup kami 👇👇👇
.
www.wasap.my/60187724875

#biobabyviral #postage #cod #johorbahru #melaka #malaysia #singapore

Terima Kasih Brother Wan.. 🤗 Nama anak sedapnye lahai.. 😍 . Anak comel sangat-sangat ikut mak pak dia jugak.. 🤗 . Nak kami bantu kami abadikan memori anak anak anda macam brother Wan? Jom whatsup kami 👇👇👇 . www.wasap.my/60187724875 #biobabyviral #postage #cod #johorbahru #melaka #malaysia #singapore

0
9/17/2019
0
johorbahru Hurry up and grab our Lovely Red Roses bathbomb and relax in your bathroom during this hazy day!  Stay indoor and drink more water.

DM or whatsapp now to order👉🏻0108274903

在这个烟霾弥漫的日子,赶快订购我们的玫瑰红泡澡球,在浴室里好好放松,少出门并多喝水。

现在就私讯或者whatsapp我们订购👉🏻0108274903

#red #rose #roses #bath #bathbomb #bathtub #luxury #luxurylifestyle #luxuryspa #spa #relax #enjoy #localbusiness #localbrand #johorbahru #johor

Hurry up and grab our Lovely Red Roses bathbomb and relax in your bathroom during this hazy day! Stay indoor and drink more water. DM or whatsapp now to order👉🏻0108274903 在这个烟霾弥漫的日子,赶快订购我们的玫瑰红泡澡球,在浴室里好好放松,少出门并多喝水。 现在就私讯或者whatsapp我们订购👉🏻0108274903 #red #rose #roses #bath #bathbomb #bathtub #luxury #luxurylifestyle #luxuryspa #spa #relax #enjoy #localbusiness #localbrand #johorbahru #johor

0
9/17/2019
1
johorbahru Assalamualaikum & Selamat Pagi Semua🙋

Ramai yang tanya Sarah "HARAM HUKUM SULAM BEDAK MENGGUNAKAN JARUM"

Dalam TREATMENT BB GLOW yang Sarah gunakan adalah NANO NEEDLE  mempunyai PERMUKAAN YG KASAR utk SCRUBBING sahaja..BUKAN JARUM.

PERBEZAAN ANTARA 2 JENIS 🌸NANO NEEDLE
Permukaan yang kasar utk scrubbing sahaja tanpa rasa sakit. 🌸JARUM EMBIRODARY/TATTOO
Permukaan yg tajam seperti jarum digunnakan dlm teknik mencacah seperti tattoo hukumnya adalah haram.

#nakkulitCANTIK
PM SARAH
www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa 🏡HOMESPA
📲MOBILESPA
👱PACKAGE
MUSLIMAH & WANITA 📲0127001982
📲0127001982
📲0127001982

#PackagePengantin 
#PackageMuslimahKempas 
#johorbahru 
CEPAT CEPAT CEPAT!!!!!SLOT BOOKING DATE SBLM JADUAL SARAH PENUH📋

#TreatmentSulamblusher 
#TreatmentSulambibir 
#TreatmentSulamBedakBBGlow
#TreatmenSeriAuraPengantin

Assalamualaikum & Selamat Pagi Semua🙋 Ramai yang tanya Sarah "HARAM HUKUM SULAM BEDAK MENGGUNAKAN JARUM" Dalam TREATMENT BB GLOW yang Sarah gunakan adalah NANO NEEDLE mempunyai PERMUKAAN YG KASAR utk SCRUBBING sahaja..BUKAN JARUM. PERBEZAAN ANTARA 2 JENIS 🌸NANO NEEDLE Permukaan yang kasar utk scrubbing sahaja tanpa rasa sakit. 🌸JARUM EMBIRODARY/TATTOO Permukaan yg tajam seperti jarum digunnakan dlm teknik mencacah seperti tattoo hukumnya adalah haram. #nakkulitCANTIK PM SARAH www.wasap.my/60127001982/AairaRelaxingBeautySpa 🏡HOMESPA 📲MOBILESPA 👱PACKAGE MUSLIMAH & WANITA 📲0127001982 📲0127001982 📲0127001982 #PackagePengantin #PackageMuslimahKempas #johorbahru CEPAT CEPAT CEPAT!!!!!SLOT BOOKING DATE SBLM JADUAL SARAH PENUH📋 #TreatmentSulamblusher #TreatmentSulambibir #TreatmentSulamBedakBBGlow #TreatmenSeriAuraPengantin

0
9/17/2019
0
johorbahru Bangga sgt bila wife puji kita❗️
.
Especially bila malam jumaat je, konfem wife ternanti2 tiap malam. Admin nk share ni, pernah ad customer ckp wife dia perli, pastu tiap kali ajak bersama mmg payah
.
Admin tny dia balik, tiap kali bersama siapa selalu tewas awal? Ni cerita dia, sbb bini pun dh bosan kalau bersama je bro yg puas. Wife x pyh puas? Mmg naik fedup wife 😅
.
Tapi kalau bro guna ni, konfem bini x fedup. Geramm je dgn bro kalau blh tiap mlm nk mlm jumaat.
.
.
#johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu

Bangga sgt bila wife puji kita❗️ . Especially bila malam jumaat je, konfem wife ternanti2 tiap malam. Admin nk share ni, pernah ad customer ckp wife dia perli, pastu tiap kali ajak bersama mmg payah . Admin tny dia balik, tiap kali bersama siapa selalu tewas awal? Ni cerita dia, sbb bini pun dh bosan kalau bersama je bro yg puas. Wife x pyh puas? Mmg naik fedup wife 😅 . Tapi kalau bro guna ni, konfem bini x fedup. Geramm je dgn bro kalau blh tiap mlm nk mlm jumaat. . . #johorbahru #pasirgudang #kuantan #temerloh #kualaterengganu #marang #kotabharu #pasirmas #alorsetar #sungaipetani #kangar #kualakangsar #ipoh #butterworth #shahalam #subang #kajang #serdang #seremban #nilai #putrajaya #melaka #kuching #miri #kotakinabalu

0
9/17/2019
1
johorbahru JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ .
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK
.
#replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK . #replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

0
9/17/2019
0
johorbahru JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ .
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK
.
#replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK . #replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

0
9/17/2019
0
johorbahru JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ .
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK
.
#replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

JOM DAPATKAN REPLIKA CEK RM55 (EXCL POSTAGE) sahaja ‼️ . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK . #replika #replikacek #replikacekhantaran #cekreplika #replikacektransparent #replikacekhantarankahwin #replikacekjohor #replikacekmurah #kahwin #barangkahwin #doorgift #bajukahwin #doorgiftkahwin #terengganu #murah #pahang #kelantan #cekmurah #vivyyusof #bazarpaknil #johorbahru #selangor #malaysia #sayajual #sale #sayajualonline #murah #ramadan #ramadhanmubarak

0
9/17/2019
0
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
2
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
1
johorbahru 🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩
.
NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️
.
”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”.
.
🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩
.
🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥
.
WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥
.
Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT.
.
Kami  beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm.
.
#deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb
.
Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

🤩 KAMI MENJANJIKAN HARGA EMAS MURAH UNTUK SEMUA 🤩 . NAK EMAS MURAH TANPA KOS UPAH⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK TRADE IN/JUAL EMAS LAMA PADA HARGA TERTINGGI⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . NAK BAIKI EMAS ATAU TEMPAHAN EMAS⁉️ INGAT KEDAI EMAS DE AURORA‼️ . ”INGAT EMAS, INGAT KEDAI EMAS DE AURORA”. . 🤩Jangan toleh kiri kanan, pandu dan jalan terus ke KEDAI EMAS DE AURORA🤩 . 🔥KAMI MASIH KEKALKAN “PERCUMA KOS UPAH” & “HANYA BAYAR IKUT BERAT EMAS SAHAJA”🔥 . WOWWWWW‼️‼️‼️DISKAUN RM5/gram PADA BULAN KELAHIRAN. JIMAT BERBALOI-BALOI🔥 . Jemput datang ke KEDAI EMAS DE AURORA CAWANGAN JOHOR BAHRU & BATU PAHAT. . Kami beroperasi setiap hari dari 10am-6.45pm. . #deaurora #emas916 #johorbahru #johorean #kedaiemas #emasmurah #kedaiemasmurah #kedaiemasjb . Boleh refer website kami untuk koleksi barang kemas yang terkini :- www.deaurora.com.my/produk.php

0
9/17/2019
2
johorbahru After reading so much about the best chicken chop in JB, had to go try it!!! But...it was pretty underwhelming tbh. The chicken was okay, nothing great. The fries were cut quite thickly and were lightly soggy. Don't know if we were on a day when the chicken chop happened to be not so good that day or is the usual standard or if we just came with too high expectations 😕

#itroo #chickenchop #fries #coleslaw #lunch #westernfood #jb #johorbahru #johor #malaysia #food

After reading so much about the best chicken chop in JB, had to go try it!!! But...it was pretty underwhelming tbh. The chicken was okay, nothing great. The fries were cut quite thickly and were lightly soggy. Don't know if we were on a day when the chicken chop happened to be not so good that day or is the usual standard or if we just came with too high expectations 😕 #itroo #chickenchop #fries #coleslaw #lunch #westernfood #jb #johorbahru #johor #malaysia #food

0
9/17/2019
2
johorbahru Tips skin sis makin glow, nampak sihat & bersih tanpa cela ? 
Takyah serabut dah, amalkan je #DianzVitamin dgn sabar. Dan pastikan pilih skincare atau pencuci muka yg sesuai. Mudah kan ? .
.
Bertambah berseri bila sis celet #dianzsemilipmatte dibibir 😍💕

Tips skin sis makin glow, nampak sihat & bersih tanpa cela ? Takyah serabut dah, amalkan je #DianzVitamin dgn sabar. Dan pastikan pilih skincare atau pencuci muka yg sesuai. Mudah kan ? . . Bertambah berseri bila sis celet #dianzsemilipmatte dibibir 😍💕

2
9/17/2019
0