Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #healthyreview Instagram healthyreview hashtag, #healthyreview meaning healthyreview photos

healthyreview New #review up on the #blog! #albuquerque had SO many amazing restaurant but their #farmtotable scene is growing โค๏ธ
.
.
I had the pleasure of checking out the @lospoblanos restaurant Campo. Delicious, rustic, fresh, seasonal... a must try. .
.
If youโ€™re in the area, stop by and mention I sent you ๐Ÿ˜˜
.
.
Full write up link in bio!!!โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
.
.
#healthy #wellness #health #healthyreview #restaurantreviews #reviews #outtoeat #wellnessscene #foodblog #foodreview #healthfood #traveler #travelingreview #newmexico #sustainable #farm #cuisine #albuquerquefood #albuquerquerestaurant #foodreviewer #healthtrend #wellnesstrend

New #review up on the #blog! #albuquerque had SO many amazing restaurant but their #farmtotable scene is growing โค๏ธ . . I had the pleasure of checking out the @lospoblanos restaurant Campo. Delicious, rustic, fresh, seasonal... a must try. . . If youโ€™re in the area, stop by and mention I sent you ๐Ÿ˜˜ . . Full write up link in bio!!!โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป . . #healthy #wellness #health #healthyreview #restaurantreviews #reviews #outtoeat #wellnessscene #foodblog #foodreview #healthfood #traveler #travelingreview #newmexico #sustainable #farm #cuisine #albuquerquefood #albuquerquerestaurant #foodreviewer #healthtrend #wellnesstrend

10
9/14/2019
78
healthyreview H.o.n.e.y ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ alias madu
.
.
Apa yg terbersit di kepala pas liat and baca honey??? Owalahhhh ini yg lagi booming iniloh madu ini yg lg byk yg jualin byk yg review. Padahal ini tuh udah luamaaa loh produknya. Baru booming sja srkarang ini. Atau duh itu panggilan sayangku ke suami "hon hon honey" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ eciyeeee. Klo kamu punya pengalaman sama madu satu ini bole ya share leave di comment โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐Ÿ˜˜
.
.
Yang pasti madu itu MANIS iya semanis akoh ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ *auto males baca caption lanjutannya. Madu ini bisa jadi pengganti gula yah. Dan lebih bagus untuk diabetes. Trus juga buanyak manfaatnya ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ. .
Aku tuh jarang banget bahas dan review yg seputar kesehatan dan kecantikan. Bahkan ad sempet nolak endorse n review beberapa produk kesehatan dan kecantikan *maaaap maaap bukan sombong. Tapi ga pede sama ga hobby sama yg cantik n sehat ๐Ÿคฃ
.
.
Nah... Sama si Clover Honey HDI ini tuh aq penasaran sama fungsi2 nya. Sama testi2 nya. Especially awal2 tuh fokus sama penyembuhan batpil pd anak tanpa obat *duh ilah ini levin sering bgt batpil kan sering minum obat + nebu. Jadilah tertarik. Makin tertarik lagi karena lagi ada koreng di muka iya koreng krn ini jerawat yg dikopekin sedemikian rupa sehingga uda ga berbentuk. Konon katanya maskeran pake si clover honey ini + oles aloe propolis + pake SS & BB cream. Muka bisa mulussss. Jadilah saya beli. Iya beli ya ga di endorse. Dan ini bukan lagi jualan. Ini murni review karena uda ngerasain manfaat nyatanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Tapi klo ad yg minat beli boleh ya DM/WA akoh *yaaaaa teteup jiwa dagang nya kluar. ๐Ÿคฃ
.
.
Okeh ini MANFAAT clover honey yg aq rasain di aq + levine + suami โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ check this out
.
๐ŸŽ‰ Levin jadi jarang batpil. Tadinya duh rutin banget sembuh bentar ketular tmn di sekolah sakit lagi. Klo ga batuk, pilek, dua duaan batpil. Nah sehari levin cm 1sdt + dicampur air 1sdm. Campur rata minumin .
.
๐ŸŽ‰ Paksu minumnya dicampur sama teh. Jadi tanpa gula. Teh anget + 1sdm clover honey. Ini kmaren paksu sempet meriang dan badannya gaenak gitu karena sakit perut yg maybe maagnya. Trus enakan after dua hari ngeteh madu.
.
Lanjut di comment yaaa โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ

H.o.n.e.y ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ alias madu . . Apa yg terbersit di kepala pas liat and baca honey??? Owalahhhh ini yg lagi booming iniloh madu ini yg lg byk yg jualin byk yg review. Padahal ini tuh udah luamaaa loh produknya. Baru booming sja srkarang ini. Atau duh itu panggilan sayangku ke suami "hon hon honey" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ eciyeeee. Klo kamu punya pengalaman sama madu satu ini bole ya share leave di comment โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ ๐Ÿ˜˜ . . Yang pasti madu itu MANIS iya semanis akoh ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ *auto males baca caption lanjutannya. Madu ini bisa jadi pengganti gula yah. Dan lebih bagus untuk diabetes. Trus juga buanyak manfaatnya ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ. . Aku tuh jarang banget bahas dan review yg seputar kesehatan dan kecantikan. Bahkan ad sempet nolak endorse n review beberapa produk kesehatan dan kecantikan *maaaap maaap bukan sombong. Tapi ga pede sama ga hobby sama yg cantik n sehat ๐Ÿคฃ . . Nah... Sama si Clover Honey HDI ini tuh aq penasaran sama fungsi2 nya. Sama testi2 nya. Especially awal2 tuh fokus sama penyembuhan batpil pd anak tanpa obat *duh ilah ini levin sering bgt batpil kan sering minum obat + nebu. Jadilah tertarik. Makin tertarik lagi karena lagi ada koreng di muka iya koreng krn ini jerawat yg dikopekin sedemikian rupa sehingga uda ga berbentuk. Konon katanya maskeran pake si clover honey ini + oles aloe propolis + pake SS & BB cream. Muka bisa mulussss. Jadilah saya beli. Iya beli ya ga di endorse. Dan ini bukan lagi jualan. Ini murni review karena uda ngerasain manfaat nyatanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Tapi klo ad yg minat beli boleh ya DM/WA akoh *yaaaaa teteup jiwa dagang nya kluar. ๐Ÿคฃ . . Okeh ini MANFAAT clover honey yg aq rasain di aq + levine + suami โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ check this out . ๐ŸŽ‰ Levin jadi jarang batpil. Tadinya duh rutin banget sembuh bentar ketular tmn di sekolah sakit lagi. Klo ga batuk, pilek, dua duaan batpil. Nah sehari levin cm 1sdt + dicampur air 1sdm. Campur rata minumin . . ๐ŸŽ‰ Paksu minumnya dicampur sama teh. Jadi tanpa gula. Teh anget + 1sdm clover honey. Ini kmaren paksu sempet meriang dan badannya gaenak gitu karena sakit perut yg maybe maagnya. Trus enakan after dua hari ngeteh madu. . Lanjut di comment yaaa โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ

6
9/11/2019
40
healthyreview In remembrance of #september11 I want to highlight one of the best finds in the greatest city in the world, #newyorkcity .
.
@pskitchennyc was a delicious and socially responsible #vegan restaurant in the heart of #restaurantrow that has my pick for the best in the city!
.
.
Check out the full review on my #blog ! Link in bio โค๏ธ
.
.
#healthy #healthyreview #healthyrestaurant #veganrestaurant #foodreview #foodreviews #restaurantreview #healthyrecipes #foodrecommendation #instafood #instahealth #foodblog #nikkicohnbyrdhealth #fuelingtodaysfemaleentrepreneurs

In remembrance of #september11 I want to highlight one of the best finds in the greatest city in the world, #newyorkcity . . @pskitchennyc was a delicious and socially responsible #vegan restaurant in the heart of #restaurantrow that has my pick for the best in the city! . . Check out the full review on my #blog ! Link in bio โค๏ธ . . #healthy #healthyreview #healthyrestaurant #veganrestaurant #foodreview #foodreviews #restaurantreview #healthyrecipes #foodrecommendation #instafood #instahealth #foodblog #nikkicohnbyrdhealth #fuelingtodaysfemaleentrepreneurs

7
9/11/2019
100
healthyreview "Siapa pun boleh punya seribu tafsir tentang hidup,tapi takdir tak pernah lebih rumit dari secangkir kopi, di dalam pahitnya tersimpan manis, bagi orang yang mampu menikmatinya.."
.

Assalammualaikum..morning guys
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

"Siapa pun boleh punya seribu tafsir tentang hidup,tapi takdir tak pernah lebih rumit dari secangkir kopi, di dalam pahitnya tersimpan manis, bagi orang yang mampu menikmatinya.." . Assalammualaikum..morning guys . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
9/7/2019
4
healthyreview Our regular customer and her face reaction is just soo priceless. One of the best  makeup artist and good and hubble soul that i have meet. She just love Almond Laddoos to max and you can see that from her face reaction hahahahaha sooo cute.

#customerreviews #almondladdoo #hmbykay #cute #laddoo #customer #instafood #instagram #instaladdoo #healthyfood #healthyreview

Our regular customer and her face reaction is just soo priceless. One of the best makeup artist and good and hubble soul that i have meet. She just love Almond Laddoos to max and you can see that from her face reaction hahahahaha sooo cute. #customerreviews #almondladdoo #hmbykay #cute #laddoo #customer #instafood #instagram #instaladdoo #healthyfood #healthyreview

0
9/5/2019
13
healthyreview Duduk di kedai kopi, duduk di masjid, duduk di pejabat, duduk di majlis ilmu, duduk di pasar, duduk di dalam kereta mahupun kapal terbang, duduklah di mana saja pun, maka jangan lupa untuk berselawat kepada Rasulullah shallallahu alaihi wasallam meskipun hanya sekali!

@islamitu_indah
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Duduk di kedai kopi, duduk di masjid, duduk di pejabat, duduk di majlis ilmu, duduk di pasar, duduk di dalam kereta mahupun kapal terbang, duduklah di mana saja pun, maka jangan lupa untuk berselawat kepada Rasulullah shallallahu alaihi wasallam meskipun hanya sekali! @islamitu_indah . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
9/4/2019
7
healthyreview #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ์˜๋ฐœ์น™ํ•œ๋ฆฌ๋ทฐ #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ์ผ์ƒ 
#๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ๋ฆฌ๋ทฐ #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ๋ทฐํ‹ฐ #ํ—ฌ์”จ๋ฆฌ๋ทฐ์–ด #์ œํ’ˆ๋ฆฌ๋ทฐ์–ด #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ๋ฐ์ผ๋ฆฌ #daily 
#review #reviewers #baeuty #healthyreview #kbeauty #dailybeauty 
๋ง˜ ๋จน๊ณ  ์‚ด๋นผ๊ธฐ๋กœ ๊ฒฐ์‹ฌํ•œ ์š”์ฆ˜ ์•„๋ฌด๋ž˜๋„ ์‹๋‹จ ์กฐ์ ˆ์„ ๋‚˜๋ฆ„ ํ•˜๋‹ค๋ณด๋‹ˆ ์˜์–‘์†Œ ๊ฒฐํ•๋“ค์ด ์ข€ ๊ฑฑ์ •์ด ๋˜๋”๋ผ๊ตฌ์š”.
๊ณง ๋งˆํ”์„ ๋ฐ”๋ผ๋ณด๋Š” ๋‚˜์ด์— ์•„ํ”„์ง€๋Š” ๋ง์ž๋ผ๋Š” ๋งˆ์Œ์œผ๋กœ ๊ฒฐํ•์ด ์šฐ๋ ค๋˜๋Š” ์˜์–‘์†Œ๋“ค์„ ์ฑ™๊ฒจ ๋จน๊ธฐ๋กœ ํ–ˆ์ฃ .
๊ทธ ์ค‘ ์ผํ•˜๋Š๋ผ ๋‚ฎ์‹œ๊ฐ„์— ๋ฐ–์— ๋‚˜๊ฐˆ ์ผ์ด ๊ฑฐ์˜ ์—†๋Š” ๋‚˜๋ฅผ ์œ„ํ•ด ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋ถ€ํ„ฐ ์ฑ™๊ธฐ๊ธฐ๋กœ ํ–ˆ์ฃ .  ๋‹ค๋“ค ์•„์‹œ๋‹ค์‹œํ”ผ ๋น„ํƒ€๋ฏผD๋ถ€์กฑ์‹œ ์šฐ์šธ, ๊ณจ๋‹ค๊ณต์ฆ, ๊ฐํ˜ˆ๋ณ‘, ๋งŒ์„ฑํ”ผ๋กœ ๋“ฑ๋“ฑ์ด ๋ฒ„์„ ๋ฐœ๋กœ ๋งž์ดํ•œ๋‹ค์ฃ ?? ์†”์งํžˆ ์ง€๊ธˆ ๋‚ด๋ชธ์ƒํƒœ๋ฅผ ๊ทธ๋ƒฅ ๋งํ•˜๋Š” ๊ฒƒ๊ฐ™์•„ ๋œจ๋” ใ…‹ใ…‹
๋‹ค์šง์ค‘์ด๋ผ ๋” ๋ฐ–์„ ์•ˆ๋‚˜๊ฐ€๋Š” ์ œ๊ฒ ํ•„์ˆ˜ํ…œ!!
๊ทธ๋ž˜์„œ ๋งŒ๋‚˜๊ฒŒ ๋œ ์š” ์•„์ด!! ์ธ๋น…ํ„ฐ์Šค ๋น„ํƒ€๋ฏผD 4000IU
๋ผํ”Œ๋ ˆ์˜ ์ธ๋น…ํ„ฐ์Šค ๋น„ํƒ€๋ฏผD๋Š” 
์ฒด๋‚ด ํก์ˆ˜์œจ๊ณผ ํ™œ์„ฑ๋„๊ฐ€ ๋†’์€ ์ง€์šฉ์„ฑ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋ฅผ ์‚ฌ์šฉ ํ–ˆ๋Š”๋ฐ์š”, 
์ด ์•„์ด๊ฐ€ ์ฒญ์ •์ง€์—ญ ์Šค์œ„์Šค์˜ ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋ผ๊ณ  ํ•˜๋„ค์š”.
๊ฒŒ๋‹ค๊ฐ€ ์บก์ˆ ํ˜•์œผ๋กœ ๋œ ์š” ์•„์ด๋ฅผ ํ•˜๋ฃจ ํ•œ ์•Œ๋งŒ ๋จน์œผ๋ฉด ์‹์•ฝ์ฒ˜ 1์ผ ๊ถŒ์žฅ๋Ÿ‰ ๋Œ€๋น„ 1000% ๋ณด์ถฉ์ด ๊ฐ€๋Šฅํ•˜๋‹ค๋‹ˆ ๋„ˆ๋ฌด๋‚˜ ๊ฐ„ํŽธํ•œ๊ฑฐ ์žˆ์ฃ ??
๊ฑฐ๊ธฐ์— ํ”Œ๋Ÿฌ์Šค๋กœ ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋Š” ์ฒด๋‚ด์— ํก์ˆ˜๋˜๋ฉด์„œ ์ง€๋ฐฉ์ด ์Œ“์ด๋Š” ๊ฒƒ์„ ์–ต์ œํ•˜์—ฌ ์ง€๋ฐฉ์„ ์—๋„ˆ์ง€๋กœ ์‚ฌ์šฉํ•˜์—ฌ ์ฒด์ค‘๊ด€๋ฆฌ์—๋„ ๋„์›€์„ ์ค€๋‹ค๊ณ  ํ•˜๋‹ˆ ๋‹ค์šง์ค‘์ธ ์ œ๊ฒ ์ •๋ง ํ•„์ˆ˜ํ…œ!!
๊ณ„์† ๊พธ์ค€ํžˆ ์ž˜ ๋จน์–ด๊ฑฐ ๋‹ค์šง์—๋„ ๋„์›€๋ฐ›๊ณ  ๊ฑด๊ฐ•ํ•ด์งˆ๊ฒŒ์š”~^^
์ฐธ!์—ฐ์งˆํ˜• ์บก์Š๊ฐ™์•„๋ณด์ด์ง€๋งŒ ์—ฐ์งˆํ˜•์€ ์•„๋‹ˆ์˜ˆ์šฉ~^^ ํ•˜์ง€๋งŒ ์ž‘์€ ์‚ฌ์ด์ฆˆ๋กœ ๋ชฉ๋„˜๊น€์€ ๋งค์šฐ ํŽธํ•ด์š”.

#ํ–‡๋น›์ถฉ์ „ #๋ผํ”Œ๋ ˆ #์ธ๋น…ํ„ฐ์Šค๋น„ํƒ€๋ฏผd #๋น„ํƒ€๋ฏผd #๋น„ํƒ€๋ฏผ๋”” #๊ณ ํ•จ๋Ÿ‰๋น„ํƒ€๋ฏผ #์ž„์‚ฐ๋ถ€๋น„ํƒ€๋ฏผ #์—ฌ์„ฑ๋น„ํƒ€๋ฏผ #๊ณตํŒ”๋ฆฌํ„ฐ #08L #AD

#๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ์˜๋ฐœ์น™ํ•œ๋ฆฌ๋ทฐ #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ์ผ์ƒ #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ๋ฆฌ๋ทฐ #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ๋ทฐํ‹ฐ #ํ—ฌ์”จ๋ฆฌ๋ทฐ์–ด #์ œํ’ˆ๋ฆฌ๋ทฐ์–ด #๋ฏผ๋ธ”๋ฆฌ๋ฐ์ผ๋ฆฌ #daily #review #reviewers #baeuty #healthyreview #kbeauty #dailybeauty ๋ง˜ ๋จน๊ณ  ์‚ด๋นผ๊ธฐ๋กœ ๊ฒฐ์‹ฌํ•œ ์š”์ฆ˜ ์•„๋ฌด๋ž˜๋„ ์‹๋‹จ ์กฐ์ ˆ์„ ๋‚˜๋ฆ„ ํ•˜๋‹ค๋ณด๋‹ˆ ์˜์–‘์†Œ ๊ฒฐํ•๋“ค์ด ์ข€ ๊ฑฑ์ •์ด ๋˜๋”๋ผ๊ตฌ์š”. ๊ณง ๋งˆํ”์„ ๋ฐ”๋ผ๋ณด๋Š” ๋‚˜์ด์— ์•„ํ”„์ง€๋Š” ๋ง์ž๋ผ๋Š” ๋งˆ์Œ์œผ๋กœ ๊ฒฐํ•์ด ์šฐ๋ ค๋˜๋Š” ์˜์–‘์†Œ๋“ค์„ ์ฑ™๊ฒจ ๋จน๊ธฐ๋กœ ํ–ˆ์ฃ . ๊ทธ ์ค‘ ์ผํ•˜๋Š๋ผ ๋‚ฎ์‹œ๊ฐ„์— ๋ฐ–์— ๋‚˜๊ฐˆ ์ผ์ด ๊ฑฐ์˜ ์—†๋Š” ๋‚˜๋ฅผ ์œ„ํ•ด ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋ถ€ํ„ฐ ์ฑ™๊ธฐ๊ธฐ๋กœ ํ–ˆ์ฃ . ๋‹ค๋“ค ์•„์‹œ๋‹ค์‹œํ”ผ ๋น„ํƒ€๋ฏผD๋ถ€์กฑ์‹œ ์šฐ์šธ, ๊ณจ๋‹ค๊ณต์ฆ, ๊ฐํ˜ˆ๋ณ‘, ๋งŒ์„ฑํ”ผ๋กœ ๋“ฑ๋“ฑ์ด ๋ฒ„์„ ๋ฐœ๋กœ ๋งž์ดํ•œ๋‹ค์ฃ ?? ์†”์งํžˆ ์ง€๊ธˆ ๋‚ด๋ชธ์ƒํƒœ๋ฅผ ๊ทธ๋ƒฅ ๋งํ•˜๋Š” ๊ฒƒ๊ฐ™์•„ ๋œจ๋” ใ…‹ใ…‹ ๋‹ค์šง์ค‘์ด๋ผ ๋” ๋ฐ–์„ ์•ˆ๋‚˜๊ฐ€๋Š” ์ œ๊ฒ ํ•„์ˆ˜ํ…œ!! ๊ทธ๋ž˜์„œ ๋งŒ๋‚˜๊ฒŒ ๋œ ์š” ์•„์ด!! ์ธ๋น…ํ„ฐ์Šค ๋น„ํƒ€๋ฏผD 4000IU ๋ผํ”Œ๋ ˆ์˜ ์ธ๋น…ํ„ฐ์Šค ๋น„ํƒ€๋ฏผD๋Š” ์ฒด๋‚ด ํก์ˆ˜์œจ๊ณผ ํ™œ์„ฑ๋„๊ฐ€ ๋†’์€ ์ง€์šฉ์„ฑ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋ฅผ ์‚ฌ์šฉ ํ–ˆ๋Š”๋ฐ์š”, ์ด ์•„์ด๊ฐ€ ์ฒญ์ •์ง€์—ญ ์Šค์œ„์Šค์˜ ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋ผ๊ณ  ํ•˜๋„ค์š”. ๊ฒŒ๋‹ค๊ฐ€ ์บก์ˆ ํ˜•์œผ๋กœ ๋œ ์š” ์•„์ด๋ฅผ ํ•˜๋ฃจ ํ•œ ์•Œ๋งŒ ๋จน์œผ๋ฉด ์‹์•ฝ์ฒ˜ 1์ผ ๊ถŒ์žฅ๋Ÿ‰ ๋Œ€๋น„ 1000% ๋ณด์ถฉ์ด ๊ฐ€๋Šฅํ•˜๋‹ค๋‹ˆ ๋„ˆ๋ฌด๋‚˜ ๊ฐ„ํŽธํ•œ๊ฑฐ ์žˆ์ฃ ?? ๊ฑฐ๊ธฐ์— ํ”Œ๋Ÿฌ์Šค๋กœ ๋น„ํƒ€๋ฏผ D๋Š” ์ฒด๋‚ด์— ํก์ˆ˜๋˜๋ฉด์„œ ์ง€๋ฐฉ์ด ์Œ“์ด๋Š” ๊ฒƒ์„ ์–ต์ œํ•˜์—ฌ ์ง€๋ฐฉ์„ ์—๋„ˆ์ง€๋กœ ์‚ฌ์šฉํ•˜์—ฌ ์ฒด์ค‘๊ด€๋ฆฌ์—๋„ ๋„์›€์„ ์ค€๋‹ค๊ณ  ํ•˜๋‹ˆ ๋‹ค์šง์ค‘์ธ ์ œ๊ฒ ์ •๋ง ํ•„์ˆ˜ํ…œ!! ๊ณ„์† ๊พธ์ค€ํžˆ ์ž˜ ๋จน์–ด๊ฑฐ ๋‹ค์šง์—๋„ ๋„์›€๋ฐ›๊ณ  ๊ฑด๊ฐ•ํ•ด์งˆ๊ฒŒ์š”~^^ ์ฐธ!์—ฐ์งˆํ˜• ์บก์Š๊ฐ™์•„๋ณด์ด์ง€๋งŒ ์—ฐ์งˆํ˜•์€ ์•„๋‹ˆ์˜ˆ์šฉ~^^ ํ•˜์ง€๋งŒ ์ž‘์€ ์‚ฌ์ด์ฆˆ๋กœ ๋ชฉ๋„˜๊น€์€ ๋งค์šฐ ํŽธํ•ด์š”. #ํ–‡๋น›์ถฉ์ „ #๋ผํ”Œ๋ ˆ #์ธ๋น…ํ„ฐ์Šค๋น„ํƒ€๋ฏผd #๋น„ํƒ€๋ฏผd #๋น„ํƒ€๋ฏผ๋”” #๊ณ ํ•จ๋Ÿ‰๋น„ํƒ€๋ฏผ #์ž„์‚ฐ๋ถ€๋น„ํƒ€๋ฏผ #์—ฌ์„ฑ๋น„ํƒ€๋ฏผ #๊ณตํŒ”๋ฆฌํ„ฐ #08L #AD

10
8/29/2019
43
healthyreview #healthyreview of the week goes to @sweetwatersantafe of #santefe!
.
.
In my hunt for the hidden #healthandwellness gems across the country we stumbled on the beautiful #farmtotable cuisine of Sweet Water Harvest Kitchen.
.
.
The #yuccaroot Flatbread with #bisonsausage was to die for. Not to mention the #bisonburger my better half @jakewilliams149 Got ๐Ÿ˜
.
.
Stay tuned for the full review of Santa Fe and #newmexico coming soon on the blog!!!
.
.
๐ŸŽ‰๐Ÿ‘‰๐ŸปFor your free #healthyswaps guide check the bio link ladies!
.
.
#wellness #health #wellnesstrends #healthtrends #weightloss #trends #trending2019 #trending #fatloss #vegan #vegetarian #nongmo #glutenfree #healthymeals #healthycuisine #healthyrestaurantscene #weightlossmeals #fatlossmeals @gluten_libre

#healthyreview of the week goes to @sweetwatersantafe of #santefe! . . In my hunt for the hidden #healthandwellness gems across the country we stumbled on the beautiful #farmtotable cuisine of Sweet Water Harvest Kitchen. . . The #yuccaroot Flatbread with #bisonsausage was to die for. Not to mention the #bisonburger my better half @jakewilliams149 Got ๐Ÿ˜ . . Stay tuned for the full review of Santa Fe and #newmexico coming soon on the blog!!! . . ๐ŸŽ‰๐Ÿ‘‰๐ŸปFor your free #healthyswaps guide check the bio link ladies! . . #wellness #health #wellnesstrends #healthtrends #weightloss #trends #trending2019 #trending #fatloss #vegan #vegetarian #nongmo #glutenfree #healthymeals #healthycuisine #healthyrestaurantscene #weightlossmeals #fatlossmeals @gluten_libre

6
8/25/2019
126
healthyreview Setiap kata-kata yang ditulis itu mencerminkan diri kita sendiri.. siapa kita. Jika buruk hasil tulisan, buruklah juga akhlaknya. Sebuah tulisan yang bersih tidak akan ada unsur kekotoran padanya

@lukisanhatiseorangpenulis
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Setiap kata-kata yang ditulis itu mencerminkan diri kita sendiri.. siapa kita. Jika buruk hasil tulisan, buruklah juga akhlaknya. Sebuah tulisan yang bersih tidak akan ada unsur kekotoran padanya @lukisanhatiseorangpenulis . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
8/24/2019
7
healthyreview Happy to see this product feedback from @betterhealthmamaโ €โ €โ €
ใƒปใƒปใƒปโ €โ €โ €
This is my second time purchasing this 50 Billion Probiotic supplement from @intelligentlabs via #AmazonUK and I love it!โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €
Hard enough finding a probiotic supplement with 50 Billion CFU AND 10 Powerful Strains BUT it also comes WITH Prebiotics and is #AnimalFree AND #GlutenFree AND #NonGMO AND is a 2-Month Supply so I donโ€™t have to keep remembering to reorder at the end of each month. Can you feel my excitement for this product?โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €
Itโ€™s super important for me to have probiotics while Iโ€™m on my #HealTheGut and #BeatTheBloat challenge for a month during my #AntiInflammatory nutrition plan (not diet).โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €
Easy to swallow and I honestly feel good since I have already used them for a few months before giving this review. Which probiotics do you use? Comment Below ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ and tag the company so I can check them out!โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €
#vegan #veganmom #probiotics #intelligentlabs #healthblogger #healthyreview #prebiotics #guthealth #veganworldshare #whatveganseat #feedfeedvegan #glutenfree #organic #oatmealbowl #oatmealbreakfast #pineapple #kiwi #plum #nomnomvegan #vegantransitioning #healthjourney #betterhealth

Happy to see this product feedback from @betterhealthmamaโ €โ €โ € ใƒปใƒปใƒปโ €โ €โ € This is my second time purchasing this 50 Billion Probiotic supplement from @intelligentlabs via #AmazonUK and I love it!โ €โ €โ € .โ €โ €โ € Hard enough finding a probiotic supplement with 50 Billion CFU AND 10 Powerful Strains BUT it also comes WITH Prebiotics and is #AnimalFree AND #GlutenFree AND #NonGMO AND is a 2-Month Supply so I donโ€™t have to keep remembering to reorder at the end of each month. Can you feel my excitement for this product?โ €โ €โ € .โ €โ €โ € Itโ€™s super important for me to have probiotics while Iโ€™m on my #HealTheGut and #BeatTheBloat challenge for a month during my #AntiInflammatory nutrition plan (not diet).โ €โ €โ € .โ €โ €โ € Easy to swallow and I honestly feel good since I have already used them for a few months before giving this review. Which probiotics do you use? Comment Below ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ and tag the company so I can check them out!โ €โ €โ € .โ €โ €โ € #vegan #veganmom #probiotics #intelligentlabs #healthblogger #healthyreview #prebiotics #guthealth #veganworldshare #whatveganseat #feedfeedvegan #glutenfree #organic #oatmealbowl #oatmealbreakfast #pineapple #kiwi #plum #nomnomvegan #vegantransitioning #healthjourney #betterhealth

0
8/23/2019
13
healthyreview Atรบn ๐Ÿ’™

Es muy prรกctico y versรกtil para incluir en recetas para el dรญa a dรญa.

Es importante verificar cuรกles son las  marcas que realmente nos venden atรบn y no soya, recientemente PROFECO nos reportรณ que existen marcas de atรบn que nos venden mรกs soya ( mayor porcentaje) que pescado. 
Te dejo algunas porciones para consumir ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป recuerda el lomo de atรบn es muy buena opciรณn 
#nutriologaonline #unanutriaenlavidareal๐Ÿ’š #nutriologaenpuebla๐Ÿฅ‘ #healthyfood #healthyrecipes #healthyreview #productos#supermercados #nutricionadistancia

Atรบn ๐Ÿ’™ Es muy prรกctico y versรกtil para incluir en recetas para el dรญa a dรญa. Es importante verificar cuรกles son las marcas que realmente nos venden atรบn y no soya, recientemente PROFECO nos reportรณ que existen marcas de atรบn que nos venden mรกs soya ( mayor porcentaje) que pescado. Te dejo algunas porciones para consumir ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป recuerda el lomo de atรบn es muy buena opciรณn #nutriologaonline #unanutriaenlavidareal๐Ÿ’š #nutriologaenpuebla๐Ÿฅ‘ #healthyfood #healthyrecipes #healthyreview #productos#supermercados #nutricionadistancia

0
8/19/2019
19
healthyreview Rezeki Allah dah tetapkan masingยฒ.
Jadi, jangan hirau esok kita nak makan apa, jangan risau jika sedekah tiada duit.
Bila kita dah usaha,
Yakinlah rezeki Allah tu tidak putusยฒ

Begitu juga bilamana seekor burung terbang mencari makan di waktu pagi, akhirnya pulang membawa rezeki

@Quoteslife0
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Rezeki Allah dah tetapkan masingยฒ. Jadi, jangan hirau esok kita nak makan apa, jangan risau jika sedekah tiada duit. Bila kita dah usaha, Yakinlah rezeki Allah tu tidak putusยฒ Begitu juga bilamana seekor burung terbang mencari makan di waktu pagi, akhirnya pulang membawa rezeki @Quoteslife0 . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
8/18/2019
6
healthyreview Awalnya memasak. Alhamdulillah menu lunch hari ni

Daging tu semalam dah lembutkan siap2. Senang je

Potong daging ikut suka hati uolls, masukkan dalam rice cooker dan letak air sikit dalam 1cawan. Lepas tu biar je dalam tu. Kalau tulang2 daging ida letak atas dapur sebab nak buat stok daging

Daging dah lembut..stok daging ada so senang nak memasak. Tak nyah lama2 nak tunggu daging lembut๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Awalnya memasak. Alhamdulillah menu lunch hari ni Daging tu semalam dah lembutkan siap2. Senang je Potong daging ikut suka hati uolls, masukkan dalam rice cooker dan letak air sikit dalam 1cawan. Lepas tu biar je dalam tu. Kalau tulang2 daging ida letak atas dapur sebab nak buat stok daging Daging dah lembut..stok daging ada so senang nak memasak. Tak nyah lama2 nak tunggu daging lembut๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
8/18/2019
5
healthyreview PD Ostrich Farm

Rasai pengalaman lumba lari dengan burung unta. Mana boleh menang. Binatang terpantas di dunia tuuu....๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Ada binatang lain jugak dalam ni. Tiket masuk dewasa RM15 kanak-kanak RM10
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips #portdickson #telukkemang

PD Ostrich Farm Rasai pengalaman lumba lari dengan burung unta. Mana boleh menang. Binatang terpantas di dunia tuuu....๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Ada binatang lain jugak dalam ni. Tiket masuk dewasa RM15 kanak-kanak RM10 . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips #portdickson #telukkemang

0
8/17/2019
3
healthyreview Hereโ€™s an awesome review of our chicken fajitas from @kitpflaum 
#healthyreview #cafebarbell #eatinghealthy

Hereโ€™s an awesome review of our chicken fajitas from @kitpflaum #healthyreview #cafebarbell #eatinghealthy

3
8/8/2019
3
healthyreview Berbuka hari ni โค Fetturcine cendawan carbonara
โค tauhu begedil ( by jiran setaman๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ )

Sedap tauhu nya..kuah die tu penting.  Pedas baru lah makan tak rasa muak
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Berbuka hari ni โค Fetturcine cendawan carbonara โค tauhu begedil ( by jiran setaman๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ ) Sedap tauhu nya..kuah die tu penting. Pedas baru lah makan tak rasa muak . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
8/8/2019
7
healthyreview Fruit Crisps Guava Purple Yam Banana

While waiting for my next flight on the airport of Manila I was looking for something healthy to snack. Found a little supermarket on the airport where they sell these fruit crisps of @Ohsohealthy, I also liked the packaging thatโ€™s why I bought them. Iโ€™ve never had a guava, so I canโ€™t compare it to the fruit but I have to say these fruit crisps are so good! Theyโ€™re really sweet and you can really taste the different flavors.

Rating ๐Ÿ”ฅ  7,5/10 
MACROS for one serving
Kcal: 76
Carbs: 14g
Protein: 0g
Fat: 1g

Found at Manila Airport (Terminal 1) ๐Ÿ“Philippine, Asia

There are two servings in the sachet, like most of the healthy stuff itโ€™s pretty expensive. Especially for the Philippines, because it was $1,95 (โ‚ฌ2,14). They also had the flavor mango sweet potato banana, but I liked the packaging of this one more lol

Fruit Crisps Guava Purple Yam Banana While waiting for my next flight on the airport of Manila I was looking for something healthy to snack. Found a little supermarket on the airport where they sell these fruit crisps of @Ohsohealthy, I also liked the packaging thatโ€™s why I bought them. Iโ€™ve never had a guava, so I canโ€™t compare it to the fruit but I have to say these fruit crisps are so good! Theyโ€™re really sweet and you can really taste the different flavors. Rating ๐Ÿ”ฅ 7,5/10 MACROS for one serving Kcal: 76 Carbs: 14g Protein: 0g Fat: 1g Found at Manila Airport (Terminal 1) ๐Ÿ“Philippine, Asia There are two servings in the sachet, like most of the healthy stuff itโ€™s pretty expensive. Especially for the Philippines, because it was $1,95 (โ‚ฌ2,14). They also had the flavor mango sweet potato banana, but I liked the packaging of this one more lol

3
8/8/2019
44
healthyreview Kadang ketenangan itu cukup dengan kita melihat keindahan ciptaan Allah

Sebab tu kalau kau pergi melancong apa salahnya gantungkan di leher tu sebuah kamera Canon. Lepas tu tangkap aje gambar keindahan alam tu. Bila kau tengok pasti kau akan tersenyum

Tenangkan?

Siapa pernah buat macam tu?

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Kadang ketenangan itu cukup dengan kita melihat keindahan ciptaan Allah Sebab tu kalau kau pergi melancong apa salahnya gantungkan di leher tu sebuah kamera Canon. Lepas tu tangkap aje gambar keindahan alam tu. Bila kau tengok pasti kau akan tersenyum Tenangkan? Siapa pernah buat macam tu? #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
8/4/2019
7
healthyreview Musim haji sekarang ni rasa rindu untuk ke sana lagi bertambah lagi. Melihat pula sahabat yang kenal disana post gambar umrah dulu jadi tambah rindu

Tipulah kalau siapa yang pernah ke sana taknak pergi lagi. Mesti nak ke sana lagi

Tanamkan ke dalam hati nak ke sana setiap tahun jika berkemampuan.insyaallah

#umrah2018 #tabunghajitravel #bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Musim haji sekarang ni rasa rindu untuk ke sana lagi bertambah lagi. Melihat pula sahabat yang kenal disana post gambar umrah dulu jadi tambah rindu Tipulah kalau siapa yang pernah ke sana taknak pergi lagi. Mesti nak ke sana lagi Tanamkan ke dalam hati nak ke sana setiap tahun jika berkemampuan.insyaallah #umrah2018 #tabunghajitravel #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

1
8/2/2019
13
healthyreview Dessert after iftar..TAKOYAKI..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Nak inti apa..udang, ayam, sotong, ketam atau campur pun boleh. Dah lama selalu order hari ni baru nak post

Dulu kalau nak makan kena pergi Sushi king..sekarang taknyah susah bila teringin nak makan

Orang Kemaman nak cuba rasa boleh order dengan MiaTakoyaki Kemaman
.  #bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Dessert after iftar..TAKOYAKI..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Nak inti apa..udang, ayam, sotong, ketam atau campur pun boleh. Dah lama selalu order hari ni baru nak post Dulu kalau nak makan kena pergi Sushi king..sekarang taknyah susah bila teringin nak makan Orang Kemaman nak cuba rasa boleh order dengan MiaTakoyaki Kemaman . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

1
8/2/2019
12
healthyreview Kita tidak akan tahu kebaikan mana yang kita lakukan akan diterima Allah

Jadi, janganlah berkira2 untuk melakukan kebaikan walau sekecil apa pun ia

Jika kita rasa kecil sesuatu amalan itu, boleh jadi itulah yang akan membantu kita di akhirat kelak

@theqowiywriter๐Ÿ’™

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Kita tidak akan tahu kebaikan mana yang kita lakukan akan diterima Allah Jadi, janganlah berkira2 untuk melakukan kebaikan walau sekecil apa pun ia Jika kita rasa kecil sesuatu amalan itu, boleh jadi itulah yang akan membantu kita di akhirat kelak @theqowiywriter๐Ÿ’™ #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
8/1/2019
4
healthyreview Berat sujudmu ke sejadah bukan kerana malas, tetapi kerana dosamu kian memberat

Hapuskan dosamu dengan solat malam, zikir dan berselawat. Istighfarlah

Assalammualaikum..morning

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Berat sujudmu ke sejadah bukan kerana malas, tetapi kerana dosamu kian memberat Hapuskan dosamu dengan solat malam, zikir dan berselawat. Istighfarlah Assalammualaikum..morning #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/31/2019
8
healthyreview | letgo sampai jadi |
.

Nak jual blouse ni. Tak pakai pun lagi. Tengok free size tapi nampak besar. Sesuai untuk pregant mom atau plus size
.

Harga RM38 termasuk pos sekali. Warna biru gelap dan biru cair. Warna terang dan warna soft..corak bunga tu tak sama

Kalau nak boleh terus DM atau wasap ye
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

| letgo sampai jadi | . Nak jual blouse ni. Tak pakai pun lagi. Tengok free size tapi nampak besar. Sesuai untuk pregant mom atau plus size . Harga RM38 termasuk pos sekali. Warna biru gelap dan biru cair. Warna terang dan warna soft..corak bunga tu tak sama Kalau nak boleh terus DM atau wasap ye . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/20/2019
4
healthyreview Lemon coconut bounce balls โœจ๐Ÿ˜‹
Itโ€™s so good that pal in the back is eyeing it off! Love this protein packed snack, the perfect consistency and flavour is just delicious! Made from natural ingredients to, canโ€™t get much better . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
#bouncepicoftheweek  #healthyreview #healthysnacks #healthysnacksonthego #healthysnack #nourishyourbody #nourishyourselfhealthy #healthysnacker #healthysnackingideas #healthyfoodideas #superfoodsnacks #smartsnacking #smartsnacks

Lemon coconut bounce balls โœจ๐Ÿ˜‹ Itโ€™s so good that pal in the back is eyeing it off! Love this protein packed snack, the perfect consistency and flavour is just delicious! Made from natural ingredients to, canโ€™t get much better . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #bouncepicoftheweek #healthyreview #healthysnacks #healthysnacksonthego #healthysnack #nourishyourbody #nourishyourselfhealthy #healthysnacker #healthysnackingideas #healthyfoodideas #superfoodsnacks #smartsnacking #smartsnacks

0
7/18/2019
12
healthyreview Janganlah kita berjalan di atas dunia ini dengan sifat yang sombong dan angkuh kerana bila tiba masanya kita akan masuk juga ke dalam dunia yang kita pijak
.

Assalammualaikum..morning
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Janganlah kita berjalan di atas dunia ini dengan sifat yang sombong dan angkuh kerana bila tiba masanya kita akan masuk juga ke dalam dunia yang kita pijak . Assalammualaikum..morning . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/16/2019
12
healthyreview Done my project..siapa kata orang perempuan tak boleh bertukang..jangan pandang sebelah mata๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. Badan kecik pun boleh buat..hahaha
Potong kayu..cat..ukur dan memaku..fuhh berpeluh
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Done my project..siapa kata orang perempuan tak boleh bertukang..jangan pandang sebelah mata๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ. Badan kecik pun boleh buat..hahaha Potong kayu..cat..ukur dan memaku..fuhh berpeluh . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

1
7/12/2019
19
healthyreview "Hidup di dunia ini umpama tidur dan hidup di akhirat umpama jaga
.

Jika seseorang itu menangis semasa mimpinya, dia akan ketawa apabila dia sadar
.

Begitu juga, orang yang menangis dalam dunia ini kerana takutkan Allah akan senyum di akhirat,โ€ . [Yahya bin Maโ€™adz Ar-Razi]

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

"Hidup di dunia ini umpama tidur dan hidup di akhirat umpama jaga . Jika seseorang itu menangis semasa mimpinya, dia akan ketawa apabila dia sadar . Begitu juga, orang yang menangis dalam dunia ini kerana takutkan Allah akan senyum di akhirat,โ€ . [Yahya bin Maโ€™adz Ar-Razi] #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/11/2019
11
healthyreview When you get craving with Maggi Curry
.

Ini cara ida kalau buat Maggi curry..akan letak kentang..dan sos cili untuk tambah rasa pedas. Ada orang letak cili api tapi Ida lebih suka letak sos cili..ada rasa2 manis. Kentang tu sedap sebab memekatkan lagi sup. Telur semestinya..telur mata atau hancurkan sedikit telur macam ni. Sayur ni sedap jugak letak..ada rasa crunchy sikit..marvelous๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹..rosak diet aku malam ni
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

When you get craving with Maggi Curry . Ini cara ida kalau buat Maggi curry..akan letak kentang..dan sos cili untuk tambah rasa pedas. Ada orang letak cili api tapi Ida lebih suka letak sos cili..ada rasa2 manis. Kentang tu sedap sebab memekatkan lagi sup. Telur semestinya..telur mata atau hancurkan sedikit telur macam ni. Sayur ni sedap jugak letak..ada rasa crunchy sikit..marvelous๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹..rosak diet aku malam ni . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

26
7/11/2019
25
healthyreview BODY AGE VS REAL AGE
.

Korang tahu tak Body Age anda berapa? .

Body Age ditentukan oleh keadaan fizikal kita, kekuatan, flexibility, body fat, body mass composition dan juga gaya hidup kita
.
Banyak orang sekarang ni Body Age lebih tua daripada umur sebenar. Contohnya umur betul baru 29 tahun, tapi Body  Age dah 69 tahun
.

Apa kesannya Body Age lebih tinggi daripada umur sebenar?
.

Haa, sebab tu lah kalau perasan sekarang makin lama makin ramai yang muda-muda pun dah kena macam-macam penyakit kronik
.

Jadi, penting x nak "mudakan semula" Body Age ni?
.

Ya, betul. sangat-sangat lah penting. Ia bukan sekadar nak nampak muda je tau, tapi lebih utama sel-sel badan kita ni betul-betul berfungsi dengan baik dah tua-tua pun
.

Cara paling mudah nak kembalikan keremaajaan sel badan kita sudah tentu lah VIVIX!
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips
#antiaging
#vivixtonikajaib
#healthybeauty

BODY AGE VS REAL AGE . Korang tahu tak Body Age anda berapa? . Body Age ditentukan oleh keadaan fizikal kita, kekuatan, flexibility, body fat, body mass composition dan juga gaya hidup kita . Banyak orang sekarang ni Body Age lebih tua daripada umur sebenar. Contohnya umur betul baru 29 tahun, tapi Body Age dah 69 tahun . Apa kesannya Body Age lebih tinggi daripada umur sebenar? . Haa, sebab tu lah kalau perasan sekarang makin lama makin ramai yang muda-muda pun dah kena macam-macam penyakit kronik . Jadi, penting x nak "mudakan semula" Body Age ni? . Ya, betul. sangat-sangat lah penting. Ia bukan sekadar nak nampak muda je tau, tapi lebih utama sel-sel badan kita ni betul-betul berfungsi dengan baik dah tua-tua pun . Cara paling mudah nak kembalikan keremaajaan sel badan kita sudah tentu lah VIVIX! . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips #antiaging #vivixtonikajaib #healthybeauty

0
7/8/2019
8
healthyreview Kulit buku yang cantik belum tentu lagi isinya menarik
.

Rupa paras yang cantik belum tentu lagi hatinya baik
.

Menilai manusia bukan dari wajahnya tetapi dari Akhlaknya
.

Akhlak lagi penting..๐Ÿ˜‰ #TheKeyReminder
.
#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Kulit buku yang cantik belum tentu lagi isinya menarik . Rupa paras yang cantik belum tentu lagi hatinya baik . Menilai manusia bukan dari wajahnya tetapi dari Akhlaknya . Akhlak lagi penting..๐Ÿ˜‰ #TheKeyReminder . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/8/2019
9
healthyreview Tangan Yang Memberi lebih baik
Jiwa yg mulia adalah anugerahNya 
Ia tak dimiliki kecuali oleh orang yg mulia

Serah hidup yg mulia adalah hidup yg dipenuhi oleh kebaikan terhadap orang lain, hingga ter isi dalam hati mereka

Kebaikan yg pernah kau lakukan akan tetap bersemadi dalam diri seseorang Takkan ditelan zaman

Kebaikan itu umpama pokok jika tak berbuahpun ia boleh jadi teduhan dari panas & menahan hujan sedikit sebanyak

Takkan kau kesali budi yang kau lakukan sekalipun insan itu tak layak dapat simpatimu, dan kau pun tak memperolehi apa-apa pulangan dari pengorbananmu kepadanya

Jadilah orang yg mulia ..
Insan yg berbuat kebaikan dan amal soleh tanpa mengira kpd siapa & pulangan dunia terhadap kerjanya
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Tangan Yang Memberi lebih baik Jiwa yg mulia adalah anugerahNya Ia tak dimiliki kecuali oleh orang yg mulia Serah hidup yg mulia adalah hidup yg dipenuhi oleh kebaikan terhadap orang lain, hingga ter isi dalam hati mereka Kebaikan yg pernah kau lakukan akan tetap bersemadi dalam diri seseorang Takkan ditelan zaman Kebaikan itu umpama pokok jika tak berbuahpun ia boleh jadi teduhan dari panas & menahan hujan sedikit sebanyak Takkan kau kesali budi yang kau lakukan sekalipun insan itu tak layak dapat simpatimu, dan kau pun tak memperolehi apa-apa pulangan dari pengorbananmu kepadanya Jadilah orang yg mulia .. Insan yg berbuat kebaikan dan amal soleh tanpa mengira kpd siapa & pulangan dunia terhadap kerjanya . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/7/2019
4
healthyreview Bagi korang2 yang nak kulit sentiasa nampak awet muda..sila la amalkan vitamin C dari sekarang. Kulit lebih cantik..jerawat pun kurang. Insyaallah parut lama pun akan hilang. Masalah resdung pun selesai. Selepas sarapan wajib ambil 1biji pun dah cukup..nak lebih baik setiap 5jam korang ambil 1biji. Dan bagi korang2 yang selsema..sistem imun rendah..ambil la 2biji..insyaallah cepat sembuh
.

Assalammualaikum korang
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Bagi korang2 yang nak kulit sentiasa nampak awet muda..sila la amalkan vitamin C dari sekarang. Kulit lebih cantik..jerawat pun kurang. Insyaallah parut lama pun akan hilang. Masalah resdung pun selesai. Selepas sarapan wajib ambil 1biji pun dah cukup..nak lebih baik setiap 5jam korang ambil 1biji. Dan bagi korang2 yang selsema..sistem imun rendah..ambil la 2biji..insyaallah cepat sembuh . Assalammualaikum korang . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/6/2019
7
healthyreview INFO KURUS!
.

Tahu tak??
.

Dengan kehadiran hormon kortisol yang terlalu tinggi dalam badan cenderung mengumpul lemak. Hormon ini di keluarkan oleh kelenjar adrenal dalm tubuh kita
.

Aktiviti kelenjar adrenal ini boleh meningkat dengan kehadiran beberapa faktor seperti tekanan (stress) dan makanan tertentu seperti kandungan gula yang tinggi. Dalam erti kata lain, jika tinggi kehadiran unsur di atas, adrenal akan menjadi lebih aktif
.

Keputusannya, adrenal akan merembeskan hormon cortisol yang tinggi juga. Ingat ya, bila hormon kortisol tinggi, kecenderungan badan untuk mengumpul lemak juga tinggi
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

INFO KURUS! . Tahu tak?? . Dengan kehadiran hormon kortisol yang terlalu tinggi dalam badan cenderung mengumpul lemak. Hormon ini di keluarkan oleh kelenjar adrenal dalm tubuh kita . Aktiviti kelenjar adrenal ini boleh meningkat dengan kehadiran beberapa faktor seperti tekanan (stress) dan makanan tertentu seperti kandungan gula yang tinggi. Dalam erti kata lain, jika tinggi kehadiran unsur di atas, adrenal akan menjadi lebih aktif . Keputusannya, adrenal akan merembeskan hormon cortisol yang tinggi juga. Ingat ya, bila hormon kortisol tinggi, kecenderungan badan untuk mengumpul lemak juga tinggi . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/3/2019
6
healthyreview Al kisah semalam pergi kedai #ecomalaysia nak beli cermin. Sekali tengok frame semuanya lawa-lawa. Apa lagi borong la lebih dari 10 jenis. Deko dulu tak cukup nanti cari lagi. Cantik dan murah. Hanya RM2.10 je..ok la kan. Jom deko-deko
.

#bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Al kisah semalam pergi kedai #ecomalaysia nak beli cermin. Sekali tengok frame semuanya lawa-lawa. Apa lagi borong la lebih dari 10 jenis. Deko dulu tak cukup nanti cari lagi. Cantik dan murah. Hanya RM2.10 je..ok la kan. Jom deko-deko . #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

0
7/2/2019
8
healthyreview Alhamdulillah :) Langit masih terlihat cerah ,begitu juga dengan kedamaian hati .. Senantiasa Rindu Kepada-NYA .. Ya Rasulullah Aku merindukan mu ๐Ÿ˜ญ
.

Assalammualaikum..morning semua
.

#umrah2018 #tabunghajitravel #bloggervibes  #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

Alhamdulillah :) Langit masih terlihat cerah ,begitu juga dengan kedamaian hati .. Senantiasa Rindu Kepada-NYA .. Ya Rasulullah Aku merindukan mu ๐Ÿ˜ญ . Assalammualaikum..morning semua . #umrah2018 #tabunghajitravel #bloggervibes #blogger #bloggermalaysia #bloggerstyle #healthtips #teameesm2 #teaminstamf #lokalah #liveamazing #shakleeimmunity #freereview #healthtips #malaysiablogger #lifestyleblogger #sosialmediainfluencer #sukamakan #sukamasak #parenting #foodhunter #foodlover #keephealthyandbeauty #beautyreview #healthyreview #detox #healthtips

1
6/26/2019
35