Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #bawalprinted Instagram bawalprinted hashtag, #bawalprinted meaning bawalprinted photos

bawalprinted Weekends buat apa aktiviti apa je jogging ke shopping ?
_

#ootdmasyarabia
Bawal hantu Masyarabia
@catalogue_armoirebyns
_

Strictly no dm 🚫 kindly whatssap 0195004499 or directly click link on bio. Fast respond 🤗
.

#armoirebyns #tudungbawal #sayajual #ootdhijab #tudunglabuh #bawallabuh #bawalprinted #bawal #hanavalley #bawalovers  #ootdraya #ootd #ootdbawal #bawalsenangbentuk #tutorialhijab  #tutorialtudung #rayacollection #kurungmodern

Weekends buat apa aktiviti apa je jogging ke shopping ? _ #ootdmasyarabia Bawal hantu Masyarabia @catalogue_armoirebyns _ Strictly no dm 🚫 kindly whatssap 0195004499 or directly click link on bio. Fast respond 🤗 . #armoirebyns #tudungbawal #sayajual #ootdhijab #tudunglabuh #bawallabuh #bawalprinted #bawal #hanavalley #bawalovers #ootdraya #ootd #ootdbawal #bawalsenangbentuk #tutorialhijab #tutorialtudung #rayacollection #kurungmodern

0
9/22/2019
0
bawalprinted ❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK

BIDANG 45

MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS

RM25 EXCLUDE POS
POS RM9/SM, RM14/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60172138801

#kekaboomelaka
#bawalkekaboo
#tudungkekaboo
#kekaboolovers
#sayajualsayapakai
#motifviralmalaysia
#mirabellenewrelease
#kekabooraya
#mirabelleraya
#motifviralmalaysia
#tudungviral
#bawalprinted
#tudungraya2019

❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK BIDANG 45 MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS RM25 EXCLUDE POS POS RM9/SM, RM14/SS ORDER MELALUI WHATSAPP www.wasap.my/60172138801 #kekaboomelaka #bawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #sayajualsayapakai #motifviralmalaysia #mirabellenewrelease #kekabooraya #mirabelleraya #motifviralmalaysia #tudungviral #bawalprinted #tudungraya2019

0
9/22/2019
0
bawalprinted ❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK

BIDANG 45

MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS

RM25 EXCLUDE POS
POS RM9/SM, RM14/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60172138801

#kekaboomelaka
#bawalkekaboo
#tudungkekaboo
#kekaboolovers
#sayajualsayapakai
#motifviralmalaysia
#mirabellenewrelease
#kekabooraya
#mirabelleraya
#motifviralmalaysia
#tudungviral
#bawalprinted
#tudungraya2019

❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK BIDANG 45 MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS RM25 EXCLUDE POS POS RM9/SM, RM14/SS ORDER MELALUI WHATSAPP www.wasap.my/60172138801 #kekaboomelaka #bawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #sayajualsayapakai #motifviralmalaysia #mirabellenewrelease #kekabooraya #mirabelleraya #motifviralmalaysia #tudungviral #bawalprinted #tudungraya2019

0
9/22/2019
0
bawalprinted ❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK

BIDANG 45

MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS

RM25 EXCLUDE POS
POS RM9/SM, RM14/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60172138801

#kekaboomelaka
#bawalkekaboo
#tudungkekaboo
#kekaboolovers
#sayajualsayapakai
#motifviralmalaysia
#mirabellenewrelease
#kekabooraya
#mirabelleraya
#motifviralmalaysia
#tudungviral
#bawalprinted
#tudungraya2019

❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK BIDANG 45 MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS RM25 EXCLUDE POS POS RM9/SM, RM14/SS ORDER MELALUI WHATSAPP www.wasap.my/60172138801 #kekaboomelaka #bawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #sayajualsayapakai #motifviralmalaysia #mirabellenewrelease #kekabooraya #mirabelleraya #motifviralmalaysia #tudungviral #bawalprinted #tudungraya2019

0
9/22/2019
0
bawalprinted ❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK

BIDANG 45

MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS

RM25 EXCLUDE POS
POS RM9/SM, RM14/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60172138801

#kekaboomelaka
#bawalkekaboo
#tudungkekaboo
#kekaboolovers
#sayajualsayapakai
#motifviralmalaysia
#mirabellenewrelease
#kekabooraya
#mirabelleraya
#motifviralmalaysia
#tudungviral
#bawalprinted
#tudungraya2019

❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK BIDANG 45 MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS RM25 EXCLUDE POS POS RM9/SM, RM14/SS ORDER MELALUI WHATSAPP www.wasap.my/60172138801 #kekaboomelaka #bawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #sayajualsayapakai #motifviralmalaysia #mirabellenewrelease #kekabooraya #mirabelleraya #motifviralmalaysia #tudungviral #bawalprinted #tudungraya2019

0
9/22/2019
0
bawalprinted ❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK

BIDANG 45

MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS

RM25 EXCLUDE POS
POS RM9/SM, RM14/SS

ORDER MELALUI WHATSAPP
www.wasap.my/60172138801

#kekaboomelaka
#bawalkekaboo
#tudungkekaboo
#kekaboolovers
#sayajualsayapakai
#motifviralmalaysia
#mirabellenewrelease
#kekabooraya
#mirabelleraya
#motifviralmalaysia
#tudungviral
#bawalprinted
#tudungraya2019

❣️SEPT NEW COLLECTION❣️ READY STOK BIDANG 45 MATERIAL ➡️ CUSTOMIZED COTTON VOILE PARIS RM25 EXCLUDE POS POS RM9/SM, RM14/SS ORDER MELALUI WHATSAPP www.wasap.my/60172138801 #kekaboomelaka #bawalkekaboo #tudungkekaboo #kekaboolovers #sayajualsayapakai #motifviralmalaysia #mirabellenewrelease #kekabooraya #mirabelleraya #motifviralmalaysia #tudungviral #bawalprinted #tudungraya2019

0
9/22/2019
0
bawalprinted .
M E E R A
Allure 2.0 Collection
.
▪️Material: Premium Cotton Voile
▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas
▪️Saiz: Bidang 45+
▪️Price: 
BUY 1 RM69
BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX
BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX
.
FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio)
.
#bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

. M E E R A Allure 2.0 Collection . ▪️Material: Premium Cotton Voile ▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas ▪️Saiz: Bidang 45+ ▪️Price: BUY 1 RM69 BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX . FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio) . #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

0
9/22/2019
0
bawalprinted Hi beautiful lady and women.
Ada design yang dah habes. The rest masih ada. Jum yang belum order boleh direct wasap link di bio....
Promo!
Promo!
Promo!
Kenapa kene beli??
Sebab cantik, selesa,  mudah bentuk, murah, lessiron tau. Kalau nak cepat2 tu mommies, boleh terus pakai and cantik. 
Wasap OK... Click link di bio 01123459278

#bawalcottonvoile
#bawalsenangbentuk
#bawallessiron
#bawalmurah
#bawalcantik
#bawalmoden
#bawalprinted
#bawalovers
#bawalbidang45
#bawallover
#tudungmuslimah
#tudungbawal
#minnafadhcollection
#tudungcantik

Hi beautiful lady and women. Ada design yang dah habes. The rest masih ada. Jum yang belum order boleh direct wasap link di bio.... Promo! Promo! Promo! Kenapa kene beli?? Sebab cantik, selesa, mudah bentuk, murah, lessiron tau. Kalau nak cepat2 tu mommies, boleh terus pakai and cantik. Wasap OK... Click link di bio 01123459278 #bawalcottonvoile #bawalsenangbentuk #bawallessiron #bawalmurah #bawalcantik #bawalmoden #bawalprinted #bawalovers #bawalbidang45 #bawallover #tudungmuslimah #tudungbawal #minnafadhcollection #tudungcantik

0
9/22/2019
0
bawalprinted Cikgu Salamah ni salah satu penggemar bawal jugak tau, keluar lah tudung jenis macam mana pun, setia dia ke bawal macam kasih Shah Jehan kepada Mumtaznya he he he. Awal2 dulu selalu ada isu dengan awning tau masa nk ke sekolah. Tapi sejak Jumpa Naylaa @bymirasya ni terus jatuh cinta 😍
-
Katanya sekarang dia tak tau pelajar takut dengan rotan dia atau awning dia yang 'tajam' seharian. 😂
-
#ByMiSquad #bymirasya #NaylaaBymirasya #bawalshawl #instantshawllabuh #tudungbawallabuh #bawallabuh #bidang50 #bidang60 #tudungviral #instantshawl #innerneck #handsock #innersnowcap #tudungsarung #bawalprinted #heavychiffon #hijabista #muslimahfashion #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbridesmaid #tudungnikah #tudungsanding #tudungplain #bawalplain #wideshawl #shawllabuh #shawlplain

Cikgu Salamah ni salah satu penggemar bawal jugak tau, keluar lah tudung jenis macam mana pun, setia dia ke bawal macam kasih Shah Jehan kepada Mumtaznya he he he. Awal2 dulu selalu ada isu dengan awning tau masa nk ke sekolah. Tapi sejak Jumpa Naylaa @bymirasya ni terus jatuh cinta 😍 - Katanya sekarang dia tak tau pelajar takut dengan rotan dia atau awning dia yang 'tajam' seharian. 😂 - #ByMiSquad #bymirasya #NaylaaBymirasya #bawalshawl #instantshawllabuh #tudungbawallabuh #bawallabuh #bidang50 #bidang60 #tudungviral #instantshawl #innerneck #handsock #innersnowcap #tudungsarung #bawalprinted #heavychiffon #hijabista #muslimahfashion #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbridesmaid #tudungnikah #tudungsanding #tudungplain #bawalplain #wideshawl #shawllabuh #shawlplain

0
9/22/2019
1
bawalprinted Design baru untuk bawal printed. Sarung je bawal printed ni confirm2 naik seri korg 😍
.
Rm100 untuk 4 helai free postage
.
#bawalprinted #bawalprintedfs #tudungbawal #tudungprinted #sayajualtudung

Design baru untuk bawal printed. Sarung je bawal printed ni confirm2 naik seri korg 😍 . Rm100 untuk 4 helai free postage . #bawalprinted #bawalprintedfs #tudungbawal #tudungprinted #sayajualtudung

0
9/22/2019
0
bawalprinted INNER EXCLUSIVE SNOWCAP BY KU FUZA SCARF

Material Cotton Lycra, sejuk, mudah dipakai. Support pengaliran udara, Stretchable, tak nipis dan lembut. Jahitan lebar double layer, Tak pekak & sakit telinga. Full cover, dijahit di belakang, Selesa dipakai sepanjang hari. Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar katalog atas faktor pencahayaan 👉RM13.00/PC 👉Postage 1-5pcs RM9.00
👉Warna : 25 colours
👉Material : Cotton Lycra
👉Saiz : Free Saiz

www.wasap.my/60123597869 *LIMITED ONLY

#kufuzascarf
#kufuzascarfexclusive 
#kufuzascarflovers 
#koleksitudungbawal
#kufuza #teambawal
#agentkufuzascarf
#bawalkufuzascarf 
#dropshipkufuzascarf 
#tudungbawalmurah 
#tudung #tudungbawal 
#sayajualtudungbawal 
#tutorialbawal #bawal 
#bawalmudahbentuk
#bawalovers #tudungcantik 
#bawalmurah #tudungonline
#bawalprinted #gengbawal 
#bawallovers #bawalbidang45
#bawalplain #bawalplainmurah 
#bawalplainkanak
#fridgemagnet

INNER EXCLUSIVE SNOWCAP BY KU FUZA SCARF Material Cotton Lycra, sejuk, mudah dipakai. Support pengaliran udara, Stretchable, tak nipis dan lembut. Jahitan lebar double layer, Tak pekak & sakit telinga. Full cover, dijahit di belakang, Selesa dipakai sepanjang hari. Warna sebenar mungkin sedikit berbeza daripada gambar katalog atas faktor pencahayaan 👉RM13.00/PC 👉Postage 1-5pcs RM9.00 👉Warna : 25 colours 👉Material : Cotton Lycra 👉Saiz : Free Saiz www.wasap.my/60123597869 *LIMITED ONLY #kufuzascarf #kufuzascarfexclusive #kufuzascarflovers #koleksitudungbawal #kufuza #teambawal #agentkufuzascarf #bawalkufuzascarf #dropshipkufuzascarf #tudungbawalmurah #tudung #tudungbawal #sayajualtudungbawal #tutorialbawal #bawal #bawalmudahbentuk #bawalovers #tudungcantik #bawalmurah #tudungonline #bawalprinted #gengbawal #bawallovers #bawalbidang45 #bawalplain #bawalplainmurah #bawalplainkanak #fridgemagnet

0
9/22/2019
0
bawalprinted The best starch, they said 💕

Mula mula beli sebab tengok kawan pakai, tapi bila dah pakai lama lama terus jatuh cinta 😍

Jom order dengan dee kat 01115872880 okay

#starchtudung #spraypengerastudung #pengerastudung #mudahbentuk #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalcotton #bawalchiffon #kekaboo #mirabella #shawl #instantshawl #fareeda #ariani #naelofar
 #starchtudungviral #starchtudungtravel
#starchbawalsatin #starchwangi

The best starch, they said 💕 Mula mula beli sebab tengok kawan pakai, tapi bila dah pakai lama lama terus jatuh cinta 😍 Jom order dengan dee kat 01115872880 okay #starchtudung #spraypengerastudung #pengerastudung #mudahbentuk #tudungbawal #bawalplain #bawalprinted #bawalcotton #bawalchiffon #kekaboo #mirabella #shawl #instantshawl #fareeda #ariani #naelofar #starchtudungviral #starchtudungtravel #starchbawalsatin #starchwangi

0
9/22/2019
1
bawalprinted BAWAL NAYLAA ADA 20 WARNA?! 😱

Yes dear! 20 pilihan warna yang sangat2 cantik dan pasti anda ada masalah sikit nak pilih sebab semua warna lawa sangat! 😆 .
Nak dapatkan khidmat nasihat tentang pilihan warna, jom DM saya sekarang. 😘

#ByMiSquad #bymirasya #NaylaaBymirasya #bawalshawl #instantshawllabuh #tudungbawallabuh #bawallabuh #bidang50 #bidang60 #tudungviral #instantshawl #innerneck #handsock #innersnowcap #tudungsarung #bawalprinted #heavychiffon #hijabista #muslimahfashion #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbridesmaid #tudungnikah #tudungsanding #tudungplain #bawalplain #wideshawl #shawllabuh #shawlplain

BAWAL NAYLAA ADA 20 WARNA?! 😱 Yes dear! 20 pilihan warna yang sangat2 cantik dan pasti anda ada masalah sikit nak pilih sebab semua warna lawa sangat! 😆 . Nak dapatkan khidmat nasihat tentang pilihan warna, jom DM saya sekarang. 😘 #ByMiSquad #bymirasya #NaylaaBymirasya #bawalshawl #instantshawllabuh #tudungbawallabuh #bawallabuh #bidang50 #bidang60 #tudungviral #instantshawl #innerneck #handsock #innersnowcap #tudungsarung #bawalprinted #heavychiffon #hijabista #muslimahfashion #bawalmurah #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbridesmaid #tudungnikah #tudungsanding #tudungplain #bawalplain #wideshawl #shawllabuh #shawlplain

0
9/22/2019
0
bawalprinted Belanja video kakak cantik ni..Happy & tersenyum manis je sebab tudung dah behave..😉kalau tak spray tudung dengan Aina Hijab Spray dah kemurungan sebab tudung asyik gelembung je..
.
RM10..RM10..✨
.
#ainahijabspray#ainahijabspraylovers#ainaspray#hijabspray#ainahijabsprayselangor#feedbackainahijabspray#ainahijabsprayagentwanted#ainahijabspraystokiswanted#agentwanted#bawalbidang50#bawalbidang60#bawallabuh#bawalprinted#tudungbawalchiffon#tudungsekolah#hijab#muslimah#mesratravel#travelsize#mudah#murah#jimat#kemas#rm10

Belanja video kakak cantik ni..Happy & tersenyum manis je sebab tudung dah behave..😉kalau tak spray tudung dengan Aina Hijab Spray dah kemurungan sebab tudung asyik gelembung je.. . RM10..RM10..✨ . #ainahijabspray#ainahijabspraylovers#ainaspray#hijabspray#ainahijabsprayselangor#feedbackainahijabspray#ainahijabsprayagentwanted#ainahijabspraystokiswanted#agentwanted#bawalbidang50#bawalbidang60#bawallabuh#bawalprinted#tudungbawalchiffon#tudungsekolah#hijab#muslimah#mesratravel#travelsize#mudah#murah#jimat#kemas#rm10

0
9/22/2019
1
bawalprinted Alahai, cantiknya Tudung Bawal Chiffon Voile Printed Premium nii. Corak bawal ni limited  dan sedang viral tau sekarang. Kain dia lembut sangat, jahitan kemas dan yang paling penting senang bentuk. Sesuai sangat untuk korang pakai setiap hari dan untuk setiap event 😍

KakCah bagi korang harga mur² jee tau! Hihi ❤

PRICE : RM 29 - 1 pcs (EXC POSTAGE)

PROMO : RM50 - 2 pcs (EXC POSTAGE) 
PROMO : RM75 - 3 pcs + FREE POSTAGE

So, cepat grab ye korang! 😘

Alahai, cantiknya Tudung Bawal Chiffon Voile Printed Premium nii. Corak bawal ni limited dan sedang viral tau sekarang. Kain dia lembut sangat, jahitan kemas dan yang paling penting senang bentuk. Sesuai sangat untuk korang pakai setiap hari dan untuk setiap event 😍 KakCah bagi korang harga mur² jee tau! Hihi ❤ PRICE : RM 29 - 1 pcs (EXC POSTAGE) PROMO : RM50 - 2 pcs (EXC POSTAGE) PROMO : RM75 - 3 pcs + FREE POSTAGE So, cepat grab ye korang! 😘

1
9/22/2019
3
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
0
bawalprinted KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka.
•
Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya.
•
Material : Moss Crepe
Type : Bawal Instant
Price : RM49
•
To order, 📲+60199142833
•
#psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik
•

KENALI RUFFLE TRAVEL! Tudung untuk semua. Soft awning yang tidak melekap pada muka, memberi ilusi seperti memakai bawal, boleh sorok pipi yang bam-bam dan tidak akan bergelembung dimuka. • Inovasi pinless sesuai buat anda yang on-the-go! Sarung, simpang kiri dan ke kanan terus siap. Juga boleh digayakan pelbagai gaya. • Material : Moss Crepe Type : Bawal Instant Price : RM49 • To order, 📲+60199142833 • #psklcc #psisetan #TRNinja #tudungruffle #TRPrincess #trstokis #chicnones #tudungtravel #tudungraya #ruffletravel #bawalshawl #bawalinstant #ruffleribbon #ruffleshawl #ruffleinstant #ruffleblooming #ruffleprinted #bawalprinted #tudungsarung #bawal #bawaljepun #sayajual #sayajualtudung #tudung #TRSALE #TUDUNGRUFFLExKLCC #kedaiadikberadik

0
9/22/2019
1
bawalprinted .
Bismilahirahmanirahim..
.
Hai #nhlovers, banyak musim kawin ke, yg mana ada baby kecik tu meh sini pakai #jemimabynh, sangat senang dan mudah. So kalau tudung tertarik pun tak risau. Kekal terbentuk.
. 
Cuma rm69 sahaja dapat sekali tudung dan inner. Inner dah dijahit sekali. So tak perlu pakai inner lagi😘
. 
Ada 3 kaler sahaja yer yg tgl🤗
.
.
📮RM9sm
📮RM12ss
.
*Actual product colour may vary slightly due to screen resolution, material, and dyeing proces
.
Cara untuk mendapatkan koleksi ini :
.
1. Cod (DeliveryCharge):
📌017 699 5410
.
2. Online (PosLaju) :
📌012 678 4043
.
3. Layari official website www.nurlegacy.com
.
4. Free shipping : www.shopee.com/dianahdanial09
.
ATAU. 
Boleh membuat tempahan untuk design ini dengan warna pilihan dgn click link bio 👆. .
Info
~ Pos dilakukan setiap hari
.
#nurlegacy #nhlover #naelofarhijablover #naelofarbynh #naelofarscarf #Melaka #butikmelaka #butikvendormelaka #naelofar #naelofar_melaka #nhlover
#bawalmurahmalaysia #singapura #naelofar #satinsilk #bawalprinted #bawalBidang45 #butikvendormelaka #bazaarpaknil #shoppingonline #nakcantik #butikmelaka #readystoknaelofarmelaka #mitc #duyongmelaka #deliverycharge

. Bismilahirahmanirahim.. . Hai #nhlovers, banyak musim kawin ke, yg mana ada baby kecik tu meh sini pakai #jemimabynh, sangat senang dan mudah. So kalau tudung tertarik pun tak risau. Kekal terbentuk. . Cuma rm69 sahaja dapat sekali tudung dan inner. Inner dah dijahit sekali. So tak perlu pakai inner lagi😘 . Ada 3 kaler sahaja yer yg tgl🤗 . . 📮RM9sm 📮RM12ss . *Actual product colour may vary slightly due to screen resolution, material, and dyeing proces . Cara untuk mendapatkan koleksi ini : . 1. Cod (DeliveryCharge): 📌017 699 5410 . 2. Online (PosLaju) : 📌012 678 4043 . 3. Layari official website www.nurlegacy.com . 4. Free shipping : www.shopee.com/dianahdanial09 . ATAU. Boleh membuat tempahan untuk design ini dengan warna pilihan dgn click link bio 👆. . Info ~ Pos dilakukan setiap hari . #nurlegacy #nhlover #naelofarhijablover #naelofarbynh #naelofarscarf #Melaka #butikmelaka #butikvendormelaka #naelofar #naelofar_melaka #nhlover #bawalmurahmalaysia #singapura #naelofar #satinsilk #bawalprinted #bawalBidang45 #butikvendormelaka #bazaarpaknil #shoppingonline #nakcantik #butikmelaka #readystoknaelofarmelaka #mitc #duyongmelaka #deliverycharge

0
9/22/2019
3
bawalprinted Pretty, sweet, cantik semua laaa @farisasalwa 😍 selesa, senang bentuk, gosok tak perlu beriye, paling penting bab labuh katanya. Alhamdulillah. Terima kasih dear 😘
.
#alyssumfairy wearing our #exclusiveprintedbyalyssumscarve code CREAMY ROSE. Bidang 50 SOLD OUT ❌. Bidang 60 masih available✅. Once sold out no restock okayy 🙏🏻
.
.
.
To order : 
1. Save no 📲 011-1932 2559 & whatsapp 
2. Follow instagram @alyssumscarve.official & Klik di bio ☝🏻
3. http://www.wasap.my/+601119322559
.
#bawalovers #bawalprinted #bawalplain #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawallabuh #bawallabuhprinted #bawalbidang50 #bawalbidang60 #sayajual #sayajualtudungbawal #bawalcorak #bawalsenangbentuk #ironlessbawal #bawaltakjarang

Pretty, sweet, cantik semua laaa @farisasalwa 😍 selesa, senang bentuk, gosok tak perlu beriye, paling penting bab labuh katanya. Alhamdulillah. Terima kasih dear 😘 . #alyssumfairy wearing our #exclusiveprintedbyalyssumscarve code CREAMY ROSE. Bidang 50 SOLD OUT ❌. Bidang 60 masih available✅. Once sold out no restock okayy 🙏🏻 . . . To order : 1. Save no 📲 011-1932 2559 & whatsapp 2. Follow instagram @alyssumscarve.official & Klik di bio ☝🏻 3. http://www.wasap.my/+601119322559 . #bawalovers #bawalprinted #bawalplain #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawallabuh #bawallabuhprinted #bawalbidang50 #bawalbidang60 #sayajual #sayajualtudungbawal #bawalcorak #bawalsenangbentuk #ironlessbawal #bawaltakjarang

0
9/22/2019
1
bawalprinted KEKABOO SEPTEMBER COLLECTION 2019
BORA BORA
🌹Bidang 45plus
🌹 Material : Customized Cotton Paris Voile
🌹 Boleh adjust pakai ikut keselesaan & pelbagai gaya
🌹 Tak panas/ringan/lembut terletak
🌹 Original 🎁FREE GIFT will be given per pcs  #bawalkekaboo #bawalprinted #bawallovers #kekaboo #kekaboolovers #kekabooxmirabelle #kekaboopr #mirabelle #mirabellebaw

www.wasap.my/60194203922

KEKABOO SEPTEMBER COLLECTION 2019 BORA BORA 🌹Bidang 45plus 🌹 Material : Customized Cotton Paris Voile 🌹 Boleh adjust pakai ikut keselesaan & pelbagai gaya 🌹 Tak panas/ringan/lembut terletak 🌹 Original 🎁FREE GIFT will be given per pcs #bawalkekaboo #bawalprinted #bawallovers #kekaboo #kekaboolovers #kekabooxmirabelle #kekaboopr #mirabelle #mirabellebaw www.wasap.my/60194203922

0
9/22/2019
2
bawalprinted 🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸
.
.

RM20 excpos
.

Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi)
.
. ✔Material : Cornskin Organza
✔Bidang 45
✔kain tak licin
✔senang terbentuk / elok terletak
✔Tak jarang / tak pekakkan telinga
.
. 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color .
. 📲http:// www.wasap.my/60139448865
.
.
.

#bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸 . . RM20 excpos . Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi) . . ✔Material : Cornskin Organza ✔Bidang 45 ✔kain tak licin ✔senang terbentuk / elok terletak ✔Tak jarang / tak pekakkan telinga . . 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color . . 📲http:// www.wasap.my/60139448865 . . . #bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

0
9/22/2019
1
bawalprinted 🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸
.
.

RM20 excpos
.

Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi)
.
. ✔Material : Cornskin Organza
✔Bidang 45
✔kain tak licin
✔senang terbentuk / elok terletak
✔Tak jarang / tak pekakkan telinga
.
. 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color .
. 📲http:// www.wasap.my/60139448865
.
.
.

#bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸 . . RM20 excpos . Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi) . . ✔Material : Cornskin Organza ✔Bidang 45 ✔kain tak licin ✔senang terbentuk / elok terletak ✔Tak jarang / tak pekakkan telinga . . 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color . . 📲http:// www.wasap.my/60139448865 . . . #bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

0
9/22/2019
0
bawalprinted BAWAL ARISSA ✔️Mudah dibentuk
✔️Tak perlu Iron
✔️Terdapat pelbagai corak
👉HANYA RM20 .
.
.
.
FOR BOOKING
www.wasap.my/60125295912
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
Location 
KAMI DI PEKAN KULIM
👇👇👇👇
🏢👉Bangunan Pknk,
🏛️👉TabungHaji .
🏢👉Sebaris AgroBank
🏬👉Berhadapan HappyHome
🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran
🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab

#facial
#treatment
#facialkulim
#facialmurah
#hijab
#bawalinstant
#bawalprinted
#shawl
#shawlprinted
#plussizefashion
#plussizemurah
#plussize
#fashion
#plussize
#vendorkulim
#kulim

BAWAL ARISSA ✔️Mudah dibentuk ✔️Tak perlu Iron ✔️Terdapat pelbagai corak 👉HANYA RM20 . . . . FOR BOOKING www.wasap.my/60125295912 . . . . . . . . . . . . . . Location KAMI DI PEKAN KULIM 👇👇👇👇 🏢👉Bangunan Pknk, 🏛️👉TabungHaji . 🏢👉Sebaris AgroBank 🏬👉Berhadapan HappyHome 🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran 🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab #facial #treatment #facialkulim #facialmurah #hijab #bawalinstant #bawalprinted #shawl #shawlprinted #plussizefashion #plussizemurah #plussize #fashion #plussize #vendorkulim #kulim

0
9/22/2019
2
bawalprinted KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB?
❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin.
❤tidak mudah kusut / renyuk.
❤tidak kaku.
❤mudah dibentuk.
❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari.
❤ Material yang sejuk.
❤awning yang mudah bentuk.
❤less iron.
❤Jimat
❤Design terkini
.
DETAIL DUAREKA
HARGA:RM35.00
SIRI : DUAreka
TYPE : tudung bawal / square scarf 
MATERIAL : Cotton Voile
UKURAN : 46inch x 46inch
POST : RM9-SM, RM14-SS
.
P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin..
www.wasap.my/60127080911
.
#scarfb #scarfblovers
#scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton
#tudungbawal #sayajualtudungbawal 
#newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller
#bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB? ❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin. ❤tidak mudah kusut / renyuk. ❤tidak kaku. ❤mudah dibentuk. ❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari. ❤ Material yang sejuk. ❤awning yang mudah bentuk. ❤less iron. ❤Jimat ❤Design terkini . DETAIL DUAREKA HARGA:RM35.00 SIRI : DUAreka TYPE : tudung bawal / square scarf MATERIAL : Cotton Voile UKURAN : 46inch x 46inch POST : RM9-SM, RM14-SS . P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin.. www.wasap.my/60127080911 . #scarfb #scarfblovers #scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton #tudungbawal #sayajualtudungbawal #newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller #bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

0
9/22/2019
0
bawalprinted Sweet tak ? Cantilk terokk nieh..rugi kalau tak grab.. kenapa ?
KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB?
❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin.
❤tidak mudah kusut / renyuk.
❤tidak kaku.
❤mudah dibentuk.
❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari.
❤ Material yang sejuk.
❤awning yang mudah bentuk.
❤less iron.
❤Jimat
❤Design terkini
.
DETAIL DUAREKA
HARGA:RM35.00
SIRI : DUAreka
TYPE : tudung bawal / square scarf 
MATERIAL : Cotton Voile
UKURAN : 46inch x 46inch
POST : RM9-SM, RM14-SS
.
P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin..
www.wasap.my/60127080911
.
#scarfb #scarfblovers
#scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton
#tudungbawal #septembercollections #sayajualtudungbawal 
#newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller
#bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

Sweet tak ? Cantilk terokk nieh..rugi kalau tak grab.. kenapa ? KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB? ❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin. ❤tidak mudah kusut / renyuk. ❤tidak kaku. ❤mudah dibentuk. ❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari. ❤ Material yang sejuk. ❤awning yang mudah bentuk. ❤less iron. ❤Jimat ❤Design terkini . DETAIL DUAREKA HARGA:RM35.00 SIRI : DUAreka TYPE : tudung bawal / square scarf MATERIAL : Cotton Voile UKURAN : 46inch x 46inch POST : RM9-SM, RM14-SS . P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin.. www.wasap.my/60127080911 . #scarfb #scarfblovers #scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton #tudungbawal #septembercollections #sayajualtudungbawal #newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller #bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

0
9/22/2019
1
bawalprinted 🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸
.
.

RM20 excpos
.

Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi)
.
. ✔Material : Cornskin Organza
✔Bidang 45
✔kain tak licin
✔senang terbentuk / elok terletak
✔Tak jarang / tak pekakkan telinga.
.
. 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color .
. 📲http:// www.wasap.my/60139448865 .
.
.

#bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸 . . RM20 excpos . Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi) . . ✔Material : Cornskin Organza ✔Bidang 45 ✔kain tak licin ✔senang terbentuk / elok terletak ✔Tak jarang / tak pekakkan telinga. . . 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color . . 📲http:// www.wasap.my/60139448865 . . . #bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

0
9/22/2019
0
bawalprinted 🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸
.
.

RM20 excpos
.

Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi)
.
. ✔Material : Cornskin Organza
✔Bidang 45
✔kain tak licin
✔senang terbentuk / elok terletak
✔Tak jarang / tak pekakkan telinga
.
. 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color .
. 📲http:// www.wasap.my/60139448865
.
.
.

#bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸 . . RM20 excpos . Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi) . . ✔Material : Cornskin Organza ✔Bidang 45 ✔kain tak licin ✔senang terbentuk / elok terletak ✔Tak jarang / tak pekakkan telinga . . 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color . . 📲http:// www.wasap.my/60139448865 . . . #bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

0
9/22/2019
0
bawalprinted BAWAL ANTI KEDUT
SENANG DIBENTUK
HANYA RM20 SAHAJA
.
.
.PEMINAT BAWAL BOLEH GRAB DIBUTIK PRINCESS
.
. .
FOR BOOKING
www.wasap.my/60125295912
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
Location 
KAMI DI PEKAN KULIM
👇👇👇👇
🏢👉Bangunan Pknk,
🏛️👉TabungHaji .
🏢👉Sebaris AgroBank
🏬👉Berhadapan HappyHome
🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran
🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab

#facial
#treatment
#facialkulim
#facialmurah
#hijab
#bawalinstant
#bawalprinted
#shawl
#shawlprinted
#plussizefashion
#plussizemurah
#plussize
#fashion
#plussize
#vendorkulim
#kulim

BAWAL ANTI KEDUT SENANG DIBENTUK HANYA RM20 SAHAJA . . .PEMINAT BAWAL BOLEH GRAB DIBUTIK PRINCESS . . . FOR BOOKING www.wasap.my/60125295912 . . . . . . . . . . . . . . Location KAMI DI PEKAN KULIM 👇👇👇👇 🏢👉Bangunan Pknk, 🏛️👉TabungHaji . 🏢👉Sebaris AgroBank 🏬👉Berhadapan HappyHome 🏩👉Dekat Klinik Dr.Nasran 🏢👉Tingkat 1,Sebelah Butik NaelofarHijab #facial #treatment #facialkulim #facialmurah #hijab #bawalinstant #bawalprinted #shawl #shawlprinted #plussizefashion #plussizemurah #plussize #fashion #plussize #vendorkulim #kulim

0
9/22/2019
2
bawalprinted 🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸
.
.

RM20 excpos
.

Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi)
.
. ✔Material : Cornskin Organza
✔Bidang 45
✔kain tak licin
✔senang terbentuk / elok terletak
✔Tak jarang / tak pekakkan telinga
.
. 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color .
. 📲http:// www.wasap.my/60139448865
.
.
.

#bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸 . . RM20 excpos . Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi) . . ✔Material : Cornskin Organza ✔Bidang 45 ✔kain tak licin ✔senang terbentuk / elok terletak ✔Tak jarang / tak pekakkan telinga . . 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color . . 📲http:// www.wasap.my/60139448865 . . . #bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

0
9/22/2019
0
bawalprinted 🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸
.
.

RM20 excpos
.

Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi)
.
. ✔Material : Cornskin Organza
✔Bidang 45
✔kain tak licin
✔senang terbentuk / elok terletak
✔Tak jarang / tak pekakkan telinga
.
. 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color .
. 📲http:// www.wasap.my/60139448865
.
.
.

#bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

🌸Bawal Cornskin Organza Printed🌸 . . RM20 excpos . Borong RM195 SM (20pcs - 1kodi) . . ✔Material : Cornskin Organza ✔Bidang 45 ✔kain tak licin ✔senang terbentuk / elok terletak ✔Tak jarang / tak pekakkan telinga . . 📌 BORONG RANDOM !! Tak boleh pilih color . . 📲http:// www.wasap.my/60139448865 . . . #bawal#bawalcornskin#cornskinorganza#bawalprinted#bawalcornskinorganzaprinted#bawalbidang45#bawalorganza#organzaprinted#bawalterkini#bawalsenangpakai#bawalcornskinorganzabidang45#bawalombra#shawlombra#bawalinnerlofa#bawalinstantjuliet#shawlinnerturban#bawal15saat#tutorialbawal#bawalborong#borongmurah#tudungborongmurah#bawalcornskinorganzaretailsmurah#instamagiktribe#lndscarves

0
9/22/2019
0
bawalprinted Korang dah jumpa ke Scarves yg akan buat muka bersinar bak bidadari langit ke tujuh? .
.

Bawal Printed dari Fitiya Scarves boleh buat korang makin konpiden dan walau ditiup angin pon still on  point taw! .

Nak harga Combo? Meh pm segera!

#bawalohsem #bawalprinted #bawalprintedcantik #bawalawningonpoint #bawalmudahbentuk #bawalmudahtravel #bawaltakmudahrenyuk #bawalironless #bawallover #fslover #fitiyascarveslover #fitiyascarvesds #chemi_fitiyascarves #CheMijualbawal

Korang dah jumpa ke Scarves yg akan buat muka bersinar bak bidadari langit ke tujuh? . . Bawal Printed dari Fitiya Scarves boleh buat korang makin konpiden dan walau ditiup angin pon still on point taw! . Nak harga Combo? Meh pm segera! #bawalohsem #bawalprinted #bawalprintedcantik #bawalawningonpoint #bawalmudahbentuk #bawalmudahtravel #bawaltakmudahrenyuk #bawalironless #bawallover #fslover #fitiyascarveslover #fitiyascarvesds #chemi_fitiyascarves #CheMijualbawal

0
9/22/2019
4
bawalprinted Nampak sama tapi bukan dia. 😆 Janji yang ni last surprise, TAPI macam ada KEJUTAN BESAR menanti korang semua. 🙊 Pastikan korang turn on notifications untuk menjadi yang pertama dapat update terkini dari Mawaddah Izzati. 🚨
#Dropshipmawaddahizzati

#tudungbawalcotton#inner#innerlabuh#tudungmurah#handsock#tudungchiffon#tudunglabuh#hadiah#bawalprinted#misisters#MI871#helwastory#tudungsarung#bawalmurah#bawalheavychiffon#bawalcotton#bawalsenangbentuk#bawalchiffon#bawalkombo#bawalovers#bawallabuh#shawl#shawlchiffon#tudungironless#bajuironless

Nampak sama tapi bukan dia. 😆 Janji yang ni last surprise, TAPI macam ada KEJUTAN BESAR menanti korang semua. 🙊 Pastikan korang turn on notifications untuk menjadi yang pertama dapat update terkini dari Mawaddah Izzati. 🚨 #Dropshipmawaddahizzati #tudungbawalcotton#inner#innerlabuh#tudungmurah#handsock#tudungchiffon#tudunglabuh#hadiah#bawalprinted#misisters#MI871#helwastory#tudungsarung#bawalmurah#bawalheavychiffon#bawalcotton#bawalsenangbentuk#bawalchiffon#bawalkombo#bawalovers#bawallabuh#shawl#shawlchiffon#tudungironless#bajuironless

0
9/22/2019
6
bawalprinted Last but not least, warna yang sememangnya ada dalam almari setiap perempuan, including me! 😆 Basic skirt yang bukan sahaja comfortable, tapi design dan cutting yang loose dan flowy seperi berada di awang awangan. 🌥
#Dropshipmawaddahizzati

#tudungbawalcotton#inner#innerlabuh#tudungmurah#handsock#tudungchiffon#tudunglabuh#hadiah#bawalprinted#misisters#MI871#helwastory#tudungsarung#bawalmurah#bawalheavychiffon#bawalcotton#bawalsenangbentuk#bawalchiffon#bawalkombo#bawalovers#bawallabuh#shawl#shawlchiffon#tudungironless#bajuironless

Last but not least, warna yang sememangnya ada dalam almari setiap perempuan, including me! 😆 Basic skirt yang bukan sahaja comfortable, tapi design dan cutting yang loose dan flowy seperi berada di awang awangan. 🌥 #Dropshipmawaddahizzati #tudungbawalcotton#inner#innerlabuh#tudungmurah#handsock#tudungchiffon#tudunglabuh#hadiah#bawalprinted#misisters#MI871#helwastory#tudungsarung#bawalmurah#bawalheavychiffon#bawalcotton#bawalsenangbentuk#bawalchiffon#bawalkombo#bawalovers#bawallabuh#shawl#shawlchiffon#tudungironless#bajuironless

0
9/22/2019
3
bawalprinted .
L A T E E F A
Allure 2.0 Collection
.
▪️Material: Premium Cotton Voile
▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas
▪️Saiz: Bidang 45+
▪️Price: 
BUY 1 RM69
BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX
BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX
.
FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio)
.
#bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

. L A T E E F A Allure 2.0 Collection . ▪️Material: Premium Cotton Voile ▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas ▪️Saiz: Bidang 45+ ▪️Price: BUY 1 RM69 BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX . FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio) . #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

0
9/22/2019
0
bawalprinted Selamat pagi ✨ 
Warna wajib yang harus korang dapatkan. Jom tukar style korang dengan this flowy skirt, koleksi yang memberi penampilan yang simple, bergaya dengan sopan. Mesti korang dah boleh agak warna yang ketiga kan? 😆
#Dropshipmawaddahizzati

#tudungbawalcotton#inner#innerlabuh#tudungmurah#handsock#tudungchiffon#tudunglabuh#hadiah#bawalprinted#misisters#MI871#helwastory#tudungsarung#bawalmurah#bawalheavychiffon#bawalcotton#bawalsenangbentuk#bawalchiffon#bawalkombo#bawalovers#bawallabuh#shawl#shawlchiffon#tudungironless#bajuironless

Selamat pagi ✨ Warna wajib yang harus korang dapatkan. Jom tukar style korang dengan this flowy skirt, koleksi yang memberi penampilan yang simple, bergaya dengan sopan. Mesti korang dah boleh agak warna yang ketiga kan? 😆 #Dropshipmawaddahizzati #tudungbawalcotton#inner#innerlabuh#tudungmurah#handsock#tudungchiffon#tudunglabuh#hadiah#bawalprinted#misisters#MI871#helwastory#tudungsarung#bawalmurah#bawalheavychiffon#bawalcotton#bawalsenangbentuk#bawalchiffon#bawalkombo#bawalovers#bawallabuh#shawl#shawlchiffon#tudungironless#bajuironless

0
9/22/2019
4
bawalprinted .
B L O S S O M
Allure 2.0 Collection
.
▪️Material: Premium Cotton Voile
▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas
▪️Saiz: Bidang 45+
▪️Price: 
BUY 1 RM69
BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX
BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX
.
FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio)
.
#bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

. B L O S S O M Allure 2.0 Collection . ▪️Material: Premium Cotton Voile ▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas ▪️Saiz: Bidang 45+ ▪️Price: BUY 1 RM69 BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX . FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio) . #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

0
9/22/2019
0
bawalprinted .
G E E N A
Allure 2.0 Collection
.
▪️Material: Premium Cotton Voile
▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas
▪️Saiz: Bidang 45+
▪️Price: 
BUY 1 RM69
BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX
BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX
.
FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio)
.
#bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

. G E E N A Allure 2.0 Collection . ▪️Material: Premium Cotton Voile ▪️Keistimewaan: #mudahbentuk #senangiron #takpanas ▪️Saiz: Bidang 45+ ▪️Price: BUY 1 RM69 BUY 2 RM138 FREE POSTAGE + FREE BOX BUY 3 RM197 FREE POSTAGE + FREE BOX . FOR ORDER WhatsApp +60199076102 (link in bio) . #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonpremium #bawalprinted #bawalcottonprinted

0
9/22/2019
0
bawalprinted INTRO PRICE RM 35 AKAN BERAKHIR BILA BILA MASA JER DARI SEKARANG! RUGI KALAU TERLEPAS!
.

Dihiasi 30 batu diamond Crystal Rhinestone memberi effect exclusive dan feminine, sesuai untuk digayakan ke majlis istimewa atau ke tempat kerja
.

Normal Price : RM 39 (Exclude Postage)
Introduction Price : RM 35 .
Postage ADD RM 7 (Sem) or RM 10 (Ss)
.
Cara dapatkan?
Whatsapp 01161272186

INTRO PRICE RM 35 AKAN BERAKHIR BILA BILA MASA JER DARI SEKARANG! RUGI KALAU TERLEPAS! . Dihiasi 30 batu diamond Crystal Rhinestone memberi effect exclusive dan feminine, sesuai untuk digayakan ke majlis istimewa atau ke tempat kerja . Normal Price : RM 39 (Exclude Postage) Introduction Price : RM 35 . Postage ADD RM 7 (Sem) or RM 10 (Ss) . Cara dapatkan? Whatsapp 01161272186

1
9/22/2019
2
bawalprinted Salam hari minggu..
KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB?
❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin.
❤tidak mudah kusut / renyuk.
❤tidak kaku.
❤mudah dibentuk.
❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari.
❤ Material yang sejuk.
❤awning yang mudah bentuk.
❤less iron.
❤Jimat
❤Design terkini
.
DETAIL DUAREKA
HARGA:RM35.00
SIRI : DUAreka
TYPE : tudung bawal / square scarf 
MATERIAL : Cotton Voile
UKURAN : 46inch x 46inch
POST : RM9-SM, RM14-SS
.
P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin..
www.wasap.my/60127080911
.
#scarfb #scarfblovers
#scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton
#tudungbawal #septcollections #sayajualtudungbawal 
#newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller
#bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

Salam hari minggu.. KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB? ❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin. ❤tidak mudah kusut / renyuk. ❤tidak kaku. ❤mudah dibentuk. ❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari. ❤ Material yang sejuk. ❤awning yang mudah bentuk. ❤less iron. ❤Jimat ❤Design terkini . DETAIL DUAREKA HARGA:RM35.00 SIRI : DUAreka TYPE : tudung bawal / square scarf MATERIAL : Cotton Voile UKURAN : 46inch x 46inch POST : RM9-SM, RM14-SS . P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin.. www.wasap.my/60127080911 . #scarfb #scarfblovers #scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton #tudungbawal #septcollections #sayajualtudungbawal #newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller #bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

0
9/22/2019
0
bawalprinted September Collection dah ready nie..cantikk terok nie.. tak bole nak percaya semakin hari semakin cantik design ScarfB..
KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB?
❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin.
❤tidak mudah kusut / renyuk.
❤tidak kaku.
❤mudah dibentuk.
❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari.
❤ Material yang sejuk.
❤awning yang mudah bentuk.
❤less iron.
❤Jimat
❤Design terkini
.
DETAIL DUAREKA
HARGA:RM35.00
SIRI : DUAreka
TYPE : tudung bawal / square scarf 
MATERIAL : Cotton Voile
UKURAN : 46inch x 46inch
POST : RM9-SM, RM14-SS
.
P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin..
www.wasap.my/60127080911
.
#scarfb #scarfblovers
#scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton
#tudungbawal #septembercollection #sayajualtudungbawal 
#newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller
#bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

September Collection dah ready nie..cantikk terok nie.. tak bole nak percaya semakin hari semakin cantik design ScarfB.. KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB? ❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin. ❤tidak mudah kusut / renyuk. ❤tidak kaku. ❤mudah dibentuk. ❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari. ❤ Material yang sejuk. ❤awning yang mudah bentuk. ❤less iron. ❤Jimat ❤Design terkini . DETAIL DUAREKA HARGA:RM35.00 SIRI : DUAreka TYPE : tudung bawal / square scarf MATERIAL : Cotton Voile UKURAN : 46inch x 46inch POST : RM9-SM, RM14-SS . P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin.. www.wasap.my/60127080911 . #scarfb #scarfblovers #scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton #tudungbawal #septembercollection #sayajualtudungbawal #newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller #bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

0
9/22/2019
1
bawalprinted Hari ini suami yang pilih sendiri suruh cik zila  pakai Tudung Barcelona 🤭.. Katanya cantik dan dia peminat bola no.1  Barcelona. Sebab itu la dia nak cik zila pakai koleksi terbaru @tudungkekaboo ni sbb mmg cantik kalau dipakai 😍 .
.
.lipstick RED ME by @syubeautyhq 💞
.
. 
#usahawanmirabelle #tudungkekaboo #tudungmirabelle #tudungbawal #tudungprinted #tudungplain #tudungviral #kekaboo #kekaboolovers #mirabellas #mirabellelovers #belleboolovers #bawallovers #belleboo #bawalmirabelle #mirabellebawal #tudung #bawalprinted #tudungbawalkekaboo #tudungmerdeka  #tudungviral  #ladorralovers #ladorra #bawalladorra #ladorra2side

Hari ini suami yang pilih sendiri suruh cik zila pakai Tudung Barcelona 🤭.. Katanya cantik dan dia peminat bola no.1 Barcelona. Sebab itu la dia nak cik zila pakai koleksi terbaru @tudungkekaboo ni sbb mmg cantik kalau dipakai 😍 . . .lipstick RED ME by @syubeautyhq 💞 . . #usahawanmirabelle #tudungkekaboo #tudungmirabelle #tudungbawal #tudungprinted #tudungplain #tudungviral #kekaboo #kekaboolovers #mirabellas #mirabellelovers #belleboolovers #bawallovers #belleboo #bawalmirabelle #mirabellebawal #tudung #bawalprinted #tudungbawalkekaboo #tudungmerdeka #tudungviral #ladorralovers #ladorra #bawalladorra #ladorra2side

0
9/22/2019
19
bawalprinted Adoii..cantik terokk design nie...
Uolls rasa design nie cantikk dan rasa nak grab kee??
KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB?
❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin.
❤tidak mudah kusut / renyuk.
❤tidak kaku.
❤mudah dibentuk.
❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari.
❤ Material yang sejuk.
❤awning yang mudah bentuk.
❤less iron.
❤Jimat
❤Design terkini
.
DETAIL DUAREKA
HARGA:RM35.00
SIRI : DUAreka
TYPE : tudung bawal / square scarf 
MATERIAL : Cotton Voile
UKURAN : 46inch x 46inch
POST : RM9-SM, RM14-SS
.
P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin..
www.wasap.my/60127080911
.
#scarfb #scarfblovers
#scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton
#tudungbawal #septembercollections #sayajualtudungbawal 
#newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller
#bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

Adoii..cantik terokk design nie... Uolls rasa design nie cantikk dan rasa nak grab kee?? KENAPA WAJIB PILIH TUDUNG SCARFB? ❤2 rekaan dalam sehelai tudung. ❤cotton tidak licin. ❤tidak mudah kusut / renyuk. ❤tidak kaku. ❤mudah dibentuk. ❤sangat selesa dan nyaman untuk digunakan sepanjang hari. ❤ Material yang sejuk. ❤awning yang mudah bentuk. ❤less iron. ❤Jimat ❤Design terkini . DETAIL DUAREKA HARGA:RM35.00 SIRI : DUAreka TYPE : tudung bawal / square scarf MATERIAL : Cotton Voile UKURAN : 46inch x 46inch POST : RM9-SM, RM14-SS . P/s : Uolls boleh terus dm eqin yer atau wasap eqin.. www.wasap.my/60127080911 . #scarfb #scarfblovers #scarfbianz #resellerscarfb #scarfbexclusive #tudungbawalmurah #tudung #scarfbraya #bawalcotton #tudungbawal #septembercollections #sayajualtudungbawal #newcollection #tutorialbawal #tudungviral #bawalcottonvoile #bawallovers #tudungcantik #bawal #trustedseller #bawalmurah #bawalprinted #scarves_eqin #tudungraya #bawalviral #bawalcikgucikgi #cikgucikgi #1malaysia

0
9/22/2019
2
bawalprinted SALE COMBO 22 sept - 26 sept
CLEAR STOCK 
BAWAL BIDANG 50 PLAIN DAN PRINTED BOLEH MIX 
PEMBELIAN COMBO SAHAJA
4 PCS RM50
.
.
.

Sebarang pertanyaan boleh direct tekan link di bio

#bajutidur#bawalshawl#bawalprinted#bawalvoile#bawallovers#bawalviole#bawalatyrascarf#bawalplain

SALE COMBO 22 sept - 26 sept CLEAR STOCK BAWAL BIDANG 50 PLAIN DAN PRINTED BOLEH MIX PEMBELIAN COMBO SAHAJA 4 PCS RM50 . . . Sebarang pertanyaan boleh direct tekan link di bio #bajutidur#bawalshawl#bawalprinted#bawalvoile#bawallovers#bawalviole#bawalatyrascarf#bawalplain

0
9/22/2019
3
bawalprinted SALE COMBO 22 sept - 26 sept
CLEAR STOCK 
BAWAL BIDANG 50 PLAIN DAN PRINTED BOLEH MIX 
PEMBELIAN COMBO SAHAJA
4 PCS RM50
.
.
.
Sbarang pertanya boleh direct tekan link kt bio

#bawalshawl#bawalatyrascarf#bawalplain#bawalprinted#mix#kb#SALE#bawalcotton#bawalvoile#bawalovers

SALE COMBO 22 sept - 26 sept CLEAR STOCK BAWAL BIDANG 50 PLAIN DAN PRINTED BOLEH MIX PEMBELIAN COMBO SAHAJA 4 PCS RM50 . . . Sbarang pertanya boleh direct tekan link kt bio #bawalshawl#bawalatyrascarf#bawalplain#bawalprinted#mix#kb#SALE#bawalcotton#bawalvoile#bawalovers

0
9/22/2019
4
bawalprinted Fw - Cool Medicated Feminine Wash JSD

Kandungan :
~ jasmine herbs
~ cengkih
~ ekstrak sireh
~ ekstrak manjakani

Sifat :
~ sejuk
~ wangi
~ kurang buih - mengelakkan radang kulit.
~ balance PH sangat sesuai untuk permukaan faraj yang sensitif.

Fungsi :
~ merapatkan vagina
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan.

Cara guna :
~ basahkan permukaan faraj
~ picit feminine wash ke atas tapak tangan
~ gosok seperti biasa dan bilas
~ lap kering

Boleh digunakan bila2 masa walaupun ketika haid.
Tahan sehingga 2 bulan penggunaan.

Berminat??
. 
Whsap Jia
📲011.1054.2917
🌸AGEN SAH JSD🌸

#teamjsdiman
#bawalprinted
#instantshawl
#printedshawl
#masalahkeputihan 
#becak
#eusahawan 
#terapiinstagram #aurainstagram 
#youcanduit 
#jamu 
#jsd 
#jamujsd 
#kualalumpur 
#kasutwanita
#shahalam 
#Johor 
#ariani 
#mamadil 
#marykay 
#bawallabuh 
#bawalinstant 
#tupperware
#cardigan
#palazo
#jamususukdara

Fw - Cool Medicated Feminine Wash JSD Kandungan : ~ jasmine herbs ~ cengkih ~ ekstrak sireh ~ ekstrak manjakani Sifat : ~ sejuk ~ wangi ~ kurang buih - mengelakkan radang kulit. ~ balance PH sangat sesuai untuk permukaan faraj yang sensitif. Fungsi : ~ merapatkan vagina ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kuman dan fungus ~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan. Cara guna : ~ basahkan permukaan faraj ~ picit feminine wash ke atas tapak tangan ~ gosok seperti biasa dan bilas ~ lap kering Boleh digunakan bila2 masa walaupun ketika haid. Tahan sehingga 2 bulan penggunaan. Berminat?? . Whsap Jia 📲011.1054.2917 🌸AGEN SAH JSD🌸 #teamjsdiman #bawalprinted #instantshawl #printedshawl #masalahkeputihan #becak #eusahawan #terapiinstagram #aurainstagram #youcanduit #jamu #jsd #jamujsd #kualalumpur #kasutwanita #shahalam #Johor #ariani #mamadil #marykay #bawallabuh #bawalinstant #tupperware #cardigan #palazo #jamususukdara

1
9/21/2019
7
bawalprinted READY STOCK Scarf B 12.0
Klik katalog: #DUArekascarfB12
.
💕SCARF B Exclusive DUAreka™
#ScarfB12point0
.
📢 PROMOSI MINGGU GAJI (until 15/10/2019)
💥 3 HELAI RM100
💥 3 HELAI RM100
💥 3 HELAI RM100
Pos Rm9 SM/Rm16 SS
.
💕1 tudung 2 rekaan dgn harga
B46: RM35 SEHELAI
Pos Rm9(sm)/Rm16(ss)
1-5 HELAI
.
WAJIB BELI SEHELAI, DAH CUBA PAKAI MESTI PUAS HATI. RAMAI YANG DAH MULA SUKA DAN PERCAYA DGN KUALITI MATERIAL COTTON DARI SCARF B. DAH CUBA BARU TAU MATERIAL MMG TIP TOP!!! 😘👍
.
www.wasap.my/60122629090 (cikin amin)
.
💕Cotton Voile
✔ Mudah dibentuk
✔ Tidak berbulu
✔ Tidak panas
✔ Tidak perlu starch spray
✔ Mudah gosok/kurang kedut
✔ Kain yang lembut/tidak kejung
.
Material: Bawal Cotton voile
Bidang: 46 (117cm x 117cm)
.
#scarfb
#scarfbianz
#scarfblovers
#DUAreka
#bawallovers 
#bawalcantik 
#hijabfashion 
#tudungbawal
#cikinaminresources
#sayapakaisayajual
#cikgumalaysia
#penjawatawam
#cikgucikgi
#bawalprinted
#tudungmalaysia
#cottonprinted
#bawalcotton
#bidang46
#bidang50
#putrajaya
#cikgushare
#shahalam
#kualalumpur
#portdickson

READY STOCK Scarf B 12.0 Klik katalog: #DUArekascarfB12 . 💕SCARF B Exclusive DUAreka™ #ScarfB12point0 . 📢 PROMOSI MINGGU GAJI (until 15/10/2019) 💥 3 HELAI RM100 💥 3 HELAI RM100 💥 3 HELAI RM100 Pos Rm9 SM/Rm16 SS . 💕1 tudung 2 rekaan dgn harga B46: RM35 SEHELAI Pos Rm9(sm)/Rm16(ss) 1-5 HELAI . WAJIB BELI SEHELAI, DAH CUBA PAKAI MESTI PUAS HATI. RAMAI YANG DAH MULA SUKA DAN PERCAYA DGN KUALITI MATERIAL COTTON DARI SCARF B. DAH CUBA BARU TAU MATERIAL MMG TIP TOP!!! 😘👍 . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . 💕Cotton Voile ✔ Mudah dibentuk ✔ Tidak berbulu ✔ Tidak panas ✔ Tidak perlu starch spray ✔ Mudah gosok/kurang kedut ✔ Kain yang lembut/tidak kejung . Material: Bawal Cotton voile Bidang: 46 (117cm x 117cm) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #hijabfashion #tudungbawal #cikinaminresources #sayapakaisayajual #cikgumalaysia #penjawatawam #cikgucikgi #bawalprinted #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalcotton #bidang46 #bidang50 #putrajaya #cikgushare #shahalam #kualalumpur #portdickson

0
9/21/2019
0
bawalprinted READY STOCK Scarf B 12.0
Klik katalog: #DUArekascarfB12
.
💕SCARF B Exclusive DUAreka™
#ScarfB12point0
.
📢 PROMOSI MINGGU GAJI (until 15/10/2019)
💥 3 HELAI RM100
💥 3 HELAI RM100
💥 3 HELAI RM100
Pos Rm9 SM/Rm16 SS
.
💕1 tudung 2 rekaan dgn harga
B46: RM35 SEHELAI
Pos Rm9(sm)/Rm16(ss)
1-5 HELAI
.
WAJIB BELI SEHELAI, DAH CUBA PAKAI MESTI PUAS HATI. RAMAI YANG DAH MULA SUKA DAN PERCAYA DGN KUALITI MATERIAL COTTON DARI SCARF B. DAH CUBA BARU TAU MATERIAL MMG TIP TOP!!! 😘👍
.
www.wasap.my/60122629090 (cikin amin)
.
💕Cotton Voile
✔ Mudah dibentuk
✔ Tidak berbulu
✔ Tidak panas
✔ Tidak perlu starch spray
✔ Mudah gosok/kurang kedut
✔ Kain yang lembut/tidak kejung
.
Material: Bawal Cotton voile
Bidang: 46 (117cm x 117cm)
.
#scarfb
#scarfbianz
#scarfblovers
#DUAreka
#bawallovers 
#bawalcantik 
#hijabfashion 
#tudungbawal
#cikinaminresources
#sayapakaisayajual
#cikgumalaysia
#penjawatawam
#cikgucikgi
#bawalprinted
#tudungmalaysia
#cottonprinted
#bawalcotton
#bidang46
#bidang50
#putrajaya
#cikgushare
#shahalam
#kualalumpur
#portdickson

READY STOCK Scarf B 12.0 Klik katalog: #DUArekascarfB12 . 💕SCARF B Exclusive DUAreka™ #ScarfB12point0 . 📢 PROMOSI MINGGU GAJI (until 15/10/2019) 💥 3 HELAI RM100 💥 3 HELAI RM100 💥 3 HELAI RM100 Pos Rm9 SM/Rm16 SS . 💕1 tudung 2 rekaan dgn harga B46: RM35 SEHELAI Pos Rm9(sm)/Rm16(ss) 1-5 HELAI . WAJIB BELI SEHELAI, DAH CUBA PAKAI MESTI PUAS HATI. RAMAI YANG DAH MULA SUKA DAN PERCAYA DGN KUALITI MATERIAL COTTON DARI SCARF B. DAH CUBA BARU TAU MATERIAL MMG TIP TOP!!! 😘👍 . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . 💕Cotton Voile ✔ Mudah dibentuk ✔ Tidak berbulu ✔ Tidak panas ✔ Tidak perlu starch spray ✔ Mudah gosok/kurang kedut ✔ Kain yang lembut/tidak kejung . Material: Bawal Cotton voile Bidang: 46 (117cm x 117cm) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #hijabfashion #tudungbawal #cikinaminresources #sayapakaisayajual #cikgumalaysia #penjawatawam #cikgucikgi #bawalprinted #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalcotton #bidang46 #bidang50 #putrajaya #cikgushare #shahalam #kualalumpur #portdickson

0
9/21/2019
0
bawalprinted READY STOCK Scarf B 12.0
Klik katalog: #DUArekascarfB12
.
💕SCARF B Exclusive DUAreka™
#ScarfB12point0
.
📢 PROMOSI MINGGU GAJI (until 15/10/2019)
💥 3 HELAI RM100
💥 3 HELAI RM100
💥 3 HELAI RM100
Pos Rm9 SM/Rm16 SS
.
💕1 tudung 2 rekaan dgn harga
B46: RM35 SEHELAI
Pos Rm9(sm)/Rm16(ss)
1-5 HELAI
.
WAJIB BELI SEHELAI, DAH CUBA PAKAI MESTI PUAS HATI. RAMAI YANG DAH MULA SUKA DAN PERCAYA DGN KUALITI MATERIAL COTTON DARI SCARF B. DAH CUBA BARU TAU MATERIAL MMG TIP TOP!!! 😘👍
.
www.wasap.my/60122629090 (cikin amin)
.
💕Cotton Voile
✔ Mudah dibentuk
✔ Tidak berbulu
✔ Tidak panas
✔ Tidak perlu starch spray
✔ Mudah gosok/kurang kedut
✔ Kain yang lembut/tidak kejung
.
Material: Bawal Cotton voile
Bidang: 46 (117cm x 117cm)
.
#scarfb
#scarfbianz
#scarfblovers
#DUAreka
#bawallovers 
#bawalcantik 
#hijabfashion 
#tudungbawal
#cikinaminresources
#sayapakaisayajual
#cikgumalaysia
#penjawatawam
#cikgucikgi
#bawalprinted
#tudungmalaysia
#cottonprinted
#bawalcotton
#bidang46
#bidang50
#putrajaya
#cikgushare
#shahalam
#kualalumpur
#portdickson

READY STOCK Scarf B 12.0 Klik katalog: #DUArekascarfB12 . 💕SCARF B Exclusive DUAreka™ #ScarfB12point0 . 📢 PROMOSI MINGGU GAJI (until 15/10/2019) 💥 3 HELAI RM100 💥 3 HELAI RM100 💥 3 HELAI RM100 Pos Rm9 SM/Rm16 SS . 💕1 tudung 2 rekaan dgn harga B46: RM35 SEHELAI Pos Rm9(sm)/Rm16(ss) 1-5 HELAI . WAJIB BELI SEHELAI, DAH CUBA PAKAI MESTI PUAS HATI. RAMAI YANG DAH MULA SUKA DAN PERCAYA DGN KUALITI MATERIAL COTTON DARI SCARF B. DAH CUBA BARU TAU MATERIAL MMG TIP TOP!!! 😘👍 . www.wasap.my/60122629090 (cikin amin) . 💕Cotton Voile ✔ Mudah dibentuk ✔ Tidak berbulu ✔ Tidak panas ✔ Tidak perlu starch spray ✔ Mudah gosok/kurang kedut ✔ Kain yang lembut/tidak kejung . Material: Bawal Cotton voile Bidang: 46 (117cm x 117cm) . #scarfb #scarfbianz #scarfblovers #DUAreka #bawallovers #bawalcantik #hijabfashion #tudungbawal #cikinaminresources #sayapakaisayajual #cikgumalaysia #penjawatawam #cikgucikgi #bawalprinted #tudungmalaysia #cottonprinted #bawalcotton #bidang46 #bidang50 #putrajaya #cikgushare #shahalam #kualalumpur #portdickson

0
9/21/2019
3
bawalprinted Lepas kufi salmon habis, kufi milo ni lah yang paling MOST WANTED sekarang ni!🤩💕
.
.
.
Harga kalau awak beli satu RM39 jee, tapi kalau beli 3 RM110 jimat RM7 tau!😍 boleh campur mana2 design, pakat2lah beli dengan kawan2 ,, jimat  harga tudung & jimat postage!😘❤
.
.
Berminat? Terus tekan link wsp di bio okkay! .
.
#teamshana#bawallava#bawalbutterfly#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts210919 #combosalemerdeka #merdekasale #promosimerdeka #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk

Lepas kufi salmon habis, kufi milo ni lah yang paling MOST WANTED sekarang ni!🤩💕 . . . Harga kalau awak beli satu RM39 jee, tapi kalau beli 3 RM110 jimat RM7 tau!😍 boleh campur mana2 design, pakat2lah beli dengan kawan2 ,, jimat harga tudung & jimat postage!😘❤ . . Berminat? Terus tekan link wsp di bio okkay! . . #teamshana#bawallava#bawalbutterfly#bawalkufi#tudunglabuh#tudungbawalprinted #tudunglabuhprinted #tudungbidang50#bawallabuhprinted #bawalarabique #bawalprinted #bawalprintedlabuh #tudunglabuh #tudungbawal #tudung #ts210919 #combosalemerdeka #merdekasale #promosimerdeka #shanafighter #bawalcotton #bawalcottonlabuh #bawalcottonpremium #bawalcottonvoile #bawalmudahbentuk

0
9/21/2019
4