Online Instagram Image and Video Viewer/Downloader

Instagram Web Viewer. The best way to explore Instagram content on the web


Hashtag #StandMixer Instagram StandMixer hashtag, #StandMixer meaning StandMixer photos

StandMixer Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀
⠀
⠀
Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀
👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀
Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀
⠀
🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀
🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀
🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀
🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀
⠀
Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀
Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀
⠀
Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀
📲 Wa 085278640045
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀ ⠀ ⠀ Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀ 👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀ Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀ ⠀ 🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀ 🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀ 🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀ 🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀ ⠀ Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀ Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀ ⠀ Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀ 📲 Wa 085278640045 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

1
9/20/2019
1
StandMixer 【梳乎厘芝士蛋糕 🍮 Souffle Cheesecake|#Recipe】 
梳乎厘班戟可算是近年人氣甜點榜首,但凡看見「梳乎厘」三字,就令人聯想起那啖啖輕盈又滿足的幸福感。梳乎厘芝士蛋糕的出現更是令人對芝士蛋糕重新理解✨,相對於傳統芝士蛋糕的厚重濃郁和紮實口感,梳乎厘芝士蛋糕就如梳乎厘般鬆軟輕盈,柔軟細緻,比一般蛋糕更空氣感更輕巧不膩。
看見梳乎厘三字不用覺得很難,只是「空氣感」需要大量臂力製作💪🏻🤣其他步驟都非常簡單。今次我們邀請到鍾情於和菓子及茶道研究的廚師 - 嘉絲,加上 KitchenAid「百週年迷霧藍限量版」廚師機這位好助手,爲大家示範如何可以輕鬆化繁為簡,享受每個美饌創作時刻!
現在留言「食譜 / recipe」即寄送「梳乎厘芝士蛋糕」食譜到您 Inbox。讓你親手創作,為至愛親朋送上輕盈軟綿綿的幸福滋味! 
Not only Cheesecake has a special place in our hearts, but also has a stable place in customers' favourites from top-notch restaurants to local bakeries. Among the vast variety of recipes, KitchenAid is introducing you to a light and fluffy option, Souffle Cheesecake (known as Japanese Cheesecake), featuring Chef Jia Si with the 100th anniversary edition Misty Blue Stand Mixer. Calling its heavenly smooth texture a "love at first bite" is no exaggeration. This jiggly cake is beyond irresistible ✨ ! Take some time off from the hustle-and-bustle and indulge yourself in this other-worldly taste.
Leave "recipe" in the comment section below. We will send the recipe of Souffle Cheesecake to your inbox. Redefine your experience of cheesecake with this melt-in-your-mouth recipe! 
#KitchenAidExperienceStore #KitchenAidWorkshop #StandMixer #FoodProcessor #cake #cheesecake
------------------
發掘更多創意烹飪靈感:
Website: https://www.kitchenaid.hk
Instagram: instagram.com/kitchenaid.hk
YouTube: bit.ly/Kitchenaidhk
KitchenAid 旗艦店地址: 銅鑼灣利園三期 211-215 舖
Shop 211-215 Lee Garden THREE Causeway Bay

【梳乎厘芝士蛋糕 🍮 Souffle Cheesecake|#Recipe】 梳乎厘班戟可算是近年人氣甜點榜首,但凡看見「梳乎厘」三字,就令人聯想起那啖啖輕盈又滿足的幸福感。梳乎厘芝士蛋糕的出現更是令人對芝士蛋糕重新理解✨,相對於傳統芝士蛋糕的厚重濃郁和紮實口感,梳乎厘芝士蛋糕就如梳乎厘般鬆軟輕盈,柔軟細緻,比一般蛋糕更空氣感更輕巧不膩。 看見梳乎厘三字不用覺得很難,只是「空氣感」需要大量臂力製作💪🏻🤣其他步驟都非常簡單。今次我們邀請到鍾情於和菓子及茶道研究的廚師 - 嘉絲,加上 KitchenAid「百週年迷霧藍限量版」廚師機這位好助手,爲大家示範如何可以輕鬆化繁為簡,享受每個美饌創作時刻! 現在留言「食譜 / recipe」即寄送「梳乎厘芝士蛋糕」食譜到您 Inbox。讓你親手創作,為至愛親朋送上輕盈軟綿綿的幸福滋味! Not only Cheesecake has a special place in our hearts, but also has a stable place in customers' favourites from top-notch restaurants to local bakeries. Among the vast variety of recipes, KitchenAid is introducing you to a light and fluffy option, Souffle Cheesecake (known as Japanese Cheesecake), featuring Chef Jia Si with the 100th anniversary edition Misty Blue Stand Mixer. Calling its heavenly smooth texture a "love at first bite" is no exaggeration. This jiggly cake is beyond irresistible ✨ ! Take some time off from the hustle-and-bustle and indulge yourself in this other-worldly taste. Leave "recipe" in the comment section below. We will send the recipe of Souffle Cheesecake to your inbox. Redefine your experience of cheesecake with this melt-in-your-mouth recipe! #KitchenAidExperienceStore #KitchenAidWorkshop #StandMixer #FoodProcessor #cake #cheesecake ------------------ 發掘更多創意烹飪靈感: Website: https://www.kitchenaid.hk Instagram: instagram.com/kitchenaid.hk YouTube: bit.ly/Kitchenaidhk KitchenAid 旗艦店地址: 銅鑼灣利園三期 211-215 舖 Shop 211-215 Lee Garden THREE Causeway Bay

6
9/20/2019
18
StandMixer Peanut butter banana bread with chocolate chips 🍫👩‍🍳 This I think is my new favourite treat and it takes everything in me to now just sit down and eat the whole thing 🙊 
The weather is finally cooling down enough for everyday use of my KitchenAid and I'm excited 😍 
#instabaker #bakeandshare #bakefromscratch #bakedfromtheheart #homebaking #homecooking #bake #homemadefood #homemaking #futurehousewife #bakingmakesmehappy #homemadewithlove #homemadeisbest #homemadeisalwaysbetter #kitchenaid #standmixer #kitchenaidmixer #kitchenaidappliances #bananabread

Peanut butter banana bread with chocolate chips 🍫👩‍🍳 This I think is my new favourite treat and it takes everything in me to now just sit down and eat the whole thing 🙊 The weather is finally cooling down enough for everyday use of my KitchenAid and I'm excited 😍 #instabaker #bakeandshare #bakefromscratch #bakedfromtheheart #homebaking #homecooking #bake #homemadefood #homemaking #futurehousewife #bakingmakesmehappy #homemadewithlove #homemadeisbest #homemadeisalwaysbetter #kitchenaid #standmixer #kitchenaidmixer #kitchenaidappliances #bananabread

0
9/20/2019
11
StandMixer Is there anything better than chips and salsa?  It just always hits the right spot, doesn't it? Do you like yours spicy, or mild, or somewhere in the middle?⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#boschmixers #standmixer #beststandmixer #kitchenmixer #boschblender #bestkitchenmixer #blender #salsa #blendedsalsa⁠
⁠

Is there anything better than chips and salsa? It just always hits the right spot, doesn't it? Do you like yours spicy, or mild, or somewhere in the middle?⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #boschmixers #standmixer #beststandmixer #kitchenmixer #boschblender #bestkitchenmixer #blender #salsa #blendedsalsa⁠ ⁠

1
9/20/2019
25
StandMixer 🥒🥕The slicer shredder slices and shreds obviously, it also cuts french fries.  There is an additional rasping disk (snow cones anyone), and crinkle cut disk. ⁠
⁠
You can also get a whisk attachment that turns the slicer shredder into an extra bowl for your mixer, oh and there's a dough hook.  It's amazing!⁠
⁠
What would you make with the Slicer Shredder? ⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #slicershredder⁠

🥒🥕The slicer shredder slices and shreds obviously, it also cuts french fries. There is an additional rasping disk (snow cones anyone), and crinkle cut disk. ⁠ ⁠ You can also get a whisk attachment that turns the slicer shredder into an extra bowl for your mixer, oh and there's a dough hook. It's amazing!⁠ ⁠ What would you make with the Slicer Shredder? ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #slicershredder

1
9/20/2019
11
StandMixer Kenwood A701 alemana! La primera vez que vemos una Kenwood alemana en más de 50 años, la restauramos totalmente a nuevo para que siga trabajando en la cocina argentina!!!
Reparamos y restauramos batidoras planetarias de cocina, service oficial Kenwood desde 1967. Presupuestos sin cargo, consúltenos! 📱Whatsapp: 1133109539
.
#Kenwood #KenwoodChef #BatidoraKenwood #batidora #batidoras #electrodomésticos #chef #cocina #reposteria #pasteleria #gastronomia #tortas #cakes #ServisKenwood #batidoraplanetaria #serviciotecnicokenwood #KenwoodMixer #Kenwoodworld #vintagekenwood #standmixer #vintagemixer #retrokenwood #foodmixer #KenwoodA701 #KitchenAid
#Rizmar #Smeg #Cuicinart

Kenwood A701 alemana! La primera vez que vemos una Kenwood alemana en más de 50 años, la restauramos totalmente a nuevo para que siga trabajando en la cocina argentina!!! Reparamos y restauramos batidoras planetarias de cocina, service oficial Kenwood desde 1967. Presupuestos sin cargo, consúltenos! 📱Whatsapp: 1133109539 . #Kenwood #KenwoodChef #BatidoraKenwood #batidora #batidoras #electrodomésticos #chef #cocina #reposteria #pasteleria #gastronomia #tortas #cakes #ServisKenwood #batidoraplanetaria #serviciotecnicokenwood #KenwoodMixer #Kenwoodworld #vintagekenwood #standmixer #vintagemixer #retrokenwood #foodmixer #KenwoodA701 #KitchenAid #Rizmar #Smeg #Cuicinart

1
9/20/2019
16
StandMixer Discover the premium quality of Cuisinart with this stainless steel stand mixer, with a 500-watt motor and 12 speeds for precision mixing.⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#touchofmodern #cuisinart #standmixer

Discover the premium quality of Cuisinart with this stainless steel stand mixer, with a 500-watt motor and 12 speeds for precision mixing.⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #touchofmodern #cuisinart #standmixer

2
9/20/2019
227
StandMixer Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀
⠀
⠀
Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀
👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀
Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀
⠀
🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀
🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀
🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀
🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀
⠀
Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀
Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀
⠀
Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀
📲 wa.me/6282186193838
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀ ⠀ ⠀ Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀ 👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀ Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀ ⠀ 🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀ 🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀ 🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀ 🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀ ⠀ Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀ Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀ ⠀ Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀ 📲 wa.me/6282186193838 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

0
9/20/2019
2
StandMixer Kendi hazırladığınız taze #makarna ile misafirleriniz ve müşterileriniz için de #lezzetli bir #sürpriz yapabilirsiniz. Kitchenaid #Makarna Silindiri ve Kesici Seti #eniyifiyat garantisi ve #ücretsizkargo fırsatları ile#onlinealışveriş adresimiz cafemarkt.com 'da sizleri bekliyor.
.
.
.
#cafemarkt #kitchenaid #standmixer #homemade #pasta #onlineshop #kitchenaid100 #profesyonelmutfakmarketi

Kendi hazırladığınız taze #makarna ile misafirleriniz ve müşterileriniz için de #lezzetli bir #sürpriz yapabilirsiniz. Kitchenaid #Makarna Silindiri ve Kesici Seti #eniyifiyat garantisi ve #ücretsizkargo fırsatları ile#onlinealışveriş adresimiz cafemarkt.com 'da sizleri bekliyor. . . . #cafemarkt #kitchenaid #standmixer #homemade #pasta #onlineshop #kitchenaid100 #profesyonelmutfakmarketi

0
9/20/2019
14
StandMixer 100-YEAR LIMITED EDITION SERIES COMPLETED!!!
Yay!!! Finally my heart of queen completed my 100-year collection! 
The misty blue represent the old heritage color (Misty Blue is a soft color with a hint of green that is reminiscent of one of the first KitchenAid Stand Mixer colors ever introduced)
Queen of heart - passion red color represent the future color of kitchenaid! (Monochromatic trimband with 100 year logo and hundreds of miniature red hearts, chrome accents and a custom chrome Power Hub cover celebrating 100 years of the KitchenAid Brand.)
.
.
#standmixer #100yearcollection #100yearlimitededition #kitchenaid100yearcollection #kitchenaidmixer

100-YEAR LIMITED EDITION SERIES COMPLETED!!! Yay!!! Finally my heart of queen completed my 100-year collection! The misty blue represent the old heritage color (Misty Blue is a soft color with a hint of green that is reminiscent of one of the first KitchenAid Stand Mixer colors ever introduced) Queen of heart - passion red color represent the future color of kitchenaid! (Monochromatic trimband with 100 year logo and hundreds of miniature red hearts, chrome accents and a custom chrome Power Hub cover celebrating 100 years of the KitchenAid Brand.) . . #standmixer #100yearcollection #100yearlimitededition #kitchenaid100yearcollection #kitchenaidmixer

16
9/20/2019
48
StandMixer Every day since I've gotten my mixer I've used it. Okay, maybe not on holiday and the days I give up and don't do squat (It's called mental health days for Mom's. We still do evvvverything) but I still use it for bread almost every single day, cake and so many other yummy things.
.
.
Since getting my mixer I haven't bought bread. I've had a few fail loaves and buns... But it makes my heart happy to bake thanks to @l1fesagame . Something about needing to use a mixer because of the investment has helped rekindle my love of baking. .
.
DYK- I went to school for culinary arts. I should have picked pastry arts instead, it was my passion when I was young. But things, and life change. .
.
#kitchenwitch #kitchenaid #baking #bread #bakingbread #kithenmagic #standmixer #rekindlethelove #lovelymxl #smilemxl #mymcx #mcsept #handmade #kitchenfun #cooking #cookingforkids #funinthekitchen #redappliances #redstandmixer #momlife #momblogger #mommybloggers #mommyblogger #momblog

Every day since I've gotten my mixer I've used it. Okay, maybe not on holiday and the days I give up and don't do squat (It's called mental health days for Mom's. We still do evvvverything) but I still use it for bread almost every single day, cake and so many other yummy things. . . Since getting my mixer I haven't bought bread. I've had a few fail loaves and buns... But it makes my heart happy to bake thanks to @l1fesagame . Something about needing to use a mixer because of the investment has helped rekindle my love of baking. . . DYK- I went to school for culinary arts. I should have picked pastry arts instead, it was my passion when I was young. But things, and life change. . . #kitchenwitch #kitchenaid #baking #bread #bakingbread #kithenmagic #standmixer #rekindlethelove #lovelymxl #smilemxl #mymcx #mcsept #handmade #kitchenfun #cooking #cookingforkids #funinthekitchen #redappliances #redstandmixer #momlife #momblogger #mommybloggers #mommyblogger #momblog

2
9/20/2019
216
StandMixer Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀
⠀
⠀
Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀
👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀
Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀
⠀
🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀
🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀
🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀
🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀
⠀
Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀
Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀
⠀
Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀
📲 wa.me/6281311565056
.⠀
.⠀
.⠀
#Vienta #genq #mixerVienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking
#konsisten

Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀ ⠀ ⠀ Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀ 👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀ Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀ ⠀ 🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀ 🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀ 🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀ 🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀ ⠀ Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀ Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀ ⠀ Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀ 📲 wa.me/6281311565056 .⠀ .⠀ .⠀ #Vienta #genq #mixerVienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking #konsisten

0
9/20/2019
2
StandMixer .
.
همزن كاسه دار جديد كنوود٣٥٠وات
HM680
#kenwood #handmixer #standmixer #sencor

. . همزن كاسه دار جديد كنوود٣٥٠وات HM680 #kenwood #handmixer #standmixer #sencor

0
9/20/2019
15
StandMixer Hafta sonu menünüzde neler var?
Kahvenin yanında yumuşacık bir kek mi 🍰 çayın yanında kıtır kıtır bir kurabiye mi? 🍪

Smeg stand mikseri ile yapması da yemesi de pek keyifli! 😍
*
Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için 0850 305 76 34 no’lu  numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.
*

#smeg #smegturkiye #mutfak #retrotasarım #retromutfak #tasarımmutfak #luxurylife #luxurylifestyle #standmixer #standmikseri #smegstandmikseri #smegstandmixer #hamurkarıştırıcı

Hafta sonu menünüzde neler var? Kahvenin yanında yumuşacık bir kek mi 🍰 çayın yanında kıtır kıtır bir kurabiye mi? 🍪 Smeg stand mikseri ile yapması da yemesi de pek keyifli! 😍 * Ürünlerimiz hakkında bilgi almak için 0850 305 76 34 no’lu  numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. * #smeg #smegturkiye #mutfak #retrotasarım #retromutfak #tasarımmutfak #luxurylife #luxurylifestyle #standmixer #standmikseri #smegstandmikseri #smegstandmixer #hamurkarıştırıcı

2
9/20/2019
169
StandMixer Hey, wir sind auch noch da!🍎🍓 Wenn zu viele Früchte traurig in der Küche liegen, mach doch einfach einen Smoothie draus! 😋 ⁠Mithilfe unserer Vakuumierfunktion kannst du den Fruchtdrink vorbereiten und ihn am nächsten Tag mitnehmen, ohne dass Frische und Vitamine verloren gehen. 🤗 So landet kein Obst im Müll. Win Win Win Win! 💯 #zeroishero⁠ #entspanntgesund #bosch #boschhome #TechnikfürsLeben⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#VitaMaxx #vakuummixer #standmixer #smoothie #smoothielover⁠
⁠

Hey, wir sind auch noch da!🍎🍓 Wenn zu viele Früchte traurig in der Küche liegen, mach doch einfach einen Smoothie draus! 😋 ⁠Mithilfe unserer Vakuumierfunktion kannst du den Fruchtdrink vorbereiten und ihn am nächsten Tag mitnehmen, ohne dass Frische und Vitamine verloren gehen. 🤗 So landet kein Obst im Müll. Win Win Win Win! 💯 #zeroishero#entspanntgesund #bosch #boschhome #TechnikfürsLeben⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #VitaMaxx #vakuummixer #standmixer #smoothie #smoothielover⁠ ⁠

6
9/20/2019
94
StandMixer Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀
⠀
⠀
Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀
👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀
Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀
⠀
🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀
🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀
🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀
🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀
⠀
Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀
Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀
⠀
Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀
📲 wa.me/6281297106037⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀ ⠀ ⠀ Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀ 👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀ Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀ ⠀ 🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀ 🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀ 🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀ 🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀ ⠀ Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀ Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀ ⠀ Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀ 📲 wa.me/6281297106037⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

0
9/20/2019
14
StandMixer Kitchenaid in renkli dünyasını gezdiniz mi?

#kitchenaid #kitchenaidartisan #kitchenaidaşkı #standmixer #standmikser

Kitchenaid in renkli dünyasını gezdiniz mi? #kitchenaid #kitchenaidartisan #kitchenaidaşkı #standmixer #standmikser

0
9/20/2019
17
StandMixer Sondern Rabatt bis Montag 23.09: Juicer Angel 5500. -5% und versandkostenfrei ➡️ mit dem Code angel0920 👉🏼Link in der Bio .
.
.
.
.
.
#vitalbio #vegandeutschland #vegankochen #kochen #vegangermany #rawfood #superfood #blender #standmixer #entsafter #saft #saftpöresse #saftkur #saftfasten #smoothie #greenismixer #greenisentsafter #angeljuicer  #angelentsafter #slowjuice

Sondern Rabatt bis Montag 23.09: Juicer Angel 5500. -5% und versandkostenfrei ➡️ mit dem Code angel0920 👉🏼Link in der Bio . . . . . . #vitalbio #vegandeutschland #vegankochen #kochen #vegangermany #rawfood #superfood #blender #standmixer #entsafter #saft #saftpöresse #saftkur #saftfasten #smoothie #greenismixer #greenisentsafter #angeljuicer #angelentsafter #slowjuice

0
9/20/2019
13
StandMixer Get a Free Glass bowl worth £85 when you buy selected Kitchenaid stand mixers. Offers end 31st October. 
http://ow.ly/jd0g50wg6a9

#kitchenaid #standmixer #colours #interiordesign

Get a Free Glass bowl worth £85 when you buy selected Kitchenaid stand mixers. Offers end 31st October. http://ow.ly/jd0g50wg6a9 #kitchenaid #standmixer #colours #interiordesign

0
9/20/2019
2
StandMixer Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀
⠀
⠀
Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀
👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀
Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀
⠀
🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀
🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀
🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀
🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀
⠀
Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀
Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀
⠀
Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀
📲 wa.me/6289621217866
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

Bikin bolu yuuuuk..!! 🎂⠀ ⠀ ⠀ Sebelum bikin bolu ada TIPS nih.⠀ 👇🏻👇🏼👇🏽👇🏾👇🏿 ⠀ Salah satu hal yang bikin bolu gak mengembang itu dari suhu bahannya. Semua bahannya itu harus suhu ruang, gak boleh ada yang dingin atau panas. ⠀ ⠀ 🔺 Telurnya jangan dari lemari es (harus suhu ruang).⠀ 🔺 Kalau mau buat bolu pisang, pisangnya gak boleh dari lemari es.⠀ 🔺 Terus kalau diresep ada margarin yang harus dilelehkan, biasanya aku lelehkan dulu, terus siapin yang lain dan campurkan lelehkan margarin ke adonan itu paling terakhir (pas margarin udah di suhu ruang).⠀ 🔺 Dan bahan lainnya juga harus suhu ruang ya.⠀ ⠀ Biar mengembang sempurna, gunakan juga nih mixer Vienta nya. 😊 ⠀ Speed nya ada 5, bisa disesuaikan dengan kebutuhan. 👍🏻⠀ ⠀ Kalau belum punya, yuk daftar arisannya, langsung cash juga bisa.⠀ 📲 wa.me/6289621217866 .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #Vienta #genq #mixerVienta #mixer #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

0
9/19/2019
2
StandMixer Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀
⠀
Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀
⠀
Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀
⠀
Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀
⠀
Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀ ⠀ Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀ ⠀ Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀ ⠀ Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀ ⠀ Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

0
9/19/2019
1
StandMixer For Real! ⁠
⁠
The NutriMill Artiste is a great stand mixer with an incredible open bowl, it's so easy to add ingredients and mix without making a mess.  But it's so much more than that. 👨‍🍳👩‍🍳⁠
⁠
⁠
• Slicer Shredder⁠
• Flour Sifter⁠
• Citrus Juicer⁠
• Spiralizer⁠
• Ice Cream Maker⁠
• Meat Grinder⁠
⁠
With the additional attachments you can do anything in the kitchen! ⁠
⁠
Which one would the chef in you choose? 👨‍🍳👩‍🍳⁠
⁠
⁠
#nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #slicershredder

For Real! ⁠ ⁠ The NutriMill Artiste is a great stand mixer with an incredible open bowl, it's so easy to add ingredients and mix without making a mess. But it's so much more than that. 👨‍🍳👩‍🍳⁠ ⁠ ⁠ • Slicer Shredder⁠ • Flour Sifter⁠ • Citrus Juicer⁠ • Spiralizer⁠ • Ice Cream Maker⁠ • Meat Grinder⁠ ⁠ With the additional attachments you can do anything in the kitchen! ⁠ ⁠ Which one would the chef in you choose? 👨‍🍳👩‍🍳⁠ ⁠ ⁠ #nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #slicershredder

0
9/19/2019
9
StandMixer #yummy⁠
⁠
Ok, I'll make it easy for you.⁠
⁠
Orange Julius⁠
Thanks to John Hair – John & Jennie’s Bosch Kitchen Center for the recipe⁠
⁠
1 cup Milk⁠
1 cup Water⁠
1 (6 oz) can Frozen orange juice concentrate⁠
1/2 cup Sugar (or less)⁠
1 tsp Vanilla⁠
12 Ice cubes⁠
Recipe Instructions⁠
Add ingredients to Bosch blender. Pulse using the “M” (momentary) switch 5-6 times. Blend on speed 4 until smooth.⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#boschmixers #standmixer #beststandmixer #kitchenmixer #boschblender #bestkitchenmixer #blender #smoothie⁠

#yummy⁠ ⁠ Ok, I'll make it easy for you.⁠ ⁠ Orange Julius⁠ Thanks to John Hair – John & Jennie’s Bosch Kitchen Center for the recipe⁠ ⁠ 1 cup Milk⁠ 1 cup Water⁠ 1 (6 oz) can Frozen orange juice concentrate⁠ 1/2 cup Sugar (or less)⁠ 1 tsp Vanilla⁠ 12 Ice cubes⁠ Recipe Instructions⁠ Add ingredients to Bosch blender. Pulse using the “M” (momentary) switch 5-6 times. Blend on speed 4 until smooth.⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #boschmixers #standmixer #beststandmixer #kitchenmixer #boschblender #bestkitchenmixer #blender #smoothie

0
9/19/2019
22
StandMixer PHILIPS Mixer with Stand HR1559/10, Rp 520.000 freeongkir

Detail - Bahan aksesori: Baja anti karat - Bahan bodi utama: ABS - Kapasitas mangkuk: 2 L - Panjang kabel: 1,2  m - Frekuensi: 50-60  Hz - Daya: 170  W - Voltase: 220-240  volt
- Warna : merah / hijau / abu- abu
#standmixer#philips#philipsmurwh#mixermurwh#mixer#mixerphilips#standmixerphilips

PHILIPS Mixer with Stand HR1559/10, Rp 520.000 freeongkir Detail - Bahan aksesori: Baja anti karat - Bahan bodi utama: ABS - Kapasitas mangkuk: 2 L - Panjang kabel: 1,2  m - Frekuensi: 50-60  Hz - Daya: 170  W - Voltase: 220-240  volt - Warna : merah / hijau / abu- abu #standmixer#philips#philipsmurwh#mixermurwh#mixer#mixerphilips#standmixerphilips

0
9/19/2019
3
StandMixer بمناسبة اليوم الوطني، خصم ٨٩٠ رس على عجانات كيتشن ايد باستخدام الكود
SAUDI89
اطلبها الآن
https://zagzoog.com/arabic/details?id=464-Zagzoog
#همة_حتى_القمة #اليوم_الوطني #السعودية #الزقزوق

Happy #Saudi National Day, get a discount of 890 SAR on all #KitchenAid #Standmixer
#Zagzoog

بمناسبة اليوم الوطني، خصم ٨٩٠ رس على عجانات كيتشن ايد باستخدام الكود SAUDI89 اطلبها الآن https://zagzoog.com/arabic/details?id=464-Zagzoog #همة_حتى_القمة #اليوم_الوطني #السعودية #الزقزوق Happy #Saudi National Day, get a discount of 890 SAR on all #KitchenAid #Standmixer #Zagzoog

5
9/19/2019
22
StandMixer Welcome to the family! Cannot wait to start using this magnificent machine 😍 #kitchenaid #artisan #standmixer #ohmygoodness 🤗

Welcome to the family! Cannot wait to start using this magnificent machine 😍 #kitchenaid #artisan #standmixer #ohmygoodness 🤗

12
9/19/2019
42
StandMixer #웰컴2라이프 속 #키친에이드 제품을 찾아보세요!
⠀
평행세계 속 임지연(라시온 역)과 정지훈(이재상 역)의 주방에서 키친에이드의 베스트셀러인 4.8L 아티잔 스탠드 믹서와 1.7L 전기주전자를 사용하고 있네요.
⠀
세계 1위 믹서 브랜드 키친에이드의 다양한 제품들이 MBC 월화드라마 웰컴2라이프 곳곳에서 함께하고 있습니다.
⠀
#키친에이드스탠드믹서 #스탠드믹서 #키친에이드전기주전자 #키친에이드주전자 #전기주전자 #주방가전 #주방용품 #주방인테리어 #드라마 #월화드라마 #MBC #MBC드라마 #임지연 #정지훈 #비 #혼수 #신혼가전 #신혼 #가전 #필수가전 #반죽기 #소형가전 #베스트셀러 #주방 #요리 #키친 #KitchenAid #StandMixer
⠀
⠀

#웰컴2라이프 속 #키친에이드 제품을 찾아보세요! ⠀ 평행세계 속 임지연(라시온 역)과 정지훈(이재상 역)의 주방에서 키친에이드의 베스트셀러인 4.8L 아티잔 스탠드 믹서와 1.7L 전기주전자를 사용하고 있네요. ⠀ 세계 1위 믹서 브랜드 키친에이드의 다양한 제품들이 MBC 월화드라마 웰컴2라이프 곳곳에서 함께하고 있습니다. ⠀ #키친에이드스탠드믹서 #스탠드믹서 #키친에이드전기주전자 #키친에이드주전자 #전기주전자 #주방가전 #주방용품 #주방인테리어 #드라마 #월화드라마 #MBC #MBC드라마 #임지연 #정지훈 #비 #혼수 #신혼가전 #신혼 #가전 #필수가전 #반죽기 #소형가전 #베스트셀러 #주방 #요리 #키친 #KitchenAid #StandMixer ⠀ ⠀

0
9/19/2019
73
StandMixer PJJ Roti, Bread Rusks Dan Snacks by Mamazieza 🍞 Resipi Roti Asas
🥖 Cara membuat bread rusks
🥖 Cara membulat, menggelek dan membentuk bun
🥖 Cara memotong bread rusks selepas siap dibakar
🍿 Snek Popiah Telur Masin 📌 BONUS:
+ Wholemeal Bread + Garlic Butter Spread

Yuran PROMO RM50 sahaja!!
Terhad hingga 21 Sept 2019, 10pagi

DAFTAR SEKARANG di bio 😘
#dessertlovers #dessertrawang #desserts #cakes #cookies #brownies #muffins #cheese #tartlets #creampuff #apamdot #keksedap #rotijala #yummilicious #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualkek #bakers #bakerslife #kelasbaking #kelaspjj #pjjonlineclass #ssodd #mixercantik #standmixer #ovenbesar #ovenmurah #Alhamdulillah

PJJ Roti, Bread Rusks Dan Snacks by Mamazieza 🍞 Resipi Roti Asas 🥖 Cara membuat bread rusks 🥖 Cara membulat, menggelek dan membentuk bun 🥖 Cara memotong bread rusks selepas siap dibakar 🍿 Snek Popiah Telur Masin 📌 BONUS: + Wholemeal Bread + Garlic Butter Spread Yuran PROMO RM50 sahaja!! Terhad hingga 21 Sept 2019, 10pagi DAFTAR SEKARANG di bio 😘 #dessertlovers #dessertrawang #desserts #cakes #cookies #brownies #muffins #cheese #tartlets #creampuff #apamdot #keksedap #rotijala #yummilicious #kualalumpur #malaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualkek #bakers #bakerslife #kelasbaking #kelaspjj #pjjonlineclass #ssodd #mixercantik #standmixer #ovenbesar #ovenmurah #Alhamdulillah

0
9/18/2019
5
StandMixer Late night baking 👩‍🍳 Anyone else absolutely love baking later at night? It's my favorite time to get busy and run an oven ✨ 
Plus, when jamming out to @iamhalsey new song 😍 
#instabaker #bakeandshare #bakefromscratch #bakedfromtheheart #homebaking #homecooking #bake #homemadefood #homemaking #futurehousewife #bakingmakesmehappy #homemadewithlove #homemadeisbest #homemadeisalwaysbetter #kitchenaid #standmixer #kitchenaidmixer #kitchenaidappliances #bananabread

Late night baking 👩‍🍳 Anyone else absolutely love baking later at night? It's my favorite time to get busy and run an oven ✨ Plus, when jamming out to @iamhalsey new song 😍 #instabaker #bakeandshare #bakefromscratch #bakedfromtheheart #homebaking #homecooking #bake #homemadefood #homemaking #futurehousewife #bakingmakesmehappy #homemadewithlove #homemadeisbest #homemadeisalwaysbetter #kitchenaid #standmixer #kitchenaidmixer #kitchenaidappliances #bananabread

1
9/18/2019
7
StandMixer Mau bikin Rainbow Cake sendiri ga pake pegel, lebih efektif dan efisien?⠀
Mixer Vienta solusinya..⠀
💕 Ga capek megangin mixer..⠀
💕 Sambil nunggu mengembang, bisa ngerjain yg lain.. Hemat waktu dan tenaga kann?? #mixer #vienta #mixervienta #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #tinggalcemplung

Mau bikin Rainbow Cake sendiri ga pake pegel, lebih efektif dan efisien?⠀ Mixer Vienta solusinya..⠀ 💕 Ga capek megangin mixer..⠀ 💕 Sambil nunggu mengembang, bisa ngerjain yg lain.. Hemat waktu dan tenaga kann?? #mixer #vienta #mixervienta #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #tinggalcemplung

0
9/18/2019
0
StandMixer The Hubs surprised me with my #mermaidbowl tonight. It's so beautiful,  and so is he. ❤🧜‍♀️ Now...what goodies should I make in it first? 🧁🥧🎂🍪🍩🥖🥐🍞
.
.
#kitchenaid #standmixer #bowl

The Hubs surprised me with my #mermaidbowl tonight. It's so beautiful, and so is he. ❤🧜‍♀️ Now...what goodies should I make in it first? 🧁🥧🎂🍪🍩🥖🥐🍞 . . #kitchenaid #standmixer #bowl

3
9/18/2019
25
StandMixer Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀
⠀
Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀
⠀
Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀
⠀
Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀
⠀
Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbakingmurah

Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀ ⠀ Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀ ⠀ Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀ ⠀ Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀ ⠀ Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbakingmurah

3
9/18/2019
38
StandMixer What comes to mind when you think of a blended drinks? ⁠
⁠
I'm sure that there are a lot of millennials out there that have a green smoothie every morning with lots of nutrients and added super foods.  Am I right?  Well those of us that survived the 80's grew up with a different kind of smoothie.  The Orange Julius, full of sugar and creamy goodness. ⁠
⁠
I haven't seen an Orange Julius in the mall for quite some time, but I can make a mean one at home, and so can you. ⁠
⁠
Recipe on our blog.  Go ahead, give it a try, it won't kill you;) 😉 Just make sure you've got Debbi Gibson playing in the background for the full 80's effect. ⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#boschmixers #standmixer #beststandmixer #kitchenmixer #boschblender #bestkitchenmixer #blender #smoothie⁠
⁠

What comes to mind when you think of a blended drinks? ⁠ ⁠ I'm sure that there are a lot of millennials out there that have a green smoothie every morning with lots of nutrients and added super foods. Am I right? Well those of us that survived the 80's grew up with a different kind of smoothie. The Orange Julius, full of sugar and creamy goodness. ⁠ ⁠ I haven't seen an Orange Julius in the mall for quite some time, but I can make a mean one at home, and so can you. ⁠ ⁠ Recipe on our blog. Go ahead, give it a try, it won't kill you;) 😉 Just make sure you've got Debbi Gibson playing in the background for the full 80's effect. ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #boschmixers #standmixer #beststandmixer #kitchenmixer #boschblender #bestkitchenmixer #blender #smoothie⁠ ⁠

3
9/18/2019
39
StandMixer Mau bikin Rainbow Cake sendiri ga pake pegel, lebih efektif dan efisien?⠀
Mixer Vienta solusinya..⠀
💕 Ga capek megangin mixer..⠀
💕 Sambil nunggu mengembang, bisa ngerjain yg lain.. Hemat waktu dan tenaga kann?? #mixer #vienta #mixervienta #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #tinggalcemplung

Mau bikin Rainbow Cake sendiri ga pake pegel, lebih efektif dan efisien?⠀ Mixer Vienta solusinya..⠀ 💕 Ga capek megangin mixer..⠀ 💕 Sambil nunggu mengembang, bisa ngerjain yg lain.. Hemat waktu dan tenaga kann?? #mixer #vienta #mixervienta #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #tinggalcemplung

0
9/18/2019
1
StandMixer ⁠
This time when I sliced a potato with the crinkle cut blade I knew exactly what to do with it. ⁠
⁠
 Homemade potato chips anyone?⁠ 😋⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #potato #slicershredder

⁠ This time when I sliced a potato with the crinkle cut blade I knew exactly what to do with it. ⁠ ⁠ Homemade potato chips anyone?⁠ 😋⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #potato #slicershredder

0
9/18/2019
10
StandMixer I’m still so proud of this 🇮🇹🌈🍰

I’m still so proud of this 🇮🇹🌈🍰

1
9/18/2019
15
StandMixer Now, it is time to let the bread rise (It can be put in a fridge for up to three days; since I have work tomorrow, this is perfect). I have a question for the baking/cooking community: I’ve noticed it’s been harder to put the dough hook (or any of my attachments) on my stand mixer. I’ve heard wiping oil should make it easier (sort of like caring for your iron cast skillet). Is this right? And if so, what oil should use? In the beginning, there was this black smeary stuff on it (like car grease?). Should I be wiping that bit with...motor oil? 🤨 I’m clueless there, so please comment your answers below.
.
.
.
#babkaloaf #pecan #caramel #timetorise #standmixer #kitchenaid #care #idontknowmachines #help #bakerintheworks

Now, it is time to let the bread rise (It can be put in a fridge for up to three days; since I have work tomorrow, this is perfect). I have a question for the baking/cooking community: I’ve noticed it’s been harder to put the dough hook (or any of my attachments) on my stand mixer. I’ve heard wiping oil should make it easier (sort of like caring for your iron cast skillet). Is this right? And if so, what oil should use? In the beginning, there was this black smeary stuff on it (like car grease?). Should I be wiping that bit with...motor oil? 🤨 I’m clueless there, so please comment your answers below. . . . #babkaloaf #pecan #caramel #timetorise #standmixer #kitchenaid #care #idontknowmachines #help #bakerintheworks

0
9/18/2019
8
StandMixer Excited to share the latest addition to my #etsy shop: Red Stand Mixer Appliance Covers with Optional Storage Pocket Made to Order https://etsy.me/2IcWBLc #mixer #baking #storagecover #kitchenaidmixer #standmixer

Excited to share the latest addition to my #etsy shop: Red Stand Mixer Appliance Covers with Optional Storage Pocket Made to Order https://etsy.me/2IcWBLc #mixer #baking #storagecover #kitchenaidmixer #standmixer

0
9/18/2019
2
StandMixer Got a new toy! This is going to make life so much easier and fun! I can’t wait to use this beauty! I don’t just bake for my business, I also bake for me so this is super exciting!!! And it’s my favorite color! Thank you @cuisinart for making great stand mixers that cost way less than @kitchenaidusa!!! #cuisinart #cuisinartstandmixer #standmixer #keto #ketobaking #newtoy #favoritecolor #ketobaker #soexcited

Got a new toy! This is going to make life so much easier and fun! I can’t wait to use this beauty! I don’t just bake for my business, I also bake for me so this is super exciting!!! And it’s my favorite color! Thank you @cuisinart for making great stand mixers that cost way less than @kitchenaidusa!!! #cuisinart #cuisinartstandmixer #standmixer #keto #ketobaking #newtoy #favoritecolor #ketobaker #soexcited

4
9/18/2019
16
StandMixer 👀@tjmaxx: take your beginner baker skills to the next level with this slick mixer from @unprocessyourfood 🍰
Dash 3 Quart Stand Mixer
🏷: $19.99 ($39.99 value) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theclearanceedit #tjmaxxkitchen #standmixer #bakingbasics #kitchenbasics #bakingtools #unprocessyourfood #dashkitchen

👀@tjmaxx: take your beginner baker skills to the next level with this slick mixer from @unprocessyourfood 🍰 Dash 3 Quart Stand Mixer 🏷: $19.99 ($39.99 value) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #theclearanceedit #tjmaxxkitchen #standmixer #bakingbasics #kitchenbasics #bakingtools #unprocessyourfood #dashkitchen

0
9/18/2019
0
StandMixer We've got history ✨ We’re celebrating 102 years of the @hamiltonbeach universal home motor, found in stand mixers, juicers, grinders, and blenders today!

We've got history ✨ We’re celebrating 102 years of the @hamiltonbeach universal home motor, found in stand mixers, juicers, grinders, and blenders today!

3
9/18/2019
51
StandMixer 💥สินค้าพร้อมส่ง💥 ขายเพราะโอ๋อยากให้คนที่มีใจรักการทำขนม มีอุปกรณ์น่ารักๆ ใช้ ... มันดีต่อใจ เวลามองไปเจอ ความมุ้งมิ้งในครัวเราค่ะ •• สนใจติดต่อทาง Line เท่านั้นนะคะ •• รุ่นนี้ตัว Pro5 plus •• คอแบบยกขึ้น-ลง •• Speed 10 ระดับ (กำลังแรงสุด 525 วัตต์) สามารถตีของได้ครั้งละ จำนวนมาก • อุปกรณ์ครบ (หัวตระกร้อ , หัวตะขอ , หัวใบพัด, ฝาครอบกันกระเด็น) • สินค้ามือ1 พร้อมส่งกลับไทย มีคู่มือสินค้าเป็นภาษาอังกฤษ
• ไม่มีตัวแปลงไฟให้นะคะ 🔥🔥2x,xxx บาท 🔥🔥 ส่งถึงหน้าบ้าน 
Line 📱aoaobeautygossip 
#sale #kitchenaidmixer #limitededition #brandnew #baker #passionred #standmixer #iceblue #kitchenaid

💥สินค้าพร้อมส่ง💥 ขายเพราะโอ๋อยากให้คนที่มีใจรักการทำขนม มีอุปกรณ์น่ารักๆ ใช้ ... มันดีต่อใจ เวลามองไปเจอ ความมุ้งมิ้งในครัวเราค่ะ •• สนใจติดต่อทาง Line เท่านั้นนะคะ •• รุ่นนี้ตัว Pro5 plus •• คอแบบยกขึ้น-ลง •• Speed 10 ระดับ (กำลังแรงสุด 525 วัตต์) สามารถตีของได้ครั้งละ จำนวนมาก • อุปกรณ์ครบ (หัวตระกร้อ , หัวตะขอ , หัวใบพัด, ฝาครอบกันกระเด็น) • สินค้ามือ1 พร้อมส่งกลับไทย มีคู่มือสินค้าเป็นภาษาอังกฤษ • ไม่มีตัวแปลงไฟให้นะคะ 🔥🔥2x,xxx บาท 🔥🔥 ส่งถึงหน้าบ้าน Line 📱aoaobeautygossip #sale #kitchenaidmixer #limitededition #brandnew #baker #passionred #standmixer #iceblue #kitchenaid

0
9/18/2019
8
StandMixer Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀
⠀
Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀
⠀
Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀
⠀
Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀
⠀
Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀ ⠀ Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀ ⠀ Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀ ⠀ Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀ ⠀ Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbaking

0
9/18/2019
3
StandMixer 키친에이드 스탠드 믹서로 반죽은 이제 식은 죽 먹기인가요? 그렇다면, 이제 생면 파스타에 도전해 볼 때입니다! 키친에이드 반죽만큼이나 쉬워진 생면 뽑기 2단계!
⠀
1. 키친에이드 스탠드 믹서에 파스타 롤러를 끼우고 원하는 대로 도우 두께를 조절하세요
2. 파스타 커터로 갈아 끼운 후 면 굵기를 조정해 뽑으면 끝!
⠀
토마토 페스토나 바질 페스토를 활용해 예쁘게 플레이팅까지 마치면 집에서 생면 파스타 해먹기 참 쉽죠?!~ 😄
⠀
#키친에이드 #스탠드믹서 #키친에이드스탠드믹서#키친에이드파스타롤러 #키친에이드파스타커터 #플레이팅 #반죽기 #자꾸보게되는영상 #생면파스타 #파스타면뽑기 #생면 #파스타 #홈쿠킹 #요리 #요리팁 #온더테이블 #홈메이드 #슬로우라이프 #레시피 #꿀팁 #스파게티 #KitchenAid #StandMixer
⠀

키친에이드 스탠드 믹서로 반죽은 이제 식은 죽 먹기인가요? 그렇다면, 이제 생면 파스타에 도전해 볼 때입니다! 키친에이드 반죽만큼이나 쉬워진 생면 뽑기 2단계! ⠀ 1. 키친에이드 스탠드 믹서에 파스타 롤러를 끼우고 원하는 대로 도우 두께를 조절하세요 2. 파스타 커터로 갈아 끼운 후 면 굵기를 조정해 뽑으면 끝! ⠀ 토마토 페스토나 바질 페스토를 활용해 예쁘게 플레이팅까지 마치면 집에서 생면 파스타 해먹기 참 쉽죠?!~ 😄 ⠀ #키친에이드 #스탠드믹서 #키친에이드스탠드믹서#키친에이드파스타롤러 #키친에이드파스타커터 #플레이팅 #반죽기 #자꾸보게되는영상 #생면파스타 #파스타면뽑기 #생면 #파스타 #홈쿠킹 #요리 #요리팁 #온더테이블 #홈메이드 #슬로우라이프 #레시피 #꿀팁 #스파게티 #KitchenAid #StandMixer

10
9/18/2019
122
StandMixer Yang hobi buat kue merapat 😄

Cosmos Hand Mixer dengan 5 kecepatan
Ready Stock!
Garansi Cosmos 1 Tahun

#mixer #handmixer #cosmos #mixermurah #mixermiyako #mixercosmos #mixercosmosmurah #mixerroti #standmixer #standmixermurah #cosmos #shopeeindonesia #tokopedia #bukalapak

Yang hobi buat kue merapat 😄 Cosmos Hand Mixer dengan 5 kecepatan Ready Stock! Garansi Cosmos 1 Tahun #mixer #handmixer #cosmos #mixermurah #mixermiyako #mixercosmos #mixercosmosmurah #mixerroti #standmixer #standmixermurah #cosmos #shopeeindonesia #tokopedia #bukalapak

0
9/17/2019
4
StandMixer 💥สินค้าพร้อมส่ง💥 ขายเพราะโอ๋อยากให้คนที่มีใจรักการทำขนม มีอุปกรณ์น่ารักๆ ใช้ ... มันดีต่อใจ เวลามองไปเจอ ความมุ้งมิ้งในครัวเราค่ะ •• สนใจติดต่อทาง Line เท่านั้นนะคะ •• รุ่นนี้ตัว Pro5 plus •• คอแบบยกขึ้น-ลง •• Speed 10 ระดับ (กำลังแรงสุด 525 วัตต์) สามารถตีของได้ครั้งละ จำนวนมาก • อุปกรณ์ครบ (หัวตระกร้อ , หัวตะขอ , หัวใบพัด, ฝาครอบกันกระเด็น) • สินค้ามือ1 พร้อมส่งกลับไทย มีคู่มือสินค้าเป็นภาษาอังกฤษ
• ไม่มีตัวแปลงไฟให้นะคะ 🔥🔥2x,xxx บาท 🔥🔥 ส่งถึงหน้าบ้าน 
Line 📱aoaobeautygossip 
#sale #kitchenaidmixer #limitededition #brandnew #baker #passionred #standmixer #iceblue #kitchenaidmixer

💥สินค้าพร้อมส่ง💥 ขายเพราะโอ๋อยากให้คนที่มีใจรักการทำขนม มีอุปกรณ์น่ารักๆ ใช้ ... มันดีต่อใจ เวลามองไปเจอ ความมุ้งมิ้งในครัวเราค่ะ •• สนใจติดต่อทาง Line เท่านั้นนะคะ •• รุ่นนี้ตัว Pro5 plus •• คอแบบยกขึ้น-ลง •• Speed 10 ระดับ (กำลังแรงสุด 525 วัตต์) สามารถตีของได้ครั้งละ จำนวนมาก • อุปกรณ์ครบ (หัวตระกร้อ , หัวตะขอ , หัวใบพัด, ฝาครอบกันกระเด็น) • สินค้ามือ1 พร้อมส่งกลับไทย มีคู่มือสินค้าเป็นภาษาอังกฤษ • ไม่มีตัวแปลงไฟให้นะคะ 🔥🔥2x,xxx บาท 🔥🔥 ส่งถึงหน้าบ้าน Line 📱aoaobeautygossip #sale #kitchenaidmixer #limitededition #brandnew #baker #passionred #standmixer #iceblue #kitchenaidmixer

0
9/17/2019
6
StandMixer 💥สินค้าพร้อมส่ง💥 ขายเพราะโอ๋อยากให้คนที่มีใจรักการทำขนม มีอุปกรณ์น่ารักๆ ใช้ ... มันดีต่อใจ เวลามองไปเจอ ความมุ้งมิ้งในครัวเราค่ะ •• สนใจติดต่อทาง Line เท่านั้นนะคะ •• รุ่นนี้ตัว Pro5 plus •• คอแบบยกขึ้น-ลง •• Speed 10 ระดับ (กำลังแรงสุด 525 วัตต์) สามารถตีของได้ครั้งละ จำนวนมาก • อุปกรณ์ครบ (หัวตระกร้อ , หัวตะขอ , หัวใบพัด, ฝาครอบกันกระเด็น) • สินค้ามือ1 พร้อมส่งกลับไทย มีคู่มือสินค้าเป็นภาษาอังกฤษ
• ไม่มีตัวแปลงไฟให้นะคะ 🔥🔥2x,xxx บาท 🔥🔥 ส่งถึงหน้าบ้าน 
Line 📱aoaobeautygossip 
#sale #kitchenaidmixer #limitededition #brandnew #baker #passionred #standmixer #iceblue #kitchenaidmixer

💥สินค้าพร้อมส่ง💥 ขายเพราะโอ๋อยากให้คนที่มีใจรักการทำขนม มีอุปกรณ์น่ารักๆ ใช้ ... มันดีต่อใจ เวลามองไปเจอ ความมุ้งมิ้งในครัวเราค่ะ •• สนใจติดต่อทาง Line เท่านั้นนะคะ •• รุ่นนี้ตัว Pro5 plus •• คอแบบยกขึ้น-ลง •• Speed 10 ระดับ (กำลังแรงสุด 525 วัตต์) สามารถตีของได้ครั้งละ จำนวนมาก • อุปกรณ์ครบ (หัวตระกร้อ , หัวตะขอ , หัวใบพัด, ฝาครอบกันกระเด็น) • สินค้ามือ1 พร้อมส่งกลับไทย มีคู่มือสินค้าเป็นภาษาอังกฤษ • ไม่มีตัวแปลงไฟให้นะคะ 🔥🔥2x,xxx บาท 🔥🔥 ส่งถึงหน้าบ้าน Line 📱aoaobeautygossip #sale #kitchenaidmixer #limitededition #brandnew #baker #passionred #standmixer #iceblue #kitchenaidmixer

0
9/17/2019
7
StandMixer Butuh mixer untuk membuat kue dalam jumlah banyak?
Pakai Mixer Grande Turbo aja! Dengan bowl stainless steel berkapasitas 5 liter, bisa untuk usaha juga..😊👍
.
.
.
.
.
.
#home #cook #market #igfood #iger #indonesia #buy #tutorial #homecook #love #beauty #like4like #homeappliance #food #blenderturbo #blender #blenderidaman #blenderturboidaman #turbohome #turboindonesia #turboid #setrikaturbo #kipasturbo #ricecookerturbo #toasterturbo #sandwichmakerturbo #komporturbo #mixer #mixerturbo #standmixer

Butuh mixer untuk membuat kue dalam jumlah banyak? Pakai Mixer Grande Turbo aja! Dengan bowl stainless steel berkapasitas 5 liter, bisa untuk usaha juga..😊👍 . . . . . . #home #cook #market #igfood #iger #indonesia #buy #tutorial #homecook #love #beauty #like4like #homeappliance #food #blenderturbo #blender #blenderidaman #blenderturboidaman #turbohome #turboindonesia #turboid #setrikaturbo #kipasturbo #ricecookerturbo #toasterturbo #sandwichmakerturbo #komporturbo #mixer #mixerturbo #standmixer

24
9/17/2019
132
StandMixer Mak Emak yang demen bikin kue, donat atau bolu mana suaranya ? 😂😂 .
Bikin kue dan sejenisnya jadi sesuatu yang asik banget ya Mak. Alhamdulillah Vienta punya Produk MIXER yang dirancang khusus untuk Mamak yang demen bikin kue atau makanan apapun yang membutuhkan Mixer untuk mengaduk adonan 😍 .
💡MIXER dari Vienta ini memiliki spesifikasi sebagai berikut:
• Daya Motor : 200W
• Tegangan : MN220V.
• Auto Shut Off : Thermostat 95 derajat Celcius.
• Kecepatan : 5 percepatan + pulse.
• Kebisingan : 93,8 dB.
• Body : Plastik ABS.
• Mixer : Stainless Steel. .
💡Kelengkapan Mixer:
✔Dua buah beaters untuk mengaduk telur dan krim.
✔Dua buah dough hooks untuk mengaduk adonan.
✔Bowl dapat berputar otomatis.
✔Spatula. .
💡Fitur Unggulan:
✔Tenaga Motor lebih besar.
✔Putaran (RPM) lebih kencang.
✔Dilengkapi Thermostat.
✔Kecepatan (5+ Pulse).
✔Food Grade: Memenuhi Standard Food Grade Internasional, Sertifikasi oleh Balai Besar Kimia Kementrian Perindustrian RI. .
👉🏻 Masa garansi produk selama 24 bulan dan gratis biaya Jasa Perbaikan/Service selama produk digunakan.

More info: 👇👇
wa.me/+6285869847917
.
#produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #doublepan #promovienta #mixervienta #mixer #vientamixer #arisandoublepan #doublepanvienta #standmixer #vientadoublepan #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientajakarta #vientajabotabek #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobimasak #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #iq #chlngesptmbr64

Mak Emak yang demen bikin kue, donat atau bolu mana suaranya ? 😂😂 . Bikin kue dan sejenisnya jadi sesuatu yang asik banget ya Mak. Alhamdulillah Vienta punya Produk MIXER yang dirancang khusus untuk Mamak yang demen bikin kue atau makanan apapun yang membutuhkan Mixer untuk mengaduk adonan 😍 . 💡MIXER dari Vienta ini memiliki spesifikasi sebagai berikut: • Daya Motor : 200W • Tegangan : MN220V. • Auto Shut Off : Thermostat 95 derajat Celcius. • Kecepatan : 5 percepatan + pulse. • Kebisingan : 93,8 dB. • Body : Plastik ABS. • Mixer : Stainless Steel. . 💡Kelengkapan Mixer: ✔Dua buah beaters untuk mengaduk telur dan krim. ✔Dua buah dough hooks untuk mengaduk adonan. ✔Bowl dapat berputar otomatis. ✔Spatula. . 💡Fitur Unggulan: ✔Tenaga Motor lebih besar. ✔Putaran (RPM) lebih kencang. ✔Dilengkapi Thermostat. ✔Kecepatan (5+ Pulse). ✔Food Grade: Memenuhi Standard Food Grade Internasional, Sertifikasi oleh Balai Besar Kimia Kementrian Perindustrian RI. . 👉🏻 Masa garansi produk selama 24 bulan dan gratis biaya Jasa Perbaikan/Service selama produk digunakan. More info: 👇👇 wa.me/+6285869847917 . #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #doublepan #promovienta #mixervienta #mixer #vientamixer #arisandoublepan #doublepanvienta #standmixer #vientadoublepan #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientajakarta #vientajabotabek #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobimasak #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #iq #chlngesptmbr64

0
9/17/2019
1
StandMixer Buat camilan dengan mixer dari vienta terasa menyenangkan, karna lebih cepat menurutku looh bund. Yuuuuk, cuuus siapin bahannya. 😁⠀
⠀
Bahan-bahan :⠀
👉 4 Butir Telur⠀
👉 250 gr Gula Pasir⠀
👉 1/4 sdt Vanili kristal⠀
👉 1/4 sdt garam⠀
👉 250 gr tepung terigu⠀
👉 250 gr mentega blue band (dicairkan)⠀
👉 Whipcream untuk olesan⠀
👉 100 gr keju kraft (diparut) ⠀
👉 Loyang bulat diameter 21cm (atau loyang yg ada)⠀
⠀
Cara membuat :⠀
👉 Campur telur, gula, vanili dan garam. Mixer hingga mengembang (berwarna putih). ⠀
👉 Masukkan terigu, aduk rata.⠀
👉 Kemudian masukkan mentega cair, aduk rata kembali.⠀
👉 Siapkan loyang, olesi dengan mentega sampai semua permukaan.  tertutupi mentega. Taburi dengan terigu, ratakan.⠀
👉 Masukkan adonan ke dalam loyang.⠀
👉 Masukkan ke dalam oven suhu 180 derajat lebih. Tunggu 15 menit atau sampai adonan mengembang (naik). Cek kematangan bolu dengan menusuk bagian tengah bolu dengan menggunakan lidi.⠀
👉 Jika sudah kering atau masak, angkat bolu dan biarkan dingin terlebih dahulu.⠀
👉 Setelah bolu dingin, oleskan permulaan bolu dengan whipcream hingga rata. Taburi dengan keju parut, siap untuk dihidangkan.⠀
👉 Selamat mencoba di rumah bunda. ⠀
.⠀
#iq
#berbagiresep #resepvienta #resepkue #resepmasak #mixer #genq #mixerVienta #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #vientahomecooking #vientaindonesia #vientaoriginal #iQ #chlngesptmbr63

Buat camilan dengan mixer dari vienta terasa menyenangkan, karna lebih cepat menurutku looh bund. Yuuuuk, cuuus siapin bahannya. 😁⠀ ⠀ Bahan-bahan :⠀ 👉 4 Butir Telur⠀ 👉 250 gr Gula Pasir⠀ 👉 1/4 sdt Vanili kristal⠀ 👉 1/4 sdt garam⠀ 👉 250 gr tepung terigu⠀ 👉 250 gr mentega blue band (dicairkan)⠀ 👉 Whipcream untuk olesan⠀ 👉 100 gr keju kraft (diparut) ⠀ 👉 Loyang bulat diameter 21cm (atau loyang yg ada)⠀ ⠀ Cara membuat :⠀ 👉 Campur telur, gula, vanili dan garam. Mixer hingga mengembang (berwarna putih). ⠀ 👉 Masukkan terigu, aduk rata.⠀ 👉 Kemudian masukkan mentega cair, aduk rata kembali.⠀ 👉 Siapkan loyang, olesi dengan mentega sampai semua permukaan. tertutupi mentega. Taburi dengan terigu, ratakan.⠀ 👉 Masukkan adonan ke dalam loyang.⠀ 👉 Masukkan ke dalam oven suhu 180 derajat lebih. Tunggu 15 menit atau sampai adonan mengembang (naik). Cek kematangan bolu dengan menusuk bagian tengah bolu dengan menggunakan lidi.⠀ 👉 Jika sudah kering atau masak, angkat bolu dan biarkan dingin terlebih dahulu.⠀ 👉 Setelah bolu dingin, oleskan permulaan bolu dengan whipcream hingga rata. Taburi dengan keju parut, siap untuk dihidangkan.⠀ 👉 Selamat mencoba di rumah bunda. ⠀ .⠀ #iq #berbagiresep #resepvienta #resepkue #resepmasak #mixer #genq #mixerVienta #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #vientahomecooking #vientaindonesia #vientaoriginal #iQ #chlngesptmbr63

0
9/17/2019
0
StandMixer The Universal Plus Blender is the perfect companion to the Bosch Mixer. 😍⁠
⁠
Since it utilizes the 800 watt motor it is strong enough for any task, from crushing ice to making smoothies and pancakes. It’s easy to use and the removable blades make it easy to clean, as well. For use with your Bosch Universal Plus Kitchen Machine.⁠
⁠
Safety First:  There are several safety features on the blender.  The blender jar must be locked into place, and the safety latch on the lid must be firmly seated under the top of the jar handle before the blender will turn on. ⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#bosch #blender #boschblender #bestkitchenmixer #standmixer #boschmixerattachment #healthyliving #blending #smoothierecipe⁠

The Universal Plus Blender is the perfect companion to the Bosch Mixer. 😍⁠ ⁠ Since it utilizes the 800 watt motor it is strong enough for any task, from crushing ice to making smoothies and pancakes. It’s easy to use and the removable blades make it easy to clean, as well. For use with your Bosch Universal Plus Kitchen Machine.⁠ ⁠ Safety First: There are several safety features on the blender. The blender jar must be locked into place, and the safety latch on the lid must be firmly seated under the top of the jar handle before the blender will turn on. ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #bosch #blender #boschblender #bestkitchenmixer #standmixer #boschmixerattachment #healthyliving #blending #smoothierecipe

1
9/17/2019
41
StandMixer Confession time. ⁠
⁠
• Yes I bought golden beets because they were so pretty. ⁠
• Yes, I sliced them with the crinkle cut blade in the slicer shredder because it seemed like a good idea.⁠
• Yes, I had absolutely no idea what to do with them after that. 😐⁠
⁠
But they do look cool don't they?  Don't you love the little bullseye pattern?⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
⁠
#nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #baking #bakingquote⁠

Confession time. ⁠ ⁠ • Yes I bought golden beets because they were so pretty. ⁠ • Yes, I sliced them with the crinkle cut blade in the slicer shredder because it seemed like a good idea.⁠ • Yes, I had absolutely no idea what to do with them after that. 😐⁠ ⁠ But they do look cool don't they? Don't you love the little bullseye pattern?⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #nutrimill #nutrimillartiste #artistemixer #bestkitchenmixer #standmixer #healthyliving #foodquotes #baking #bakingquote

0
9/17/2019
14
StandMixer Stand Mixer Turbo Planetary EHM-9595 / Mixer Grande Turbo EHM 9595

Rp355.000

Stand Mixer Grande Turbo - kapasitas mangkuk 5ltr
- mangkuk stainless tanpa sambungan
- food grade
- terdapat tombol pengunci
- 7 speed
- terdapat 3pcs pengaduk
- pengaduk whisk: untuk telur, krim, saus, mayonais, adonan ringan, dll
- pengaduk beater: mentega, adonan kue, kue kering, dll
- pengaduk dough: untuk menguleni adonan berat, roti, donat, bakpao, dll
- terdapat penutup mangkuk dan corong
- terdapat karet anti slip
- daya 600w
- berat packing 8kg
- packing gratis bubblewrap
- via gojek tidak dipacking

#mixer #standmixer #mixerplanetary #mixerturbo #mixerroti #mixer kue #free #gratis #bestseller #turbo

Stand Mixer Turbo Planetary EHM-9595 / Mixer Grande Turbo EHM 9595 Rp355.000 Stand Mixer Grande Turbo - kapasitas mangkuk 5ltr - mangkuk stainless tanpa sambungan - food grade - terdapat tombol pengunci - 7 speed - terdapat 3pcs pengaduk - pengaduk whisk: untuk telur, krim, saus, mayonais, adonan ringan, dll - pengaduk beater: mentega, adonan kue, kue kering, dll - pengaduk dough: untuk menguleni adonan berat, roti, donat, bakpao, dll - terdapat penutup mangkuk dan corong - terdapat karet anti slip - daya 600w - berat packing 8kg - packing gratis bubblewrap - via gojek tidak dipacking #mixer #standmixer #mixerplanetary #mixerturbo #mixerroti #mixer kue #free #gratis #bestseller #turbo

0
9/17/2019
3
StandMixer •ᥴꫝꫀડડꫀᥴꪖ𝕜ꫀ ᦔꫀ ᠻ𝕣ꫀડꪖ 🍓• uno de los postres preferidos de muchos y mío también 🤪, aunque muguet nació de practicar varias recetas heredadas y divinas de mi mamá cómo los alfajores ✌🏻cuando comencé hace (6años) formalmente con esto y vivía del mismo en venezuela 🇻🇪♥️ .
.
.
Me obsesioné con hacer el mejor Chessecake, no saben cuantas mezclas tire a la basura, cuantos se me quemaron, cuantos Se me rajaban por el centro y me quedaba una parte cruda y otra cocida.. lloré, sufrí, me rendí , volví (Gracias a mi mamá que me decía el que persevera alcanza ) hasta que junte todo lo que me había pasado en esos ensayos y errores y pum 💥 salió el chessecake perfecto para mi, después cuando empecé a vender en todos mis puntos de venta en Merida + los encargos y porciones veía que salía como pan caliente, ósea la aceptación fue un éxito , un señor un día me dijo: Chessecake factory y este son la cosa más rica que me he comido en mi vida, ese señor no tiene ni idea 💡 de la confianza que me hizo agarrar para hacer más postres tradicionales de manera innovadora pero que queden con ganas de repetir ✌🏻🙏🏻 #Chessecake #muguet #lanuevamuguet #muguetreposteria #frutosrojos #like #food #almagro #palermosoho #standmixer #villafevoto #microcentro #chessecakedefresa #recoleta #buenosaires #buenosairesargentina #argentina #venezolanos en argentina #panastore #maleficasoho

•ᥴꫝꫀડડꫀᥴꪖ𝕜ꫀ ᦔꫀ ᠻ𝕣ꫀડꪖ 🍓• uno de los postres preferidos de muchos y mío también 🤪, aunque muguet nació de practicar varias recetas heredadas y divinas de mi mamá cómo los alfajores ✌🏻cuando comencé hace (6años) formalmente con esto y vivía del mismo en venezuela 🇻🇪♥️ . . . Me obsesioné con hacer el mejor Chessecake, no saben cuantas mezclas tire a la basura, cuantos se me quemaron, cuantos Se me rajaban por el centro y me quedaba una parte cruda y otra cocida.. lloré, sufrí, me rendí , volví (Gracias a mi mamá que me decía el que persevera alcanza ) hasta que junte todo lo que me había pasado en esos ensayos y errores y pum 💥 salió el chessecake perfecto para mi, después cuando empecé a vender en todos mis puntos de venta en Merida + los encargos y porciones veía que salía como pan caliente, ósea la aceptación fue un éxito , un señor un día me dijo: Chessecake factory y este son la cosa más rica que me he comido en mi vida, ese señor no tiene ni idea 💡 de la confianza que me hizo agarrar para hacer más postres tradicionales de manera innovadora pero que queden con ganas de repetir ✌🏻🙏🏻 #Chessecake #muguet #lanuevamuguet #muguetreposteria #frutosrojos #like #food #almagro #palermosoho #standmixer #villafevoto #microcentro #chessecakedefresa #recoleta #buenosaires #buenosairesargentina #argentina #venezolanos en argentina #panastore #maleficasoho

4
9/17/2019
53
StandMixer Stand Mixer Philips HR-1559 (warna) + BONUS Sarung Tangan Cuci Piring 2in1 Silicone 
Rp200.000

Stand Mixer Philips HR-1559 - Mencampur dengan sempurna - desain pengocok mengaduk lebih baik dr tipe lama - mengaduk lebih cepat - 5 speed + 1 turbo - mixer dapat di lepas - mangkok berputar 360 derajat - mudah di lepaskan - mudah di bersihkan - food grade - dudukan bawah terdapat karet agar menempel di meja - daya 170w - Packing gratis: bubblewrap, plastik luar 
#free

#mixer

#philips

#standmixer

#alatbaking

#baking

#alatdapur

#alatmasak

Stand Mixer Philips HR-1559 (warna) + BONUS Sarung Tangan Cuci Piring 2in1 Silicone Rp200.000 Stand Mixer Philips HR-1559 - Mencampur dengan sempurna - desain pengocok mengaduk lebih baik dr tipe lama - mengaduk lebih cepat - 5 speed + 1 turbo - mixer dapat di lepas - mangkok berputar 360 derajat - mudah di lepaskan - mudah di bersihkan - food grade - dudukan bawah terdapat karet agar menempel di meja - daya 170w - Packing gratis: bubblewrap, plastik luar #free #mixer #philips #standmixer #alatbaking #baking #alatdapur #alatmasak

0
9/17/2019
1
StandMixer Need to see something pretty? I give you a  custom bowl on @kitchenaid_ca Stand Mixer. Microwave, freezer and dishwasher safe, btw. And they’re 30 per cent lighter than the last gen. You are very welcome.

#aroundthehouse #design #kitchen #foodie #ceramics #giftidea #standmixer #homemade

Need to see something pretty? I give you a custom bowl on @kitchenaid_ca Stand Mixer. Microwave, freezer and dishwasher safe, btw. And they’re 30 per cent lighter than the last gen. You are very welcome. #aroundthehouse #design #kitchen #foodie #ceramics #giftidea #standmixer #homemade

4
9/17/2019
35
StandMixer Stand Mixer Miyako SM-625

Rp105.000

Stand Mixer Miyako SM-625 - 5 speed + 1 turbo - terdapat penutup di mangkuk adonan dengan jendela untuk melihat kedalam - 190w - 2beater + 2 kneader - mangkuk berputar - berat 4kg 
#baking

#mixer

#standmixer

#handmixer

#2in1mixer

#pengocok

#alatbaking

#alatdapur

#perabotan

#miyako

Stand Mixer Miyako SM-625 Rp105.000 Stand Mixer Miyako SM-625 - 5 speed + 1 turbo - terdapat penutup di mangkuk adonan dengan jendela untuk melihat kedalam - 190w - 2beater + 2 kneader - mangkuk berputar - berat 4kg #baking #mixer #standmixer #handmixer #2in1mixer #pengocok #alatbaking #alatdapur #perabotan #miyako

0
9/17/2019
0
StandMixer Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀
⠀
Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀
⠀
Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀
⠀
Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀
⠀
Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbakingmurah

Siapa yang di rumah suka buat kue? ⠀ ⠀ Yang sering bikin kue pasti nggak asing sama alat yang satu ini ya. Soalnya alat ini kayaknya jadi hal yang wajib dipunya kalau kita doyan baking, setuju? ⠀ ⠀ Nah, saya tuh lagi ngiler sama mixer dari vienta ini, karena dia udah ada thermostat, ada yang tau apa fungsi dari thermostat? ⠀ ⠀ Thermostat adalah suatu perangkat yang dapat memutuskan dan menyambung arus listrik pada saat mendeteksi perubahan suhu sekitar sesuai dengan suhu yang ditentukan⠀ ⠀ Gampangnya, alat ini kalau saat beroperasi suhunya sudah mencapai 95°C maka akan mati otomatis dan baru bisa digunakan beberapa menit kemudian sehingga menjaga mixer tetap awet 😍⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #genq #mixerVienta #mixer #vienta #produkvienta #arisanvienta #arisanmixer #promomixer #promovienta #vientamixer #vienq #peralatanmasak #standmixer #peralatandapur #mixervientamurah #mixervientadiskon #vientahomecooking #vientaindonesia #vientakitchenappliances #vientaoriginal #cooking #hobby #masaksehat #hobimasak #vientacooking #baking #pengadukadonan #alatmasakvienta #kitchentools #peralatanbakingmurah

0
9/13/2019
98