No. 1 Free Social Classifieds. Best Social Classifieds, Fonolive.

Find hashtags, instagram users, trends

#breakfastlikeaking hashtag, instagram hashtag breakfastlikeaking images, #breakfastlikeaking pics

breakfastlikeaking
breakfastlikeaking
breakfastlikeaking Breakfast with an amazing view, what's the best breakfastview you've got to see while traveling????? #breakfastgoals #breakfastview #breakfastscenes
 #breakfastgoals #breakfast #breakfastscenes #breakfastview #breakfastlikeaking #nodietday #fashionmodel #fashionblogger #travelhacks #traveller  #mornings #photooftheday #hyderabadmodel #baliindonesia
#travelphotography #travelhacks #outfits #shein @sheinofficial @travelandleisure @explorebali @shein_in
Likes: 518
Posted at: 2019-06-09 10:03:26
breakfastlikeaking unbezahlte Werbung durch Verlinkung
•
#breakfastgoals 🧡☕️🍓🥐
•
Was würde ich nicht alles für dieses mega Frühstück geben ? 🥰
Ich liebe es einfach frühstücken zu gehen - Hände hoch wer noch !? 🙋🏽‍♀️
•
Habt einen schönen Samstag 🌿🧡
____________________
#hennecafebar #osnabrück #breakfast #carmushkapresets #coconut #leckerschmecker #foodporn #breakfastlikeaking #lifegoals #qualitytime #friendship #herzensmenschen #happysaturday #happyweekend
Likes: 761
Posted at: 2019-04-13 09:15:09
unbezahlte Werbung durch Verlinkung • #breakfastgoals 🧡☕️🍓🥐 • Was würde ich nicht alles für dieses mega Frühstück geben ? 🥰 Ich liebe es einfach frühstücken zu gehen - Hände hoch wer noch !? 🙋🏽‍♀️ • Habt einen schönen Samstag 🌿🧡 ____________________ #hennecafebar #osnabrück #breakfast #carmushkapresets #coconut #leckerschmecker #foodporn #breakfastlikeaking #lifegoals #qualitytime #friendship #herzensmenschen #happysaturday #happyweekend
breakfastlikeaking Toast, sausages, omelette, baked beans and a cup of coffee 
By @nkskitchen

#ourfoodie_ng #breakfastlikeaking #omelette #breakfast #plateofgoodness #breakfastinspo #food
Likes: 1213
Posted at: 2019-02-18 09:20:11
Toast, sausages, omelette, baked beans and a cup of coffee By @nkskitchen #ourfoodie_ng #breakfastlikeaking #omelette #breakfast #plateofgoodness #breakfastinspo #food
breakfastlikeaking Now this is an 'eggcellent' offer, unlimited eggs, bottomless coffee and unlimited hashbrowns, only for INR 199 pp @socialoffline
.
I totally love this offer and my favorites are the scrambled, masala omelette and cheese omelette
.
What's your favorite egg preparation ?
.
📸 @street_food_chandigarh
.
.
.
.
.
.
.
Follow @thegirlinphulkari for more updates
.
.
.
.
.
.
.
#wearenotyolking
Likes: 1299
Posted at: 2019-05-26 08:16:08
Now this is an 'eggcellent' offer, unlimited eggs, bottomless coffee and unlimited hashbrowns, only for INR 199 pp @socialoffline . I totally love this offer and my favorites are the scrambled, masala omelette and cheese omelette . What's your favorite egg preparation ? . 📸 @street_food_chandigarh . . . . . . . Follow @thegirlinphulkari for more updates . . . . . . . #wearenotyolking
breakfastlikeaking Guten Morgen noch aus dem Bett. ☕️💕
Ich werde jetzt im Bett frühstücken und dann macht sich trotz Schmerzen leider der Haushalt nicht von alleine 🧹🧼🧺 naja, was muss, das muss ...
Was macht ihr heute Schönes ? Habt ihr was besonderes vor ? 💕🍂🍁
____________________
#goodmorning #gutenmorgen #frühstückimbett #breakfastlikeaking #supportistkeinmord #girlssupportgirls #krankenlager #ausruhen #pause
Likes: 564
Posted at: 2018-11-17 09:38:23
Guten Morgen noch aus dem Bett. ☕️💕 Ich werde jetzt im Bett frühstücken und dann macht sich trotz Schmerzen leider der Haushalt nicht von alleine 🧹🧼🧺 naja, was muss, das muss ... Was macht ihr heute Schönes ? Habt ihr was besonderes vor ? 💕🍂🍁 ____________________ #goodmorning #gutenmorgen #frühstückimbett #breakfastlikeaking #supportistkeinmord #girlssupportgirls #krankenlager #ausruhen #pause
breakfastlikeaking Lubicie gofry? Z czym najbardziej?  Ja od zawsze jestem ich wielka fanką,  pod każdą postacią 😍😍
📸📸📸
Dziś rusza wyzwanie fotograficzne od @kobiecafotoszkola. Tematem numer 1 jest zdjęcie z góry tak zwane #flatlay. Powiem szczerze że myślałam że to jest dużo prostrze niż okazało się w rzeczywistości 😀 myślę jednak ze podołałam wyzwaniu całkiem dobrze🤔
📸📸📸 A Wam podoba się?

#wyzwaniekfs1 #flatlaylove #flatlaypoland
#breakfasttime☕️
#breakfastfun
#breakfastanytime
#flatlaypoland #breakfastwithmylove #foodhaven #pysznejedzenie #fruitsandwich #foodclick #dziewczynykfs #breakfasttable  #breakfastlikeaking #breakfastgram #foodyum #breakfastforchampions #foodspot #foodieflatlays  #ifoodlovers #domowejedzenie #foodphotononstop #food52gram #familyrecipes #recipeblogger #foodographer #fruitforbreakfast #feedfeed
Likes: 236
Posted at: 2019-03-25 08:11:00
Lubicie gofry? Z czym najbardziej? Ja od zawsze jestem ich wielka fanką, pod każdą postacią 😍😍 📸📸📸 Dziś rusza wyzwanie fotograficzne od @kobiecafotoszkola. Tematem numer 1 jest zdjęcie z góry tak zwane #flatlay. Powiem szczerze że myślałam że to jest dużo prostrze niż okazało się w rzeczywistości 😀 myślę jednak ze podołałam wyzwaniu całkiem dobrze🤔 📸📸📸 A Wam podoba się? #wyzwaniekfs1 #flatlaylove #flatlaypoland #breakfasttime☕️ #breakfastfun #breakfastanytime #flatlaypoland #breakfastwithmylove #foodhaven #pysznejedzenie #fruitsandwich #foodclick #dziewczynykfs #breakfasttable #breakfastlikeaking #breakfastgram #foodyum #breakfastforchampions #foodspot #foodieflatlays #ifoodlovers #domowejedzenie #foodphotononstop #food52gram #familyrecipes #recipeblogger #foodographer #fruitforbreakfast #feedfeed
breakfastlikeaking A little bit of everything for breakfast this morning captured by our favourite @clerkenwellboyec1 #happyfriday #breakfastlikeaking #bestmealoftheday #claridges 💚 🍽
Likes: 2275
Posted at: 2019-02-15 09:14:28
A little bit of everything for breakfast this morning captured by our favourite @clerkenwellboyec1 #happyfriday #breakfastlikeaking #bestmealoftheday #claridges 💚 🍽
breakfastlikeaking Betul ke betul? 🤪
.
Kalau anda rasa anda cantik, dah boleh masuk tidur sekarang. Tidur yang cukup sangat penting untuk turunkan berat badan. Sebab anda tak stress bila bangun keesokan hari. Bila hormon kortisol rendah, lemaks dekat perut, peha, lengan pun cepat mengecut.
.
Okay jomlah ladies sekalian kita start tidur awal mulai malam ni. Esok bangun dengan lebih bertenaga untuk sambung berdiet 💪🏻💪🏻
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam #mealprep
Likes: 7
Posted at: 2019-07-18 16:32:51
Betul ke betul? 🤪 . Kalau anda rasa anda cantik, dah boleh masuk tidur sekarang. Tidur yang cukup sangat penting untuk turunkan berat badan. Sebab anda tak stress bila bangun keesokan hari. Bila hormon kortisol rendah, lemaks dekat perut, peha, lengan pun cepat mengecut. . Okay jomlah ladies sekalian kita start tidur awal mulai malam ni. Esok bangun dengan lebih bertenaga untuk sambung berdiet 💪🏻💪🏻 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam #mealprep
breakfastlikeaking Hebatnya ada kalkulator kira kalori dengan scan je 😱
.
Ni khas untuk yang confuse berapa kalori yang boleh anda ambik setiap hari, boleh try macam ni. Takde alat canggih macam ni boleh tulis je. Senaraikan setiap meal yang akan anda makan hari tu dan kira berapa kalori.
.
Part last tu kelakar. Banyak sangat kalori, terus tak jadi makan 😆 Tapi actually tu lah ciri2 diet yang berjaya. Tahu yang mana patut diambil yang mana perlu ditinggalkan.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam
Likes: 3
Posted at: 2019-07-18 12:49:39
Hebatnya ada kalkulator kira kalori dengan scan je 😱 . Ni khas untuk yang confuse berapa kalori yang boleh anda ambik setiap hari, boleh try macam ni. Takde alat canggih macam ni boleh tulis je. Senaraikan setiap meal yang akan anda makan hari tu dan kira berapa kalori. . Part last tu kelakar. Banyak sangat kalori, terus tak jadi makan 😆 Tapi actually tu lah ciri2 diet yang berjaya. Tahu yang mana patut diambil yang mana perlu ditinggalkan. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam
breakfastlikeaking Saya jarang sangat buat meal prep. Mungkin sebab lagi suka masak on the spot.
.
Untuk hari2 yang agak busy biasanya saya akan masak siap2 di waktu pagi. Lepas tu bawak bekal. Dah jimat masa tak perlu ke sana sini dah untuk snacking pagi dan lunch. Untuk snacking petang boleh makan lepas balik rumah. Meal yang saya masak biasanya simple je. Sebab waktu pun agak terbatas so kita use our knowledge on healthy meal dan pilih satu meal yang senang disediakan.
.
Contohnya hari ni saya lunch spaghetti wholewheat dan isi ayam serta tempe. Meal ni saya masak tanpa garam. Okay je, tak pelik pun rasanya. Tak tawar jugak sebab ada rasa manis2 ayam tu. Snacking pagi pulak saya beli anggur dan ambik lebih kurang satu ✋🏻. Mungkin ramai yang rasa mesti makan buah yang mahal je bila berdiet. Tapi salah tu. Anggur ni satu bekas tak sampai RM 7 pun. Kena rajinlah sikit survey beberapa kedai. Nanti mesti jumpa yang murah dan elok.
.
Senang ke senang nak eat healthy and clean?
.

Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam #mealprep
Likes: 4
Posted at: 2019-07-18 12:39:19
Saya jarang sangat buat meal prep. Mungkin sebab lagi suka masak on the spot. . Untuk hari2 yang agak busy biasanya saya akan masak siap2 di waktu pagi. Lepas tu bawak bekal. Dah jimat masa tak perlu ke sana sini dah untuk snacking pagi dan lunch. Untuk snacking petang boleh makan lepas balik rumah. Meal yang saya masak biasanya simple je. Sebab waktu pun agak terbatas so kita use our knowledge on healthy meal dan pilih satu meal yang senang disediakan. . Contohnya hari ni saya lunch spaghetti wholewheat dan isi ayam serta tempe. Meal ni saya masak tanpa garam. Okay je, tak pelik pun rasanya. Tak tawar jugak sebab ada rasa manis2 ayam tu. Snacking pagi pulak saya beli anggur dan ambik lebih kurang satu ✋🏻. Mungkin ramai yang rasa mesti makan buah yang mahal je bila berdiet. Tapi salah tu. Anggur ni satu bekas tak sampai RM 7 pun. Kena rajinlah sikit survey beberapa kedai. Nanti mesti jumpa yang murah dan elok. . Senang ke senang nak eat healthy and clean? . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam #mealprep
breakfastlikeaking Cabaran ladies bukan setakat lemak di pinggul, perut, lengan tapi jugak di pipi. Dah macam yis 🤢
.
Yang kiri tu hasil suka makan karbo simple (nasi, roti, pasta), makan garam berlebihan, kurang minum air, banyak minum minuman manis, stress, kurang tidur dan tidak aktif.
.
Yang kanan adalah hasil jaga pemakanan, minum air secukupnya, cukup rehat dan tidur, selalu happy dan rajin workout.
.
Anda versi kiri atau kanan?
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam
Likes: 5
Posted at: 2019-07-18 12:08:45
Cabaran ladies bukan setakat lemak di pinggul, perut, lengan tapi jugak di pipi. Dah macam yis 🤢 . Yang kiri tu hasil suka makan karbo simple (nasi, roti, pasta), makan garam berlebihan, kurang minum air, banyak minum minuman manis, stress, kurang tidur dan tidak aktif. . Yang kanan adalah hasil jaga pemakanan, minum air secukupnya, cukup rehat dan tidur, selalu happy dan rajin workout. . Anda versi kiri atau kanan? . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner #pipitembam
breakfastlikeaking Jika seawal pagi dah salah pilih makanan yang tinggi kalori, nanti confirm sepanjang hari akan ambik makanan yang tinggi kalori jugak. Sebab badan anda akan attract benda yang sama. Bila pagi2 dah makan banyak karbo dan gula, nanti badan akan demand benda yang sama. Setiap lebihan 7700 kalori akan tambah 1kg berat. Itu baru sehari. Kalau seminggu atau sebulan? Sebab tu Malaysia masih lagi mengungguli carta obesiti di Asia Tenggara.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 12
Posted at: 2019-07-18 04:48:10
Jika seawal pagi dah salah pilih makanan yang tinggi kalori, nanti confirm sepanjang hari akan ambik makanan yang tinggi kalori jugak. Sebab badan anda akan attract benda yang sama. Bila pagi2 dah makan banyak karbo dan gula, nanti badan akan demand benda yang sama. Setiap lebihan 7700 kalori akan tambah 1kg berat. Itu baru sehari. Kalau seminggu atau sebulan? Sebab tu Malaysia masih lagi mengungguli carta obesiti di Asia Tenggara. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking It’s all about the CRUNCH 😋 Crispy Kataifi Egg + smoked sujuk sausage + Avocado = ADDICTION 🙌 📸 @sydneycitylifestyle
Likes: 75
Posted at: 2019-07-18 02:48:25
It’s all about the CRUNCH 😋 Crispy Kataifi Egg + smoked sujuk sausage + Avocado = ADDICTION 🙌 📸 @sydneycitylifestyle
breakfastlikeaking Percaya tak untuk attract sesuatu yang kita nak hanya bermula dengan bersyukur? Bersyukur dengan semua yang kita perolehi dan yang bakal diperolehi. Contohnya untuk turun berat badan, bersyukur dulu dengan body anda hari ini dan kemudian alihkan kesyukuran anda pada hidayah yang anda dapat untuk turunkan berat badan. Seterusnya, bersyukur dengan body baru yang anda akan dapat tak lama lagi. InsyaAllah flow akan jadi lebih laju 🤲🏻
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 10
Posted at: 2019-07-18 00:38:49
Percaya tak untuk attract sesuatu yang kita nak hanya bermula dengan bersyukur? Bersyukur dengan semua yang kita perolehi dan yang bakal diperolehi. Contohnya untuk turun berat badan, bersyukur dulu dengan body anda hari ini dan kemudian alihkan kesyukuran anda pada hidayah yang anda dapat untuk turunkan berat badan. Seterusnya, bersyukur dengan body baru yang anda akan dapat tak lama lagi. InsyaAllah flow akan jadi lebih laju 🤲🏻 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Siapa ada bff macam ni? 🙄
.
Tak salahkan nak meraikan kawan2. Tapi berpada2. Kalau anda dah nekad nak mula berdiet, nak jaga makan, perlu tolak pelawaan dengan cara yang baik. Sebaliknya masukkan ajakan bff tu dalam agenda cheat day anda. At least win win situation. Persahabatan terjaga, diet pun selamat 😁
.
Sebab tu duduk dalam logistik yang betul sangat penting bila berdiet.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 6
Posted at: 2019-07-18 00:04:10
Siapa ada bff macam ni? 🙄 . Tak salahkan nak meraikan kawan2. Tapi berpada2. Kalau anda dah nekad nak mula berdiet, nak jaga makan, perlu tolak pelawaan dengan cara yang baik. Sebaliknya masukkan ajakan bff tu dalam agenda cheat day anda. At least win win situation. Persahabatan terjaga, diet pun selamat 😁 . Sebab tu duduk dalam logistik yang betul sangat penting bila berdiet. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Betul ke kalau berdiet tak perlu track kalori?
.
Kalau tak track, macam mana nak tahu jumlah pengambilan kalori harian? 🤔 Apa pun alasan ada bila berdiet, track kalori adalah wajib. Sebab satu2 nya cara untuk buat defisit kalori ialah dengan track pengambilan kalori harian anda. Tak boleh main agak2 saja. Perlu buat kiraan yang betul supaya anda tahu jumlah kalori yang anda ambik dan berapa yang perlu anda kurangkan.
.
So start hari ni kira dulu pengambilan kalori harian anda berdasarkan berat badan anda. Selanjutnya anda akan tahu defisit kalori dan proses turun berat badan akan lebih lancar.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 7
Posted at: 2019-07-17 23:21:10
Betul ke kalau berdiet tak perlu track kalori? . Kalau tak track, macam mana nak tahu jumlah pengambilan kalori harian? 🤔 Apa pun alasan ada bila berdiet, track kalori adalah wajib. Sebab satu2 nya cara untuk buat defisit kalori ialah dengan track pengambilan kalori harian anda. Tak boleh main agak2 saja. Perlu buat kiraan yang betul supaya anda tahu jumlah kalori yang anda ambik dan berapa yang perlu anda kurangkan. . So start hari ni kira dulu pengambilan kalori harian anda berdasarkan berat badan anda. Selanjutnya anda akan tahu defisit kalori dan proses turun berat badan akan lebih lancar. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking לא אכפת לי ש3828 מעלות בחוץ. המזגן על 20 מעלות וקערת הקארי ביד..
תבשיל בקר בקארי אדום וחלב קוקוס, שמנת חמוצה ואורז יסמין...כמה שזה טעים! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foodiesfeed #israeli_frame #healthybrunch #kitchn #yummy #foodphotograph #הדדיות_307 #top_food_of_instagram #currychicken #inmykitchen #breakfastlikeaking #israeli_food #damnthatsdelish #showmeyourfood #kitchenbowl #spoonfeed #makeitdelicious #wheeljack_ii #foodblogger_il #ok1707 #israeli_kitchen #israelifood #foodie #gargeran #instagram_il #storyofmytable #mkr #מאסטרשף #instagram_israel #אוכל
Likes: 199
Posted at: 2019-07-17 19:11:27
לא אכפת לי ש3828 מעלות בחוץ. המזגן על 20 מעלות וקערת הקארי ביד.. תבשיל בקר בקארי אדום וחלב קוקוס, שמנת חמוצה ואורז יסמין...כמה שזה טעים! . . . . . . . . . . . . . . . #foodiesfeed #israeli_frame #healthybrunch #kitchn #yummy #foodphotograph #הדדיות_307 #top_food_of_instagram #currychicken #inmykitchen #breakfastlikeaking #israeli_food #damnthatsdelish #showmeyourfood #kitchenbowl #spoonfeed #makeitdelicious #wheeljack_ii #foodblogger_il #ok1707 #israeli_kitchen #israelifood #foodie #gargeran #instagram_il #storyofmytable #mkr #מאסטרשף #instagram_israel #אוכל
breakfastlikeaking Lepas hiking cepat cepat balik rumah sebab lapar 🤣🤣🤣.
.
Pagi td sebelum hantar George pergi sekolah tak sempat breakfast, patut lps tu pergi gym tapi tergedik2 pergi hiking. Penat kehausan dan kelaparan. Masa drive balik rumah terbayang kan nak makan mee goreng dgn cili jeruk yg Nuniek beri semalam. Mee goreng yg di masak siap2 pagi td utk breakfast D sebelum ke pejabat. Plan nak makan dgn left over gado2 smlm dan juga empek empek pemberian Nuniek semalam. .
Sampai rumah panaskan mee dan gado2, goreng empek empek dan masuk kan cili dalam kuah empek empek. Terus hidang makan sorang sorang.
.
Habis makan baru teringat tentang cili jeruk 🤦‍♀️. Padahal tujuan utama masak mee goreng pagi td adalah sbb nak makan cili jeruk. Takpe la boleh makan lain kali.
.
Perut kenyang suka hati, skrg kita sambung kerja rumah. Sekejap lagi nak ambil short hair boy balik sekolah.
.
.
.
#dietkelautlagi #housewifelife #breakfastwithlove #breakfastlikeaking #nolunchformetoday
Likes: 9
Posted at: 2019-07-17 12:50:32
Lepas hiking cepat cepat balik rumah sebab lapar 🤣🤣🤣. . Pagi td sebelum hantar George pergi sekolah tak sempat breakfast, patut lps tu pergi gym tapi tergedik2 pergi hiking. Penat kehausan dan kelaparan. Masa drive balik rumah terbayang kan nak makan mee goreng dgn cili jeruk yg Nuniek beri semalam. Mee goreng yg di masak siap2 pagi td utk breakfast D sebelum ke pejabat. Plan nak makan dgn left over gado2 smlm dan juga empek empek pemberian Nuniek semalam. . Sampai rumah panaskan mee dan gado2, goreng empek empek dan masuk kan cili dalam kuah empek empek. Terus hidang makan sorang sorang. . Habis makan baru teringat tentang cili jeruk 🤦‍♀️. Padahal tujuan utama masak mee goreng pagi td adalah sbb nak makan cili jeruk. Takpe la boleh makan lain kali. . Perut kenyang suka hati, skrg kita sambung kerja rumah. Sekejap lagi nak ambil short hair boy balik sekolah. . . . #dietkelautlagi #housewifelife #breakfastwithlove #breakfastlikeaking #nolunchformetoday
breakfastlikeaking 🇨🇿 Já nevím proč, ale všechny moje soukromé i oficiální sítě se dřív nebo později promění v jídelní zápisník:) Snídaně po 24h službě v práci a hodině v posilovně - #domácí rajčata, domácí vajíčka, bobule ze Zelného trhu, obilninové 'kafe', kváskový @chlebabrno a značně nelokální avokádo. Jeho konzumaci se snaž omezovat, ale bohužel neznám moc chutnějších verzí zdravého tuku. Máte taky nějaký un-zerowaste guilty pleasure?
.
.
🇬🇧 My social network always turns into a food diary of sort and I don't know why:) However, this is my #breakfast after 24hour work shift and hour of #cardio :  #homegrown tomatoes and eggs, berries from local #farmersmarket , sourdough slice and the slightly problematic avocado - not exactly super #ecological but still a great source of
Likes: 40
Posted at: 2019-07-17 11:16:06
🇨🇿 Já nevím proč, ale všechny moje soukromé i oficiální sítě se dřív nebo později promění v jídelní zápisník:) Snídaně po 24h službě v práci a hodině v posilovně - #domácí rajčata, domácí vajíčka, bobule ze Zelného trhu, obilninové 'kafe', kváskový @chlebabrno a značně nelokální avokádo. Jeho konzumaci se snaž omezovat, ale bohužel neznám moc chutnějších verzí zdravého tuku. Máte taky nějaký un-zerowaste guilty pleasure? . . 🇬🇧 My social network always turns into a food diary of sort and I don't know why:) However, this is my #breakfast after 24hour work shift and hour of #cardio : #homegrown tomatoes and eggs, berries from local #farmersmarket , sourdough slice and the slightly problematic avocado - not exactly super #ecological but still a great source of "nice fats". My small guilty pleasure which I am trying to reduce as much as possible. Do you also have any? . . #healthyfood #healthybreakfast #breakfastlikeaking #breakfastofchamps #worklifebalance #homemade #fitnessfood #fitness #gogreen #farmer #locallygrown #zerowastefood #zerowaste #zerodechet #nullabfall
breakfastlikeaking “Eisgekühlter Bommerlunder”
This is obviously nothing special but what makes it special and super tasty, are the ingredients, the mayonnaise is mixed with natural yoghurt, salt + white campot pepper, the rocket is wild rocket (makes a huuuuuuuuuuuuge difference!), the “ham” is aged Serrano from Spain and I have added a large slice of the homemade single bulb black garlic to the egg  plus fresh homegrown cress and of course, a sprinkle of my home made smoked chili powder, all on dark German multi seed bread, which I like so much 😊 To me, this was very special, really fresh flavours! All inspired by the “Toten Hosen” because since a couple of days, I have their song stuck in my head!
📣🎶“Ein belegtes Brot mit Schinken -Schinken! Ein belegtes Brot mit Ei - Ei! Das sind zwei belgte Brote, eins mit Schinken eins mit Ei….”🎶📣 Forgot the rest of the lyrics! Hah! Wonder if they are still rocking….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#breakfast #breakfastideas #brunch#brunchideas #frühstück#frühstücksideen #ontbijt #śniadanie#desayuno #primacolazione#goodstarttotheday #aamiainen #frukost#reggeli #morgenmad #healthybreakfast #breakfastlikeaking #breakfastlikeaqueen #schnitte #stulle #belegtesbrotmitei #belegtesbrotmitschinken #totenhosen
#blackgarlic #allabouttheingredients #freshingredients #totehosen #EisgekühlterBommerlunder #ohrwurm
Likes: 78
Posted at: 2019-07-17 10:04:22
“Eisgekühlter Bommerlunder” This is obviously nothing special but what makes it special and super tasty, are the ingredients, the mayonnaise is mixed with natural yoghurt, salt + white campot pepper, the rocket is wild rocket (makes a huuuuuuuuuuuuge difference!), the “ham” is aged Serrano from Spain and I have added a large slice of the homemade single bulb black garlic to the egg  plus fresh homegrown cress and of course, a sprinkle of my home made smoked chili powder, all on dark German multi seed bread, which I like so much 😊 To me, this was very special, really fresh flavours! All inspired by the “Toten Hosen” because since a couple of days, I have their song stuck in my head! 📣🎶“Ein belegtes Brot mit Schinken -Schinken! Ein belegtes Brot mit Ei - Ei! Das sind zwei belgte Brote, eins mit Schinken eins mit Ei….”🎶📣 Forgot the rest of the lyrics! Hah! Wonder if they are still rocking…. . . . . . . . . . . . #breakfast #breakfastideas #brunch#brunchideas #frühstück#frühstücksideen #ontbijt #śniadanie#desayuno #primacolazione#goodstarttotheday #aamiainen #frukost#reggeli #morgenmad #healthybreakfast #breakfastlikeaking #breakfastlikeaqueen #schnitte #stulle #belegtesbrotmitei #belegtesbrotmitschinken #totenhosen #blackgarlic #allabouttheingredients #freshingredients #totehosen #EisgekühlterBommerlunder #ohrwurm
breakfastlikeaking What breakfast looks like in the bakery
•
We’ve been here for a while now. Heard all the shutters opening, traders getting produce from each other, people slowly coming to life, the smell of cinnamon buns and strong coffee wafting through the air.
Oh and tea, we like lots of tea.
~
There could be worse stars to the morning...
•
•
#breakfast #breakfastclub #eat #cinnamonbuns #vegan #spelt #granola #cherrycompote #energise #feedyoursoul #feedyourbody #fuel #breakfastlikeaking #breakfastontherun #stopby #bakers #hullbakers #bakery #hullbakery #hullfood #microbakery #newbusiness #buylocal #supportlocal #indiebusiness #artisan #yorkshirebakery #oldtown #hull
Likes: 42
Posted at: 2019-07-17 09:52:36
What breakfast looks like in the bakery • We’ve been here for a while now. Heard all the shutters opening, traders getting produce from each other, people slowly coming to life, the smell of cinnamon buns and strong coffee wafting through the air. Oh and tea, we like lots of tea. ~ There could be worse stars to the morning... • • #breakfast #breakfastclub #eat #cinnamonbuns #vegan #spelt #granola #cherrycompote #energise #feedyoursoul #feedyourbody #fuel #breakfastlikeaking #breakfastontherun #stopby #bakers #hullbakers #bakery #hullbakery #hullfood #microbakery #newbusiness #buylocal #supportlocal #indiebusiness #artisan #yorkshirebakery #oldtown #hull
breakfastlikeaking
Likes: 19
Posted at: 2019-07-17 06:47:10
breakfastlikeaking Siapa sini suka makan coklat?🍫
.
Saya pun suka. Tapi kalau berdiet boleh makan ke? Boleh. Jangan jadikan makanan sebagai restriction. Of course tak boleh makan sebarangan tapi always cari meal yang boleh replace untuk turun berat badan. Nak berdiet mesti happy, baru cepat dapat result. So kalau makan coklat akan buat anda happy, why not?
.
Tapi pilihlah coklat yang sesuai. Contohnya dark coklat. Dark coklat boleh dimakan ketika berdiet sebab ia ada 5 kebaikan:
1. Sumber antioksidan 
2. Kaya nutrisi
3. Meningkatkan fungsi otak
4. Melancarkan peredaran darah dan menurunkan tekanan darah
5. Mengurangkan risiko sakit jantung
.
Apa pun perlu jugak ambik portion yang bersesuaian. 1-2 bar sehari dah memadai.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 8
Posted at: 2019-07-17 05:01:24
Siapa sini suka makan coklat?🍫 . Saya pun suka. Tapi kalau berdiet boleh makan ke? Boleh. Jangan jadikan makanan sebagai restriction. Of course tak boleh makan sebarangan tapi always cari meal yang boleh replace untuk turun berat badan. Nak berdiet mesti happy, baru cepat dapat result. So kalau makan coklat akan buat anda happy, why not? . Tapi pilihlah coklat yang sesuai. Contohnya dark coklat. Dark coklat boleh dimakan ketika berdiet sebab ia ada 5 kebaikan: 1. Sumber antioksidan 2. Kaya nutrisi 3. Meningkatkan fungsi otak 4. Melancarkan peredaran darah dan menurunkan tekanan darah 5. Mengurangkan risiko sakit jantung . Apa pun perlu jugak ambik portion yang bersesuaian. 1-2 bar sehari dah memadai. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Assalamualaikum. Selamat Pagi korang! Sarapan ape tu?😍 .
#breakfasttime #healthybreakfast #notsohealthy #breakfastlikeaking #paintingcanvas #brushandcanvas
Likes: 3
Posted at: 2019-07-17 02:58:49
Assalamualaikum. Selamat Pagi korang! Sarapan ape tu?😍 . #breakfasttime #healthybreakfast #notsohealthy #breakfastlikeaking #paintingcanvas #brushandcanvas
breakfastlikeaking Breakfast in the office tomorrow. Looking forward to my granola yoghurt pot with homemade gooseberry compote! Thanks @snafflingpigco for the jar... 👍🏻😁
.
.
.
#WorkingMum #GrowYourOwn #Homemade #Jam #Gooseberry #Granola #Breakfast #BreakfastOnTheGo #ReduceReuseRecycle #Kilner #Surrey #Reigate #SelfEmployed #BreakfastLikeAKing #GreyNails #FoodPrep
Likes: 14
Posted at: 2019-07-16 21:16:25
Breakfast in the office tomorrow. Looking forward to my granola yoghurt pot with homemade gooseberry compote! Thanks @snafflingpigco for the jar... 👍🏻😁 . . . #WorkingMum #GrowYourOwn #Homemade #Jam #Gooseberry #Granola #Breakfast #BreakfastOnTheGo #ReduceReuseRecycle #Kilner #Surrey #Reigate #SelfEmployed #BreakfastLikeAKing #GreyNails #FoodPrep
breakfastlikeaking Kahvaltı... The most important meal of the day!
.
.
#kahvaltı #kahvalti #breakfast #breakfastofchampions #kahvaltım #privatokahvaltı #privato #istanbul #istanbullife #loveistanbul #turkey #turkeytravel #turkishbreakfast #foodporn #turkishfood #traveladdiction #traveladdict #breakfastlikeaking #lovemylife
Likes: 30
Posted at: 2019-07-16 12:38:51
breakfastlikeaking #breakfast = #potato #waffles #eggs and #sausages  #vitamins #protein #nomidmorningsnacking #breakfastlikeaking
Likes: 0
Posted at: 2019-07-16 09:33:19
breakfastlikeaking #breakfastinbudapest #breakfastlikeaking #breakfast #mutimiteszel #mutimiteszel_fitt #mik #hungary #budapest #ig_hun #ig_hungary #ig_magyarország #food #foodie #foodporn #foodphotography #eggs #reggeli #gastro #chef #cheflife #omelett
Likes: 38
Posted at: 2019-07-16 09:23:30
breakfastlikeaking Yuran yang murah untuk sebuah program diet. Siap ada guide daripada coach. Tak perlu susah2 fikir pasal makanan sebab ada meal plan. Tak tau nak shopping groceries yang sesuai pun takde masalah sebab semuanya diajar dalam program. Setiap hari akan ada tips dan topik dieting supaya semua peserta dapat ilmu cara berdiet yang betul. Paling best, kalau clueless workout apa yang sesuai buat untuk lose weight boleh ikut je combo workout daripada personal trainer yang setiap peserta dapat bila join program ni.
.
Program apa yang best sangat ni? 🤔 Mestilah one and only You Can Lose Weight From Home 🥰
.
📢 Intake Ogos dibuka 🚫 10 slot terawal
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 4
Posted at: 2019-07-16 08:44:55
Yuran yang murah untuk sebuah program diet. Siap ada guide daripada coach. Tak perlu susah2 fikir pasal makanan sebab ada meal plan. Tak tau nak shopping groceries yang sesuai pun takde masalah sebab semuanya diajar dalam program. Setiap hari akan ada tips dan topik dieting supaya semua peserta dapat ilmu cara berdiet yang betul. Paling best, kalau clueless workout apa yang sesuai buat untuk lose weight boleh ikut je combo workout daripada personal trainer yang setiap peserta dapat bila join program ni. . Program apa yang best sangat ni? 🤔 Mestilah one and only You Can Lose Weight From Home 🥰 . 📢 Intake Ogos dibuka 🚫 10 slot terawal . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Kalau rasa teringin makan spaghetti boleh cuba resepi ni. Meal ala2 spaghetti tapi versi sihat. Pakai zucchini je sebagai pengganti spaghetti. Boleh jugak pakai spaghetti wholewheat tapi zucchini better sebab sumber karbo kompleks. Udang ukuran sebesar ✋🏻 sebagai sumber protein. Your meal is ready 🍝 - video kredit @video_menudiet .

Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 10
Posted at: 2019-07-16 08:31:06
Kalau rasa teringin makan spaghetti boleh cuba resepi ni. Meal ala2 spaghetti tapi versi sihat. Pakai zucchini je sebagai pengganti spaghetti. Boleh jugak pakai spaghetti wholewheat tapi zucchini better sebab sumber karbo kompleks. Udang ukuran sebesar ✋🏻 sebagai sumber protein. Your meal is ready 🍝 - video kredit @video_menudiet . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Semua orang boleh kurus, tapi tak semua orang sanggup bersabar dengan proses.
.
Sebab diet adalah satu journey. Untuk capai berat ideal, anda perlu melalui beberapa proses. Dan proses melibatkan masa. Kadang2 apa yang diinginkan dah hampir tercapai tapi kerana kurangnya sabar, ramai yang give up. Hanya dengan bersabar sedikit je lagi pasti anda akan berjaya capai target anda.
.
Patient is indeed virtue 😇
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 11
Posted at: 2019-07-16 05:36:33
Semua orang boleh kurus, tapi tak semua orang sanggup bersabar dengan proses. . Sebab diet adalah satu journey. Untuk capai berat ideal, anda perlu melalui beberapa proses. Dan proses melibatkan masa. Kadang2 apa yang diinginkan dah hampir tercapai tapi kerana kurangnya sabar, ramai yang give up. Hanya dengan bersabar sedikit je lagi pasti anda akan berjaya capai target anda. . Patient is indeed virtue 😇 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Terima kasih kepada Para Jemaah  masjid muhibbuddin shah, Ipoh Perak, yang sangat sporting Dan supportive, sudi bersarapan di Canai Sidewalk Cafe #breakfastlikeaking #canaisidewalkcafe
Likes: 18
Posted at: 2019-07-16 04:31:34
Terima kasih kepada Para Jemaah masjid muhibbuddin shah, Ipoh Perak, yang sangat sporting Dan supportive, sudi bersarapan di Canai Sidewalk Cafe #breakfastlikeaking #canaisidewalkcafe
breakfastlikeaking #brekkieathome360 
Idly with village style chicken gravy😀

#home360tamil #breakfastlikeaking #idlychickencurry #idlychicken #yummy
Likes: 10
Posted at: 2019-07-16 03:54:26
breakfastlikeaking Breakfast Day 1: apples And limau suam
Breakfast Day 2: 2 half boil eggs and bread Nd peanut butter. Kononnya nk eat healthy 🤣
#eathealthy #breakfastlikeaking #fitnessgoals #fitforlife #onamission #breakfast #siskenyang #foodphotography
Likes: 23
Posted at: 2019-07-16 02:47:50
Breakfast Day 1: apples And limau suam Breakfast Day 2: 2 half boil eggs and bread Nd peanut butter. Kononnya nk eat healthy 🤣 #eathealthy #breakfastlikeaking #fitnessgoals #fitforlife #onamission #breakfast #siskenyang #foodphotography
breakfastlikeaking GINGERBREAD PRONUTS with TAMARILLO CHIA JAM, 2sp per serve.

Using protein powder is a useful way of getting protein into your breakfast when you’re not having a savoury dish. Protein powder isn’t just for Shakes, that’s for sure. This recipe makes 12 “Pronuts”, which is 2 generous servings of six pronuts each. If you don’t have a donut mould, you can just as easily make pancakes with the mixture. (And of course, you can halve the recipe very easily). .
.
To view the recipe follow the link in my profile to my new Facebook page. If you aren’t on Facebook let me know and I’ll dm you the recipe. .
.
#pronuts #pronut #donutstack #doughnuts #doughnutstack #gingerbreaddonut #tamarillo #healthybreakfast #healthybreakfastideas #breakfastlikeaking #pancakestack #pancakes #proteinpancakes #sculpt #horleyssculpt #chiajam #chiaseeds #wwcoach #foodblogger #foodie #wwfoodie #fuelyourbody #feastfortheeyes #brunch #weightwatchers #wellnesscoach #highproteinbreakfast #myrecipe #smarteats #smarteatswithnikki
Likes: 57
Posted at: 2019-07-16 01:38:31
GINGERBREAD PRONUTS with TAMARILLO CHIA JAM, 2sp per serve. Using protein powder is a useful way of getting protein into your breakfast when you’re not having a savoury dish. Protein powder isn’t just for Shakes, that’s for sure. This recipe makes 12 “Pronuts”, which is 2 generous servings of six pronuts each. If you don’t have a donut mould, you can just as easily make pancakes with the mixture. (And of course, you can halve the recipe very easily). . . To view the recipe follow the link in my profile to my new Facebook page. If you aren’t on Facebook let me know and I’ll dm you the recipe. . . #pronuts #pronut #donutstack #doughnuts #doughnutstack #gingerbreaddonut #tamarillo #healthybreakfast #healthybreakfastideas #breakfastlikeaking #pancakestack #pancakes #proteinpancakes #sculpt #horleyssculpt #chiajam #chiaseeds #wwcoach #foodblogger #foodie #wwfoodie #fuelyourbody #feastfortheeyes #brunch #weightwatchers #wellnesscoach #highproteinbreakfast #myrecipe #smarteats #smarteatswithnikki
breakfastlikeaking Perang melawan mitos ⚒
.
Minum ais buat perut buncit? Itu yang dok risau. Minum air manis tak risau pulak. Lepas dapat penyakit salahkan ais 🤦🏻‍♀️ Tak nampak gula tu yang jadi penyebab sebenarnya.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 21
Posted at: 2019-07-15 17:52:28
Perang melawan mitos ⚒ . Minum ais buat perut buncit? Itu yang dok risau. Minum air manis tak risau pulak. Lepas dapat penyakit salahkan ais 🤦🏻‍♀️ Tak nampak gula tu yang jadi penyebab sebenarnya. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Rasa frust kan bila dah cuba segala sedaya upaya tapi tak dapat hasil seperti yang diinginkan.
.
Kadang2 bukan usaha anda tak cukup. Kadang2 bukan anda tak cukup eat clean setiap hari. Kadang2 bukan sebab anda tak workout. Tapi ada satu lagi sebab kenapa dah buat macam2 tapi still tak dapat apa yang anda nak.
.
Dalam video ni diterangkan satu tips yang sangat berkesan untuk capai goal yang kita dah set. Caranya senang je. Bercakap pada diri-sendiri dengan cara yang betul. Sebab kita ada conscious dan subconscious mind. Yang selalu orang pay attention pada conscious mind saja. Tapi bila kita nak make sure diri kita berubah, try guna subconscious mind. Memang powerful.
.
Okay jom tengok macam mana nak guna subconscious mind secara betul. Tapi apa pun mesti disertakan dengan usaha. Kalau bercakap je tapi tak buat apa2 tak jadi jugak.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 10
Posted at: 2019-07-15 17:45:14
Rasa frust kan bila dah cuba segala sedaya upaya tapi tak dapat hasil seperti yang diinginkan. . Kadang2 bukan usaha anda tak cukup. Kadang2 bukan anda tak cukup eat clean setiap hari. Kadang2 bukan sebab anda tak workout. Tapi ada satu lagi sebab kenapa dah buat macam2 tapi still tak dapat apa yang anda nak. . Dalam video ni diterangkan satu tips yang sangat berkesan untuk capai goal yang kita dah set. Caranya senang je. Bercakap pada diri-sendiri dengan cara yang betul. Sebab kita ada conscious dan subconscious mind. Yang selalu orang pay attention pada conscious mind saja. Tapi bila kita nak make sure diri kita berubah, try guna subconscious mind. Memang powerful. . Okay jom tengok macam mana nak guna subconscious mind secara betul. Tapi apa pun mesti disertakan dengan usaha. Kalau bercakap je tapi tak buat apa2 tak jadi jugak. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Untuk yang gigih makan produk dan ubat untuk kurus. Nak kurus takde shortcut guys. Mesti jaga pemakanan, minum air kosong secukupnya dan workout. Ambik ubat2 yang tak tentu kandungan hanya akan merosakkan sistem tubuh. Dah dapat penyakit baru nak menyesal. Apa kata korbankan sikit keinginan untuk makan makanan tak berkhasiat dan tukarkan dengan yang lebih sihat dan seimbang? By end of the month pun dah boleh rasa perubahan. Simpan duit untuk digunakan bila perlu. Bukan berhabis beli macam2 produk kurus yang bahaya tu 🤕
.
📢 Intake Ogos dibuka 🚫10 slot terawal
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 9
Posted at: 2019-07-15 17:34:37
Untuk yang gigih makan produk dan ubat untuk kurus. Nak kurus takde shortcut guys. Mesti jaga pemakanan, minum air kosong secukupnya dan workout. Ambik ubat2 yang tak tentu kandungan hanya akan merosakkan sistem tubuh. Dah dapat penyakit baru nak menyesal. Apa kata korbankan sikit keinginan untuk makan makanan tak berkhasiat dan tukarkan dengan yang lebih sihat dan seimbang? By end of the month pun dah boleh rasa perubahan. Simpan duit untuk digunakan bila perlu. Bukan berhabis beli macam2 produk kurus yang bahaya tu 🤕 . 📢 Intake Ogos dibuka 🚫10 slot terawal . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Lead by example 💪🏻💪🏻
.
Bila kita nak buat sesuatu yang baik, kita mulakan dulu. Biar nanti orang lain akan menyusul. Nak diet, nak eat clean, nak sihat dan kurus pun kita buat je dulu. Nanti family dan kawan2 akan terinspirasi tengok perubahan positif kita dan pasti akan turut serta. Asalkan kita ikhlas dan jujur dengan perjuangan kita.
. 
Dalam news ni ada satu lagi highlight. Siapa kata usia jadi penghalang untuk kekal aktif? Kalau Tun M di umur 94 tahun pun masih boleh berbasikal, kita yang muda2 ni takkan nak lepak kat rumah main online games je. Tak rasa malu ke 🤭
.
Semua orang pun boleh lakukan perubahan. Sama ada nak atau tak je sebenarnya. Tepuk dada tanya diri-sendiri.
- news kredit Sinar Harian
.

Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 29
Posted at: 2019-07-15 17:29:21
Lead by example 💪🏻💪🏻 . Bila kita nak buat sesuatu yang baik, kita mulakan dulu. Biar nanti orang lain akan menyusul. Nak diet, nak eat clean, nak sihat dan kurus pun kita buat je dulu. Nanti family dan kawan2 akan terinspirasi tengok perubahan positif kita dan pasti akan turut serta. Asalkan kita ikhlas dan jujur dengan perjuangan kita. . Dalam news ni ada satu lagi highlight. Siapa kata usia jadi penghalang untuk kekal aktif? Kalau Tun M di umur 94 tahun pun masih boleh berbasikal, kita yang muda2 ni takkan nak lepak kat rumah main online games je. Tak rasa malu ke 🤭 . Semua orang pun boleh lakukan perubahan. Sama ada nak atau tak je sebenarnya. Tepuk dada tanya diri-sendiri. - news kredit Sinar Harian . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking בראנץ׳ בקטנה - כשהשקשוקה קופצת לביקור באיטליה - רוטב ארביאטה עם פלפלים קלויים, בייבי מוצרלה ופסטו שנטחן במקום (ריחן מהגינה)😜 .
.
.
.
.
.
.
.
.
#foodiesfeed #israeli_frame #healthybrunch #kitchn #yummy #foodphotograph #הדדיות_305 #top_food_of_instagram #italianvibes #inmykitchen #breakfastlikeaking #israeli_food #damnthatsdelish #showmeyourfood #kitchenbowl #spoonfeed #makeitdelicious #dasteri_ii #foodblogger_il #july_pineapple_il #israeli_kitchen #israelifood #foodie #gargeran #instagram_il #storyofmytable #mkr #מאסטרשף #instagram_israel #אוכל
Likes: 463
Posted at: 2019-07-15 11:31:36
בראנץ׳ בקטנה - כשהשקשוקה קופצת לביקור באיטליה - רוטב ארביאטה עם פלפלים קלויים, בייבי מוצרלה ופסטו שנטחן במקום (ריחן מהגינה)😜 . . . . . . . . . #foodiesfeed #israeli_frame #healthybrunch #kitchn #yummy #foodphotograph #הדדיות_305 #top_food_of_instagram #italianvibes #inmykitchen #breakfastlikeaking #israeli_food #damnthatsdelish #showmeyourfood #kitchenbowl #spoonfeed #makeitdelicious #dasteri_ii #foodblogger_il #july_pineapple_il #israeli_kitchen #israelifood #foodie #gargeran #instagram_il #storyofmytable #mkr #מאסטרשף #instagram_israel #אוכל
breakfastlikeaking Punyalah risau kawan tahu, order pun takut2 ye 😆 Tapi sekali order, tu dia terkejut dengar bilangan. Terus rasa macam orang ke naga nak makan ni 🤢
.
Berdiet bukan untuk ditunjuk pada orang. Tapi ianya lebih untuk train anda supaya jujur dan ikhlas pada diri-sendiri dan effort anda. Kalau pada diri pun anda tak mampu jujur, apa yang anda cuba buktikan pada kawan2?
.
Biar lambat asalkan jadi guys.
📢 Intake Ogos dibuka
🚫 10 slot terawal
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 16
Posted at: 2019-07-15 11:00:31
Punyalah risau kawan tahu, order pun takut2 ye 😆 Tapi sekali order, tu dia terkejut dengar bilangan. Terus rasa macam orang ke naga nak makan ni 🤢 . Berdiet bukan untuk ditunjuk pada orang. Tapi ianya lebih untuk train anda supaya jujur dan ikhlas pada diri-sendiri dan effort anda. Kalau pada diri pun anda tak mampu jujur, apa yang anda cuba buktikan pada kawan2? . Biar lambat asalkan jadi guys. 📢 Intake Ogos dibuka 🚫 10 slot terawal . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Yummy sangat menu peserta program season 47 hari ni. Kalau takde kesempatan ke Korea, kami bawakan menu Korea ke dapur rumah anda. So hari ni menunya ialah kimchi jigae. Yang special sangat2 tu sebab semua ingredients disediakan sendiri oleh peserta. Jadi memang 💯 bebas perasa tambahan atau MSG. Memang lebih sihat dan semestinya sedap 😋
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 7
Posted at: 2019-07-15 10:55:19
Yummy sangat menu peserta program season 47 hari ni. Kalau takde kesempatan ke Korea, kami bawakan menu Korea ke dapur rumah anda. So hari ni menunya ialah kimchi jigae. Yang special sangat2 tu sebab semua ingredients disediakan sendiri oleh peserta. Jadi memang 💯 bebas perasa tambahan atau MSG. Memang lebih sihat dan semestinya sedap 😋 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Congee again 😁, perfect survival kit for a Monday morning! Topped with blistered Padron Peppers, thinly sliced grilled chicken, (leftover), chilli/peanut powder, crispy onions, fresh coriander, soy sauce and Daddy Cool’s Sambal. When I prepare this meal, which is made with 1 cup of rice, it lasts me all 7 days of the week! I take a couple of spoons full out in the morning and thin it with some water until I have a consistency I like, then top with whatever I have in the fridge. Breakfast really cannot get any easier and tastier than this. Wishing everyone a great start to the week 🥘 🤗
.
.
.
.
.
.
.
#breakfast #breakfastideas #brunch#brunchideas #frühstück#frühstücksideen #ontbijt #śniadanie#desayuno #primacolazione#goodstarttotheday #aamiainen #frukost#snídaně #reggeli #morgenmad #petitdéjeuner #healthybreakfast #breakfastlikeaking #sambalmatah #breakfastlikeaqueen #ifitsnotdaddyitsnotcool #asianbreakfast #congee #jook  #blisteredpadronpeppers
Likes: 82
Posted at: 2019-07-15 07:28:38
Congee again 😁, perfect survival kit for a Monday morning! Topped with blistered Padron Peppers, thinly sliced grilled chicken, (leftover), chilli/peanut powder, crispy onions, fresh coriander, soy sauce and Daddy Cool’s Sambal. When I prepare this meal, which is made with 1 cup of rice, it lasts me all 7 days of the week! I take a couple of spoons full out in the morning and thin it with some water until I have a consistency I like, then top with whatever I have in the fridge. Breakfast really cannot get any easier and tastier than this. Wishing everyone a great start to the week 🥘 🤗 . . . . . . . #breakfast #breakfastideas #brunch#brunchideas #frühstück#frühstücksideen #ontbijt #śniadanie#desayuno #primacolazione#goodstarttotheday #aamiainen #frukost#snídaně #reggeli #morgenmad #petitdéjeuner #healthybreakfast #breakfastlikeaking #sambalmatah #breakfastlikeaqueen #ifitsnotdaddyitsnotcool #asianbreakfast #congee #jook  #blisteredpadronpeppers
breakfastlikeaking Ada yang tahu ke? 🙋🏻‍♀️
.
Actually saya pun baru tahu. Ingatkan manusia dan haiwan je ada jantina. Rupanya sayuran macam lada benggala pun 😄 Menarik kan fakta ni? So dah dapat jawapan lah kan kenapa sometimes masak lada benggala ni best, sometimes rasa something wrong somewhere 😆 Tu mungkin sebab termasak yang betina. Takpe dah tahu ni esok2 boleh beli jantina yang betul samaada untuk buat ulam atau masak.
.
Honestly saya masih rasa amazed dengan fakta ni 😂
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 10
Posted at: 2019-07-15 07:12:08
Ada yang tahu ke? 🙋🏻‍♀️ . Actually saya pun baru tahu. Ingatkan manusia dan haiwan je ada jantina. Rupanya sayuran macam lada benggala pun 😄 Menarik kan fakta ni? So dah dapat jawapan lah kan kenapa sometimes masak lada benggala ni best, sometimes rasa something wrong somewhere 😆 Tu mungkin sebab termasak yang betina. Takpe dah tahu ni esok2 boleh beli jantina yang betul samaada untuk buat ulam atau masak. . Honestly saya masih rasa amazed dengan fakta ni 😂 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Selamat Hari Senin!

Mulailah minggu baru ini dengan penuh semangat cuzz.. salah satunya dengan sarapan bergizi dan enak.

ROTI STRAWBERRY INI GAMPANG BANGET BUATNYA

BAHAN: * ROTI TAWAR * STRAWBERRY (POTONG 3 ATAU SESUAI SELERA) * WHIPCREAM (BISA DIGANTI CREAMCHEESE YANG READY)

STRAWBERRY KAYA ANTIOKSIDAN LOH

#emikoawatips #emikoawa #resepsarapan #hijabjuara #breakfastlikeaking
Likes: 28
Posted at: 2019-07-15 04:18:55
Selamat Hari Senin! Mulailah minggu baru ini dengan penuh semangat cuzz.. salah satunya dengan sarapan bergizi dan enak. ROTI STRAWBERRY INI GAMPANG BANGET BUATNYA BAHAN: * ROTI TAWAR * STRAWBERRY (POTONG 3 ATAU SESUAI SELERA) * WHIPCREAM (BISA DIGANTI CREAMCHEESE YANG READY) STRAWBERRY KAYA ANTIOKSIDAN LOH #emikoawatips #emikoawa #resepsarapan #hijabjuara #breakfastlikeaking
breakfastlikeaking Good morning Folks, join the crowd #breakfastlikeaking #Canaisidewalkcafe
Likes: 21
Posted at: 2019-07-15 03:52:23
Good morning Folks, join the crowd #breakfastlikeaking #Canaisidewalkcafe
breakfastlikeaking Morning :Breakfast like a KING 👑

บางคนเลือกที่จะกินโดยไม่สนสุขภาพ
เพราะรู้ว่าแก่ไปก็ไม่ได้กินของที่อยากที่ชอบ

บางคนเลือกดูแลสุขภาพตั้งแต่ตอนนี้
เพื่อจะได้กินของที่อยากที่ชอบตลอดไป~

#อาหาร5หมู่
#breakfast
#breakfastlikeaking
#mealreplacement
#bodykey
#nutrilite
Likes: 9
Posted at: 2019-07-15 03:30:39
Morning :Breakfast like a KING 👑 บางคนเลือกที่จะกินโดยไม่สนสุขภาพ เพราะรู้ว่าแก่ไปก็ไม่ได้กินของที่อยากที่ชอบ บางคนเลือกดูแลสุขภาพตั้งแต่ตอนนี้ เพื่อจะได้กินของที่อยากที่ชอบตลอดไป~ #อาหาร5หมู่ #breakfast #breakfastlikeaking #mealreplacement #bodykey #nutrilite
breakfastlikeaking Alhamdulillah, my morning view.
.
Mulakan hari dengan bersyukur kerana masih bernafas hari ni. Dan untuk semua yang telah dan akan kita perolehi. Jangan lupa doakan ibu bapa, pasangan, anak2, family dan kawan2 untuk kesejahteraan. InsyaAllah semoga yang baik2 saja akan datang sebagai balasan kepada kita. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.
.
View cantik macam ni terus semangat nak buat affirmation of the day:
I love myself
I like myself 
I respect myself 
I deserve success 💪🏻💪🏻🔥🔥
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 11
Posted at: 2019-07-15 02:05:16
Alhamdulillah, my morning view. . Mulakan hari dengan bersyukur kerana masih bernafas hari ni. Dan untuk semua yang telah dan akan kita perolehi. Jangan lupa doakan ibu bapa, pasangan, anak2, family dan kawan2 untuk kesejahteraan. InsyaAllah semoga yang baik2 saja akan datang sebagai balasan kepada kita. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam. . View cantik macam ni terus semangat nak buat affirmation of the day: I love myself I like myself I respect myself I deserve success 💪🏻💪🏻🔥🔥 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Think my porridge might be getting out of hand @wholeearthfoods peanut butter, ginger, blueberries raspberries, pumpkin seeds and splash of @hesperfarmskyr 😳 #breakfastlikeaking
Likes: 5
Posted at: 2019-07-14 18:22:39
Think my porridge might be getting out of hand @wholeearthfoods peanut butter, ginger, blueberries raspberries, pumpkin seeds and splash of @hesperfarmskyr 😳 #breakfastlikeaking
breakfastlikeaking
Likes: 78
Posted at: 2019-07-14 18:05:09
breakfastlikeaking Book slot anda sekarang sebelum pengambilan ditutup sepenuhnya.
.
Kenapa diet secara online?
✅ Ada coach yang guide progress anda
✅ Meal plan lengkap untuk 25 hari
✅ Panduan shopping groceries ✅ Tips dan topik dieting harian
✅ Combo workout daripada personal trainers
.
Tunggu, ada lagi yang paling best 🤩
✅ Tak perlu pergi mana2, boleh berdiet daripada rumah tapi dapat result yang amazing 💪🏻💪🏻🔥🔥
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 9
Posted at: 2019-07-14 17:58:46
Book slot anda sekarang sebelum pengambilan ditutup sepenuhnya. . Kenapa diet secara online? ✅ Ada coach yang guide progress anda ✅ Meal plan lengkap untuk 25 hari ✅ Panduan shopping groceries ✅ Tips dan topik dieting harian ✅ Combo workout daripada personal trainers . Tunggu, ada lagi yang paling best 🤩 ✅ Tak perlu pergi mana2, boleh berdiet daripada rumah tapi dapat result yang amazing 💪🏻💪🏻🔥🔥 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Kalau anda jadi penimbang, anda stress tak?
.
Alahai stress ke? Patut tak kurus2. Hormon kortisol tinggi sangat. Tengok penimbang tu. Rileks je. Dia amalkan berkata benar walaupun pahit 😆 Sebab dia faham honesty is always the best policy.
.
Dah ready nak jujur dengan diri-sendiri dan buat betul2 diet kali ni? 🙋🏻‍♀️
📢Intake Ogos dibuka
🚫 Limited 10 slot terawal .

Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 12
Posted at: 2019-07-14 17:39:11
Kalau anda jadi penimbang, anda stress tak? . Alahai stress ke? Patut tak kurus2. Hormon kortisol tinggi sangat. Tengok penimbang tu. Rileks je. Dia amalkan berkata benar walaupun pahit 😆 Sebab dia faham honesty is always the best policy. . Dah ready nak jujur dengan diri-sendiri dan buat betul2 diet kali ni? 🙋🏻‍♀️ 📢Intake Ogos dibuka 🚫 Limited 10 slot terawal . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Semua orang boleh kata nak diet. Tapi berapa ramai yang betul2 sanggup commit? 🙋🏻‍♀️ Jangan pening2. Jom tengok 5 tips yang best ni. Kalau anda boleh betul2 komited dan buat bersungguh2, takde masalah untuk dapat result hujung bulan ni. Tapi kalau 5 tips mudah ni pun tak sanggup buat, fikir semula kenapa nak susah2 berdiet. Sebab anda sebenarnya belum ready lagi.
.
Dah tu bila nak ready? 😅
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 8
Posted at: 2019-07-14 17:31:00
Semua orang boleh kata nak diet. Tapi berapa ramai yang betul2 sanggup commit? 🙋🏻‍♀️ Jangan pening2. Jom tengok 5 tips yang best ni. Kalau anda boleh betul2 komited dan buat bersungguh2, takde masalah untuk dapat result hujung bulan ni. Tapi kalau 5 tips mudah ni pun tak sanggup buat, fikir semula kenapa nak susah2 berdiet. Sebab anda sebenarnya belum ready lagi. . Dah tu bila nak ready? 😅 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Bila malam lepas tu hujan pulak memang cepat je rasa lapar kan. Mulalah start kereta pergi cari makanan. Dah lewat malam kedai mamak je lah jawapannya. Lepas tu pilih menu roti canai pulak 🤦🏻‍♀️ Jangan buat pasal guys. Satu keping roti canai dah 300 kalori. Sedap bersembang dengan kawan tak sedar dah makan 2 keping. Larat ke nak bakar semula 600 kalori tu? Balik nanti mata dah layu confirm tidur terus. Dan apa jadi lebihan kalori tadi? Jadi lemak lah. Ni kalau buat hari2 tak payah lah sibuk declare kat orang yang anda diet. Naik penimbang minggu ni confirm naik lagi 2kg. Bila nak dapat result tak tau 🤷🏻‍♀️
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 8
Posted at: 2019-07-14 17:12:02
Bila malam lepas tu hujan pulak memang cepat je rasa lapar kan. Mulalah start kereta pergi cari makanan. Dah lewat malam kedai mamak je lah jawapannya. Lepas tu pilih menu roti canai pulak 🤦🏻‍♀️ Jangan buat pasal guys. Satu keping roti canai dah 300 kalori. Sedap bersembang dengan kawan tak sedar dah makan 2 keping. Larat ke nak bakar semula 600 kalori tu? Balik nanti mata dah layu confirm tidur terus. Dan apa jadi lebihan kalori tadi? Jadi lemak lah. Ni kalau buat hari2 tak payah lah sibuk declare kat orang yang anda diet. Naik penimbang minggu ni confirm naik lagi 2kg. Bila nak dapat result tak tau 🤷🏻‍♀️ . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Ladies ramai ke yang ada cabaran lemaks di bahagian perut? 🤨
.
Memang tak best kan. Pakai seluar dah elok tapi ada pulak spare tyre. Belum tengok baju lagi. Kadang2 spoil terus mood nak keluar.
.
Jangan sedih. Ni benda biasa je especially untuk yang dah pernah mengandung. Boleh ke dapat perut flat balik? Boleh 😄 Tapi syaratnya mesti konsisten dengan rutin diet. Elakkan karbo simple dalam diet harian dan kerap ambik karbo kompleks. Tak lama pun kalau buat betul2.
.
Tak percaya lagi tengok je result peserta yang powerful ni. Dah kahwin dan dah ada anak pun 😊
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 10
Posted at: 2019-07-14 17:05:32
Ladies ramai ke yang ada cabaran lemaks di bahagian perut? 🤨 . Memang tak best kan. Pakai seluar dah elok tapi ada pulak spare tyre. Belum tengok baju lagi. Kadang2 spoil terus mood nak keluar. . Jangan sedih. Ni benda biasa je especially untuk yang dah pernah mengandung. Boleh ke dapat perut flat balik? Boleh 😄 Tapi syaratnya mesti konsisten dengan rutin diet. Elakkan karbo simple dalam diet harian dan kerap ambik karbo kompleks. Tak lama pun kalau buat betul2. . Tak percaya lagi tengok je result peserta yang powerful ni. Dah kahwin dan dah ada anak pun 😊 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking It’s weekend and it’s movie time 🎥 🍿
.
Berdiet pun tak boleh stress. Nak reduce stress boleh buat aktiviti yang anda rasa enjoy. Saya pilih tengok movie. Tapi still berhemah bila dalam cinema. Makan kenyang2 dulu, nanti tengok movie sambil minum air kosong je. Jimat kalori dan selamat diet.
.
Anda buat aktiviti apa weekend ni? 🙋🏻‍♀️
.
📢 Intake Ogos dibuka
🚫 Limited 10 slot terawal .
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 43
Posted at: 2019-07-14 15:02:20
It’s weekend and it’s movie time 🎥 🍿 . Berdiet pun tak boleh stress. Nak reduce stress boleh buat aktiviti yang anda rasa enjoy. Saya pilih tengok movie. Tapi still berhemah bila dalam cinema. Makan kenyang2 dulu, nanti tengok movie sambil minum air kosong je. Jimat kalori dan selamat diet. . Anda buat aktiviti apa weekend ni? 🙋🏻‍♀️ . 📢 Intake Ogos dibuka 🚫 Limited 10 slot terawal . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Biasa kalau ramai yang kata pernah diet. Sebab Malaysia memang terkenal dengan pelbagai jenis diet. Tapi ada juga diet yang tak kurus2 😅
.
Nak berdiet sebenarnya mesti ada ilmu. Tak kira apa jenis diet pun. Sebab baru anda tahu diet yang mana sesuai untuk anda. Takdelah nanti orang diet kita pun nak diet, memang tak jadi. Orang lain ada result tapi kita makin melebar. Dah macam mana tu 🤨
.
Sebab tu saya selalu tekankan tentang guidance bila berdiet. Yes, saya cakap ni sebab saya pun macam tu dulu. Buat diet ikut kawan tapi tak jadi apa. Dah lelah senak tengok angka dekat penimbang baru cari coach. Alhamdulillah dapat hidayah. Bayangkan ramai lagi yang kat luar sana masih belum sedar. It’s not only about being slim guys, tapi fikir lebih pasal kesihatan.
.
Saya tak marah dan tak boleh buat apa kalau anda tak bersedia buang ego anda untuk kesihatan. Tapi untuk yang dah ready, boleh terus commit bulan ni.
📢 Intake Ogos dibuka
🚫 Limited 10 slot terawal
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 7
Posted at: 2019-07-14 14:57:38
Biasa kalau ramai yang kata pernah diet. Sebab Malaysia memang terkenal dengan pelbagai jenis diet. Tapi ada juga diet yang tak kurus2 😅 . Nak berdiet sebenarnya mesti ada ilmu. Tak kira apa jenis diet pun. Sebab baru anda tahu diet yang mana sesuai untuk anda. Takdelah nanti orang diet kita pun nak diet, memang tak jadi. Orang lain ada result tapi kita makin melebar. Dah macam mana tu 🤨 . Sebab tu saya selalu tekankan tentang guidance bila berdiet. Yes, saya cakap ni sebab saya pun macam tu dulu. Buat diet ikut kawan tapi tak jadi apa. Dah lelah senak tengok angka dekat penimbang baru cari coach. Alhamdulillah dapat hidayah. Bayangkan ramai lagi yang kat luar sana masih belum sedar. It’s not only about being slim guys, tapi fikir lebih pasal kesihatan. . Saya tak marah dan tak boleh buat apa kalau anda tak bersedia buang ego anda untuk kesihatan. Tapi untuk yang dah ready, boleh terus commit bulan ni. 📢 Intake Ogos dibuka 🚫 Limited 10 slot terawal . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Bila weekend memang ramai yang tutup dapur kan. Sekali-sekala nak ajak family makan dekat luar. Okay no problem. Tapi kena make sure anda tahu apa yang sesuai untuk dimakan especially bila anda sedang berdiet. Saya bagi contoh satu meal yang boleh anda makan di luar. Pesan nasi putih dan ayam (bukan ayam goreng dan elakkan berkuah) serta sedikit serat. Air cuma perlu minum air mineral. Perut kenyang, diet pun selamat.
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 11
Posted at: 2019-07-14 12:40:52
Bila weekend memang ramai yang tutup dapur kan. Sekali-sekala nak ajak family makan dekat luar. Okay no problem. Tapi kena make sure anda tahu apa yang sesuai untuk dimakan especially bila anda sedang berdiet. Saya bagi contoh satu meal yang boleh anda makan di luar. Pesan nasi putih dan ayam (bukan ayam goreng dan elakkan berkuah) serta sedikit serat. Air cuma perlu minum air mineral. Perut kenyang, diet pun selamat. . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Berhenti salahkan makanan atau apa2 pun jika diet anda gagal.
.
Yang bertanggungjawab terhadap usaha dan kesungguhan adalah diri-sendiri. So bila diet anda gagal kenapa tak letak kesalahan tu pada diri-sendiri? Yang suap makanan ke mulut pun sendiri jugak kan 😆
.
Cuba komited dengan diet sehabis mungkin okay 💪🏻
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 3
Posted at: 2019-07-14 11:32:31
Berhenti salahkan makanan atau apa2 pun jika diet anda gagal. . Yang bertanggungjawab terhadap usaha dan kesungguhan adalah diri-sendiri. So bila diet anda gagal kenapa tak letak kesalahan tu pada diri-sendiri? Yang suap makanan ke mulut pun sendiri jugak kan 😆 . Cuba komited dengan diet sehabis mungkin okay 💪🏻 . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
breakfastlikeaking Making up for last two days of hunger, having more than I can 'chew'..eerrr.. eat!! 😋 'Makkhan' Lurpak Danish salted butter courtesy a regular at Manzilat's. It was kept for a long time in my fridge,so, I was asked to consume before it consumes me 😜 (expires!) #sundaybreakfast #lovetoeat #breakfastlikeaking #danishbutter #lurpakbutter #butterandjam #kolkatagram #instapic #instagram #solobreakfast #goodpeople #goodliving #goodfood #ilovegifts
Likes: 51
Posted at: 2019-07-14 07:45:57
Making up for last two days of hunger, having more than I can 'chew'..eerrr.. eat!! 😋 'Makkhan' Lurpak Danish salted butter courtesy a regular at Manzilat's. It was kept for a long time in my fridge,so, I was asked to consume before it consumes me 😜 (expires!) #sundaybreakfast #lovetoeat #breakfastlikeaking #danishbutter #lurpakbutter #butterandjam #kolkatagram #instapic #instagram #solobreakfast #goodpeople #goodliving #goodfood #ilovegifts
breakfastlikeaking #happyweekend u olls.. Lmbt menyerok td sbb tunggu pak encik blk pasar borong, restock seafood.. Ni xtau la nak panggil apa, #breakfastlikeaking ke like a #kingkong 🤭. #maggigoreng #sambaludangsotong #pulut #serawadurian #leftover pizza smlm .
Likes: 7
Posted at: 2019-07-14 04:46:42
#happyweekend u olls.. Lmbt menyerok td sbb tunggu pak encik blk pasar borong, restock seafood.. Ni xtau la nak panggil apa, #breakfastlikeaking ke like a #kingkong 🤭. #maggigoreng #sambaludangsotong #pulut #serawadurian #leftover pizza smlm .
breakfastlikeaking เช็คมื้อเช้ากันหน่อยจ้า #breakfast ✨..มื้อเช้าที่ดี..✨
-ต้องกินหลังจากตื่นนอนภายใน 30นาที
-กินไม่เกิน 9 โมงเช้า🕘
-ต้องมีโปรตีนคุณภาพ อย่างน้อย 30 กรัม🥜🥛🥚
-มีคาร์โบไฮเดรตเชิงซ้อน และไขมันดี🥔🍚
-มีผักผลไม้รวมครบ 5สี🥝🍒🍇🍌🍊
มื้อเช้าไม่เคยพลาด รีบเร่งแค่ไหน กินเสร็จภายใน2นาที ครบด้วยสารอาหารทั้งคุณภาพ และปริมาณจริงๆ

#โค้ชชื่อหนึ่ง #กินกับโค้ช #เลือกถูกกินเป็น #breakfastlikeaking #qplusbreakfast #ใครไม่คีย์bodykey #มื้อเช้าห้ามอด #อดเช้าเท่ากับอ้วน #ลดไขมันเพิ่มกล้ามเนื้อ #happilyhealthyme
Likes: 2
Posted at: 2019-07-14 02:54:23
เช็คมื้อเช้ากันหน่อยจ้า #breakfast ✨..มื้อเช้าที่ดี..✨ -ต้องกินหลังจากตื่นนอนภายใน 30นาที -กินไม่เกิน 9 โมงเช้า🕘 -ต้องมีโปรตีนคุณภาพ อย่างน้อย 30 กรัม🥜🥛🥚 -มีคาร์โบไฮเดรตเชิงซ้อน และไขมันดี🥔🍚 -มีผักผลไม้รวมครบ 5สี🥝🍒🍇🍌🍊 มื้อเช้าไม่เคยพลาด รีบเร่งแค่ไหน กินเสร็จภายใน2นาที ครบด้วยสารอาหารทั้งคุณภาพ และปริมาณจริงๆ #โค้ชชื่อหนึ่ง #กินกับโค้ช #เลือกถูกกินเป็น #breakfastlikeaking #qplusbreakfast #ใครไม่คีย์bodykey #มื้อเช้าห้ามอด #อดเช้าเท่ากับอ้วน #ลดไขมันเพิ่มกล้ามเนื้อ #happilyhealthyme
breakfastlikeaking #breakfastlikeaking with #kingfruit
#durian
#buburdurian
Likes: 13
Posted at: 2019-07-14 02:45:49
breakfastlikeaking Doing the kraut for breakfast thing with @sweetfarmkraut Chesapeake Kraut. Grits, sautéed rainbow chard and over easy eggs. 🍳 #breakfastlikeaking #eatlocal
Likes: 7
Posted at: 2019-07-13 17:12:03
Doing the kraut for breakfast thing with @sweetfarmkraut Chesapeake Kraut. Grits, sautéed rainbow chard and over easy eggs. 🍳 #breakfastlikeaking #eatlocal
breakfastlikeaking .
●● Here at LQS, detail is everything to us.
.
●● It does not go unnoticed!
.
.
.
.
.
#mayennetourisme #chambresdhotes #chambresdhôtes #chambresdhotesdecharme #logeerkamer #gästezimmer #lesquatresiècles #hercé #gorron #breakfasttrolley #breakfast #sumptuous #breakfastlikeaking
Likes: 13
Posted at: 2019-07-13 15:21:16
. ●● Here at LQS, detail is everything to us. . ●● It does not go unnoticed! . . . . . #mayennetourisme #chambresdhotes #chambresdhôtes #chambresdhotesdecharme #logeerkamer #gästezimmer #lesquatresiècles #hercé #gorron #breakfasttrolley #breakfast #sumptuous #breakfastlikeaking
breakfastlikeaking My new found favorite! Protein Pancakes.
This one has oats, banana, 100% cocoa, strawberry and Peanut butter protein powder.
Tip: Add a pinch of himalayan salt to bring out all these flavors.
DM for complete recipe!
#ieatright #healthyeating #breakfastlikeaking #loveforfood #complexcarbs #gncprotein
Likes: 3
Posted at: 2019-07-13 12:46:10
My new found favorite! Protein Pancakes. This one has oats, banana, 100% cocoa, strawberry and Peanut butter protein powder. Tip: Add a pinch of himalayan salt to bring out all these flavors. DM for complete recipe! #ieatright #healthyeating #breakfastlikeaking #loveforfood #complexcarbs #gncprotein
breakfastlikeaking Atta flour hot parata tacos with guacamole and minced chicken sausage. .
.
Woke Up this morning and was thinking I should put our ripe avacados to good use! Guacamolè is so easy to make and makes a healthy accompaniment as a dip or filling. I love a good flavour combination. And this just hit all the right notes of creamy, tangy and smoky with a hint of spice. Inbox for recipe! .
.
.
#breakfastideas #breakfastperson #brunchgoals #breakfastlikeaking #instabreakfast #rustikfoodaholic #màliinthekitchen #stressbusting #myhappyplace #selftaughtcook #lankanhome #guacamole #avacadoisgoodforyou #foodplating #foodphotography
Likes: 26
Posted at: 2019-07-13 09:31:44
Atta flour hot parata tacos with guacamole and minced chicken sausage. . . Woke Up this morning and was thinking I should put our ripe avacados to good use! Guacamolè is so easy to make and makes a healthy accompaniment as a dip or filling. I love a good flavour combination. And this just hit all the right notes of creamy, tangy and smoky with a hint of spice. Inbox for recipe! . . . #breakfastideas #breakfastperson #brunchgoals #breakfastlikeaking #instabreakfast #rustikfoodaholic #màliinthekitchen #stressbusting #myhappyplace #selftaughtcook #lankanhome #guacamole #avacadoisgoodforyou #foodplating #foodphotography
breakfastlikeaking My Very Early Sunlight and the Perfect Breakfast💕🖼😇 #bodykeybynutrilite
#breakfastlikeaking 
#notethementor 
#learningclass
Likes: 29
Posted at: 2019-07-13 05:41:57
My Very Early Sunlight and the Perfect Breakfast💕🖼😇 #bodykeybynutrilite #breakfastlikeaking #notethementor #learningclass
breakfastlikeaking Pagi2 ni jom buat pergerakan yang boleh cergaskan badan. Semakin anda aktif, semakin cepat lemak2 dalam badan mengecut. Workout ada lagu lagi enjoy 💃🏻 Boleh ajak kawan2 sekali.
- video kredit Vitor Monteiro
.
Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio)
#simplybreakdownfat
#teamrafiqrazali 
#changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday 
#mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner
Likes: 30
Posted at: 2019-07-13 02:47:19
Pagi2 ni jom buat pergerakan yang boleh cergaskan badan. Semakin anda aktif, semakin cepat lemak2 dalam badan mengecut. Workout ada lagu lagi enjoy 💃🏻 Boleh ajak kawan2 sekali. - video kredit Vitor Monteiro . Coach Yaya 🤳🏼0134805010 (📲 klik link di bio) #simplybreakdownfat #teamrafiqrazali #changeyourmindsetchangeyourlife #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussien #jubahsaizbesar #dramasangat #breakfasts #eatclean #gemukisawesome #ootd #plankchallenge #dietplan #mealplan #ootd #cheatday #mealprep #kaloridefisit #bajupengantin #breakfastlikeaking #allahisthebestplanner

soyoosh SOYOOSH
soyoosh
SOYOOSH
Followers: 3818
Following: 412
WE MAKE CANDLES BY HAND ✋🏻FOR YOUR COSY LIFE•100% NATURAL, ECOLOGICAL INGREDIENTS 🌿👌🏻✌🏻#soyoosh
soyoosh SOYOOSH I must have flowers, always and always ~ Claude Monet 
#flowerday #flowers #soycandle #soyoosh #manufacture #handpoured
Likes: 56
Posted at: 2019-07-08 15:18:30
I must have flowers, always and always ~ Claude Monet #flowerday #flowers #soycandle #soyoosh #manufacture #handpoured
soyoosh SOYOOSH 🌾#summervibes #flowers #flowerday #inspiration #holidays #nature
Likes: 70
Posted at: 2019-07-04 17:47:34
soyoosh SOYOOSH Zapachy inspirowane naturą 🌾🌿🌸 Uwielbiamy cytrusowe, drzewne i kwiatowe nuty w naszych kompozycjach. Wszystkie znajdziecie we Flower Day.
•
Fragrances inspired by nature. 
#candle #soyoosh #inspiration #flowerday #handpoured #floral #scent #woody #citrusy #nature #wildthings
Likes: 97
Posted at: 2019-07-02 14:25:22
Zapachy inspirowane naturą 🌾🌿🌸 Uwielbiamy cytrusowe, drzewne i kwiatowe nuty w naszych kompozycjach. Wszystkie znajdziecie we Flower Day. • Fragrances inspired by nature. #candle #soyoosh #inspiration #flowerday #handpoured #floral #scent #woody #citrusy #nature #wildthings
soyoosh SOYOOSH NOWOŚĆ✨ 
Luksusowy, odurzający zapach tworzą nuty kwiatu gorzkiej pomarańczy - neroli, oraz jaśmin. Baza kompozycji to cedr, który nadaje jej głębi i tajemniczości. Soczysta pomarańcza, świeża werbena i wanilia wprowadzają świeżość i słodycz. Zapach tworzy wyjątkowy, zmysłowy nastrój. Jest jak bukiet białych, świeżych kwiatów i egzotycznych owoców, który maluje rozkoszny uśmiech na twarzy. Inspiracją był beztroski nastrój włoskich wakacji. •
NEW✨
Luxurious, intoxicating scent created with a note of bitter orange, neroli and jasmine. Cedar is the base of the composition emphasizing its  depth and mystery. Juicy orange, fresh verbena and vanilla introduce freshness and sweetness. The scent offers unique and sensual mood. It is like a bunch of white fresh flowers and exotic fruit which paints the delightful smile on your face. The scent is inspired by  the atmosphere of careless Italian holidays.

#flowerday #scentedcandle #soycandle #soyoosh #holidaymood #new
Likes: 70
Posted at: 2019-07-01 14:06:37
NOWOŚĆ✨ Luksusowy, odurzający zapach tworzą nuty kwiatu gorzkiej pomarańczy - neroli, oraz jaśmin. Baza kompozycji to cedr, który nadaje jej głębi i tajemniczości. Soczysta pomarańcza, świeża werbena i wanilia wprowadzają świeżość i słodycz. Zapach tworzy wyjątkowy, zmysłowy nastrój. Jest jak bukiet białych, świeżych kwiatów i egzotycznych owoców, który maluje rozkoszny uśmiech na twarzy. Inspiracją był beztroski nastrój włoskich wakacji. • NEW✨ Luxurious, intoxicating scent created with a note of bitter orange, neroli and jasmine. Cedar is the base of the composition emphasizing its  depth and mystery. Juicy orange, fresh verbena and vanilla introduce freshness and sweetness. The scent offers unique and sensual mood. It is like a bunch of white fresh flowers and exotic fruit which paints the delightful smile on your face. The scent is inspired by  the atmosphere of careless Italian holidays. #flowerday #scentedcandle #soycandle #soyoosh #holidaymood #new
soyoosh SOYOOSH Chwilę nas tu nie było, ale już wracamy żeby z wielką radością, podzielić się z Wami wiadmością o nowej świecy... to Flower Day ✨ Zapach tworzą naturalne olejki eteryczne z nutami neroli, jaśminu, cedru, werbeny i wanilli. Świeca dostępna będzie już od poniedziałku 1 lipca! 🌞
•
#soycandles #summervibes #soyoosh #flowerday #flowers 
Flower Day ✨ Our new candle is coming very soon!
Likes: 96
Posted at: 2019-06-29 12:53:19
Chwilę nas tu nie było, ale już wracamy żeby z wielką radością, podzielić się z Wami wiadmością o nowej świecy... to Flower Day ✨ Zapach tworzą naturalne olejki eteryczne z nutami neroli, jaśminu, cedru, werbeny i wanilli. Świeca dostępna będzie już od poniedziałku 1 lipca! 🌞 • #soycandles #summervibes #soyoosh #flowerday #flowers Flower Day ✨ Our new candle is coming very soon!
soyoosh SOYOOSH Minimalism, simplicity and pure forms ✨
 #Repost from @naniby_com .
Bawełniane ręczniki Solwang, bambusowe naczynia Cink, sojowe ręcznie robione świece Soyoosh.
www.naniby.com
.
#świecesojowe #soycandles #homefragrance #fragrance #naturalcandles #homesupplies #goodies  #interiordesign #handmadecandles #ecolife #świeczkizapachowe #naturallife #slowlife #towel #dishtowel #recznikkuchenny #dokuchni #kuchnia # #kitchenaccessoires #kitchen #kitcheninterior #babywashcloth #babydinnerware  #babyaccessoires #bambooproducts #cozyhome #essentialmoment
Likes: 67
Posted at: 2019-06-25 09:33:09
Minimalism, simplicity and pure forms ✨ #Repost from @naniby_com . Bawełniane ręczniki Solwang, bambusowe naczynia Cink, sojowe ręcznie robione świece Soyoosh. www.naniby.com . #świecesojowe #soycandles #homefragrance #fragrance #naturalcandles #homesupplies #goodies #interiordesign #handmadecandles #ecolife #świeczkizapachowe #naturallife #slowlife #towel #dishtowel #recznikkuchenny #dokuchni #kuchnia # #kitchenaccessoires #kitchen #kitcheninterior #babywashcloth #babydinnerware #babyaccessoires #bambooproducts #cozyhome #essentialmoment
soyoosh SOYOOSH Wolna sobota według @twentytwonotes👌🏻 #Repost from @twentytwonotes .
saturdays are for self-care 〰️ light a calming scented candle, soften your skin with this facial clay masque, read a nice magazine, take it slow 🧖🏼‍♀️
Likes: 67
Posted at: 2019-05-25 11:50:21
Wolna sobota według @twentytwonotes👌🏻 #Repost from @twentytwonotes . saturdays are for self-care 〰️ light a calming scented candle, soften your skin with this facial clay masque, read a nice magazine, take it slow 🧖🏼‍♀️
soyoosh SOYOOSH We create scented candles inspired by nature and minimalist lifestyle.

#bemorewithless #soycandle #naturalfragrance #scented #handcrafted #inspiredbynature #soyoosh
Likes: 74
Posted at: 2019-05-23 15:25:06
We create scented candles inspired by nature and minimalist lifestyle. #bemorewithless #soycandle #naturalfragrance #scented #handcrafted #inspiredbynature #soyoosh
soyoosh SOYOOSH Robimy małe świece Golden Hour. Wosk i olejki nalewamy ręcznie. Ich zapach wnika we włosy, ubrania, pracownię. Pachnie tu, my już nie czujemy jak bardzo. Ktoś ostatnio mnie pytał, czy to ciężka praca? Kochamy to robić i każdy chce nalewać świece, bo to bardzo relaksuje i daje poczucie wykonania kawałka dobrej roboty 🐝 •

We are making small Golden Hour candles. Wax and oils are being poured manually. Their scent is getting into our hair, clothes, workshop. The scent is here, but we stopped feeling how intense it is. I’ve been asked recently if it’s hard work? We love doing this and everyone wants to pour the wax in the jars because it makes us feel relaxed and gives satisfaction of doing a good job. 
#candlestudio #workinprogess #workingmom #soycandles #handcrafted #scented #smallbusiness #smallbatch #candles #odkuchni #pracownia #studio #świece #ręcznarobota #soyoosh #kocham #proces
Likes: 87
Posted at: 2019-05-15 16:06:29
Robimy małe świece Golden Hour. Wosk i olejki nalewamy ręcznie. Ich zapach wnika we włosy, ubrania, pracownię. Pachnie tu, my już nie czujemy jak bardzo. Ktoś ostatnio mnie pytał, czy to ciężka praca? Kochamy to robić i każdy chce nalewać świece, bo to bardzo relaksuje i daje poczucie wykonania kawałka dobrej roboty 🐝 • We are making small Golden Hour candles. Wax and oils are being poured manually. Their scent is getting into our hair, clothes, workshop. The scent is here, but we stopped feeling how intense it is. I’ve been asked recently if it’s hard work? We love doing this and everyone wants to pour the wax in the jars because it makes us feel relaxed and gives satisfaction of doing a good job. #candlestudio #workinprogess #workingmom #soycandles #handcrafted #scented #smallbusiness #smallbatch #candles #odkuchni #pracownia #studio #świece #ręcznarobota #soyoosh #kocham #proces
soyoosh SOYOOSH Lawenda - to delikatny, kwiatowy zapach przypominający beztroskie, letnie dni. Tak pachnie najczęściej w naszym domu. •
Lavender - a delicate, flowery scent reminding you of careless summer days. That’s how our home often smells like. 
#lavender #candle #soycandles #soyoosh #handcrafted #homescent #lush #earthy #floral #springtime #lawenda
Likes: 115
Posted at: 2019-05-13 15:23:31
Lawenda - to delikatny, kwiatowy zapach przypominający beztroskie, letnie dni. Tak pachnie najczęściej w naszym domu. • Lavender - a delicate, flowery scent reminding you of careless summer days. That’s how our home often smells like. #lavender #candle #soycandles #soyoosh #handcrafted #homescent #lush #earthy #floral #springtime #lawenda
soyoosh SOYOOSH Mamy kochają świece, relaks i chwile tylko dla siebie ✌🏻 Z nami łatwo im to podarować. Do końca maja wszystkie zamówienia pakujemy na prezent - w brązowe kartoniki i torebki, gratis! Oczywiście jeśli chcecie i napiszecie o tym w Uwagach do zamówienia ☺️ Wolicie przesyłkę bez paragonu, z pastelową karteczką i z miłymi życzeniami? Dajcie znać (tekst do 10 słów)! Do każdego zakupu ze świecami dokładamy także urocze zapałki! ✨ Dzień Matki już za dwa tygodnie 26 maja, nie czekajcie z prezentami na ostatnią chwilę 📦☝🏻
•
#packaging #minimalism #ecofriendly #madewithlove #soycandles #soyoosh #details #świece #manufacture #handmade #gift #mothersday #dzienmatki #prezent
Likes: 107
Posted at: 2019-05-09 13:50:32
Mamy kochają świece, relaks i chwile tylko dla siebie ✌🏻 Z nami łatwo im to podarować. Do końca maja wszystkie zamówienia pakujemy na prezent - w brązowe kartoniki i torebki, gratis! Oczywiście jeśli chcecie i napiszecie o tym w Uwagach do zamówienia ☺️ Wolicie przesyłkę bez paragonu, z pastelową karteczką i z miłymi życzeniami? Dajcie znać (tekst do 10 słów)! Do każdego zakupu ze świecami dokładamy także urocze zapałki! ✨ Dzień Matki już za dwa tygodnie 26 maja, nie czekajcie z prezentami na ostatnią chwilę 📦☝🏻 • #packaging #minimalism #ecofriendly #madewithlove #soycandles #soyoosh #details #świece #manufacture #handmade #gift #mothersday #dzienmatki #prezent

Copyrights © 2018 FreeClipArty. All Rights Reserved.